Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår (fredag) tog pappa ledigt och var med oss istället. På förmiddagen åkte han till gummet med J som fick hoppa, klättra, hänga och springa av sig lite energi. På eftermiddagen blev det lussebak, sen fredagsmys hemma i soffan innan barnen somna 20 som vanligt och vi med strax därefter

Likes

Comments

Snölyktor, pyssla med Hyacinter och städa står på schemat idag. Barnen sover lunch nu och jag ska fortsätta pyssla. Det blev inget klassiskt Lucis tåg i år eftersom jag inte vill ha Jasmine på dagis i år heller. Men 2018 blir det förmodligen två små lucior vi får titta på för då kommer båda barnen börja dagis ( sommaren 2018 ) och jag vill testa göra något annat efter att ha varit mammaledig i 3 år.

Glad Lucia!

Likes

Comments

Mysig, kall och skön dag ute i snön med kidsen ✨

Likes

Comments

Hej tisdag!
Lilla gosegrisen somnade 20 igår och sover än. Den stora tösen & jag sitter och myser och äter frukost och försöker tänka ut vad vi ska hitta på idag och jag tror vi har kommit fram till att det blir buss och en sväng på stan. Lagom stimulans och inte alltför ansträngande för någon av oss.

Kan inte förstå hur snabbt barnen utvecklats senaste tiden. Jasmine pratar som oss och sjunger hela låtar ( typ blinka lilla stjärna ) och hon går på pottan varje dag, sover hela nätterna i sitt rum.
Och Nora sover ju även hon 12 timmars pass och hon har börjat säga bokstaven D nu med, igår sa hon ”da”. Hennes 3e tand är på G med. Och hon har passerat 7 kgs sträcket!
Svårt att se henne som en 2,1 kgs bebis för bara 6 mån sen..men tydligen har man grädde i mjölken. Hon helammar än och vi vill fortsätta ett tag till!

Jag är så stolt över mina ungar ✨

Likes

Comments

Fredagen blev så lyckad! Barnen somna 1930 då smög jag iväg. Vi dansade hela natten och sen när jag kom hem ammade jag N och tog en dusch.


Lördagen, då blev det mest familjemys, jag var rätt sliten..vi hann ändå med en promenad i stadsparken/lekparken och massa bus hemma. Sen sov alla 20-0730 och Nora ammade bara snabbt 1 gång..Så tack för att du är så grym! Mitt bakis huvud behövde det..


Likes

Comments

Idag fick Nora testa 4 skedar gröt. Det gick bra! Har inte pushat på det här med smakportioner så mycket eftersom jag dels älskar att amma/barnen älskat det, sen är ju N född i v 36 så hon har fått lite mer tid på sig än Jasmine.
Så nu kan vi pricka av
• Gröt
• Katrinplommon
• Blåbär
• Mango

Jag köper Nestle/Semper små glasburkar för 4 mån. 1-2 tsk räcker som smakport för de flesta i början.

Likes

Comments

Ikväll ska jag vara ifrån barnen (medans dom sover) och ha en tjejkväll. Det blir första gången. Hade Nora inte sovit hela nätter hade jag inte gått ut. Jasmine har jag heller aldrig lämnat typ.
Det ska bli så kul! Kommer amma och lägga Nora som vanligt sen smyger jag ut på egna äventyr och går känna på lite hur det är att vara 26 år igen efter att ha varit hemma i 2 1/2 år.
Barnen sover lunch nu och jag ska förbereda lite inför ikväll.
Kram

Likes

Comments