Header

Idag är de sex månader sedan jag lämnade London, pussade på mina flickor sista gången på lång tid framöver, kramade om mina host päron och lämnade min frihet bakom mig.

När jag lämnade London visste jag egentligen inte riktigt varför. Var jag färdig här? Vad vill jag göra näst? Var finns mitt hjärta? Jag kom hem till en vardag som drog igång direkt. Redan två dagar efter jag landat på svensk mark började jobb och fullsatt schema. De han gå fram till jul när jag började inse vad fan jag gjort, jag skulle inte tillbaka hem, jag bodde här, här i Sverige nu. Jag kommer aldrig glömma första gången jag verkligen insåg de där, hela mitt hjärta liksom brast. Jag skulle inte tillbaka, allt de där va över...

Jag är ändå så glad på något vänster att jag lämnade UK . Jag har verkligen fått låta mig själv tänka. Vad vill jag? Vad behöver jag? Och framför allt har jag försökt inse var mitt hjärta vill ta mig.

Dessa 6 månaderna i Sverige har lärt mig så mycket. Har samlat så mycket erfarenheter yrkesmässigt men framför allt har Sverige, svenskarna och miljön fått mig att lära mig vad mina behov är.

Jag behöver stor frihet, kärlek, hög pulserande energi och möjligheter. Finner jag alla dessa punkter i Helsingborg? I Sverige? London? Någon annanstans? Hur finner jag dem ens?

Möjligheter - Jag behöver alternativ, många alternativ. Jag är en människa som lätt blir uttråkad och behöver stort utbud för att bli underhållen. Att kunna gå på konserter, sen nya platser, festivaler eller att poppa upp på något random de är möjligheter.

Kärlek - Den här är svår och de tror jag alla vet. När jag bodde England saknade jag såklart min familj, mina vänner men jag visste att de alltid va ett samtal bort och hur långt bort i från varandra vi än befann oss skulle aldrig våra relationer förändras. Den kärleken kommer aldrig försvinna. Nu när jag ser min familj, mina vänner så brister mitt hjärta på grund av en annan och mycket djupare saknad. Saknaden för mitt liv, mitt London, mitt hem. En kärlek som inte går att få mer än just där i mitt London.

Hög pulserande energi - De här är något jag verkligen älskar. Jag kan ställa mig på någon av London mest folk tätaste platser (inte galna turists jävlar dock)och bara njuta. Att va i en fullproppad pub med människor från alla världens alla hörn och känna glädjen och energi som bara sprudlar. Stressen i London har aldrig gjort mig något ont där i mot fejk stressen i Helsingborg får mig att bli galen.

Frihet - Känns så sjukt att skriva att jag behöver frihet jag bor ju för fan i Sverige, ett av världens friaste länder med alla världens möjligheter. Men jag är fast, fast i den bekväma svenska friheten, den typen av frihet som får mig att känna mig inlåst. Helsingborg är en underbar stad men vi är svenskar, typiska jävla svenskar som inte vågar misslyckas som ska följa alla dessa normer. Visst man kan inte dra alla över samma kant men jag tror ingen kan säga emot mig när jag säger att svenskar överlag har en extrem rädsla för att inte passa in.

De värsta är inte att alla andra är sådana de värsta är att jag blir sådan i detta jäkla landet lagom, vem är jag? Jag som inte ska bry mig ett piss om va människor tycker. I London finns inte de där, där är jag mig själv. Där liksom existerar inte den mentaliteten. I London har jag inget problem att stå mitt i en folkmängd och vråla den fantastiska texten till livin on a prayer nyter dessutom because I don't fricking care men i Sverige känner jag mig obekväm med att ens gå på stan utan att jag fixat till mig lite extra snyggt. Hur kan de ens va såhär.

Med allt de här fick mig att komma till den punkten när jag inte hade en aning om något. Jag hade inte en aning om vad jag vill med mitt liv, kände mig så vilsen. Ena dagen drömde jag om att resa, plugga, USA, Amsterdam men på något vis landade alltid mitt hjärta tillbaka till ett ställe, London...

Jag kan fortfarande inte helt säkert säga vad jag vill med livet men två saker har jag klar i huvudet. Jag är inte klar, inte klar med London och jag är inte redo för Sverige livet. Jag vet aldrig om jag kommer bli redo och klar men de är bara tiden som kan avgöra.

Våga ta de där steget och för fasiken följ era hjärtan!


Fortsättning följer...


Likes

Comments

Just nu sitter jag hemma men en helt underbar halsfluss. hade förra helgen något fruktansvärt ont i halsen men annars mådde jag inget dåligt, efter att jobbat måndag förmiddag gick jag till läkaren egentligen bara för att kolla så jag inte hade något jag kunde smitta barnen på jobbet med. Och woops där fick jag domen halsfluss, så nu ligger jag hemma och är allmänt uttråkad.

Har försökt utnyttja denna ofrivilliga ledighet med att faktiskt göra någon nytta och har därför jobbat på mitt Cv och lite annat smått och gott för framtiden. Är så taggad på att starta ett nytt äventyr och lära känna massa nya människor och skapa nya minnen.


Ikväll tänker jag tillbaka tills den här kvällen för exakt ett år sedan när jag och Angie hade kvalle kväll med gratis prosecco och pizza med världens finaste utsikt ut över Themsen och Paulis himself. (Dock kan jag glömma dagen efter när jag åkte på min livs värsta magsjuka... den ja ju liksom inte lika underbar)

Likes

Comments

IBIZA


I Juli åker vi jag och Angelika. Ska bli så skönt med lite sol, god mat och kanske till och med lite fräsch musik.

Likes

Comments

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Oja, så många stora och små saker har gjort sin éntre i mitt liv i år

Höll du några av dina nyårslöften?

Jag tror inte riktigt på nyårslöften dock lovade jag mig att vara lycklig och ha så roligt som möjligt och de tycker jag att jag lyckats bra med

Vilka länder besökte du?

Danmark, Sverige, Irland, Wales, England

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas?

9 juli EDC och 11 September när jag lyfte mot Svensk mark igen.

Största misstaget?

Att flytta från London känns lite som mitt livs misslyckande samtidigt tror jag att komma hem till Sverige ett tag va just vad jag behövde. Annars är de ju alltid mindre saker man kanske ångra lite...

Bästa köpet?

Alla konsertbiljetter och EDC biljetten

Vad spenderade du mest pengar på?

Skulle nog säga Nandos och biljetter

Gjorde någonting dig riktigt glad?

EDC, Kygo och känslan att verkligen leva livet i mitt underbara London

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2014?

Togheter - Martin Garrix

Without you - Avicii

Dancing Queen - ABBA

No Money - Galantis

Happy Birthday _ kygo

Back where we belong - Otto Knows & Avicii

New York City - The Chainsmokers

What We Started - Don Diablo & Steve Aoki

Vad önskar du att du gjort mer?

Åter igen tränat... Kan ju inte påstå att jag gjorde de mycket under 2016

Favoritprogram på TV?

Tittade knappt på Tv under 2016

Bästa boken du läste i år?

Evelina läser inte, Evelina får inte ro att sitta still så länge

Årets bästa film?

Filmer har jag heller knappt tittat på... haha

Årets konsert?

Bästa konserten va lätt Kygo, vilken magisk kväll annars måste jag säga att The Vamps chockade mig extremt och så gjorde även Don Diablo vilken man. Höll nästan på att glömma Timpa, de är ju i sin egen klass.

Vem saknade du?

Hade en rätt tuff period i början av 2016 när jag saknade min familj något fruktansvärt men nu sista delen har de ju blivit på andra hållet saknar mina underbara Londonvänner, min host family och mest av allt mitt London (inte för de är en person)

Fick du några nya vänner?

Lite nya vänner här och där alltid trevligt att träffa nya människor.

Vad gjorde du på din födelsedag 2015?

Min födelsedag spenderade jag med jobb, skype med familjen och en mysig brunch med min favorit, Angelika.

Vad ser du mest framemot med år 2016?

Så mycket, att åter igen få lämna svensk mark och ge mig av på nya äventyr. Så mycket planerat och även så mycket mer att planera. 2017 kommer bli underbart tror jag.

Likes

Comments