Header
Allmänt, Texter, Vanliga dagar

Hallå där. Som rubriken lyder flytten är nästan helt klar och jag har ingen aning om vart vi bor hittar till Coop men de är allt. Jag som vanligtvis hittar väldigt bra och har genvägar överallt har helt tappat de. Visst de har bara gått två dagar men igår när jag skulle hitta hem ifrån spårvagnen så insåg jag att detta kommer inte bli de lättaste. Tar för en människa som hittar 2minuter att ta sig från o till Lokegatan från vårat hus men för mig tog de 15-20min att hitta hem.
O imorse vart de inte lättare, skulle hitta till en annan hållplats och när man inte ens kan fatta sig på gpsen så blir de svårt. Lyckades på något vänster hinna med en expressbuss till Linköping så där satt jag nöjd över att jag faktiskt hann tills jag insåg att shit den här bussen var inte rätt. Hamnade inte alls på den slutdestinationen som jag skulle till så nu efter 3byten med buss så sitter jag här på rätt buss men försenad till jobbet...

skärpning från min sida måste de bli men man kan inte bli bäst på en natt ju?

Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

Bilder, Texter, Vanliga dagar

Godmorgon, idag är en sån där dag man undrar hur människor kan börja jobba så tidigt på morgonen. Jag känner mig inte alls utvilad men förhoppningsvis övergår tröttheten till energi när jag fått i mig lite kaffe på jobbet.
Gårdagen, spenderades på Gekås tillsammans med Julija och Safet. Tanken var att inte handla allt för mycket iomed att flytten ligger bara några dagar ifrån och jag ska dit med mamma o lillebror snart också men mitt shopping-jag tog över och slutsumman blev 5.4k och såhär i efterhand funderar man verkligen på vart pengarna försvann men känns som att de var nästan bara bra inköp.


Topp 10 är helt klart denna bok av Therese Lindgren. Man har liksom byggt upp en bild av henne genom hennes youtube-kanal men när man påbörjat hennes bok blir de faktiskt rätt stor skillnad.


Hoppas ni får en kan(on)sdag!

Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Vanliga dagar

Nytt år nya möjligheter brukar man säga..

Tufft slut på 2016 och en kämpig början av 2017, MEN de kommer garanterat bli bättre men de tar tid.


Har tänkt många gånger den senaste månaden att jag iallafall skulle skriva någonting här eller iallafall lägga ut en bild eller två, men när man jobbar i butik så finns de en hel del att göra knappt en lugn stund. O de här med att vara ledig och samla energi är jättesvårt när man vet att de finns så mycket man kan hjälpa till med på jobbet så jag prioriterar bort ledigheten.

Visst jag har faktiskt fått en hel del energi utanför jobbet som gjort att de blir lättare att vara positiv men har samtidigt varit flera faktorer som gjort att energin inte räckt helt o hållet. Men livet kan inte bara bestå av framgångar lite motgång tror jag nog de allra flesta har.

Jag har alltid prioriterat jobb istället för att vara hemma och "vila" upp mig. Kan vara sjukt trött och utarbetad men efter en natts sömn med 10-14h sömn så klarar jag av att jobba nonstop igen. Jag är väl medveten om att de inte håller i längden men i nuläget så klarar jag av de däremot behöver jag känna efter mer så jag inte blir helt utbränd. Nog om de.


Vad händer i mitt liv mer än jobb då?

Om 13dagar får vi nyckeln till nya lägenheten och de är dags att äntligen flytta från Motala. Har dock en hel del kvar att göra så som att packa och sen fixa någon som kan hjälpa till med flyttstäd men annars är de rätt så lugnt tror jag.

Ska bli så skönt att starta om från 0 i en "Ny" stad och börja om eller hur man ska formulera sig. Får se hur de går att bo ihop med mamma och lillebror igen men man har ju faktiskt blivit äldre och borde ju klara av de på ett annat sätt än förr. Men de får tiden avgöra.


Lite bilder från de senaste veckorna.


Hockey tillsammans med Mamma och Lillebror Gabbe.

(Gabbe tävlade om platser på rinkside3 och vann i samband med att mamma fyllde 45år)

Julija målar fönstret för 20de gången typ (aldrig nöjd).

Här hemma alltså hos Julija och Safet har jag spenderat en massa tid de senaste veckorna. Hjälpt till att renovera och bygga ihop möbler. Men vi har för de mesta legat dubblevikta och garvat.

De här människorna är verkligen guld värda <3

Junior och Vendela öppnar julklappar. Innehållet var dock inte lika spännande som att öppna dom, inte till en början iallafall.

22års dagen, spenderades på jobbet en riktigt lyckad dag faktiskt även fast jobb stod på schemat (trivs väldigt bra) Blommor och tårta på jobbet och efter jag stämplat ut kom Safet och Julija och hämtade mig för att åka o käka på Pinchos.

O jag ser väldigt flummig ut på bilden men Sandra tog 5bilder utan resultat..

Pinchos, första gången Julija och Safet var där och de slutade med 23stycken olika tapas. Men ett riktigt bra avslut på födelsedagen.

Nyår, jobb fram till klockan 16.30 sen spenderades kvällen med bästa. Tog inga bilder knappt därav tråkbilder.

Likes

Comments

Bilder, Texter, Vanliga dagar, Allmänt

Nu var de ett tag sen igen men hinner knappt med mig själv så hur ska jag hinna med skrivandet? Just nu känner jag att mitt mående är mer prio än att vara aktiv här tyvärr.

Men nu när jag ändå har vägarna förbi så tänkte jag iallafall ge lite uppdatering vad som pågår i mitt liv..

Kan inleda de hela med att imorgon (idag) arbetar jag mitt sista arbetspass på Willys i Motala.

För tre månader sen ungefär så började jag jobba extra i Skäggetorp på Willys (pga att jag inte fick något extra alls i Motala utöver mina fasta timmar).
I samma veva som jag började extra Skäggetorp fick mamma ett lägenhetserbjudande i Norrköping (nybyggnationerna i Kneippen).
kika kan man ju alltid göra tänkte vi..
Men allt kändes så rätt så med lite impuls o en väldans massa framtidsplaner så tackade vi JA.

Så vart är vi i alla förändring?
Jag har sagt upp min lägenhet och kommer bli av med den 1 Januari. Lika som bär kommer o hämtar våra flyttlass den 14/1-17 så då blir vi Norrköpingsbor...

Jag har sagt upp mig från Motala helt o hållet och kommer endast arbeta i Skäggetorp, en anledning att jag drar från Motala är för jag är tröttstaden. Anledningen till att jag väljer att gå över till Skäggetorp helt o hållet beror dels på erbjudandet men framförallt kollegorna. Redan från dag ett kände man sig delaktig och behövd.. (sen finns de ju några som sticker ut mer än andra o men ni vet vilka ni är). Att få bli "insläppt" så snabbt i en så sammansvetsad grupp trodde jag inte ens var möjligt men känns som de flesta tycker om mig. Ska kanske inte skriva för mycket här vem vet la ske bara är pokerface som salta men säkert försvinner... Hah nevars.

Nu börjar ögonen o hjärnan tacka för sig. Men nu finns de en uppdatering iallafall och jag lever 👍

Likes

Comments

Bilder, Vanliga dagar, Texter

De här med att bara börja få in flowet och börja blogga var o varannan dag var mycket svårare än vad jag hade räknat med. Hur hinner man egentligen med allt?
I mitt liv är de stress som tar över mina dagar och konstigt nog trivs jag med de, mitt huvud tycker att man ska stressa för gör jag de så hinner jag fler saker (sen om de är en långvarig lösning är väldigt oklart). Ska försöka få lite tid över o skriva vad som händer för sen jag skrev senast har de hänt massor i mitt liv igen...
Men ha tålamod om de ens finns några kvar som faktiskt läser vad jag skriver.
Jag ska ta tag i min värdelösa uppdatering och börja göra andra prioriteringar.

Hoppas ni får en toppenbra Fredag

Likes

Comments