Bilder, Vanliga dagar, Texter

De här med att bara börja få in flowet och börja blogga var o varannan dag var mycket svårare än vad jag hade räknat med. Hur hinner man egentligen med allt?
I mitt liv är de stress som tar över mina dagar och konstigt nog trivs jag med de, mitt huvud tycker att man ska stressa för gör jag de så hinner jag fler saker (sen om de är en långvarig lösning är väldigt oklart). Ska försöka få lite tid över o skriva vad som händer för sen jag skrev senast har de hänt massor i mitt liv igen...
Men ha tålamod om de ens finns några kvar som faktiskt läser vad jag skriver.
Jag ska ta tag i min värdelösa uppdatering och börja göra andra prioriteringar.

Hoppas ni får en toppenbra Fredag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Vanliga dagar

Från inlägget igår fick ni bara en kortfattad version av vad som händer men tänktein lite mer detaljerat så ni hänger med o vem vet jag kanske också hänger med?

För ungefär en månad sen blev de officiellt att jag och Mange hade gått isär, men de har inte varit alls bra de senaste 3-4månaderna jag har varit kall och allmänt off o jag vet inte varför de blev så men nu i efterhand så är de iallafall de bästa för min del och jag hoppas detsamma från Manges sida också.

Eftersom jag och Mange flyttade ihop väldigt snabbt och han flyttade från sina föräldrar så bestämde vi redan då att om de skiter sig så är de hans lägenhet och jag flyttar. Sen bestämde vi att vi kör på vårt eget sätt ingen "sambolag". Dels för att han betalade möblerna så han skulle få känna att de var hans liksom och jag hade då en hel del saker så onödigt o knöla. O de leder i dagens läge att jag står utan möbler har en dammsugare (kirby), en dator och en elvisp och en hel del småplock. Så därav mycket att fixa och införskaffa.

Så de senaste veckorna då?

Jag har bott hos pappa i en månad nu i väntan på att kunna flytta in i min nya lägenhet som jag fick väldigt snabbt o smidigt (genom platen).
Allt har dock inte gått smidigt med lägenheten en hel del missar i kommunikationen mellan målare/golvläggare och platen.
Hyresgästen som bodde i lägenheten innan har rökt inomhus och tagit sönder dörrar och de här med städning är nog inte den starkaste egenskapen men de börjar reda ut sig.

problem som uppstått...
-handfatet läcker
-balkongen är allt från ren
-trasiga dörrar
-nikotin som bara går o få bort med speciell spray.
-kylskåpsdörren är sönder så går inte ha en låda där
-trasig grönsakslåda
-fick först fel namn skriven på dörren
-mitt förråd är låst med fd Hyresgästen
-har haft strul med fiber och Telia så bytte till comhem
Lite problem av de som varit men de börjar lösa sig.

Blev ett väldigt rörigt inlägg och jag är inte den skarpaste kniven i lådan att få ner tankar i ord men hoppas ni hängde med lite.

vad händer idag ?
Idag ska jag tvätta mellan 12-17 sen mellan maskinerna ska jag påbörja rengöring toalett och rengöra väggarna med målarens superspray som tar bort nikotin lukten och sen beroende på vad klockan blir så ska jag nog påbörja målandet i klädkammaren så de blir vitt o fräscht.

till sist en massa bilder från senaste veckorna

Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Vanliga dagar

Sorry för dålig uppdatering men har haft alldeles för mycket att styra med och har de fortfarande men så småningom ska de nog lugna sig.
Så vad är de som händer/hänt?
Jag och min fd sambo har gått isär och jag har skaffat eget boende (hade väldigt mycket tur i mitt sökande). Har dock inte hunnit flytta in än då de varit en hel del som ska renoveras osv.
Mer ingående får de bli senare eller en annan dag... för som sagt har häcken full.

Men jag lever och jag mår bra även fast jag stressar dygnet runt.

Likes

Comments

Bilder, Vanliga dagar, Allmänt

En trevlig helg på myggornas paradis tillsammans med Malin mfl.
(jag var dock inte lika fotogalen som jag brukar vara därav ynka 4 bilder)

Avslutade semestern på bästa sätt, 3 dagar i Göteborg tillsammans med Mange🙊
Där blev de Spa & hotell på Sveriges bästa spa 2015 eller 2016 (minns inte exakt)
Arkens spa hette de iallafall (och några ord till)
En heldag på Liseberg och en heldag Shopping.

Väldigt kortfattat men bilder får räcka.
(inne på spa't fick man egentligen inte fota men gjorde de ändå)

Likes

Comments