Header

Godmorgon, har inte känt för att skriva så mycket på sista tiden har bara bombat med citat.
Men en liten update får ni här iallafall.

Har inte hänt så mycket de senaste dagarna veckan började med förkylning som blivit värre för varje dag som gått (dock inte så dålig att jag varit hemma från jobbet). Har jobbat hela veckan förutom igår o om man är ledig och heter Evelina  (även fast jag skulle behövt vila upp mig) så är man inte hemma hela dagen och laddar batterierna... nej nej.
Blev en sväng till Mirum Galleria där älskade Sandra jobbar numera.Vi arbetade ihop förut i Skäggetorp men hon valde att gå tillbaka till Willys i Hageby, o de märks på jobbet att den tjejen inte är kvar men nu är läget som de är. Blev en snabblunch med käk ifrån Lindahls och sen tog jag spårvagnen hem igen. Väl hemma blev de en massa småplock (nagellack, smink osv) så sorterade upp de mesta tills jag tröttnade. När mamma kom hem vid 17.30 tog vi en runda till Söderköping och kikade lite på dollarstore. o ja vad blev de för shopping då? Småskit ...
Standard från min sida iallafall.

Vad händer idag då?
Just för stunden sitter jag på pendeln till jobbet, kör 9-17 o efter jobbet ska jag hem en sväng o byta om för att sen dra vidare till Sandra som har lite arbetskamrater hemma. Får se om jag stannar där över natten eller om jag sover hemma, blir dock inte sent för min del för börjar 10 imorgon så behöver lite sömn med.

Vad roligt inlägg, har så svårt att få till den röda tråden när jag skriver men man kan ju inte vara bäst på allt ;-)

Hoppas ni får en fin Lördag!

Likes

Comments

Godmorgon/förmiddag sitter på pendeln påväg mot jobbet.
Förra veckan kändes som en månad typ, var ledig i Fredags men hade möjligheten till att jobba men kände att jag behövde ladda upp batterierna och så blev de. De senaste kvällarna har jag somna runt 22 och de har resulterat i att jag vaknat innan alarmet. o heter man Evelina och somnar vid 22 då är man skapligt trött.
Nog om de, ny vecka nya möjligheter.
Mycket förändringar på jobbet som jag hoppas leder till positiva saker. Men tiden får avgöra de helt enkelt.
hoppas ni får en toppenbra start på veckan o att den fortsätter så.

Likes

Comments

GODMORGON!
Känns så ovant att skriva här när man varit så inaktiv de senaste halvåret/året. Om jag uppdaterar mer sällan så är de fler som läser än vad de är om jag uppdaterar ofta. Kan ju vara för jag inte är så bra på att formulera mig i skrift och inte får till "spänningen" i de jag skriver och även rubriken som inte är så speciellt lockande.
Men mitt mål med denna blogg är inte att jag ska ha massor med läsare utan mer att skriva av mig då o då. Har aldrig haft "flowet" med att skriva så man med spänning vill fortsätta läsa...
Vad ville jag ha sagt med detta egentligen?
Absolut ingenting.
Uppskattar er som är nyfikna på min vardag men man blir lite nyfiken på vilka som läser..

Nog om de.

Just i denna stund sitter jag på bussen påväg till jobbet, kändes som att 7.30 skulle bli lite sovmorgon men eftersom jag numera bor i Norrköping så är inte alarm kl 05.15 sovmorgon, inte för mig iallafall.

Efter jobbet är tanken att jag ska träffa min kusin en sväng och ta en runda stan, var längesen vi umgicks nu. Har bestämt flera gånger nu att vi ska ses men har blivit att jag prioriterat jobbet framför allt. Inte alls schysst jag vet och jag har mycket att gottgöra och de är god tid för de nu.

Är väldigt tacksam över att jag och min kusin kommit varandra så nära de senaste åren, förr pratade vi knappt om något privat men nu känns de helt annorlunda (hoppas hon känner detsamma). Finns mycket man kan skriva men om man ska göra de hela till en kort version så är de nästan som man lärt känna en ny människa.
Tack för att just du finns i mitt liv gumman och jag uppskattar de du gör och den person du är o har "blivit" (förstå mig rätt). Vet att jag inte visar de tydligt och att jag inte ger tillbaka, de är inte avsiktligt. Men jag lovar dig att jag ska bli bättre. ÄLSKAR DIG

Likes

Comments