Header

Efter ett besök hos Andreas på Naprapat akuten i Norrköping är min kropp helt mör.
Har under de senaste veckorna haft väldigt ont i ryggslutet o ner vänster sida, så förra veckan ringde jag o bokade tid för att se vad felet var och idag har jag fått svaret.
Jag har länge vetat om att jag är väldigt stel i ryggen och en av anledningarna är att jag inte tränar som jag gjorde förut och även jobbet, men efter att Andreas masserat o tryckt osv så kan jag säga att jag var mycket stelare än vad jag trodde.
När han skulle stretcha mina ben så kom de till o med tårar för de gjorde så ont.
hans råd var att börja stretcha o se om de hjälper annars var de bara att komma tillbaka o leta nya lösningar.

även fast de tråkigaste som finns är o stretcha så är de det som jag måste göra för den här underliga smärtan jag haft undviker jag mer än gärna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon, tänkte visa att jag lever. Var ett bra tag sen jag skrev någonting här men ursäkten denna gång är den vanliga... tiden...
Känns rätt onödigt att ha en blogg men som jag skrivit tidigare är de rätt Nice att bara får skriva av sig ibland.
Så vad har jag haft för mig ?
Absolut ingenting utöver de vanliga, jobb och återigen jobb.
Händer inte alls mycket i mitt liv utöver jobb. Jag pendlar varje dag eller ibland sover jag hos Julija o Safet men de är ju så skönt att vara hemma där alla saker finns så blir mest hemmamatch. Denna vecka ser i stort sett ut som alla andra veckor jobb och på Torsdag blir de nog Hockey om inte arbetstiden ändras.

Två bilder i från Legends för två veckor sen ungefär

Likes

Comments

Godmorgon, har inte känt för att skriva så mycket på sista tiden har bara bombat med citat.
Men en liten update får ni här iallafall.

Har inte hänt så mycket de senaste dagarna veckan började med förkylning som blivit värre för varje dag som gått (dock inte så dålig att jag varit hemma från jobbet). Har jobbat hela veckan förutom igår o om man är ledig och heter Evelina  (även fast jag skulle behövt vila upp mig) så är man inte hemma hela dagen och laddar batterierna... nej nej.
Blev en sväng till Mirum Galleria där älskade Sandra jobbar numera.Vi arbetade ihop förut i Skäggetorp men hon valde att gå tillbaka till Willys i Hageby, o de märks på jobbet att den tjejen inte är kvar men nu är läget som de är. Blev en snabblunch med käk ifrån Lindahls och sen tog jag spårvagnen hem igen. Väl hemma blev de en massa småplock (nagellack, smink osv) så sorterade upp de mesta tills jag tröttnade. När mamma kom hem vid 17.30 tog vi en runda till Söderköping och kikade lite på dollarstore. o ja vad blev de för shopping då? Småskit ...
Standard från min sida iallafall.

Vad händer idag då?
Just för stunden sitter jag på pendeln till jobbet, kör 9-17 o efter jobbet ska jag hem en sväng o byta om för att sen dra vidare till Sandra som har lite arbetskamrater hemma. Får se om jag stannar där över natten eller om jag sover hemma, blir dock inte sent för min del för börjar 10 imorgon så behöver lite sömn med.

Vad roligt inlägg, har så svårt att få till den röda tråden när jag skriver men man kan ju inte vara bäst på allt ;-)

Hoppas ni får en fin Lördag!

Likes

Comments