Header

Hallå sommarvärme!
Nu var de ett tag sen igen och livet rullar på som vanligt ungefär. De enda som skiljer de senaste dagarna från de andra är värmen och solen.
Igår bestämde jag att de var dags för första minigolf rundan och de slutade med seger (inga skrytsamma poäng men jag vann rätt stoet i varje fall) och efter minigolfen blev de Skräckfilm på bio. Sjukaste filmen jag någonsin sett har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde o ändå var de en skräckfilm. Filmen överlag är rätt sjuk och de är inte säkert man förstår den efter första gången men de som gör att den sticker ut är "oförberedd" rädsla alltså inte som vanliga skräckisar när man vet ungefär när de läskiga kommer hända utan när du minst anar det. Tror egentligen inte handlingen var de mest intressanta utan mer sättet den påverkar "känslorna" skratt, rädsla o ilska. Pulsen hoppade liksom från 10 till 100 en sekund (inga rimliga siffror men ni förstår nog)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon alla där ute.Sitter just nu på tåget till Norrköping för att gå på utbildning som Försäkringsrådgivare. Kollade på tåg och allt sånt igår och trodde jag matchade in tiderna perfekt (trodde hotellet låg nära resecentrum) men blir lite stressigt de här ändå. Men som jag brukar säga de blir vad man gör de till.
Annars då?
Förra veckan skrev jag kontrakten lägenhet i Linköping, en nyrenoverad etta på 46kvm i Skäggetorp. Hyran är inte den billigaste men får ha lite överseende med att den är helt nyrenoverad.
(Lånade bilder från Willhem, inte exakt som de ser ut men åt de hållet)

Kök

Badrum

Som sagt bara visningsbilder från hemsidan.
Men de ska nog bli bra, när till jobbet och slippa detta pendlande ska bli underbart.

Likes

Comments

Godmorgon, vet inte vad vädergudarna tänkte gällande vädret. Snö på långfredagen de är inte Julafton?
Vad händer idag då?
Idag står de jobb på schemat, och jag klagar inte. Dubbelt betalt och vädret slipper jag se. Jobbar hela helgen så något påskfirande blir de inte för min del, men jag överlever.
Hoppas ni får en trevlig påskhelg!

Likes

Comments

Godmorgon!
Igår fick jag ett ryck att gå till frisören och kika om de fanns en dropin tid (o de fanns) skulle de inte funnits någon ledig tid skulle jag bangat. För spontant är bäst och mamma har klippt mig i alla år så de var liksom nu eller aldrig.
Tanken från början var att klippa av en hel del för att sen låta de växa men Stiv (frisören) ville ha kvar min längd o bara toppa samt färga och olaplexa. Såhär i efterhand ångrar jag de inte alls fick till ett bra pris och blev riktigt nöjd. MEN finns en sak som jag är besviken på och de är att när han lockade mitt hår med plattång såg de så himla lätt men väl imorse när jag själv skulle försöka så ja... de slutade med helplattat inga lockar här inte..
Så efter jobbet blir de att åka hem o nöta lockning av hår.
Hoppas alla därute får en fin Lördag!

Likes

Comments