Header

Godmorgon!
Känner att de där med att skriva av sig är hur aktuellt som helst men vet liksom inte riktigt hur jag ska formulera mig för i mitt huvud är allt bara en enda stor röra...

Dagarna flyter på vissa dagar är svårare än andra men de är ju precis så de ska vara, för skulle allt vara en dans på rosor är man ju inte alls förberedd på vardagliga problem som de allra flesta människor stöter på varje dag. Så kort sagt jag får vara nöjd, även fast ljuset känns långt borta just nu.

Känns som dagarna springer i väg, för vart har år 2017 tagit vägen egentligen?
Jag har iallafall inget bra svar på den frågan.

Vad händer idag då?
Jag sitter på tåget påväg till Linköping för att jobba, har sovit hos min mamma och Ted inatt.
Efter jobbet bär de av till nya lägenheten och hämta kläder för att sen dra till finaste Cicci och senare på kvällen gå på julbord och bowla.
#staypositive #deblirvadmangördetill

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har bloggat i många år nu vissa månader mer flitigt än andra. Kände att de var dags för ett litet tecken på att jag faktiskt finns kvar på jorden.

Dagarna bara fortsätter att springa iväg och 2017 är snart över. Har varit ett väldigt händelserikt år med mycket skratt och tårar. Känner inte för att berätta om de senaste månaderna just nu i de här inlägget men min tanke är att göra en kort sammanfattning av de senaste månaderna i ett annat inlägg.
Har mest haft bloggen för att skriva av mig lite men de kommer så småningom ett inlägg vet inte när men de kommer komma...

Hoppas alla får en fin Torsdag!

Likes

Comments

Godmorgon, händer inte ofta att jag skriver ett blogginlägg från datorn men just idag fick de bli så. Tänkte lägga upp lite bilder från Kolmården som jag tog med Kameran, de allra flesta bilderna är tagna under språng (så har inte ansträngt mig allt för mycket för att få bra bilder).

Likes

Comments