Hur förklarar man de fundersamma tankarna man har? Alltså känslorna man inte pallar lyfta i ljuset för att det kan låta konstigt. En sak som är återkommande som jag lixom skriver/pratar om ofta det är att jag måste lära mig att inte bli så upprörd. Gå igång på de sätt att jag nästan blir rädd för mig själv. Jag hatar med varenda cell i min kropp och en angelägenhet där denna "personlighet " eller snarare deffekt visar sig är när det kommer till mina barn. Även om jag i efterhand kanske tänker att "det där var ju inte på liv och död, äh det kunde jag ha släppt" så går det inte att beskriva. Gör du illa oavsiktigt med eller utan avsikt eller pratar du illa om mina barn då börjar de ladda från tårna och på någon microsekund har jag en mordplan lagd i skallen och är halvvägs ner i gropen och det spelar ingen roll vem det är som är min "motspelare". Om du är en liten tanig kille eller en 2 meters tatuerad träningsmissbrukare. Jag kommer som en ångvält med ilska som inte är från denna planet. Ja ni fattar. Och oftast är det helt okej för det sker i orättvisor eller där det SKA ske. Jag är mina barns mamma och i mina ögon blir personen framför mig ingenting.

Det här är även en rätt jobbig grej för varför ska jag ge den här energin till någon annan? Speciellt om man har med idioter att göra så går det som ett ekorrhjul. Jag får möta det 18 gånger om dagen. Men lika snabbt som det kokar under skinnet på mig dkan jag backa och gå tillbaka till det normala, jagär absolut inte oresonlig, tvärtom jag inser ganska snabbt om jag är fel ute MEN problemet är den dagen man tappar spärren. Vad fan händer då? Jag skulle aldrig kunna leva med att någon gjort illa mitt barn på ett övergrepps nivå. Jag beundrar folk som kan leva med att nisse, ens fd pojkvän la handen på mitt barn om än i strykform. Innan jag skulle kunna landa i att acceptans skulle jag grävt ner personen. Jag blir lite fundersam för vad gör man av allt det här?! I ett missbruk finns det utrymme för det här men det gör det inte nu. Jag kan helt enkelt inte tillåta mig själv att ge personen i fråga det här, gång på gång för att den väljer att vara en idiot.

Å andra sidan inser jag snabbt att -Nää, det här är inte jag i andra angelägenheter. Jag är inte ond. Jag är ingen felande person men däremot en person med mycket känslor. Och jag tror att detta är mycket svårare att hantera om man tex har en diagnos. Förnutet finns där men de blir litet när känslorna kommer i 320. Men jag väljer att tillämpa ödmjukhet så bra jag kan och jag är lite dålig på de också om jag ska vara ärlig 😅

Men helgen är nu kommen och tro de eller ej men det händer saker! Det händer saker i de inre, helt otroligt. Coolt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag är trött på den här nouw.com nu, det hakar alltid upp sig när man ska uppdatera sen loggas man ur och sen är inlägger borta, tröttsamt!

Äntligen är 6 och 7 steger här. Fan va roligt de vae idag ändå. Min grupp är fantastisk på alla sätt, gillar var och en skarpt! :) Dem är så lättsamma och har humor, allihopa❤ Efter denna och nästa vecka är det över. Det känns så jävla tråkigt. Även om jag själv ska göra om (iaf halva) behandligen så blir det inte med mitt gäng 😦 Och jag som har så in i helvete svårt för vissa personer vet ej hur jag ska passa in i deras grupp?! Jag ber om tolerans och tålamod men det spelar ingen roll hur mycket jag än ber så brinner de i kroppen av irritation. Jag tar även att en del känner samma för mig men dem behöver fan inte ha med mig att göra heller 😩

Aja dagen idag... vad ska man säga? Den har varit bra. Fm gick otroligt fort må jag säga! Hoppas vi går i samma spår imorgon! :)

Barnen är alla nyduschade och nattade. Wilda känpade in i de sista med att stövla runt med stor stövlarna och sjön "maaaammaaaa mammmaaaa stoooor" (kalle anka satt på en planka osv.) Den mysigaste stunden är den efter vi ätit middag och de mest är lek fram till kvällsmyset.

Nu ska jag själv kasta mig i säng!:)

Likes

Comments

Återigen är de en fantastisk morgon. Solwn värmer ansiktet 🌞 På sätt och vis är det bra att barnen har dagis i nacksta, fan va jag älskar de stället. Dit ska vi flytta igen!! Även om det tar hundra år i väntan på nån lägenhet.

Jag är på väåånlnkmg till prästen nu och ska lämna över fjärde steget. Har inte varit nervös men nu känner jag att de början krypa på.. Men det blir nog bra det här. Ska bli skönt att få de överstökat så jag kan gå vidare.

Det är egentligen bara 1 vecka kvar på behandlingen men jag hoppar ner till gruppen under oss. Så jag inte behöver stressa mig igenom allt. Det är många stenar att lyfta på vägen.

Vad illa att de blåste så jävligt på stan så jag sitter inne på navet och fördriver lite tid. Jag vaknade tidigt imorse så jag hann platta håret. Asså jag måste boka klipptid!!! Håret går enda ner till stjärten 😑 Fick precis en komplimang av en kille som tyckte de var fint! Skumt de där, de snällaste och mest omtänksamma personer man stöter på är aktiva. Och människor som har mage att se ner på dem/oss. Ja den diskussionen kan man ju hålla på med hur länge som helst 😣 Jag är glad att jag få träffa båda en och en annan gammal vän när man byter buss/väntar på navet men det är ju min åsikt :)

Nä lika bra att jag åker vidare till prästen nu så nervösiteten släpper.

puss!

Likes

Comments

solen värmer, det är alldeles vindstilla och gessle i öronen. Kan det bli mycket bättre?:) Ja en snus på de! Då finns det inget att klaga på.

Påsken är över. Det gick fort trots att jag trodde de skulle bli långdraget. Vi har sysselsatt oss bra. Ingen direkt påskmat men middag och umgänge med massa fina vänner. Vi avslutade med en stor grilldag på repet. Jag är tacksam över alla underbara vänner som finns i mitt och barnens liv ❤ Många kan tycka att det är mycket och på vissa verkar de nästan som jag inte kan umgås med alla barnen men det går precis lika bra som om jag skulle vara utan barn men med mer glädje och bus! Det är inga konstigheter att jag har 4 ungar lixom. Vad vore mitt liv utan dem? Helt meningslöst.

Igår var det en stor dag för barnen men även mig 🙌 Ryktet sprider sig fort så jag behöver inte nämna mycket mer. Men väldigt roligt var det :)

Nu är alla kidsen på plats och jag är på väg till ljustadalen. En tanke som slog mig igår, vad händer när allt de här är över? Det är iofs inget arbete som blir klart men vad tomt det kommer kännas. Som vanligt med mig och mitt katastroftänk är att ligga 3 steg framåt.

Men jag måste bara berätta om de. Igår satt vi på bussen och var på väg mot stan. Vid birsta klev en tjej med en lätt smidig vagn på och diskuterade samtidigt men en man som hade sin större vagn med sin pojke i. Han frågar "kan du vara så snäll och fälla ihop vagnen min son är sjuk och måste sitta ner?"
Nä det kunde hon absolut inte för hon var minsann först i kön till bussen och gravid (?). Sånt där kan jag inte ge fan i att lägga mig i så jag säger i stil "nu får du fan ta o ge dig. du har en lätt vagn att fälla ihop, visa lite respekt och fäll ihop vagnen". Sen satt näbbgäddan igång och diskussionen var i full rullning. Asså på tal om blåsta jävla brudar. Sen kaxig/otrevlig på de. Sen när hon började gasta till sin vännina att vi var CP i huvudet tappade jag fattningen och flög fram till henne och tala om att det fanns en chans i livet man bör dra igen käften o det skulle kunna vara nu för min son som sitter 3 rader bakom dig har en CP skada och det är inte ett ord man bara sitter och spyr ur sig sen gick jag och satte mig, hon sjönk ner i sätet varpå mannen säger "Min son har också en CPskada och kan inte gå, de är därför han måste sitta kvar i vagnen men sitt kvar för all del" jag tror aldrig en sån kaxig och gapig bitch skämts så jävulskt och så liten i stolen hon satt på. Det enda min kropp skrek var "HA DÄR FICK DU!!!" dubbleup 😏
Jag vart alldeles tagen av den här människan. Det kom lixom inget vettigt ur henne utan bara grejen att hon var först. Nä usch o fy.

Det skulle där skulle kunna vara mina största karaktärsdefekter 😂 Jag tala gärna om vad jag tycker och tänker i tid och otid.

På vägen från stan hjälpte jag en äldre full man som ramlade ner i diket när han klev av. Chaufören stängde dörren i mitt ansikte för han hade "en tid att passa" så han var tvungen att åka. Men jag gick ut ändå och hjälpte han. Jag skulle fan inte kunna leva med att jag sket i, usch!

Nä nu ska jag gå in och jobba på mina fel och brister 🙄

Likes

Comments

Hallå blåggen!! Hur ligger läget? Ja här är det bra, jag har väldigt lite att klaga på faktiskt. Men känner man mig vet man att jag alltid hittar något, lite som en bitterfitta 😊

Vet ni en sak? Tacksam är bara förnamnet men när man tar livet på livets villkor och lever efter inifrån och ut, inte utifrån och in blir det fan så mycket bättre, det KÄNNS så mycket bättre! När jag gör mig fin för min skull, inte för vad du ska tycka eller tänka. När det kommee inifrån blir det så äkta på nå vis. Smink tex, har alltid ingått i min vardag. Jag har varit intresserad och tyckt om att sminka mig. Men nu när jag har 4 barn att "göra i ordning" på morgonen har jag helt prioriterat bort de. Jag sitter helt enkelt hellre 5-10 min extra i soffan med ungarna och laddar inför dagen. Jag har lagt ner pengar på saker jag egentligen inte behöver. De där ögonfransarna som går på 800 spänn lägger jag hellre på nya kläder till kidsen. Eller en heldags aktivitet. För det kostar att ha barn, oja, det vet ni nog 😂

Idag har vi gjort mycket av den vanliga vardags rutinen. Förutom en sak som jag ska börja "träna" på. På eftermiddagarna lägger jag ifrån mig telefonen och fokuserar till 100 på barnen. Jag ska verkligen lyssna på dem, höra vad det har att säga. Lyssna med hjärtat och inte hjärnan som man oftast gör.

När vi kom hem gjorde vi middag och busade massor efteråt. Tyckte tjejerna var lite övertrötta och tänkte "nä dem somnar aldrig" men ack så fel jag hade. De kröp upp på varsin sida famnen och slocknade. Jag bara älskar deras utveckling, det skulle ta för lång tid för att printa ner men oj vilka smarta, omtänksamma, fina tjejer vi har 😍 Var det något jag och Johan gjorde bra så var de dessa tjejer. Jag är så lycklig i alla mina barn men just twinsens utveckling. Man får sig många skratt om dagen 😊

Jag har konfererat med mannen i min vardag, som vanligt om vi inte är med varandra catchar vi upp em/kvällen innan vi ses på morgonen och möts för att samtala om dagens händelser och planer. Haha ha de låter knäppt men det behövs❤

Nu ska jag lägga mig med vetskapen att jag har friheten att bestämma. Friheten att kunna bestämma vad och vem som ska ingå i mitt liv. Någonstans har jag fått erfara och insett att vissa inte är värd min tid eller uppmärksamhet.

Sov gott 🙏

Likes

Comments

Det är något med att bara uppdatera på söndagar/måndagar. Det känns som att jag har fullt upp på veckorna men samtidigt springer helgerna förbi. Men jag ska bättre mig!

Helgen har varit bra. Tjejerna har varit borta sen i lördags och det känns fan som en vecka. Jag kan känna ibland att saknaden blir jobbig. Det svider i bröstet. Men imorgon, då jävlar ska jag pussa dem 🙈🙈 Det är skönt att veta att de kan vara borta och jag kan slappna av, de har de bra. Iaf intalar jag mig det 40 ggr om dagen 😉

I torsdags tyckte jag Tuwa vart tungandad när vi var ute på sbc vid 11 tiden. Så jag åkte upp på akuten och mycket riktigt vart hon kvar där uppe över natten. Hon har förmodligen astma så vi har fått inhalation med oss hem. Stackars liten ❤

Möte i lördags sen biljard och pizza. Mycket trevligt var de :) Sen vart de bara att vi slöa i soffan framför tvn och så svulla vi en massa innan sängen ropa 🙈

Idag har jag haft en bra dag faktiskt! Var på stan och köpte en telefon till William så han får gå ut o leka som andra 10-åringar utan att jag ska få ett nervsammanbrott 🙈🙊

NAmöte sen tacos, riktigt mysigt!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag skalla kudden. Känner mig trött ikväll.

Likes

Comments

When life hits you like that and all you do is smile and layback. You have ace in sleeve 🙄 Life is good and you can eat all that forbidden fruit.Jag måste få hedra och lyfta han, han det inte finns tillräckligt med ord att beskriva. En barndomsvän som stått lika ärlig, stadig, fin och kärleksfull som i alla år, sen vi var "småa". Du är bäst ❤ Och du vet vart min tro ligger.

Likes

Comments

Ja, ännu en måndag är kommen. Precis som många andra men idag har jag en överhängande tomhetskänsla.. Hur ska man kunna summera helgen?

Sjukdomslördag vs boderlinesöndag 🙄

Helgen har gått fort fast den har känts otroligt lång. Lördag vart otroligt lång. Jag är återigen (som i alla inlägg) så förbannad tacksam för vår triangel 🙏 Och mötena, otroligt viktiga men ack så svåra att få till med alla kids.

Emil har lämnat oss. Den sinnesro han sökt har han hittat men på fel sätt och alldeles för tidigt. Du kommer fattas oss i livet. Jag tänker på alla nära, sorgen av en son, bror, vän. Och tanken slog mig att min sista tid i mitt mest destruktiva liv spenderades med han och hans tjej att dee var dem som lyfte otaligt många gånger är ledsamt men samtidigt är jag otroligt glad för den tiden. Det var inte så vi skulle sluta. Vila i frid fina barndomsvän ❤

Jag måste lägga fokus på alla bra personer, alla vänner som finns kvar i livet. De flesta va oss har levt ett hårt liv men lever fortfarande, ta vara på alla dagar för klivet ner i gropen är nära många gånger.

Helgen avslutades på ett relativt bra sätt. Jag har fortfarande ett överhängande lugn över mig, saker och ting ordnar sig. Men idag är en möjlighet att göra livet till bäst möjligast.

Mina små tjejer är fan inte liten längre. Wilda säger många ord och båda förstår allt man säger och gör sig förstådd otroligt bra!! Tuwa surrar sitt utomjordiska men det släpper snart 🙄

Nu ska jag möta en friend på stan sen göra ett ärende för att avsluta dagen på sbc. Simon min smarta vän gjorde mig medveten om steget vi håller på med nu är otroligt påfrestande. Jag pallar lixom inte landa i de. Jag vill göra klart det sen dra vidare lixom. Ett flyktbeteende.. jag ska ta tag i de...snart ;)

Visst är de märkligt att man nästan förstår vem det är som sitter och är bitter över mig och mitt liv? Jag surrar med syrran och det slår mig att de står att det är 700 läsare som läser min blogg? Tanken är ju att det är antal sidvisningar i antal men ändå? Om alla skulle klicka 2 ggr så är det ändå 300 pers? Helt otroligt att de jag skriver är något andra vill läsa men jag är imponerad 🙄 Jag ska försöka vara ödmjuk! Dom som vet dom vet.

Likes

Comments

Ja människor vad säger man? Ingen mening och skriva "Idag har jag och ätit bla bla" de känns så jävla enformigt.. Dagarna ser ju för det mesta likadan ut. Vi kliver upp, äter frukost, rastar hunden och går till bussen. Åker till andra sidan stan och lämna kidos, åker ännu en gång kors över stan för att vara på behandligen. Åker till nacksta och hämtas kidos igen för att åka hem till skb och laga mat, slå oss ner i soffan 30 sekunder innan duschen och kvällsmyset är ett faktum. Sen upprepar vi detta alla 5 dagar i veckan 😊

Allt som kommer däremellan ska man också hantera.. disk, tvätt, städ, konversationer med puckon men även hinna umgås med nån vän, kanske hinna med ett NAmöte? Eller en dusch.

Jag har lagt ner att läsa andras bloggar ett tag, det blir ganska enformigt ocy gnälligt överlag för på ren automatik går man ju till sig själc och sitt liv. Känns ganska blek att klaga och gnälla över att man är ensam med en unge. Åandrasidan är ju ens liv de enda man lever så det vore ju konstigt om man börja tänka som en 4 barns mamma. jaja ni förståe vart jag vill komma.

Att komma ihåg idag; Släpp taget om det du inte kan förändra och förändra det JAG kan så JAG kan stå för vad JAG gör, resten ligger hos andra 🙏

Väldigt svårt men jag tränar på det, hela tiden. Jag känner bara att jag möter på dunder idioti men det kommer något gott ur det också!

Likes

Comments

En helt fantastisk helg har jag haft. Vi har njutit av solen, grillad, umgåtts, strosa på birsta/ikea.

För stunden känner jag mig alldeles tom. Jag vet fan inte hur jag ska lära mig förhålla mig till idioter, jag kan bara inte de. Nä det är väl bara att acceptera 🙄

Livet rullar på, helt klart. Jag mår förbannat bra och älskar att livet ler. Visst uppkommer tråkiga saker men de är mycket färre än de positiva :)

Fjärde steget, rädslor oh herre vad har jag gett mig in på 😣 Men ur allt negativt kommer....

Ha en fin dag😘

Likes

Comments