En helt fantastisk helg har jag haft. Vi har njutit av solen, grillad, umgåtts, strosa på birsta/ikea.

För stunden känner jag mig alldeles tom. Jag vet fan inte hur jag ska lära mig förhålla mig till idioter, jag kan bara inte de. Nä det är väl bara att acceptera 🙄

Livet rullar på, helt klart. Jag mår förbannat bra och älskar att livet ler. Visst uppkommer tråkiga saker men de är mycket färre än de positiva :)

Fjärde steget, rädslor oh herre vad har jag gett mig in på 😣 Men ur allt negativt kommer....

Ha en fin dag😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har på känn att det här blir en kanondag med alla favoriter samlad 👌 Men en lång dock.. gjorde morgon vid 05.15. Vaknade av en Tuwa som var på strålande humör men som inte ville vara ensam.

Det skulle vara skönt med en sovmorgon, absolut!! Men det kan jag ta om några år, jag njuter av barnen. Tjejerna har växt så snabbt pp kort tid, alltså på sättet. De bråkar inte alls som förut, de leker jagis och är mest glada. De leker harmoniskt på sitt sätt och de är väldigt smarta. De stora är också väldigt till freds, bra mycket mindre tjafs och för det mesta en positiv inställning. Jag vet dock att barn är mätstickor och att man speglas i dem. Någonstans landar mitt lugn och välmående i dem.

Igår var tjejerna med Johan på em och jag passade på att sola och sen gick vi faktiskt hem och vila en timma innan vi käkade på sibylla, handla på Willys och tog emot girlsen ❤

På kvällen kom sebbe, mannen i mitt liv 🙄😅 Han som får mig att stå fast vid allt som händer i behandling. Han är fan den bästa sponsorn man kan ha! Insiktfull och hård på ett bra sätt. Nu är han dock inte min sponsor så gå inte i taket kära vänner. Han är "bara" min bästa vän 😊 Simon är också otroligt bra och ärlig, genomställ och ställer verkligen upp. Men jaja, vi såg lite av lets dance och käka chips. Sen kom Simon förbi, det funkar lixom inte om vi inte hookar upp på kvällen och går igenom dagen.

Nu tror jag tjejerna ska ta en snabb nap och jag ska hoppa in i duschen innan vi måste på birsta 😝 Sen blir det grilla med grabbarna. En hel dag i nykterhetens tecken, de ni bakfulla jävlar. Hoppas ni mår idag 🙄

puss❤

Likes

Comments

Det blir fan inte mer intressant än så här. Det är vardagshändelser bara🙄

Igår var tjejerna x3 hos Johan, William hos habben sen middag hos syster så vi passade på att testa pizza hut, jag och mina kärleksboys! Men fan va dåligt de var, första och sista gången helt klart och det var vi rörande överrens om! Sen kaffe och surr innan tjejerna kom hem och stormen var ett faktum. Vi åkte förresten på möte men avvek efter halva då de inte gick så bra att ha barnvakt. Mammakära små knyten somnade några min efter jag kom hem i famnen 😍

Idag hade jag tur som fick barnen skjutsad till skolan så man slapp den rundan, även igår. Väldigt uppskattat! Vi kan sova lite längre och det blir så klart inte lika stressigt.

Ikväll vart de kortspel och massa surr. Jag la tjejerna vid 19 redan för de har börjat blivit så trötta nu på kvällarna. Det är inte lätt att vara dagiskrigare 😅 William och Thelise är med johans mamma på Joe Labero så de är väl hemma vilken sekund som helst så man lär få höra. Tror dem kommer vara väldigt till sig 😁 Själv är de sås i skallen, jag gillar fan inte fjärde steget asså...men så nödvändigt!! Beroende eller ej, alla bör göra samma sak!

Nä nu ska jag vänta in dem sen sova :)

Likes

Comments

Dagen igår va toppen faktiskt! Jag kommer tjata sönder mina grabbar, dem ger mig allt alltså. Tänk er vilken skillnad, som natt och dag när man väljer att leva ärligt. Fan vilken frihetskänsla som infinner sig! De flesta borde pröva men det är synd att det är så ingrott i vissa människor och en del måste man bara ha i sitt liv, tyvärr! Men jag lär mig förhålla mig till det också.. 😩 Jag orkar bara inte all eftermat, låt mig vara här i mitt och sluta kom med information. Allt blir bara än mer tråkigt och tragiskt faktiskt.

Idag ska jag göra nån god mat och bara vara med barnen, varva ner, vika tvätt,pussa dem extra mycket och berätta hur mycket jag älskar dem! Folk får vara hur mäktiga som helst, men när man väcker tigern i en mamma är man ute på hal is.

Men positivt? Ja fjärde steget, ajaj nu börjar de jobbiga.. men det är ack så nödvändigt. Det kommer vara så skönt efteråt!

Vad ni än gö, välj aldrig någonting annat än barnen först. Vad det än är. Det kommer komma riktigt surt efteråt, tro mig, jag har erfarenhet 😑

Nu ska jag lyssna på musik och släppa taget. Bästa sättet är att lyssna på musik och bara andas 🙏

Likes

Comments

Sol inne, sol i sinnet. Finns nå ordspråk jag alltid glömmer men vilken härlig dag vi hade igår. Långpromenad,surr och massa kärlek bara. Tvättstugan stod även på schemat och jag miffot hade räknat fel på en timma så vi fick konka hem blöttvätt men vad gör de om hundra år?

Igår var Wilda lite hängig och snorig men det har tvärvänt under natten? Haha ja men det var bra för hennes skull :) Så kan hon härja på dagis med sina kompisar.

Idag kommer willeman hem och familjen är komplett. Vi ska på ikea och handla lite sen hem och dona :)

När man har fina vänner i sitt liv, sånna man kan lita på till 100, fina mot både mig och speciellt barnen. Tycka vad man tycka vill men det är ärligt och det är genuint, allt som sägs och skrivs är på riktigt. Tänk att de tog sån tid för mig att inse vad jag är värd. Att jag är värd uppriktighet, ärlighet och framförallt ett eget liv med egna vänner. Men nu väljer jag själv. Jag gör precis vad jag vill, så länge det är bra saker så klart! Men allt jag har gjort de senaste två veckorna har inte hänt på senaste året. Någon skrev "du blir ju inte mer ledig nu när du är ensamstående med fyra barn" fast jo, det blir jag. Då kan jag rodda mina möten och intressen efter barnen. Visserligen är det ingen skillnad mot för hur det var förut fast jag inte var ensamstående. haha ja det är svårt att förklara, det måste upplevas 😂 Men nog om det, här är jag, på stadig jävla mark med all kraft i backen, ingen kommer kliva över varken mig eller barnen.

Massa samtal ska ringas idag, möten skall bokas osv 😴 Jag vill ba ha de gjort!

Nu ska jag in i duschen. Hoppas du får en fin dag 😍

Likes

Comments

Känslan som infann sig igår när jag, simon och sebbe slog oss ner är svårslagen och obeskrivlig. Ett sånt lugn och välmåeende, ja jag vet inte men alla tre kände samma mode. Svårt att förklara, helt fantastiskt, måste upplevas 🙄

Jag är tacksam för alla som hjälpte mig igår, alla som "hade bråttom " och var "tvungen att åka på jobbet" men men, i hårda tider träder de viktigaste människorna fram. Jag är så glad för min hjärtevän sebbe, han får mig att inte tappa fotfästet  Han har svaren, råden och ett jävlaranamma. Otrolig viktig för mig ❤ Simon får en att skratta samtidigt som de går att vara sig själv och prata om precis allt, de är människor jag ska värna om! Och familjen! Pratade med svågern min i 2 timmar inatt så jag kände mig bakfull när jag vaknadr 6 imorse. Tjr kaffet fick mig att inse att vi inte söp till igår 😋

Annars älskar jag lägenheten! Twinsen bor också med mig, alla barn och jag! Dem somnade iaf som två stockar sen har dem sovit hela natten. Inte fundersam eller orolig än så länge!  Vet att man kan vänta en reaktion men konstigt vore de annars för de har aldrig sovit borta 🙈

Nä nu finns det inget att klaga på, jag rider på den här känslan och fjantiga saker som jag annars skulle ifrågasätta rinner av mig. Kan långtidsnålarna fungera?😉 Jag son varit skeptisk är nog överbevisade i mångt och mycke ihelgen. ​Och ta inte förgivet att jag är/ser "grinig" ut, jag är bara totalt obrydd. Så obrydd att ett leende inte ens är på sin plats men jag ska absolut tänka på de så jag du slipper oroa dig 🙄

Även fast Wilda gjorde ett svanhopp från trappan och slog hål i pannan och morgonen spenderades på sjukhuset så löste vi allt ändå 🙏 Jag är otroligt stolt över hur bra hon tog allt, hur duktig och glad framförallt, som hon var!! Mammas krigare hela dan!

För mina barn ska jag sträva och göra ALLT för att vara närvarande, dem behöver mig och det är de viktiga här i livet 😊 Resten är en bonus!

Tvättstugan, promenad, lapa sol och middag står på schemat 😍

Likes

Comments

Ja livet, vad ska man säga? Jag har så mycket att lära. Men med myrsteg.. Jag måste lära mig andas, att vara här och nu, inte imorgon eller igår. I stegarbetet kommer otroligt många tankar på barn och missbruk. Det är mycket känslor och många tankar. Det är aldrig någon som kommer hata mig lika mycket som jag själv gör, någonsin.

Ni, anonyma, terrorister måste förstå att om jag brydde mig om ert kattbajs till utlägg skulle jag inte skriva så öppet. Sluta hata, lägg den energin på kärleken till dina egna barn, som jag förmodar att ni har eftersom ni vet allt om barn.

Det är något som retar mig just nu. Det klias i kroppen men jag måste ta det med ro. Jag går runt och väntar på ett tillfälle att hen gör bort sig och jag får äta upp människan från topp till tå MEN se o lär, jag väljer kärleken 🙄

Sen undrar jag vad det är med min extans som gör att bissa man möter blir nervig? Är jag så oberäknelig?😂 Eller har jag bara fått för mig detta? aja nu ska jag till lägenheten och surra med brorsan❤

Likes

Comments

Åh det finns så mycket jag vill dela med mig av men jag kan inte, inte än.. jag kan inte trampa folk på tårna, tyvärr. Men allt har sin tid :)

Jag är så jävla på väg i livet. Alla investetingar som  gör att jag växer men det är skillnad på styrka och högmod. Jaja som sagt, jag får dela med mig av vad som rör mig.

Flyttar som det ser ut imorgon, livet kom imellan kort förklarat. Folk spekulerar och tror, de pratar och tänker men jag kan svara, fråga mig så får du ett ärligt svar.

Jag är färdig, otroligt färdig med att leva så här på så många vis!! Jag är värd att leva i lugn och ro, i öppenhet och ärlighet med alla mina barn. Det får låta klychigt men man kan inte ljuga i all evighet. Men jag kan bara förändra mig själv och jobba med mina defekter.

Aja jag vill höja sebbe, therese, T osv för all glädje och alla skratt ❤

Likes

Comments

Livet blir inte alltid som du tänkt eller planerat, de kan tillomed bli ännu bättre. Jag är inne i en viktig process, en otroligt viktig och än så länge älskar jag det men de komner komma mörka dagar, de vet jag. Mycket positivt ligger helt klart hos mina vänner inom behandlingen men även AA/NA/CA. så är de, tyck vad du tycka vill 🙏

Musik,solen, familjen -allt gör under för själen❤

Likes

Comments

jag ser att inläggen publiceras hundra år efter osv. jaja jag är inte så bra på de här.

jag är jätte sjuk. influensan och lunginflammation så jag har inte mycket positivt att skriva just nu. Less för jag missar flera dagar på behandlingen:( men imorgon är det bara upp och fajtas! vill träffa alla bästa folket 😍 hoppas på sömn inatt!

fick en allergisk reaktion i söndags, bland de mest otäcka jag varit med om 😣 Ändå gick jag och la mig och sov 🙄

tjao!

Likes

Comments