jag tänkte uppdatera lite snabbt för de känns som att de är dags även fast jag är overkligt trött ikväll. Vi har nämligen varit på himlabadet och relaxen. Det var första gången jag var på relaxen och de känns himla lyxigt att bli bjuden på de mitt i veckan :)

Jag måste också säga de att jag har verkligen hittat rätt. Även fast jag missade första veckan pga feber och jätte dåliga barn och detta är andra dagen så känns de så rätt! Det får sticka haters i ögonen men jag ångrar inte för en sekund att jag tog tag i de som funnits i min tanke länge! MEN något jag stör mig är alla dessa förutfattade meningar, lixom man antar bara rakt av att jag skulle ha gjort något fel och detta vore ett krav eller en bestraffning men nääääää är, JAG HAR valt de själv. Pga att jag saknar den här gemenskapen och har lixom inte bollar mina tankar/känslor med någon likasinnad tidigare. Och de måste jag säga har varit otroligt skönt bara dessa två dagar. Jag är alldeles slut för att jag har fått tömt mig på så mycket groll.

Ja jag ska inte snöa in mig utan bara förmedla att jag älskar att åka dit dagarna och de jag lärt känna,helt underbara

Nu ska jag faktiskt och lägga mig. Att basta, bubbla och bada verkligen suger musten ur en som de gjort denna gång är lite overkligt. Alltså att jag är så overkligt trött, hahah 😂

Bäst jag skriver att Tuwa är förbannad på bilden för hon vill ha en hårsnodd som jag tog av henne med risk för att hon sväljer den. Så ingen tror att jag vårdar fast dem i pottan 😂

Likes

Comments

(SKREVS IGÅR 9/2 MEN DET VART NÅGOT FEL VID PUBLICERINGEN)

Tjolahopp dagboken!!

Jag vet inte om nämnt att Thelise tappademin telefon i skurhinken. Lite sura miner sen var de glömt. Men telefonen glömde icke, näää utan 2-3 veckor senare kom ett rosa sträck. Johan sa "det där betyder att telefonen är väg att dö" okej sa jag och tänkte inge mer på de... Sen ba dog den en dag!! Johan åkte akut till stjärnafyrkant och vi väntade som efter många omochmen säger ett de var lika bra att skrota telefonen. Jaja.. vad ska man göra?! Men det var bilder och videos i mängder. Och då menar jag mängder för jag har inte sparat något.. En gång som denna är jag sjukt tacksam att jag är som jag är och laddar upp 7000 bilder i minuten som tycks störa folk 🙄 Jag uppskattar att jag är en del av ert liv och eran vardag! Men hur som helst så sparade jag ner allting från nätet. Jag äger nu mera en Samsung S7 edge. Är super nöjd förutom att se hänt en olycka men de är så typiskt mig.

Det slog mig riktigt förut, det är SISTA helgen med mina tjejer hemma 💔 Och att jag kommer vara upptagen morgon till EM och vem ska då städa och fixa allt hemma?! Jag vägrar komma hem till ett stökigt hem alltså... Jag får helt enkelt rodda upp barnens kläder, förbereda frukost eller ännu bättre, frukost att ta med då vi ändå ska sitta på bussen en bra stund. Ja det visar sig hur jag ska lägga upp allt men jag måste alltså addera städningen om jag ska kunna få ro och kunna koncentrera mig på behandlingen 😂

Hur det än blir så blir det bra, de vet jag. Men att inte få vara med tjejerna är sjukt jobbigt. Visst dem är ändå 1.4 men äääändåååååå 😢😢😢 Tänk om de är sista gången jag är mammaledig?!

💞 Jag är helt säker på att Tuwa är den nya "kvinnan som talar med hundar" 💞

Likes

Comments

Ja det är vad jag gör, räknar dagarna. Tänk att snart,om några dagar tar min ledighet slut. Visserligen skulle jag kunna vara hemma ett tag till för dagar finns kvar men på något sätt känns det som att det är dags nu. Men nånstans hoppas jag ändå att de ska vara sjuk eller så när den 13 närmar sig 😅

Jag som har varit "ledig" så länge ska återgå till vardagen som innebär tidiga mornar och stress, tider att passa och en massa åkande mellan hemmet, dagis och jobb. Men jobbet får vänta 3 månader till. Som de ser ut just nu har jag jobb på 2 olika ställen  och det känns tryggt.

Samtidigt är jag nervös för vad som komma skall.. Jag ska ju kapitulera och bara göra en otrolig känslomässig resa och samtidigt hålla ihop allt som rör en familj. Tur att vi är två så man får möjlighet att vara svag och trött 😊 Trött är jag enda in i själen. Pga ångesten.. och jag hoppas detta är vägen ut. Annars har jag prövat precis allt och får nog acceptera att jag kommer leva med ångesten.

För några dagar sen hade jag 2 år. För 2 år sen fick jag nog. Nog av att leva i en sån missär och vara så sjuk. Jag bestämde mig för att lägga mig hemma och tända av och konstigt nog klarade jag de, jag som var så sjuk. Och därifrån föddes det nya livet tillsammans med Johan och alla med och motgångar. Sen vart jag gravid med mina prinsessor och såhär i efterhand tänker jag ofta på hur dåligt jag mådde under graviditeten. Det var så pass illa att jag inte ens svarade på tilltal eller hade någon form av mimik. Jag var väldigt nära på att bli inlagd men mamma satt ner foten och tog hand om mig. Även fast jag ALDRIG mått så fruktansvärt vidrigt som då och vart "utsatt" för en rad olika saker, massa prövningar så hade jag aldrig en tanke på att gå tillbaka till mitt gamla liv. Sen flyttade mina största juveler hem och arbetet påbörjades. 

Jag får ofta höra hur bra jag är, hur bra jag fixar med alla barnen och allt runt omkring. Vilken otrolig resa jag gjort men för mig känns det självklart,det är mina barn och jag ska ta hand om dem och skydda dem till 100% och det gör jag. Sen får folk tro eller tänka precis vad dem vill. Så länge jag vet innerst inne att de jag gör är rätt så räcker det långt :)

Tänk att jag fick allt. Först en underbar känslig pojke, sen en otroligt duktig och tuff flicka och sen dubbletter. Allt man kan önska sig❤ Sen givetvis en fantastisk sambo som gör allt för oss och älskar mina  barn som sina egna och tur är väl de när deras riktiga pappa har fullt upp med allt annat som är verkar viktigare.

bla bla om du fortfarande läser så säger jag god natt nu 😴

Likes

Comments

Jag gillar fina bilder, fina bilder från vita välstädade hem. Jag gillar att kolla på dem men har aldrig strävat efter att fixa såna själv. Hos oss bor fyra barn, på heltid. Vi bor otroligt fint och har fint hemma. Jag städar minst 2 timmar per dag om man lägger ihop allt. De dammsugs minst en gång per dag osv men det är alltid stökigt. Är det så konstigt? Nää de tycker inte jag. Men jag "älskar" att städa. Det är något jag lärde mig när jag lärde mig vad ångest var 🙄 Det är väldigt skönt när ångesten kryper på och rastlösheten kryper i benen. Ett minus är väl att jag blir städelak, så jag gastar gärna samtidigt 😅 Alla är så van så de suckar mest och plockar upp sina saker.

Jag är numera hemutbildad personlig assistent, betjänt, hushållerska, slav osv. De är något William påtalar oftare. Men en sak har jag funderat på, om barn inte gillar tjat, varför gör dem inte sakerna på en gång? typ hänger upp jackan, ställer bort skorna, plocka undan leksakerna osv? De vet ju att förr eller senare kmr någon säga till dem? 😂

Ja, det är tur man bara har små bekymmer! hahah.

Vi har haft en jätte bra helg! I torsdags bjöd älsklingen oss på middag/bowling på södra tillsammans med Isac. I går var vi som sagt bjuden på kalas så de vart Leos hela dagen men vi avslutade med lek och film här hemma med alla barnen. Thelise ville så gärna vara med Ella och Agnes så hon har sovit hos syrran men var med på Leos :)

Nu kommer strax Sofie för lite eftersnack osådäääär.

Likes

Comments

Åt fula kommentarer. Herregud försvinner aldrig näthat? Ärligt alltså, skaffa ett jobb eller en självkänsla. Ja en självkänsla och lär dig att älska dig själv, då skulle du hata mindre. Om ordet "trailertrash" skulle få mig ur gängorna får ni försöka lite hårdare. Och attackera/trakassera/uttala er inte om min familj eller mina barn, för då går det automatiskt till en polisanmälan. Mig får ni attackera bäst ni vill för det rinner lixom av, så där jätte fort men där går gränsen. Det finns för mycket tok runt oss.

Annars hade vi en nostalgi middag igår, tjejerna, jag, Sofie och William och ett(3) glas vin 😆 Ska man också behöva betona små glas för att ingen ska kissa i byxan?

Idag är barnen bjuden på kalas på Leos, det vaknas fest för Matheo😍

Nu ska jag trasha vidare 😂 hörs!

Likes

Comments

Nu är perioden här igen. Då tvillingarna vaknar vid 02.00, förmodligen av mardrömmar? Men de blir så pass ledsen och rädd att de vaknar till riktigt till slut. Tur Johan har jobbat natt och kommit hem lagom till dem vaknat så man fått sällskap 🙄

Jag är överlag så jäkla nöjd över hur livet blev. Att vägen korsade varandra och livet blev en nykter tillställning. Att jag nu bestämt mig för att förstärka detta känns otroligt bra,jag längtar men det svider i hjärtat att tvillingarna ska börja på dagis den 13 feb. Det vart på rågen i nacksta, inte vad vi valt men i väntan på plats på montessori. Ett stenkast från mamma och Sofie som ska hålla koll att mina barn är trygga. Herregud jag vet själv hur jag kommer vara på inskolningen "visst har ni koll så ingen skum person ramlar över stängslet?eller att dem inte blir kidnappad när de drar ivägupptäcksfärd? ni får inte spänna mössan för hårt och dra upp luvan så det inte drar in" 😂 Det är så fruktansvärt typiskt mig och mitt kontrollbehov. Men jag ska försöka lägga band på mig för min stackars sambos skull som ofta få stå och skämmas, haha. jaja det blir bra. De kommer bara gå 4 dagar i stöten sen vara ledig 4/5 dagar när Johan är ledig och det känns bra. Fast är dem tryggare hemma är frågan? haha 😅 skämtåsido!

Alla tjatar om skam. Eller de lilla man ser på fb mellan all reklam och skit. Tycker fb har blivit riktigt dåligt,tråkigt om inte annat. Fast rör jag telefonen spelar jag mest, nu när man är elit lixom 😆 Måste spela mig upp till master!!

Nu har jag utfodra mina barn, lämnat på skolan, lekt med tjejerna som har rivit huset som vanligt, hunnit plocka undan och till sist en promenad och nu vilar dem. Det är nytt för mig att man vilar INNAN lunch. Det har dem alltid gjort. 2-4 timmar oftast runt 3 sen varit vaken resten av dagen. De kommer visserligen ändras nu när de börjar dagis och ska vila efter lunch. Stackars prinsessor kommer somna i maten 🙁 Men det där ger sig med tiden,är helt säker på att personalen fixat ändringar förr 🙄

Nä nu är de ett spel sen dr Phil och en stödvila :)

Likes

Comments

Ibland gör William mig extra stolt! Jag och tvillingarna klev upp vid 7, massa grin och gnäll. Morgonen bestod mest av de fast de var glada mellan varven. Otroligt trötta då jag tror de vaknade tidigare som vanligt och lekte i sängen. Tuwa var även vaken mellan 02.30-04.00. Jag tror jag vet vad som spökar hos lill tjejerna!! Men iallafall så åt William frukost sen var han ute i spåret 08.30 och kom inte in förren 10 nånting.

Iaf så är jag rätt säker på att Wilda har vattkoppor. Det är små blåsor men precis som hon jag pratade med på 1177 beskrev. Idag är många kvar men vissa är skorpor. Då är de inte konstigt att man vaknar på natten och det kliar och jävlas. Tuwa har två prickar vid ögat som verkar klia väldigt mycket, annars är det bara någon på ryggen.

Efter lunch packa vi ner oss och gick till sjön och åkte skridskor. jag glömde vantarna och hittade ej pannbandet så jag frös arslet av mig. Thelise åkte en bra stund sen gav jag upp och gick hem och gjorde mat åt Johan. William vart kvar ytterligare 1.5 h med en ny kompis som har hittat plus hans pappa 👍👌

Sofie kom på eftermiddagen och jag fick ett litet städrycl.  Det blir ofta så när Sofie är rastlös och tiden går sakta, då städar vi 🙄

Nu ska jag spela en eller två matcher till sen sova. Det blir en hektisk vecka på många sätt och vis så sömn behövs. Just ja tvillingarna har fått dagisplats men jag ska ringa och tacka nej imorgon. Jag sökte på Montessori(förstår att de är lång kö) och på mina äldre barns gamla dagis men jag får på ett helt annat dagis i nacksta?! Aldrig i livet! Sen berättar en kompis att hon ringde i november och fick en plats på ett dagis här i sidsjön i december, hur går det ihop?! Det återstår och se hur de ska lösa detta. Behöver en plats i mitten av februari senast men vill egentligen inte lämna ifrån mig tjejerna 🙁

Likes

Comments

Idag har det varit en riktig toppen dag, förutom att Johan inte kunde vara med.. Vi mötte först upp Natalie och Sean med finaste och gladaste unge Leon 😍 Vi gick över sjön till pulkabacken där Linn, Anton och Alve väntade. Haha sötaste Alve vägra sitta i pulkan så han låg där bekvämt och muttra 😅 Barnen åkte och hade skoj. William hoppade 4 meter med snowracern, typ.. Thelise och Anton åkte tillsammans och fick upp bra fart :) Fikade lite varm choklad och kakor innan vi promenerade över sjön hemåt. Natalie och Leon stanna en stund och han är för mysig Leon, det är pussar och kramar i mängder! Han delar med sig och ser till att tvillingarna har sina nappar 😅

Sen kom Sofie och förgyllde dagen ytterligare. Vi hade "fin middag" som Thelise kallade de och åt Oxfilé,svampsås och friterade strips. Det var så jävla gott så jag råka äta alldeles för mycket så jag hamna i nå slags trans...

Alla barnen sover sen en lång stund tillbaka, Sofie har åkt hem och jag ska spela så jag kommer upp i elit 1 nån gång 🙄🤗 Fördelen med att Johan jobbar är att jag kan spela men inte han. Då jobbar han hela natten sen sover han,äter och åker på jobbet igen.

Imorgon kanske Linn och Anton kommer och leker. Det blir roligt.

jag är så tacksam och glad över ärliga genuina vänner som bara är glad och roliga. Lättsamt och härligt!! Delar samma intressen och det finns alltid något att prata om. Tacksam för er ❤

Likes

Comments

Hallå blåggen! Vilken fantastisk dag vi hade i måndags. Trots att Johan är dösjuk tog vi en varsin tvilling i ryggsäcken och de stora på längdskidorna. Dem har blivit väldigt duktiga på att åka och tvillingarna tyckte de var väldigt spännande! Solen sken och det var toppen väder. Sen skruvade jag och Johan lite bil medan tvillingarna vila och T o W återhämtade sig 😅

Idag är de synd att de blåser och småregnar, jag väntar på solen för vi ska ut igen efter tvillingarna vilat lite :) Då får jag ta en i ryggsäcken och en i pulkan!

Jag har slutat röka, tror inte jag nämnt det. Jag har fuskat när jag träffat någon som rökt men de handlar om nån cigarett på 3 dagar så jag känner mig stolt!! Från att gå ifrån en borstspindel till att fuska ibland är grymt! Jag tjänar hälsa, tid och pengar 🖒😏 Men ibland blir jag grymt röksugen, helt sinnessjukt men de går bra... Än så länge 😅

Och jag har blivit duktig på att hålla mig ifrån negativa saker, jag kollar inte ens bloggar längre, läser ej tråkiga saker på fb, försöker sålla de som inte har med mig att göra. Sen finns de såklart nån enstaka negativ saker som ska avklaras men i sinom tid :) Alla saker har sin tid sägs de och så är det absolut..jag både längtar och känner förakt men de ska bli skönt när de är över och avklarat. Ogillar dock fortfarande små fjollorna(an) som sitter och skriver patetiska kommentarer. Det ger mig dock ett gott skratt men samtidigt undra jag hur man tror att man kan skriva sånt? Och "anonymt"..elaka missförstådda personer tyvärr. Mer kärlek till er så kommer ni nog bli folk också :) Jag har absolut inget emot att folk ifrågasätter mig eller säger sina åsikter men gö inte de anonymt, jag ju inte ge något svar då 🙄😅 Men haters will hate, så är det bara.

Nä nu måste jag vila ögonen innan vi ska ge oss ut 👌

Likes

Comments