Cry. Forgive. Learn. Move on.

Let your tears water the seeds of your future happiness.

Dr. Steve Maraboli

Hej hej.

Jag sitter nu i skolan och väntar på lektion. Jag har nu medieproduktion och sen svenska prov, sen slutar jag, båda lektionerna är över två timmar. Svenska provet verkar inte vara så svårt, men det säger jag nu, när jag sitter där sen kommer jag ha glömt bort det lilla jag visste. Jag hade även prov i matte i tisdags. Det känns som om det bara är så, skola, prov, skola, prov, skola, Det går på repeat helt enkelt.

Inatt sov Babe hos mig, det var gosigt. Vi pratade och han hjälpte mig när jag skickade in Newbody beställningarna som jag nu hade samlat ihop.


Jag har inte mycket mer att säga, så..

Au Revoir.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Heej​, så alla dagar sen i söndags, förutom tisdag, så har jag kört bil! och alla dagar sen förra söndagen har jag tränat! hur stolta är ni över mig? 

körningen går rätt så bra tror jag, har som högst kört på 3an, har mött två bilar. första gången jag körde var egentligen någon gång i höst och då gick det inte bra... men nu i söndags så släppte jag kopplingen och körde runt på en parkering på 1an. Måndags växlade jag till 2an och körde fortfarande runt på den där lilla parkeringen. Tisdags körde jag ju inte. Igår så körde jag på en liten landsväg, jag körde först mellan två olika punkter och sen körde jag halvvägs hem, körde som sagt på 3an och mötte två bilar. Att möta bilarna var hemskt enligt mig, men jag lever så det gick väl bra. 


Träningen går också bra, känner hur magrutor bildas :^) nej men jag känner mig bättre när jag gör något litet varje dag än ingenting någonsin.


Det var väl det jag kände för att skriva nu, slutar skolan snart och ska då hem och köra bil och träna och sen kommer babe hem till mig. 

​Au Revoir

Likes

Comments

Fotografier Foton

Bra eller dåligt, svar får vi väl snart veta. Jag tänkte, eftersom att jag går media, med inrikting fotografisk bild. Så här kommer jag lägga upp bilder som jag har tagit, redigerat, skapat, ändrat osv.

Detta är då mina senaste fotografier. första och sista är tagna från mitt fönster, och den i mitten är tagen på Stortorget i Örebro.

Likes

Comments

You can close your eyes to the things you do not want to see, but you cannot close your

heart to the things you do not want to feel.

-Johnny Depp

Hejhej, dag två. here we go.

Jag har tränat, jag har läst, jag har pluggat, jag ska snart gå och lägga mig och slutar tidigt imorgon, så egentligen kan jag inte klaga. Men åh så många klagomål jag har.

Skolan börjar för tidigt och slutar för sent. Läxor. För få timmar på ett dygn. För lite sömn. För lite tid helt enkelt. Jag hinner inte tänka. Jag har inte hunnit göra mina val till trean. Jag har inte hunnit träna så mycket jag skulle vilja.Men det är inte speciellt kul att läsa om va?

Idag är helt enkelt bara en gnällig dag. Agerar som en riktig Närking..


Ohwell.. Bilden nedan är mitt senaste foto "projekt"

Au Revoir.


Likes

Comments

The world only exists in your eyes. you can make it as big or as small as you want.

F. Scott Fitzgerald

Hallå, gissa vem som försöker vara back at it again? Vem som tänker försöka starta om helt och hållet? Vem som ska börja träna? Vem som ska ta tag i sitt liv? - om du gissade på mig så har du helt rätt! Jag vet inte hur ofta jag kommer kunna eller ens orka försöka blogga. Jag vill ha någonting bra och kul att skriva om. Men jag ska försöka. Jag har sagt det massa gånger, jag vet. men nu tänker jag försöka, på riktigt.


Iallafall, jag är ett nervvrak, jag är tillbaka i skolan, första dagen efter sportlovet som jag spenderade med att spela, läsa och sova i mängder. Men nu är jag som sagt tillbaka och långt ifrån fit for fight, både mentalt och kroppsligt. Så ska nu försöka få lite kontroll över mitt liv (wish me luck). Jag har hittat en mental "guide" och en Kroppslig "guide". Jag tror att den kroppsliga kommer vara lättare för mig att följa, her redan nu skrivit in den helt i min kalender. Och idag ska jag köpa en "anteckningsbok" möjligtvis en kalender, men det känns lite sent att köpa den nu. Vi får se hur jag gör.


Au Revoir

Likes

Comments

1. Vad är ditt fullständiga namn? Evelina ****** Otterborn

2. Ålder? 17, 18 den 9 juli.

3. Vart bor du? Askersunds trakterna

4. Berätta om din familj? Den består av pappa, mamma, 3 systrar och 1 bror, min äldsta syster och bror har flyttat hemifrån, så nu bor bara jag, mamma och pappa, min två år äldre syster och min fyra år yngre syster hemma.

5. Beskriv ditt utseende? två blå/grå ögon, en näsa, en mun lite under näsan, stora kinder imo, ok utseende.

6. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Både och, tror mer på "tycker om dig vid första ögonkastet, Älskar dig när du visar mig vem du är."

7. Har du någonsin haft ett förhållande? yep, är i ett nu.

8. Vad gör du om dagarna? Sover, smsar, snapar, kollar instagram/facebook/twitter/tumblr, umgås med folk, går i skolan, läser, tränar, panikar, pluggar, fotar, snapar lite mer. Jag vet inte vad jag gör om dagarna.


9. Hur beskriver man dig som person? uhm, jag vet inte riktigt… Glad, sårbar, positiv.

10. Vad vill du med din framtid? så mycket.. jag vill resa jorden runt, vill få ett bra jobb som också är roligt, vill åka till Kanada och gå på Vancouver film school, så ni alla kan ju swicha mig så jag kommer upp i så mycket det kostar för att gå där :^)

Likes

Comments

Only do what your heart tells you.

-Princess Diana


Idag sitter jag hemma och jobbar, fixar med animeringen och allt annat skolarbete som jag just nu drunknar i. Men det går ju sådär.. Jag borde verkligen kolla över allt, men all min ork är borta. Jag vill bara sova, gömma mig under ett täcke och vara där tills skolan är slut :)

Men nu är skoldagen som jag inte ens gått på över, ska börja laga kvällsmat, sen duscha och fixa mig för att sen åka till Babe.


Finns inte mycket mer att skriva om, så..

Au revoir

Likes

Comments

And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.

-Friedrich Nietzsche

Godmorgon, typ, inte så vidare god och mer förmiddag..

igår glömde jag bort min pinkod, var rädd att jag inte skulle kunna komma åt min mobil igen när den begärde puk kod.. som tur va, skickade mamma mail till halebop och imorse så fick jag en ny pin kod :)

Så idag glömde jag datorn hemma, så just nu sitter jag och har media och skriver på mobilen och kan inte göra något vettigt.. .-.

Den här lektionen är så seg, medieproduktion det är fine om jag har hörlurar och min dator så jag kan göra något, men nej, nu kan jag inte göra något, måste också spara batteri, so i don't really feel like being here :))

men nu ska jag lägga mig och sova :^)
lol, puss och kram.

Au revoir.

Likes

Comments

When you grow up, your heart dies.

Allison in the Breakfast Club

Bonjour.

Jag har nu tränat, duschat, bäddat om sängen och lyssnat på fransk musik. Nu ska jag snart gå och lägga mig så jag orkar med imorgon. Har varit 90% död idag och orkade inte ens hålla mina ögon öppna på bussen påväg hem idag, vaknade i panik och undrade vart jag var. Det är så jobbigt att behöva springa till tåget för att hinna med bussen, för att sen hinna med en annan buss som går hem, och nu är det ju vinter och bussar vet tydligen inte hur man håller tider eller så :)) så fick springa mellan de två bussarna idag och råkade springa in i någon för att undvika några som rökte. Jag tål inte röken, kan inte andas vid den så det blir alltid lite jobbigt..


Men nu ska jag gå och lägga mig i min ny bäddade säng!

Puss och kram


Au revoir

Likes

Comments

"Elegance is the only beauty that never fades"

-Audrey Hepburn


Hej och hallå, efter många försök så ger jag mig på det igen. Ny blogg med nytt utseende, hoppas att jag får tid och ork till denna.


Men lite om mig för er som inte vet, jag heter Evelina och går andra året på Karolinska gymnasiet med inriktning media, foto och animation. Mina intressen är att fota, läsa och kolla på serier 24/7. Ogillar folk som tror de vet vad jag vill, politik och hatiska människor. Medans jag själv är hatisk, diskuterar politiska frågor och aldrig har någon aning om vad jag vill. Jag älskar att köpa (få*) nya saker, att ge andra presenter som dom inte var beredda på att få och att läsa en bra bok framför en brasa.

5. extra fakta.

1. Älskar franska, kan det inte, men vill kunna.

2. Jag har varit i 9 olika länder, två gånger i vissa.

3. Jag är ca 1.57 lång(Kort.)

4. Jag tränade konståkning från fyran till början av nian.

5. Audrey Hepburn är en av mina favorit skådisar. Mestadels för hennes roll i "Breakfast at Tiffanys"

Merci beaucoup, för er åh så dyrbara tid som lagts ner på min nya lilla blogg.

Au revoir.

Likes

Comments