I am not as fine as i seem

- Twentyone pilots

Hallå där, åter igen, long time no seen. Jag har haft så mycket i skolan nu på senaste tiden och som om det inte är nog så har jag jobbat några gånger de senaste veckan. Jag är helt slut, har två skrivuppgifter som jag inte har lämnat in än, oups.

Jag har inte hunnit köpa klart alla julklappar än, jag har köpt ca 4 julklappar till Danne, en till mamma och pappa. Jag ska någon gång snart gå och köpa fler till Danne och något litet till mina syskon. Jag tänker uppdatera er om vad jag köpte till alla när dom har fått allt.


Nu ska jag fixa klart medieproduktions skrivarbetet grejen.

Au revoir

Likes

Comments

Pictures of perfection make me sick and wicked.

- Jane Austen

Hej, long time ago.

Jag har fullt upp i skolan just nu. Jag sitter nu i skolan och har håltimma, min förra lektion slutade 11.30 och min nästa börjar 14.30.. Det är helt värdelöst, jag orkar inte vara produktiv. orkar inte göra någonting någonsin längre .-. all ork är liksom borta. Jag vill stanna hemma varje dag och enbart sova och ta igen. Jag vet inte vad jag ska skriva till skoluppgifter, jag är inte längre kreativ. Jag är bara just nu. Jag är bara här, gör ingenting, bara sitter och glor. Det känns obviously inte alls bra.


Så jag tänker nu sluta detta inlägg och åter gå till att vara en grå blobb som bara är.

Au revoir.

Likes

Comments

Allt om mig

1. Vad är ditt fullständiga namn? Evelina ****** Otterborn

2. Ålder? 17, 18 den 9 juli.

3. Vart bor du? Askersunds trakterna

4. Berätta om din familj? Den består av pappa, mamma, 3 systrar och 1 bror, min äldsta syster och bror har flyttat hemifrån, så nu bor bara jag, mamma och pappa, min två år äldre syster och min fyra år yngre syster hemma.

5. Beskriv ditt utseende? två blå/grå ögon, en näsa, en mun lite under näsan, stora kinder imo, ok utseende.

6. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Både och, tror mer på "tycker om dig vid första ögonkastet, Älskar dig när du visar mig vem du är."

7. Har du någonsin haft ett förhållande? yep, är i ett nu.

8. Vad gör du om dagarna? Sover, smsar, snapar, kollar instagram/facebook/twitter/tumblr, umgås med folk, går i skolan, läser, tränar, panikar, pluggar, fotar, snapar lite mer. Jag vet inte vad jag gör om dagarna.


9. Hur beskriver man dig som person? uhm, jag vet inte riktigt… Glad, sårbar, positiv.

10. Vad vill du med din framtid? så mycket.. jag vill resa jorden runt, vill få ett bra jobb som också är roligt, vill åka till Kanada och gå på Vancouver film school, så ni alla kan ju swicha mig så jag kommer upp i så mycket det kostar för att gå där :^)

Likes

Comments

Nothing is impossible, the word itself says it: 'I´m Possible'

-Audrey Hepburn

Heej, nu sitter jag hemma vid köks bordet och väntar på mat. Jag har försökt fixat lite med läxor men det gick sådär idag igen.

Jag sov hemma hos babe inatt, och när vi vaknade så hördes det ett rafsande på dörren, då var det hans katt som ville komma in, vi släppte såklart in honom och han klättrade upp och la sig mellan mig och babe. Väldigt gosig kisse.

Förut idag gjorde jag en Peanutbutter and jelly macka, vilket som är rätt så ovanligt för att vara jag. Tål tydligen inte jordnötter helt, blir lite svårt att andas.. Men jag ville veta hur det smakade så.. Yolo am i right? :^)


Jag ska sätta mig och leta kläder nu, så buhbye.

Au revoir

Likes

Comments

Only do what your heart tells you.

-Princess Diana


Idag sitter jag hemma och jobbar, fixar med animeringen och allt annat skolarbete som jag just nu drunknar i. Men det går ju sådär.. Jag borde verkligen kolla över allt, men all min ork är borta. Jag vill bara sova, gömma mig under ett täcke och vara där tills skolan är slut :)

Men nu är skoldagen som jag inte ens gått på över, ska börja laga kvällsmat, sen duscha och fixa mig för att sen åka till Babe.


Finns inte mycket mer att skriva om, så..

Au revoir

Likes

Comments

And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.

-Friedrich Nietzsche

Godmorgon, typ, inte så vidare god och mer förmiddag..

igår glömde jag bort min pinkod, var rädd att jag inte skulle kunna komma åt min mobil igen när den begärde puk kod.. som tur va, skickade mamma mail till halebop och imorse så fick jag en ny pin kod :)

Så idag glömde jag datorn hemma, så just nu sitter jag och har media och skriver på mobilen och kan inte göra något vettigt.. .-.

Den här lektionen är så seg, medieproduktion det är fine om jag har hörlurar och min dator så jag kan göra något, men nej, nu kan jag inte göra något, måste också spara batteri, so i don't really feel like being here :))

men nu ska jag lägga mig och sova :^)
lol, puss och kram.

Au revoir.

Likes

Comments

When you grow up, your heart dies.

Allison in the Breakfast Club

Bonjour.

Jag har nu tränat, duschat, bäddat om sängen och lyssnat på fransk musik. Nu ska jag snart gå och lägga mig så jag orkar med imorgon. Har varit 90% död idag och orkade inte ens hålla mina ögon öppna på bussen påväg hem idag, vaknade i panik och undrade vart jag var. Det är så jobbigt att behöva springa till tåget för att hinna med bussen, för att sen hinna med en annan buss som går hem, och nu är det ju vinter och bussar vet tydligen inte hur man håller tider eller så :)) så fick springa mellan de två bussarna idag och råkade springa in i någon för att undvika några som rökte. Jag tål inte röken, kan inte andas vid den så det blir alltid lite jobbigt..


Men nu ska jag gå och lägga mig i min ny bäddade säng!

Puss och kram


Au revoir

Likes

Comments

"Elegance is the only beauty that never fades"

-Audrey Hepburn


Hej och hallå, efter många försök så ger jag mig på det igen. Ny blogg med nytt utseende, hoppas att jag får tid och ork till denna.


Men lite om mig för er som inte vet, jag heter Evelina och går andra året på Karolinska gymnasiet med inriktning media, foto och animation. Mina intressen är att fota, läsa och kolla på serier 24/7. Ogillar folk som tror de vet vad jag vill, politik och hatiska människor. Medans jag själv är hatisk, diskuterar politiska frågor och aldrig har någon aning om vad jag vill. Jag älskar att köpa (få*) nya saker, att ge andra presenter som dom inte var beredda på att få och att läsa en bra bok framför en brasa.

5. extra fakta.

1. Älskar franska, kan det inte, men vill kunna.

2. Jag har varit i 9 olika länder, två gånger i vissa.

3. Jag är ca 1.57 lång(Kort.)

4. Jag tränade konståkning från fyran till början av nian.

5. Audrey Hepburn är en av mina favorit skådisar och hon är kinda a role model to me.

Merci beaucoup, för er åh så dyrbara tid som lagts ner på min nya lilla blogg.

Au revoir.

Likes

Comments