You are the dancing queen.

Young and sweet.

Only seventeen

- Dancing queen, ABBA

heej. Jag fyller 18 i sommar och jag är inte redo. Jag har inte upplevt något dancing queen moment än. Så får hitta det lite fort innan jag fyller nästa månad(!)

Baby har tagit studenten och fyller snart 20, Min stora syster fyller också 20. min bebis syster blir 14. Mina syskonbarn har blivit stora. Jag förstår inte att det har så himla fort. Jag är återigen inte redo för att alla ska växa upp. Jag vill vara liten igen och ha mindre problem och bara vara springa runt och vara lycklig.


Menmen.. Jag har iallafall stora planer nu. Jag ska sälja mina designs på en sida där jag får ca 17% av vinsten. jag lägger ut en länk här när jag har börjat sälja. Sen ska jag ta körkort och bli smal :)

vi får väl se hur allt går.

Au Revoir

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tankar Foton

Feminism är en samling rörelser och ideologier vars målsättning är att kvinnor ska ha samma rättigheter, möjligheter och skyldigheter som män och där feminismen verkar för kvinnors politiska, ekonomiska och sociala rättigheter.

-WikipediaSom alla vet så är feminism ett stort ämne i värden just nu. Men det verkar vara en liten twist på den feminism som syns. Som ni kan läsa ovanför så står det att feminism handlar om SAMMA rättigheter, möjligheter och skyldigheter. Men många jag har läst om på internet och överallt, så handlar det bara om att tjejer vill ha bättre förmåner än killar. De vill trycka ner killar till botten och trampa på dem tills de är över dem. Det är inte det feminism handlar om! Feminism handlar om jämställdhet!

Jag vill ha samma rättigheter som killar har. Jag vill få lika mycket lön för samma jobb. Jag vill få lika mycket respekt för något jag gör som en kille också har gjort. Jag vill inte trycka ner killar, jag vill lyfta oss tjejer. Så vi hamnar på samma plats i samhället om ni förstår vad jag menar. Jag tycker att båda könen ska ha samma rättigheter, killar ska inte ha mer eller mindre och samma för tjejer. Vi borde vara jämställda och jag tänker kämpa för det tills dagen jag har ett jobb med samma lön som en kille.


Med det sagt. puss och hej. no hate pls <3

Au revoir

Likes

Comments


Jag sitter nu i skolan och väntar på lektion. Ska nu ha svenska, har grammatik. annars i skolan så är det enbart KAOS! har 10 bilder som ska redigeras och skickas in, matte nationella som avgör hela kursen, grammatik prov och som körsbäret på toppen så har våran naturkunskaps lärare satt ett prov, på våran SISTA SKOLDAG. jag förstår inte hur han tänker. han har aldrig hunnit rätta våra prov vi har haft tidigare på året. störigt. 


​Au revoir

Likes

Comments

Cry. Forgive. Learn. Move on.

Let your tears water the seeds of your future happiness.

Dr. Steve Maraboli

Hej hej.

Jag sitter nu i skolan och väntar på lektion. Jag har nu medieproduktion och sen svenska prov, sen slutar jag, båda lektionerna är över två timmar. Svenska provet verkar inte vara så svårt, men det säger jag nu, när jag sitter där sen kommer jag ha glömt bort det lilla jag visste. Jag hade även prov i matte i tisdags. Det känns som om det bara är så, skola, prov, skola, prov, skola, Det går på repeat helt enkelt.

Inatt sov Babe hos mig, det var gosigt. Vi pratade och han hjälpte mig när jag skickade in Newbody beställningarna som jag nu hade samlat ihop.


Jag har inte mycket mer att säga, så..

Au Revoir.

Likes

Comments

Heej​, så alla dagar sen i söndags, förutom tisdag, så har jag kört bil! och alla dagar sen förra söndagen har jag tränat! hur stolta är ni över mig? 

körningen går rätt så bra tror jag, har som högst kört på 3an, har mött två bilar. första gången jag körde var egentligen någon gång i höst och då gick det inte bra... men nu i söndags så släppte jag kopplingen och körde runt på en parkering på 1an. Måndags växlade jag till 2an och körde fortfarande runt på den där lilla parkeringen. Tisdags körde jag ju inte. Igår så körde jag på en liten landsväg, jag körde först mellan två olika punkter och sen körde jag halvvägs hem, körde som sagt på 3an och mötte två bilar. Att möta bilarna var hemskt enligt mig, men jag lever så det gick väl bra. 


Träningen går också bra, känner hur magrutor bildas :^) nej men jag känner mig bättre när jag gör något litet varje dag än ingenting någonsin.


Det var väl det jag kände för att skriva nu, slutar skolan snart och ska då hem och köra bil och träna och sen kommer babe hem till mig. 

​Au Revoir

Likes

Comments

Fotografier Foton

Bra eller dåligt, svar får vi väl snart veta. Jag tänkte, eftersom att jag går media, med inrikting fotografisk bild. Så här kommer jag lägga upp bilder som jag har tagit, redigerat, skapat, ändrat osv.

Detta är då mina senaste fotografier. första och sista är tagna från mitt fönster, och den i mitten är tagen på Stortorget i Örebro.

Likes

Comments

You can close your eyes to the things you do not want to see, but you cannot close your

heart to the things you do not want to feel.

-Johnny Depp

Hejhej, dag två. here we go.

Jag har tränat, jag har läst, jag har pluggat, jag ska snart gå och lägga mig och slutar tidigt imorgon, så egentligen kan jag inte klaga. Men åh så många klagomål jag har.

Skolan börjar för tidigt och slutar för sent. Läxor. För få timmar på ett dygn. För lite sömn. För lite tid helt enkelt. Jag hinner inte tänka. Jag har inte hunnit göra mina val till trean. Jag har inte hunnit träna så mycket jag skulle vilja.Men det är inte speciellt kul att läsa om va?

Idag är helt enkelt bara en gnällig dag. Agerar som en riktig Närking..


Ohwell.. Bilden nedan är mitt senaste foto "projekt"

Au Revoir.


Likes

Comments

The world only exists in your eyes. you can make it as big or as small as you want.

F. Scott Fitzgerald

Hallå, gissa vem som försöker vara back at it again? Vem som tänker försöka starta om helt och hållet? Vem som ska börja träna? Vem som ska ta tag i sitt liv? - om du gissade på mig så har du helt rätt! Jag vet inte hur ofta jag kommer kunna eller ens orka försöka blogga. Jag vill ha någonting bra och kul att skriva om. Men jag ska försöka. Jag har sagt det massa gånger, jag vet. men nu tänker jag försöka, på riktigt.


Iallafall, jag är ett nervvrak, jag är tillbaka i skolan, första dagen efter sportlovet som jag spenderade med att spela, läsa och sova i mängder. Men nu är jag som sagt tillbaka och långt ifrån fit for fight, både mentalt och kroppsligt. Så ska nu försöka få lite kontroll över mitt liv (wish me luck). Jag har hittat en mental "guide" och en Kroppslig "guide". Jag tror att den kroppsliga kommer vara lättare för mig att följa, her redan nu skrivit in den helt i min kalender. Och idag ska jag köpa en "anteckningsbok" möjligtvis en kalender, men det känns lite sent att köpa den nu. Vi får se hur jag gör.


Au Revoir

Likes

Comments

1. Vad är ditt fullständiga namn? Evelina ****** Otterborn

2. Ålder? 17, 18 den 9 juli.

3. Vart bor du? Askersunds trakterna

4. Berätta om din familj? Den består av pappa, mamma, 3 systrar och 1 bror, min äldsta syster och bror har flyttat hemifrån, så nu bor bara jag, mamma och pappa, min två år äldre syster och min fyra år yngre syster hemma.

5. Beskriv ditt utseende? två blå/grå ögon, en näsa, en mun lite under näsan, stora kinder imo, ok utseende.

6. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Både och, tror mer på "tycker om dig vid första ögonkastet, Älskar dig när du visar mig vem du är."

7. Har du någonsin haft ett förhållande? yep, är i ett nu.

8. Vad gör du om dagarna? Sover, smsar, snapar, kollar instagram/facebook/twitter/tumblr, umgås med folk, går i skolan, läser, tränar, panikar, pluggar, fotar, snapar lite mer. Jag vet inte vad jag gör om dagarna.


9. Hur beskriver man dig som person? uhm, jag vet inte riktigt… Glad, sårbar, positiv.

10. Vad vill du med din framtid? så mycket.. jag vill resa jorden runt, vill få ett bra jobb som också är roligt, vill åka till Kanada och gå på Vancouver film school, så ni alla kan ju swicha mig så jag kommer upp i så mycket det kostar för att gå där :^)

Likes

Comments

Only do what your heart tells you.

-Princess Diana


Idag sitter jag hemma och jobbar, fixar med animeringen och allt annat skolarbete som jag just nu drunknar i. Men det går ju sådär.. Jag borde verkligen kolla över allt, men all min ork är borta. Jag vill bara sova, gömma mig under ett täcke och vara där tills skolan är slut :)

Men nu är skoldagen som jag inte ens gått på över, ska börja laga kvällsmat, sen duscha och fixa mig för att sen åka till Babe.


Finns inte mycket mer att skriva om, så..

Au revoir

Likes

Comments