Testat o gjort naglarna ordentligt för första gången på några år o måste erkänna att det inte blev allt för illa!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blir så glad när ja ser hur allt jobb jag har lagt ner på lampan lönar sig! Klippte alla bitar för hand o använde sedan hemagjort lim för att klitsra på alla bitarna, var väldigt svårt att få till den rätta känslan o det rätta fallet! Tänka sig att det bara var en simpel och billig papperslampa till att börja med! En kväll som denna kan jag inte göra annat än att känna mig stolt!

Godnatt o hoppas att ni får en bra sömn!

Likes

Comments

Sitter o njuter av en varm kopp te medans jag ser på inredningsmästarna. Älskar att få lite inspiration till hur man själv ska gå vidare med inredningen! Tog några bilder av några små bitar av hemmet kommer o komma fler bilder allt eftersom men just nu får ni nöja er med några sneekpeaks! Känner mig riktigt stolt över att jag äntligen lyckats fått till det så att mina blommor lever, till och med apelsinträdet som var i så pass dåligt skick att den tappat alla blad! Fick även några fina rosor här i veckan av pojkvännen som hans lilla syster hjälpt till att välja ut! kramar!Likes

Comments

Känns kul att se hur Liljas musikintresse växer sig allt starkare, just nu är hon mer intresserad av att göra ljud än att det ska låta bra men så som hon håller på så kanske det förhoppningsvis blir många härliga familjemusikstunder i framtiden!.... Under vilka jag självfallet kommer att agera en inponerad publik! Alltid tyckt det verkar så mysigt och kärleksfullt när familjer spelar tillsammans!

Likes

Comments