Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Var iväg med Mårten och hyrde skidor. Så nu är det fixat! Jättetaggad inför Sälen och Alperna, ska bli riktigt kul! Har även börjat packa nu, så det inte blir så stressigt imorgon.
Ska ta tag i några inlämningar och rätta till dem, sedan blir det att röja rent i lägenheten.

Likes

Comments

Helgen kort och gott var najs. Äntligen slippa ha tentorna ligga över sig. I fredags var vi ute och käkade med en del av klassen på BoB.
På lördagen kom Jennie, Kumme, Micke, Svampen med mera från Eskilstuna plus Tove härifrån. Party party! Var riktigt roligt! Först var vi här och sen drog vi till BmB.
En bra helg som sagt.

Igår kom mamma och systrarna. Vi käkade och invigde första glöggen. Tycker det var dags nu. Snart är ju julen borta så..;)

Matten har även börjar nu och imorgon har vi upprop i byggnadsmekanik.

Likes

Comments

Har precis vart och gymmat. Det känns för jävla bra. Kändes verkligen som att man åkte iväg och gjorde något för sin egen skull.
Försökte komma på när man senast åkte iväg för att träna.. I slutet av trean åkte jag iväg för att vara ledare för barn.. Kan det vart när man åkte på innebandy vid 12 års ålder kanske? Nej vänta! Har vart på tantgympa med mamma.
Träna hemma och träna när man måste(typ idrotten i skolan) ger verkligen inte samma känsla. I alla fall inte av det jag känner idag.

Nu blir det PH och en mindre god chokladboll (chokladens dag idag).

Likes

Comments

Nu har det rullat på ett tag utan ett besök här. Helgen Mårten var på Gotland kom mamma, Tess och Meg över. Vi hade tjejmys. Kollade film, käkade gott, slingade hår med mera. Det var inte helt och hållet tjejmys, Oskar var ju också med.
På söndag kom Caroline över och hälsade på. Resten av den veckan bestod av tentaplugg. Men även besök av William och Robin ena kvällen. Andra kvällen kom Östberg, Gurra, Haris och Malmis.
Helgen som var så tog jag och Mårten ordentlig paus från plugget och åkte till Eskilstuna. På fredagen myste vi med hästarna och firade pappa som fyllde 45 år. I lördags så hjälpte vi till att flytta Mårtens pappas och Pias grejer från Kjula till Mariefred.

Den här veckan har vi haft tenta idag (Geoteknik och Geologi) och i måndags (Vetenskapligt arbete och Kommunikation). På fredag kommer ännu en till i byggteknik. Känner mig helt slut. Har gjort en så jävla god kladdkaka, har inte smakat den än dock.. Men det är mycket socker i och godis. Så det kan ju inte annat än bli bra? ;)
Jag fixade lunchen idag och nu håller Mårten på med hemmagjorda hamburgare.

Likes

Comments

Kom precis hem från Tove. Vi käkade mat och lyxade till det med glass som efterrätt. Mårten ska iväg till Gotland med sin far, så det blir första natten själv i lägenheten. Kan aldrig vara utan den där grabben längre. Saknar honom redan, trots att han åkte vid fyra. Han har gjort mig så skör ;)
Jaja nu kan jag ligga diagonalt över hela sängen, ett plus i alla fall! ;) Och äta godis...hihi. Nu ska jag titta klart på filmen Salt på sexan.

Likes

Comments

Fick upp ögonen för Västerås i helgen när vi cyklade ner till hamnen. Det var riktigt snyggt på Öster Mälarstrand. Om man vill bo i Västerås ska man bo där. Så härligt med Mälaren, i alla fall när vi var där. Solen sken och det var vindstilla.

Likes

Comments