Hur gammal är du? 20 men känner mig typ som 16 fortfarande. Kanske är bra? Vad vet jag haha! Jah känner iallafall att jag orkar leka med Nova mer och vara igång mer, eller ja jag har inget att jämn föra mig med precis! 😂
När vaknade du idag? Jag vaknar oftast när Nova vaknar. Mellan 8-10. Men idag gick jag upp vid 05:30 för att jobba på mitt gamla jobb!
Vad åt du till frukost? Jag åt först gröt med äppelmos och mjölk sen på jobbet åt jag knäckebröd och kaffe!
Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig: Jag stänger aldrig av vattnet i köket efter mig. Haha.. Jag kan torka av bordet och när jag är klar går jag där ifrån och börjar med något annat. K är lite lätt irriterad på mig och jag förstår han! Jag har även släppt typ allt vad som heter perfektion i hemmet.. Sorgligt , men jag prioriterar annat som t.ex Nova, mitt företag och mig själv. Jag damsugar osv men de blir rätt stökigt och jag bryr mig mer än K samt orkar jag inte städa efter en vuxen. Jag låter kanske negativ nu men jag vill vara ärlig och öppen mot er. K har inte samma rutiner och ser inte att de är skitigt eller stökigt. Detta är så himla jobbigt för mig MEN jag orkar inte göra allt själv. När jag har ett heltidsjobb med Nova, driver eget företag och på de ska jag ta hand om ett helt hushåll? Jag tjatar jämt, är sur och trött men men... Man får hoppas han inser snart! Tråkigt och ni undrar säkert varför jag skriver de här och "gör han något". Ja, de han tycker är kul som t.ex bilar och allt som har en motor! 😂 Jaja, tur han är snäll iallafall och tar väl hand om Nova! ❤
Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över? Jag är nog minst nöjd över mina lår och rumpa och jag vill så gärna göra något åt de. Måste försöka hitta en rutin att träna så kanske man vågar gå i bikini nästa sommar! 😂 Mest nöjd är jag över mina tänder (nu) haft tandställning som ni vet och de har gjort mig mer självsäker och social! Vågar liksom öppna käften nu! Haha.. är även nöjd över min längd, ögon och näsa!
Något du ogillar hos andra? Opersonliga människor och folk som ska vara ens vänner men ej har tid för en! 👌🏼
Vad är du tacksam över? Jag är tacksam över allt som livet ger och har givit mig. Känner tacksamhet varje dag för min familj och mina vänner. Att jag har fått en frisk dotter som ger mig så mycket glädje och kärlek varje dag från första stund! Att jag fick bli gravid, att jag träffade K!❤
Vad har du gjort idag? Detta inlägg är tidsinställt men när det kommer upp har jag nog precis sövt Nova eller sitter jag och jobbar!
Vilken film såg du senast? 10.000 timmar
Är du besatt av någonting? Nope. Ingenting. Är inte ens sugen på godis. Äter tegreen tabletter som hjälper SÅ bra! 😍
Beskriv en perfekt morgon : Jag får sovmorgon och får vakna upp bredvid min kärlek och Novis. Vi äter en mysig frulle ute i trädgården och sedan tar en skön promenad!
Beskriv platsen du befinner dig på just nu: Hemma i soffan.
Vad lyssnar du på just nu? Tven...
Hur går du helst klädd? Myskläder hemma. Borta har jag helst kjol och blus eller jeans och en skön tröja!
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska helt klart. Kan vara uppe hela natten. Dock är jag så sjukt trött hela tiden nu så funderar på att söka hjälp hos vårdcentralen!
Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Kemi i 8:an. Servering i 1:an , i 2:an var det bageri och KÖK. I 3:an var det KÖK och entreprenörskap.
Vad köpte du senast? Mjölk, grädde, gröt och skinka!
Vad har du i dina fickor? Oftast ingenting, men när jag har så är de lypsyl eller mobilen!
Vilken är din favoritaffär? Kappahl, Newbie kläder 😍
Vilka smeknamn har du? Eve, Closan, Cloie.
Vilka är dina största svagheter? Jag blir lätt stressad och mår skit dåligt. Börjar skaka och känns som jag kommer spy..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments