Alice hämtade mig förut. Vi har kollat Idol, nu VS och sen blir de Paradise Hotel ! Sover här inatt så jag kanske får några timmars sömn! Säger godnatt nu så hörs vi imorgon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen!
Nu är jag äntligen klar med den förbannade teorin. Känns skönt att ha de svåraste avklarat. Ja jag tycker de är svårast då jag inte är den personen som pluggar speciellt mycket. Ska bädda om sängen och tvätta lite. Sen ska jag inte göra allt för mycket idag. Sortera alla tankar jag har för tillfället. Värre än såhär kan de knappast bli. Är så långt ifrån att må bra man bara kan komma. Men ska försöka hålla de ifrån bloggen så det inte blir allt för tråkigt för dom som inte förstår eller vet.

Imorgon börjar jag vid 11:15 vilket är redigt skönt. Slutar vid 14:30 vilket är ännu skönare! Blir massa stall och plugg imorgon. Ska försöka få upp ett inlägg på de jag fick hem förra veckan. Har bara inte haft ork eller tid till att ta tag i de. Ber om ursäkt för de! :)
Måste dra nu, ha det så bra så länge!

​En bild från en väldigt bra kväll 

Likes

Comments

Hejhej! Sitter på bussen påväg hem ifrån skolan nu. Kort och bra dag. Dock började inte denna dag alls bra. Hela mitt liv rasade känns de som. Ska hem, göra en stor kopp kaffe och sätta mig och plugga. Orkar inte göra något idag.. Vill bara ha min livskamrat bredvid mig. Tårarna bränner bakom ögonlocken. Vad ska man göra.. Deppa ihop totalt. Man får väl må dåligt ibland? Eller? Hoppas bara tiden läker alla sår.

Likes

Comments

Bilder i från igår med mina bästa vänner samt en killkompis!
Nu ikväll ska jag bara plugga och ta de lugnt. Livet blir aldrig som man räknat med. När man redan är nere på botten så dras man ännu längre ner. Undra hur mycket en människa kan ta alltså!
Träffade min bästis förut, så skönt att ha någon att snacka med när de är tungt! Nu måste jag fortsätta plugga. Ha en bra lördags kväll!

Likes

Comments

Godkväll!
Har haft en super bra dag i skolan. Bakat hela dagen! Nu ikväll har jag pluggat som en tok. Och hjälpt mamma med maten som vi snart ska äta. Sen blir de massa fix för ikväll ska jag och mina brudar partaja lite. Först ska vi va hemma hos Karin innan vi dra in till staden! Hoppas på en redigt rolig kväll! Inget drama bara massa skoj! 😄vi hörs sen!

Likes

Comments

Hejhej!
Haft en bra dag i skolan idag med restaurangen öppen. Gick på stan med Karin och hennes mamma någon timme innan jag hade körlektion. Känns skönt att de är klart snart!
Ska hem och käka nu samt ge kissen sin medicin. Känns lite konstigt att behöva lämna han själv inne så mycket men de är nog bra snart! Är helt slut i huvudet så de ska bli skönt att bara vara ikväll. Ska städa rummet och byta lakan och lite sånt där. Imorgon har jag lite planer men de tar vi då 😏 haaa dee

Ett par av mina nyaste sko inköp!

Likes

Comments

Idag börjar jag 12:40 vilket lyx! Ska vid 14:00 till tandläkaren och bli av med skenan i munnen samt göra några ärenden på stan. Ikväll ska jag fixa naglar på bästa Alice. Ha de gutt

Likes

Comments

Vi har nu varit och lämnat Ozzy hos veterinären. Han ska sövas och spolas sen får vi hämta han när jag slutat skolan! De är så synd om han. Mår så dåligt av att se ett djur må dåligt...
Nu börjar jag snart skolan. Ska upp till Balo i eftermiddag och rida med de nya bettet som gick jättebra sist! Så de ska bli skoj! De är väl de som händer idag! Ha de så bra

Likes

Comments

Cyklade till Alice förut och tog en kopp kaffe. Va ute på en liten promenad med hennes vovve och sen bara låg vi och snackade. Nu ska vi snart äta här hemma sen ska jag ut på en pw i skogen. Måste rensa lite tankar! Blir en städkväll. Måste även hålla koll på en av katterna som vi misstänker ha fått urinstopp.. Så blir att ringa Vet imorgon och höra vad dom tycker vi ska göra. De måste behandlas iallafall! Tråkigt när de blir så, djuren är värda de allra bästa, oavsett vad!
Nu måste jag dra🙌

Likes

Comments

Godmorgon! Uppe vid halv sju idag. Fick skjuts till Alice så vi kunde ta sällskap till bussen. Den enda och första lektionen jag har idag är special koster så slutar runt halv ett. Ska plugga hela eftermiddagen samt träffa Alice en sväng! Så ser denna dag ut!

Likes

Comments