Efter löshoppande i stallet så avslutar vi kvällen i Vånevik med bästa människorna!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Planer inför kvällen är - Stallet & grill mys med W&V ! Vi taggar inför midsommar, underbara människor!
Wilma och jag ska ta en uteritt i de skapligt fina vädret! Älskar att vara i stallet och bara njuta av den turen vi har! Nu ska jag fortsätta spela spel med Enya en stund innan min pv
kommer!


Likes

CommentsNu är vi påväg hem. Ska sätta igång en film & bara krama och pussa på min pojkvän, som jag älskar så mycket! Han är bäst! Det är så mycket kärlek! ❤️

Likes

Comments

Va i stallet förut med Wilma och red en kort dressyr pass i regnet. W hade en redigt brunstig häst, haha kunde inte sluta skratta! 😂
Har precis käkat med Wilma & Victor , Samantha & Anton. Mysigt!
Nu sitter vi och spelar något bil spel och ska snart sätta igång en film! Får se vad som händer ikväll, är inte sugen på någonting, sparar mig till Mid
sommar!


Likes

Comments

Vaknade vid halv tolv idag med min älskling bredvid mig! Nu är han inne i stan på körskolan och jag sitter här vid datan!
Vid fyra ska jag upp till hästen med Wilma och senare ikväll ska vi kanske umgås med dom eller bara vara hemma. Kanske åka till Vimmerby men de är sånt som märks! Pusd


Likes

Comments

Godkväll bloggisen!
Idag har jag varit inne en sväng i stan och snackat lite jobb med en. Sen åkte jag och pojkvännen upp till hästen, och självklart skulle han rida, han är fan as duktig! Blir stolt!
Vi firar två månader idag, och jag är så otroligt glad över att ha världens bästa vid min sida hela tiden. Älskar allt med han! Så ikväll blir de extra mys !
Igår var vi hos Wilma ett tag och kollade film och snackade massor. Vi är så taggade inför midsommar!! Har inte berättat vad vi ska göra än va??? Näää de är en hemlis än!

Nu ska jag gosa med Chloé så hon inte tycker jag dissar henne nu när K är hos mig, haha!

Puss puss
Likes

Comments

Om ni inte sett geten som blev deprimerad av att förlora sin vän så han slutade äta i 6 dagar, tryck på länken då! Jag blev tårögd, Men de kanske är för att jag är en sån djurvän!

http://newsner.com/2014/05/geten-blev-deprimerad-och-vagrade-ata-har-moter-han-sin-van-igen-obetalbart/

Likes

Comments

Dagens pass gick jättebra. Både jag och Wilma är jätte nöjda över våra pållar idag. Balo va så framåt men även så tillbaka dragen. Även idag va han jätte lösgjord!
Sitter nu och kollar djurakuten. Får se vad som händer ikväll!

Likes

Comments

Jaha då var de onsdag, och de innebär stall , stall & mer stall! Ska upp med Wilma vid 1. Såå mysigt är de!
Sen ikväll får jag nog besök av en redigt händig man, haha! Nä men ska umgås med Koffe ikväll, får se vad vi ska hitta på! Nä nu ska jag gå ut och leta efter min katt!
PussLiten donna på stor häst!

Likes

Comments

Hejsan och godkväll!
Stallet idag gick jättebra, är såååå stolt, över Balos och min utveckling! Han va jätte lösgjord och gick as fint hela tiden! Hoppade lite oxå och de börjar släppa mer och mer nu! Sååå kul!
Imorgon blir de massa bommar, serpentiner och galopp bommar. Längtar sååå! Älskar min häst så mycket.

Efter stallet tog jag och mötte upp min kompanjon och vi va ute och gick och sprang och allt va vi gjorde. Mötte Oscar ett tag och aa, vem vet!
Nu har jag precis duschat och kollar GG ! Godnatt på er!Lite dåliga mobil bilder!

Likes

Comments