Jadå, min dag har varit hur bra som helst. Vaknade som sagt av att min pojke pussade på mig, den känslan! Gick ner till frisören o klippte bort lite slitet hår. Pussade på min pojke lite till. Åkte till Linnea och åt, hon bjöd hem mig! Så snällt av henne! Fortsatte till stallet, red min underbara häst, 1h 2min 50,5sek, för att vara exakt ;) Hon gick så fint, så de nästan inte kändes som min häst! Hon fick lite mat o sen åkte jag till L igen. Hennes brot körde oss till pvik, där vi nu ligger i min säng o snackar med våra pojkar. Har även hunnit med att träffa S & K, kul där! Ett bad har vi oxå hunnit med. Imorgon en ridtur med Flizzi, kan bli intressant. Ni får ha en underbar kväll, för de ska jag! puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Somnade bredvis min prins igår, efter att ha kollat madagaska, lika mysigt som vanligt. Sitter nu o kollar på han. Haha, ska vid klockan 12 klippa mig. Skönt faktist, få av lite slitet hår. Blir min polle lite senare. Sen bästis o jag hem till pvik. Va hemma senaste i lördags, fast har inget emot att stanna lite till. Skönt att inte vara hemma! Ni får ha de utmärkt, jag ska dra o gosa med min pojke nu puss!


Likes

Comments

Trodde inte de va så underbart att vara kär. Att alltid veta att man har någon där, att de alltid finns någon som lyssnar. Jag beklagar att ni får drass med mitt kärleksliv här på bloggen. Men jag är hur till mig som helst. Skulle inte se dig tillsammans med någon annan. För du är min, och jag hoppas du alltid kommer vara de. Ni som känner mig, ni vet hur svårt jag har de att känna mig bekväm o trivas. Men i hans armar, jag trivs som bäst. Skulle döda för att få dig tillbaka om du valde en annan väg. Finns inte nån annan i min värld. Kan sätta allt, för att jag stannar så länge du vill. Skulle kunna offra vad som helst. Oh baby, du gör mig så lycklig, varje gång du rör mig. Jag älskar dig så otroligt mycket. Mest av allt i hela mitt liv. Skulle aldrig klarat detta utan dig! Det vet du va ? Jag älskar dig, JW! ?


Likes

Comments

Dagens bild osv! En bild på mig och min bästavän. Ja, min bästavän vet ni nog redan vem hon ät, Linnea Ishagen. Hon har allt en vän ska ha. Både bra och dåliga sidor. Fast de konstiga är att jag knappt aldrig stött på dom dåliga sidorna. Vi har aldrig bråkat. Vi små tjaffsar lite. Men whatever? Jag älskar henne. Hon är min allra bästavän. For life!

En bild på någon som betyder mycket för mig. Någon som betyder väldigt mycket för mig, det är min farmor , hon har verkligen alltid funnits hör för mig. Hon har alltid ställt upp. Hon är den bästa farmorn man kan ha. Jag älskar henne, Och kommer alltid göra. För de är bara min farmor! (har ingen bild)

En bild på han/hon som gör dina dagar att leva: Ja, den personen jag lever för är min pojkvän. Han är den finaste pojken i världen. Han gör mig alltid så glad, och han förstår alltid mina behov, även om de knappast är sånna som syns eller märks. Att kunna skratta tillsammans, kunna ligga bredvid varandra på kvällarna och bara hålla om varandra. Asså känslan jag får bara jag ser han, när han rör mig, är obeskrivlig. Tror ingen förstår hur enormt kär jag är. Över 1 år har du varit min. Över 365 dagar. Helt jävla sjukt så snabbt tiden har gått. Jag älskar dig. världens finastr kille! Joakim Wester!
Likes

Comments

Ligger nu i min älsklings säng och myser. Igår låg jag i min bästaväns säng hela dagen fram till klockan 19 ungefär, då tog jag mig till duschen. Senare på kvällen bastade jag med min babe. Redigt mysigt. Ska till stallet lite senare, sen min älskling igen. Ni får ha de så bra puss!

Likes

Comments

Hade en tuff kväll igår. Mitt liv är åt helvete. Vill inte dela resten här. Jag ligger nu i Linneas säng, har gjort de sen inatt. Känner inte för någonting. Ska duscha snart och senar kör vi en kväll till. Lev livet medans du kan, ellerhur? ;) haha vi hörs senare. puss


Likes

Comments

Gårdagen va bra fram till jag och L åkte till kb. Jesper körde oss hem till mig, vi låg och snackade ett tag sen deckade vi båda två. Vaknade för en timma sen, sitter nu och färgar håret, ni får resultatet senare. Jag och L ska lite senare ta moppen till henne. Vi skiljs några timmar då båda ska till hästarna. Ska rida med F. Ikväll blir de party med mina goa brudar. Får se hur de slutar. Sover även hos L inatt. vi har äntligen en veckas höstlov. Det behövs verkligen. Skriver senare, puss!Likes

Comments

Har precis kommit hem efter att ha kört och ridit med min syster. Säkert runt 2 mil. Började oxå snöa påvägen hem mysigt. Frös som ett svin o mina ben är nu istappar. Mina knän som sviker mig som vanligh är just nu kaos.. Haha vinterna kommet tidigt i år. Fml.. Tänkte faktist köra en sånhär ni vet, en bild o en text till varje dag i en vecka. Hoppas de uppskattad :) Så ni får hela veckans upplägg snart här lite längre ner! Imorgon ska jag möra upp min bästavän efter skolan, ta en fika köpa skor o hårfärg. Åka hem till henne hon ska tävla jag sova ;) Hon sover hos mig imon, det äger! Filmmaraton o massa snack. Helgen består mest av mina vänner eftersom min pojke har sina.. Ja, och så massa hästar hör till mitt liv. Ja ni, de blir nog bra någongång ska ni se. Ska kolla tv nu o bara mysa under täckena! Puss!

1 dagen - En bild på dig och din bästavän.
2 dagen - En bild på någon som betyder mycket för dig.
3 dagen - En bild på han/hon som gör dina dagar värda att leva.
4 dagen - En bild på dig med annan hårfärg.
5 dagen - En bild på dina framtida drömmar.
6 dagen - En bild och beskrivning på ditt dröm bröllop.
7 dagen - Berätta om en speciell person, som har förändrat ditt liv.

Likes

Comments

Red med F igår. Det gick bra! Min pojke sov hos mig mysigt! Sitter nu på bussen påväg till skolan. Ikväll ska jag följa med min syster till hennes häst. Möte klockan ett, inte taggad.. Vi hörs senare puss.

Likes

Comments

Det känns som jag går och bär på en stor sten, vet inte vad som kommer hända. Helt förlamat hjärta. Förlorat min inersta självkänsla. Börjar bli rätt trött på att känna mig kvävd av klumpen. Hejdå.

Likes

Comments