Vi har burit ut massa saker till förrådet och så har jag städat hela lägenheten. Tar ju inte lika lång tid som i huset vilket är så skönt! Livia har sovit i vagnen ett bra tag nu och Nova leker med sitt dockhus!
Vi får snart besök av bästa vännerna för massa bus och lek.

​Kram<3

Gillar

Kommentarer

Vi har haft pizza kväll hos bästa vännerna. <3
Hämtade ut några paket som hade kommit och handlade lite så vi klarar veckan som kommer förhoppningsvis. Ska göra en storhandling när lönen kommer för jag har inte så mycket hemma nu då vi delat upp allting och jag tog knappt med mig något. Har inte ens en sax eller en kniv haha! Listan är lång inför Ikea kan jag ju säga.

Imorgon ska jag till Jossan på kvällen för att vi ska dricka vin och ha tjejkväll. Vi får se om vi tar en sväng in till stan eller hur vi gör. Sånt som märks!
Innan de ska jag och barnen leka med grannarna. Vet inte vad vi ska hitta på. Är så skönt att ha barnen hos mig igen. Sån frid. Båda sover och de ska jag med göra. Sov bara 4 timmar inatt och natten innan 5 timmar. Så jag ligger efter kan man ju säga. Vi hörs imorgon!

​Kram<3

Gillar

Kommentarer

Umgicks med Jossan igår. Finaste finaste vännen! <3 Hade så himla kul tillsammans. Vi åt mat, pratade, hade de så trevligt. Tog en sväng med bilen och bara umgicks! Jag började vid 07 idag och slutar vid 16. Då ska jag hämta barnen och så ska vi gå bort till Matilda och Micke för att umgås med dom. Vi ska ha pizza kväll ikväll. Nu när jag jobbar så ses vi inte lika mycket men vi ses nästan varje dag ändå. På ett eller annat sätt. Vet inte vad jag skulle göra utan mina vänner. Dom är helt klart bäst!!! Ska hämta ut lite paket med. Fått två stycken till idag. Kan visa er senare när jag är hemma.

Saknar mina barn så otroligt mycket nu. Ska krama och pussa på dom tills dom blir tokiga. Känner mig så naken utan dom. Ska bli så skönt att hämta hem dom och få ha dom hos mig inatt. <3

​Kram<3

Gillar

Kommentarer