Det här är alltså mitt nya palats, wow det känns riktigt kul och spännande att börja blogga men samtidigt lite läskigt, men jag tänkte ge det ett försök i alla fall. Jag har länge funderat på att starta en blogg men har inte vågat riktigt, men idag när jag var inne på Facebook så såg jag en person som hade gjort ett inlägg på sin blogg så jag klickade in mig där och tänkte att varför inte skaffa en blogg? så jag gjorde ett konto så får vi se vad som händer här framöver, kanske kan det bli något bra av det, vem vet? jag såg även att Nouw söker en praktikant så jag skickade in både mitt CV och personliga brev så nu väntar jag bara på svar, det var mest en rolig grej men det kändes kul och spännande, och inget vanligt tråkigt jobb.

Men vem är jag då? jag är en glad och trevlig tjej från Sundsvall på 20 år, jag är född och uppvuxen här och trivs väldigt bra men någon gång ska jag klippa navelsträngen och fly svallet. Jag bor i en liten etta i stan sedan i början på Juni och det är sååå skönt att få fixa och dona för sig själv på sitt egna sätt utan att någon säger till en vad man ska göra. Övrigt så spelar jag innebandy i Klockarbergets BK dam där jag spelat 2 säsonger och stormtrivs. Jag har två syskon, Robin och Amanda som båda är äldre än mig men ingen som bor kvar här i stan tyvärr. Just nu sommarjobbar jag på Ikea i restaurangen men har mitt sista pass den 1 September och det är ju bara någon vecka kvar !? men jag söker jobb nu som en tok för att slippa bli arbetslös.

Jag har väll inte riktigt bestämt vad jag ska ha för kategorier här men de som jag vet nu är inredning, familj, smink och min vardag. Jag kommer även ha mode och träning men inga områden jag är expert inom så det är mest vad jag tycker är fint och den träning jag gör och tycker känns rätt.

Sist men inte minst välkommen till min blogg och hoppas ni kommer gilla den!Likes

Comments