View tracker

Vardag

I dag var andra dagen på den här veckan som jag praktiserade på Svensk Fastighetsförmedling i Tidaholm. Hittills så har det varit jätteintressant och kul. Även om jag mest lyssnar och kollar på när de skriver och jobbar på datorn så tycker jag att det är roligt ändå, för jag älskar att anteckna och bocka för saker, men jag tycker det är minst lika kul att kolla på när andra gör det. Sen får jag också följa med på värderingar, när man går igenom bostaden, och på visningar. Dock lyssnar jag mest när vi visar hus men jag hjälper till att tända ljus och fixa lite detaljer i huset. Alltså jag skulle aldrig kunna tänka mig att jobba på ett jobb där man sitter på ett kontor hela dagarna, inte gör något annat. Men som mäklare så åker man på visningar, värderingar, möten och massa annat, inte bara att sitta stilla. Jag är nästan 100% säker på att det är detta jag vill jobba med som vuxen, men vem vet om jag hinner ändra mig. Men vare sig om jag vill bli mäklare eller inte så kommer jag gå ekonomi, för det har man användning av i ALLA yrken, så det blir ju inte en katastrof om jag kommer på att jag vill jobba som kock sen, för man har som sagt alltid användning av matte.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Mode

+ Att man går runt i affärer och kollar på massa fina saker.

- När man provar ett plagg i butiken och den passar perfekt, men när man kommer hem och provar den igen så kan man tro att man fått med sig fel plagg hem.

+ När man kommer hem och kollar i påsarna vad man köpt, man hinner glömma av hälften av vad man köpt.

- Kvittot. Man vill gärna inte påminnas om hur mycket man betalade.

+ Man är inne i en lyxig butik där de är jättetrevliga. En anledning varför jag hellre handlar i dyra butiker än på H&M.

- När man köpt något dyrt som inte har öppet köp och man är jättesäker på att man vill ha saken, men när man sen betalat så får man ångest för att man har spenderat mycket pengar och man funderar på att kanske lämna tillbaka saken, men så kan man inte det.

+ När man har köpt något dyrt i en lyxbutik och de går runt disken och lämnar över kassen, precis som att det ligger en ömtålig glasvas i kassen.

- Om kassen blir smutsig eller skrynklig av att någon går in i den. Kassen är en del av summan man betalat på vara, så varför ska den behandlas som en ICA-kasse? Älskar dessutom att inreda med fina designerkassar.

+ Man kommer hem och provar plagget/börjar använda saken.

- När man köpt ett nytt plagg och man är lite klantig så någon tråd repas upp. Så irriterande!

Jag hoppas ni tyckte om inlägget, hade faktiskt tänkt att lägga ut 1-2 såna här inlägg per månad, fast med olika ''teman''. Vad tycker ni om det?

Likes

Comments

Budget vs. lyx

Givenchy, ca. 17 000 kr // Chiquelle.se, ca. 1500 kr

Celine, ca. 18 000 kr // Chiquelle.se, ca. 700 kr

Chanel, ca. 30 000 kr // Chiquelle.se, ca. 1000 kr

Stella McCartney, ca. 7600 kr // Chiquelle.se, ca 1500kr

Hej! Tycker ni om såna här inlägg, brukar ni läsa många lyx vs buget inlägg på andra bloggar eller tycker ni det är ointressant? Jag hoppas ni tycker det är kul, för själv gillar jag att göra såna här kollage och även att läsa andras inlägg om lyx och budget produkter. Kommentera gärna vad ni hade köpt av de ovanstående bilderna. 

Ska snart gå iväg till skolan, sen när jag kommer hem ska jag duscha, plugga och tvätta kläder. Inte en så händelserik dag, men man måste ha såna dagar också. Jag hoppas att mina saker som jag beställt snart ska komma, några saker ska komma i veckan, men det vet man aldrig med posten. 

Jag har en fråga till er: Vad ni vill ha för inlägg här på bloggen? 

Vi hörs ikväll. Likes

Comments