Jag fick precis ett paket i posten, som visade sig innehålla två par skal jag betällde under julrean eftersom jag fick in Iphone 6s plus i julklapp och alla mina skal passar till min gamla Iphone 6. Jag har tyvärr inte länkar till vart man kan köpa dessa skal, eftersom jag köpte verkligen de sista exen på julrean! Men det är bara att söka upp "tommy hilfiger case" "calvin klein case" och jag är säker på att man kan hitta liknande.

Men i alla fall, jag fick tag på två stycken Calvin Klein fodral och två Tommy Hilfiger fodral, för ett verkligen bra pris på rean.


Likes

Comments

Så det här är ett jätteenkelt veganskt pannkaksrecept som jag själv tycker blir väldigt bra, annars kan det lätt smaka mycket mjöl utan ägg. Men det här är absolut mitt nya favoritrecept, jag väljer att blanda i bär eftersom ja annars tycker dom blir lite smaklösa. Men man kan såklart mixtra själv och ha i lite socker för att ge lite söthet och smak, eller så kan du ersätta rapsoljan med vegetabiliskt margarin eller vanligt smör, och såklart kan du använda soyadryck eller vanlig mjölk istället för havredryck.

Men för att göra min version av de här pannkakorna behöver du:

-4 DL Vetemjöl

-En nypa salt

-0,5 DL Rapsolja

-6 DL Havredryck

-Valfi mängd bär

Börja med att röra ihop saltet och mjölet, tillsätt sedan hvaredrycken och rapsoljan (lite i taget för att förhindra klumpar). Ha sedan i bären, jag gillar att mosa dem lite med vispen så att hela pannkakan får lite smak av bär. Sätt på plattan på medelhög värme, min spiselplatta har upp till 9 och värme 5 fungerar bäst för mig. Stek tills lätt gyllene (ha tålamod!). Servera med sylt eller vegansk grädde!

  Likes

  Comments

  Jag sitter och kollar på Samir Badrans nya seirie "Vägen till toppen" eftersom jag inte hade orken att fortsatta plugga. Jag har nämligen lovat min mattelärare att jobba ikapp matten under lovet, och det har jag inte direkt orkat tagit tag i än.. men men. Förta avsnittet var i alla fall extremt roligt och underhållnade, skrattade mig igenom det hahah.


  Likes

  Comments

  Jag har fått ett smått beroende av top cats två låtar, "The king" och "Baby doll". Det börjar spåra hur mycket jag spelar dem på repeat hahah.

  Likes

  Comments

  Tänker att jag drar igång den här bloggen med en rad frågor jag hittade någonstans på webben. Frågorna gäller passande nog nyår, med tanke på att 2017 precis anlänt.

  Besktiv det gångna året med tre ord.

  Förändringar, mående och utveckling.

  Vad är det roligaste som hänt under året?

  Jag tror inte jag har ett rakt svar på den frågan, det här året har varit för omställande och händelserikt för det.

  Vad är ditt mest använda plagg under 2016?

  Under första halvan utav året så måste det ha varit min hatt, men på senare tid så skulle jag säga att det måste vara min Prada väska, som jag började nvända nu igen efter att den legat lite undanglömd tidigare.

  Årets bästa film enligt dig?

  Verkligen lätt, Rogue One! Om du också är ett SW fan och inte sett den än, vad väntar du på?

  Vad är dina nyårslöften 2017?

  Komma igång mer med träningen igen, ta vara på skolan och hålla mig till ett typsik Pinterest citat "Dress like you're going somewhere better later."


  Likes

  Comments