Världens bästa grej när man har mycket att tänka på och göra - matkassar! Denna veckan kör vi ICAs matkasse och det är så smidigt! Vi har beställt för fyra personer så får vi matlådor också. Perfekt! :)

Startade denna dagen med yogastretch och en kortare promenad. Sedan läste jag en stund i boken- den är så intressant! Längtar hela tiden efter en stund med min bok haha!
Nu är det dags att göra sig i ordning. En lång dag väntar då vi har utbildning ikväll också.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu håller badrummen på att komma på plats 👏🏻
Otroligt roligt! Ska ge er lite sneaks:

Terracottafärg på väggarna tillsammans med marmor i det ena badrummet. Så nöjd nu! Var extremt osäker på färgen innan vi väl målade men nu är jag så nöjd. Precis som jag förväntade mig den! Kommer älska den hårt så länge terracottafärgen är på modet, sen kommer jag hata den lika hårt när den blir omodern igen. Men då är det faktiskt bara att måla om! 😊

Andra badrummet. Kommoden är på plats. Väldigt nöjd med kompositskivan vi valde! Det saknas lite handtag mm nu. Spegeln då? Loveable!

Likes

Comments

Hej på er!
Vi har gått in i slutfasen av husbygget nu vilket innebär att vi växlar ännu en gång. Sena kvällar, många tankar och fortfarande en del del beslut.
Snacka om att vi gått in i nån trötthetsbonanza alltså! Men jag klagar inte - det är fortfarande lika roligt! (Om inte ännu roligare nu när allt man beställt börjar trilla in.
Önskar att jag hade lite bilder att dela med mig av men jag kommer alltid på att fota när det mörknat.

Ska försöka fota imorgon!! 😃

Likes

Comments

Kände mig så trött igår när jag kom hem från jobbet så att jag skulle ha ca 2 timmar egentid innan Tobias kom hem var toppen! Jag gjorde mig en Nespresso lungo och la mig i sängen och läste ut min bok samt började på nästa.

Sen ringde Tobias och då gick jag upp för att laga middag - crispy chicken. Slurp!

Likes

Comments

En liten Sneak peak på vårt andra badrum. Det är ungefär halvklart då det ska målas också. (Och sätta in möbler såklart!) men rörmokaren kommer nu på tisdag och ska börja med det. Hallå?! Kan inte förstå hur nära det faktiskt är nu!!!
Det är en konstig känsla, det känns som att allt går i slowmotion samtidigt som det går läskigt fort. Svårt att beskriva känslan.
Längtar tills den dagen jag kan se tillbaka på hela bygget och då bilda mig en uppfattning om hur det varit.
Nu sitter jag och väntar på att middagen ska bli klar samtidigt som jag inser att jag ännu en dag glömt att köpa nagellacksborttagning. Mina naglar ser hemska ut! Måste fixa det imorgon!

Likes

Comments

Oh my lord va trött denna dam är idag!
Ingen aning om varför och jag har dessutom sovit som en stock. Borde väl egentligen ha tagit mig ut på en morgonpw nu...
Igår målade jag hela kvällen - snaaaark!
Idag blir det andra badrummet klart också och det blir så fint! Marmor i mitt hjärta🙈 ska lägga ut bild på kaklet efter ikväll när det är fogat också så ska ni få se.

Ikväll kommer han som ska tillverka bänkskivan också. Det ska bli kul! Sen ska jag fortsätta måla 😅

Likes

Comments

Innan tjejmiddagen igår kom Malin hem till mig och vi sminkade oss tillsammans. Älskar den stunden! Det är så jäkla trevligt. Å lite bubbel till såklart :)) Sen hämtade Julia upp oss och vi åkte till Uddevalla för att gå ut o käka och fira Wiveca som fyller år på måndag. En supertrevlig kväll som slutade ca 00.00 hemma i sängen hos min Toby. <3
Det är konstigt, vi hänger ihop nästan hela tiden men när vi är ifrån varandra så längtar man tills när man ses nästa gång :)
Den bästa platsen är alltid i hans famn.

Likes

Comments

Jag har sååå länge känt att mina garderob är ute på hal is. Det finns ingen tanke bakom mina klädinköp och det enda jag har prioriterat att köpa se senaste åren är arbetskläder, sommarklänningar eller ett par toppar. (Men va fan ska jag ha topparna till när jag aldrig köper nederdelar???)
Min garderob består alltså av arbetskläder, sommarklänningar och kläder från gymnasietiden. Hahaha! Man kan tro att det är ett skämt!

De senaste dagarna går jag in på olika sidor, klickar i lite saker till varukorgen men checkar aldrig ut - förrän idag! Nu har jag lagt en beställning och hoppas att det är bra grejer jag köpt. Fick världens bryt tidigare idag och började gråta. Yep! Vem är man egentligen? Haha... kan inte göra annat än att skratta åt det hela 🙈

Jaja, nu ska jag åka till huset. Där byggs det vidare på köket och målarna är där. Flitigt en lördagsmorgon!

Likes

Comments

Färdigkaklat badrum! Wiho! Bara takmålningen kvar! Det blev så sjukt bra! Vi är supernöjda med plattorna. Älskar att det högblanka möter det betongmatta. Nu längtar man bara efter möblerna :)))

Igår påbörjades badrum nummer två. Är helt kär i detta! Vi kommer inte helkakla detta badrum - ni kommer få se sen vad som sker :)

Har köpt hela marmorskivor att ha som fönsterbräda och "hyllor" på väggarna. Fint att slippa fogarna på dessa ytor!
Jag är så nöjd!

Idag kommer köket också så det ska börja sättas i helgen. Denna exaltering gör att vi inte kan sova på nätterna längre!

Likes

Comments

Måndag och semester. Började dagen 06.00 imorse. Åkte direkt till huset och tog några kontrollmått till marmorskivorna i badrummet. Sen tog jag en promenad hem och åt frukost och röjde undan en del, ringde några samtal osv.

Nu i skrivande stund är jag på stranden. Helt ensam idag. Lite tråkigt och läskigt. Har plockat lite snäckor och nu börjar jag bli kissenödig så nu får jag nog åka hemåt snart.

Likes

Comments