Idag känner jag mig stark!
Kanske beror på att jag dragits med en förkylning i två veckor och idag vaknade jag och kände mig sååå mycket bättre. Då sprang jag ner till gymmet 😃 har verkligen längtat efter den känslan!
Sedan är ju vår plan att vi ska flytta in i huset till helgen, som vi längtat och kämpat!
Nästa vecka åker vi till Kroatien och ja..mycket roligt att se fram emot nu :)
Just nu är jag nog mest glad över att känna mig frisk ändå. Tänk på det...hälsan är allt! ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ladies and gentlemen...let me present my operation-getting-frisk-sallad gjord på grönkål, sötpotatis och halloumi.

Likes

Comments

Hur fina är inte Gubi-stolarna? Syns överallt på instagram nu för tiden men det är inte konstigt för de är förbannat snygga!

Likes

Comments

Älskar detta kakel så mycket! Och väggfärgen i terracotta till, hej hösten 2017!

Likes

Comments

Näää vilken skitnatt! Jag har nog varit vaken mer än sovit. Min hals gör att jag inte kan sova och idag vaknade jag upp med feber... jag vet att jag inte "skött" mig senaste dagarna. Jag var ju som sagt dålig i måndags sen har jag kört på från 5-23 nonstop både tisdag och onsdag. Livet som husbyggare 😅 men det får jag sota för idag...

Har gjort en supergrön smoothie, som resten av denna veckan och hoppas att jag kan kurera mig snabbt!

Banan, äpple, massssa grönkål, ingefära, citron, kokosolja, ceylonkanel och vatten. Antioxidanter deluxe!

Likes

Comments

God morgon världen!
Idag vaknade jag upp lite friskare än igår. Skönt! Jag valde att jobba hemifrån igår, dels för att inte smitta andra och dels för att det blir ett lugnare tempo och jag kurerar mig snabbare då. Så idag är jag på benen igen (hyfsat) och har gjort en grön smoothie som nog ska hjälpa kroppen komma på rätt spår.

Nu är det tidspress och mycket som ska slutföras i huset!!!! Får ont i magen av allt som sker... så läskigt! Igår la jag en beställning på soffbord, taklampa till gästrummet och en sänggavel, äntligen!

Hur snyggt om man inte vill ha en sänggavel?! Bilden är tagen från Anna som driver bloggen starwoman.

Likes

Comments

Världens bästa grej när man har mycket att tänka på och göra - matkassar! Denna veckan kör vi ICAs matkasse och det är så smidigt! Vi har beställt för fyra personer så får vi matlådor också. Perfekt! :)

Startade denna dagen med yogastretch och en kortare promenad. Sedan läste jag en stund i boken- den är så intressant! Längtar hela tiden efter en stund med min bok haha!
Nu är det dags att göra sig i ordning. En lång dag väntar då vi har utbildning ikväll också.

Likes

Comments

Nu håller badrummen på att komma på plats 👏🏻
Otroligt roligt! Ska ge er lite sneaks:

Terracottafärg på väggarna tillsammans med marmor i det ena badrummet. Så nöjd nu! Var extremt osäker på färgen innan vi väl målade men nu är jag så nöjd. Precis som jag förväntade mig den! Kommer älska den hårt så länge terracottafärgen är på modet, sen kommer jag hata den lika hårt när den blir omodern igen. Men då är det faktiskt bara att måla om! 😊

Andra badrummet. Kommoden är på plats. Väldigt nöjd med kompositskivan vi valde! Det saknas lite handtag mm nu. Spegeln då? Loveable!

Likes

Comments

Hej på er!
Vi har gått in i slutfasen av husbygget nu vilket innebär att vi växlar ännu en gång. Sena kvällar, många tankar och fortfarande en del del beslut.
Snacka om att vi gått in i nån trötthetsbonanza alltså! Men jag klagar inte - det är fortfarande lika roligt! (Om inte ännu roligare nu när allt man beställt börjar trilla in.
Önskar att jag hade lite bilder att dela med mig av men jag kommer alltid på att fota när det mörknat.

Ska försöka fota imorgon!! 😃

Likes

Comments

Kände mig så trött igår när jag kom hem från jobbet så att jag skulle ha ca 2 timmar egentid innan Tobias kom hem var toppen! Jag gjorde mig en Nespresso lungo och la mig i sängen och läste ut min bok samt började på nästa.

Sen ringde Tobias och då gick jag upp för att laga middag - crispy chicken. Slurp!

Likes

Comments