Här på bloggen skriver jag mest om meningslösa saker som ni nog märker. Jag kan sitta och skriva ett helt inlägg om min favoritlåt, vilket jag vet att ingen bryr sig om egentligen. Det spelar dock ingen roll för mig, eftersom att det inte är viktigt vad jag skriver om, utan det är mitt intresse att skriva. Jag älskar att kunna formulera mig, bygga upp meningar på mitt eget sätt och kunna skriva exakt vad & hur jag vill. Har egentligen ingen aning om varför jag tycker det är så roligt men jag tror det handlar om kontrollen jag får. Jag får skriva, uttrycka mig och göra en text helt perfekt på mitt egna sätt. Att byta plats på två ord i en mening kan förändra hela texten i mina ögon och jag går verkligen in i minsta detalj för att få min text perfekt utifrån mitt egna perspektiv. Dessutom, när jag har så otroligt mycket tankar i huvudet, men samtidigt inte vill klänga på mina nära kan jag genast ta fram datorn och börja skriva av mig där istället. Det finns ingen som lyssnar, men på något sätt kan jag ändå göra mig av med en del av det som tynger mig. Jag kan i vissa stunder tycka att det är lite jobbigt att behöva få en reaktion av en vän när jag pratar om något jobbigt. Ibland vill jag därför bara berätta exakt hur jag känner utan att få några synpunkter från andra människor - och det slipper jag när jag skriver. Det blir lite som terapi för mig. Vissa tränar, vissa lyssnar på musik och vissa kanske sjunger för att läka sina sår, men jag skriver.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

1 / 2 / 3 / 4

5 / 6 / 7 / 8

9 / 10 / 11 / 12

Huuur galet snygga plagg har jag inte hittat eller???? Speciellt lite små förälskad i den första. Hade jag blivit bjuden på glamorösa fester och massa event hade jag köpt den alla dagar i veckan, den är ju bara för snygg! Ni alla borde verkligen passa på att beställa hem några riktigt fräscha men också billiga plagg inför nyår, det är ju faktiskt inte så långt kvar. Alla ser hyfsat sköna ut också, och det finns ju faktiskt inget bättre än ett plagg som är både snyggt, billigt och bekvämt?

Innehåller adlinks

Likes

Comments

Lördag lördag lördag.. Den dagen på veckan då jag verkligen inte gör något vettigt alls. Jag brukar alltid planera in att jag ska plugga på lördagar för att jag då har all tid i världen, men det brukar aldrig bli så tyvärr. Istället går jag upp klockan tolv, lägger mig i soffan, kollar serier och sedan går tillbaka och lägger mig i sängen igen.. Händelserik dag ellerhur? Dock klagar jag faktiskt inte! Ibland är det riktigt skönt att ta en dag när man kan vara ensam, inte göra något alls och bara ta det lugnt. Sådana dagar behöver jag väldigt väldigt ofta, lite för ofta skulle jag säga haha 😉. Idag är det ju nämligen den där sega lördagen, men överraskande nog ska jag försöka ta mig ut till Överby och handla lite. Trots att jag inte är jätte pepp på att shoppa eftersom jag inte gillar det sådär supermycket så är det väldigt behövligt just nu. Delvis för att jag inte har någon vinterjacka och delvis för att det nog är dags att börja med julklapps-shoppingen. Jag kan faktiskt tycka det är riktigt mysigt att handla just julklappar, iallafall när man slipper stressa ihjäl sig! Igår var jag på bio förresten, kollade på favoriten Solsidan! Den var bra skulle jag säga, inte överdrivet men ändå sevärd. Idag ska jag efter Överby kolla på Hockeymatch och därefter ska jag ut och käka i Trollhättan med några kompisar, riktigt mysigt. Vi får se om dagen har något mer att erbjuda så hörs vi! Kram

Likes

Comments

Hejsan alla fina! Med brist på fantasi slänger jag upp ännu ett collage med lite smått och gott som du verkligen borde köpa nu till den mörka vintern. Man borde ta vara på tiden och passa på att gå runt i den där härliga röda, utstickande färgen och minsann njuta av den korta tiden julen faktiskt är här. Hoppas iallafall ni hittar något ni tycker om så hörs vi, kram.

Innehåller adlinks

Likes

Comments

Har ni också den där speciella låten som ni alltid sätter på för att må lite bättre? Den låten som bara ger er en obeskrivlig känsla som sträcker sig från topp till tå? För det har nämligen jag! Låten sprider en extrem glädje och handlar helt enkelt om att dansa i månskenet? Vad för annan känsla än lycka får man bara av att höra meningen; "dancing in the moonlight"? Dessutom spelas låten i filmen Eva & Adam som i princip hela min barndom bestod av. Det är fortfarande den filmen jag sätter på när jag verkligen vill få en sådan där nostalgi känsla. Är kanske inte världens bästa film egentligen men i mina ögon är den faktiskt det eftersom jag sätt den sisådär 1000 gånger och alla filmer var ju bra när man var mindre, haha. Skulle kunna sitta och lyssna på de 15 första sekunderna av låten om och om igen utan att tröttna. Låtens härliga text, tempo, bakgrundsmusik och nostalgi känsla gör tillsammans att just denna låt kan göra mig till världens lyckligaste tjej trots att en dag verkligen varit sämst. Låten jag pratar om är självklart "Dancing i the moonlight" med Toploader och ni kan lyssna på den här. Blir faktiskt riktigt förvånad om någon utav er missat denna underbara låt under eran uppväxt. Tycker nästan lite synd om dem som inte fått chansen att utveckla en likadan känsla till låten som jag har, för den är fantastisk.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments