View tracker

ASSÅ ÅÅÅHH!!
Så jäkla glad för imorgon ska jag och några Goa vänner till Liseberg och jag är faktiskt jävligt sjukt taggad!❤️
Detta ska blir så skönt för det har vart så mycket det senaste månaderna med skolan, vänner och alltihop därför hoppas jag att detta blir en bra början på nästan sommarlovet även fast det är typ 1,5 månader kvaaaaar! Så ända snart!❤️🎉
#taggalisse

Likes

Comments

Idag fick jag min efterlängtade mobil jag är jätte glad och så men det negativa är att jag måste börja om från början men eftersom jag är så snabb så har jag redan fixat det😝
Mobilen jag fick var en 6 plus❤️

  • 3 readers

Likes

Comments

🌟Bara en dag kvar!🌟
Snart är det lov och som ni såg i förra inlägget så ska jag göra massa roliga saker.💘 Äntligen loooooooooooooov! ;)💘(snart)

Likes

Comments

DET ÄR SNART PÅSK OCH JAG ÄR JÄTTE TAGGAD FÖR PÅ FREDAG SKA MIN FAMILJ OCH TRE ANDRA GÖRA MASSA ROLIGA SAKER PÅ DAGEN OCH SEDAN PÅ KVÄLLEN BLIR DET MAT OCH FEST. VARFÖR JAG ÄR SÅ TAGGAD ÄR FÖR VI HAR HÄNGT VARJE PÅSK I MÅNGA ÅR OCH IBLAND HAR VI HYRT DANS OCH SPINNING LOKALER OCH IBLAND HAR VI HYRT ETT EGET SPAAAAA! SÅ DETTA SKA BLI JÄTTE KUL;)!

Likes

Comments

Igår hade vi studiedag och det var jätte skönt för jag har varit trött på det senaste och att få vara ledig en dag till skadar inte. Så då var jag med lite kompisar men nu dagen efter så ligger jag hemma i soffan för jag blev sjuk igår kväll och det var inte roligt men jag tror jag är på bättringsvägen;)!

Likes

Comments

View tracker

God morgon här är lite härliga morgon bilder som jag tog nu på morgonen.

Idag ska jag träffa lite vänner sedan ska vi vara ett tag och bara ha roligt. Efter det ska vi troligtvis mötas upp lite senare och vara med varandra och kanske se på någon film eller bara gå runt utomhus, prata och kanske gå till mataffären och köpa godis som vi brukar göra då och då ;).

Likes

Comments

HEJ jag heter som sagt Evelina Magnusson och är en 13 år gammal tjej som bestämde sig för att skaffa en blogg.
Varför jag skaffa en blogg var för att jag tyckte det såg roligt ut att skriva om vad man gjort på dagarna och för att jag ville liksom testa en ny grej så jag tänkte testa att blogga ;).
Jag vet inte vart allt detta kommer leda men jag hoppas det blir en kul upplevelse för både mig och de folk som kommer hit.
Varför jag gjorde första inlägget såhär var för att berätta vad jag menar med denna bloggen och lite om vem jag är. Så nu hoppas jag detta kommer bli bra och kul så ses vi vid nästa inlägg ;)<3
.

Likes

Comments