Hej!

En vecka har gått, jag har mått stundtals dåligt, depression,ångest med mera. Jag äter upp mig själv, jag ökar alldeles för mycket i vikt på grund av det som händer. Det finns en anledning varför jag ser större ut och det är för att jag har gått upp i vikt... Och denna gång är det något speciellt som har hänt. Min älskade familjemedlem var tvungen att lämna oss, alldeles för tidigt enligt mig,

Älskade Träff, när jag kom hem på helgerna efter skolan mötte jag alltid dig med vifftande svans,skall och en kram. Så många oförglömliga minnen med dig som när vi var ute i skogen med gammstövarn och du fick busa i snön, eller när vi gick upp till skalbergstornet m.m.

Jag älskar dig Träff för mig var du mer än bara en hund. En familjemedlem mitt allt.

300917

Det händer saker hela tiden som bara gör mig orolig, ledsen. Men en helvecka att känna så här att bara allt rasar de tär på en. Men idag fick jag veta något helt fantastiskt. JAG SKA BLI GUDMOR!!! Blir nu gudmor till lilla Henry. Johan och Lisas minsta!!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 104 Readers

Likes

Comments

Helt totalt glömt bort denna sida... hur dum får man vara.. har inte uppdaterat sen i MAJ..

I juli fick jag beskedet om jag kom in på Transport eller inte. Jag har kämpat med ettan så sjukt mycket, på väg att hoppa av och verkligen satt på möten med kuratorn varje vecka. Fick ett SMS i början av sommarlovet av min kurator som frågade om jag har fått pappret angående inriktningen, och de hade jag inte..

jag fick sedan ett till sms av henne och där stod det om jag kom in på transport eller någon annan inriktning.. Och hon kom med det sjukaste beskedet, jag kunde inte sluta le. Jag kommer äntligen gå på min drömlinje. JAG KOM IN PÅ TRANSPORT. Så idag sitter jag i skolbänken och kör på med körkortsteorin.Förra veckan övningskörde jag bil i stadstrafik och körde lastbil själv på planen.


  • 175 Readers

Likes

Comments

För ikväll har vi äntligen fått en ny familjemedlem, våran lilla Dizel!

En finnstövare har anlänt. Nu blir de harkött framöver förhoppningvis,generna är goda så det kan nog bli ett antal harar. Nu ska Dizel få känna sig hemma och känna sig trygg med oss. Han har precis lagt sig i buren för att sova för natten, tur att det är mammas hund så hon får kliva upp och gå ut med han inatt ;)

  • 298 Readers

Likes

Comments

Varför? 

Jag Evelina är en 17-årig tjej, vanlig brud som älskar att umgås med vänner och se till att de mår bra. 

Varför just jag 17 år blir stampad gång på gång på gång. Vad gör jag för fel? Du som sitter bakom skärmen och läser kan gärna berätta för mig. Jag tar kritik. 

Jag måste ta bort de vänner som inte gör mig lycklig någonstans. Jag försöker gång på gång, men det är alltid någon som påminner mig om allt jag vill glömma bort. Jag vill få en ny start ett nytt liv. Nu säger jag inte att jag har ett helvete absolut inte, jag har mina vänner och familj som jag älskar sjukt mycket och det räcker med dem. 

Jag är bara så trött att jag vet inte vem jag är längre? Jag vet inte vem jag är längre!!!! Hur ska jag hitta mig själv.. 

Jag är inte mig själv längre... 


  • 375 Readers

Likes

Comments

Nu räcker det! Its Enough!

Nu är lilla arga och tröttsamma jag tillbaka.
Nu är det så att jag orkar inte mer med ert jävla tjat! Måste jag skriva ut här och vara förbannad för att ni ska förstå någonting. Tydligt för er ungdomar så måste jag gång på gång upprepa att jag lider av psykisk ohälsa eller vad man ska kalla det. Det verkar som ni inte tar det på allvar.. För er som inte fattar ett jack shit så kan ni ge fan och tjata hela jävla tiden..

Varje dag får jag ett slags av meddelande av personer från olika socialamedier som gör mig riktigt förbannad! Det pågår 24/7.. ''Kan vi ses en stund'', ''kan jag sova hos dig inatt'', '' när ska vi ses då'', '' vad gör du idag, kan vi ses ikväll'', ''hallå svara kan vi inte träffas nånting''....


Det är nog stressigt som de är!!!!!

Jag kan inte riktigt umgås som jag gjorde förut, jag måste komma in på transport och måste plugga, jag måste ha space, jag hör av mig om jag kan ses och har tid och om jag vill helt enkelt. Det blir absolut inte bättre att ni tjatar på mig verkligen inte... Respektera snälla!!!

Ta åt dig mer eller mindre, eller ingenting alls. Och skriv inte till mig och be om ursäkt ifall det finns någon som tar åt sig, det orkar jag inte heller med!! 

  • 398 Readers

Likes

Comments

Hej!

it was a while a go..

Jag har haft det hur mysigt och underbart som helst. Jag var för en gång skull avslappnad.
Jag har varit ute för det mesta hela tiden, kört skoter,fiskat,ut och gått bara varit hemma runt omkring Åsarna!

  • 396 Readers

Likes

Comments

hejsan!

Skola och mående lyder rubriken...

Skolan påverkar det hur man mår nuförtiden?

För mej gör dee det. Jag har haft tanken på att hoppa av skolan... Jag har tanken än. Är det värt det?Nej det är inte
värt det. Jag kommer inte komma någonstans utan utbildning. Men jag kommer inte orka kämpa med skolan med
all stress och prestationskrav jag har.

Jag är inte med i någon fritidsaktivitet, jag gör ingenting på kvällarna. Jag har tiden till att plugga. Men att komma hem efter en hel skoldag och fortsätta arbetet är det jobbigaste. Jag behöver min fritid lika mycket som er andra. För mig är det annorlunda, jag kan inte offra mina kvällar till att gå ut med vänner. Jag har alldeles för hög prestation, och när jag lyckas med något i skolan då har jag fått ett C eller högre ( Välgodkänt ). Jag är inte och kommer aldrig bli nöjd om jag bara får ett godkänt. ALDRIG!

Det är det här som gör att jag funderar hela tiden på att hoppa av för att jag har inställningen att jag inte kommer komma in på inriktningen jag vill, för att det är så många som vill köra lastbil. Vi är ungefär 60 i hela ettan, det är 28 platser för transport inriktningen. Vi är ungefär 20 i våran klass och 17 av dom vill gå transport. Har även hört i andra klasser att dom också tänker välja transport linjen. Och det som har bättre betyg har lättare att komma in på linjen. Att bara ha godkänt i alla ämnen kan det finnas en risk att inte komma in... Eftersom jag redan är less på skolan kommer jag aldrig kunna gå fyra år.. Jag kommer aldrig orka.

Dessutom sover jag sämre nuförtiden. Jag är aldrig ute och rör på mig för det har jag inte tid med, jag äter väldigt dåligt för att jag har inte orken att ställa mig och laga mat när man kommer hem efter skolan. Många vitaminer jag inte får i mig. Allting går i en ondcirkel. Ingen friskluft gör mig trött och har inte orken att plugga, ingen ork att plugga leder till dåliga betyg som leder ingen utbildning och leder till dåligt jobb. Att ens tänka tanken att det inte gå bra gör det bara sämre...

Min hälsa och mående är det jag måste sträva efter nu, jag kan inte må som jag gör. Jag kan inte ta hand om mig själv längre för det är massa annat jag måste ta hand om först... Jag kan inte bara säga att jag ska ändra på det utan jag måste göra det och jag är tacksam för all stöttning och hjälp jag kan få, jag kommer inte klara detta ensam.

kommentera gilla do what ever så får ni ha det bäst!

  • 526 Readers

Likes

Comments

Heej!

Har vart väldigt dålig på att publicera inlägg nu.. Glad fortsättning på er allihop å hoppas att 2017 blir ett fantastiskt år, det ska det självklart bli för mej! Januari kommer gå hur fort som helst å sen är de februari å jag blir 17, sen är de bara tre månader tills jag far till Polen i två veckor förmodligen, i hope soo!! Bara allt går bra med skolan så!!

Hur har eran jul varit? Jag har inte haft någon julkänsla alls, inte ens då julafton var. Men har ändå haft en underbar jul med min familj, en del av familjen iallafall. God mat och massa kärlek.. All j*vla mat har förstört min hy, blir tokig.. men ja satan. Svär på att pappa fick den bästa julklappen av mej i år iallafall, bild 👇🏻
Mycket känslor får jag på julafton! Vi har allltid firat jul i Kvarnsjö hos min momma å moffa, alla från mammas sida samlas där på julafton och umgås,käkar mat och öppnar julklappar m.m. Julkänslan försvann när momma gick bort och vi firade aldrig mer hos dom. Moffa har sedan dess kommit till oss istället och firat jul även resten av mammas släkt. Men nu är det annorlunda och jag måste acceptera det. Men annars har jag haft en super mysig jul.

Nyår!! Å herregud,minns jag vad som hände? Jo men jag tror de! På nyårsafton hamnade jag och Zuz i Lit på en fest där, träffa sjukt trevliga människor! Dock önskade jag att jag hade vart vid badhusparken klockan 00:00 bara för att se en enda person som jag saknade hela kvällen men aja. Hade galet jävla roligt iallafall och ska absolut inte klaga! Sen tog vi bussen ifrån Lit klockan 11 på morron. Typ bara jag å Zuz kvar på festen på morronen HAHAHA! Alla hade dragit! Bästa!!!!!  • 502 Readers

Likes

Comments

Hej!

Inatt har jag inte sovit mycket alls, vaknat upp flera gånger och haft ont i ryggen. Inatt sov jag hos min andra familj. Pappsen kom och hämta mig i morse i Svenstavik. Åker en kvart och inser hur i helvete ska jag klara att åka in till stan med min rygg... Jag har svinont. Jag kommer hem, gör ordning frukost sätter mig vid datorn och kollar lite på Youtube. Jag känner mej alldeles varm och går och kollar febern. Jag har upp till 38 grader inte mycket för en normal person egentligen. Men jag har feber runt 36,7.. och nu har jag närmare 38 graders feber. Kan det vara en inflammation i ryggen? jag googlade lite och man hade ont ner mot svanken som jag har, man ar oftast ont på natten och vaknar upp. Jag har haft ont i ryggen väldigt länge nu.  • 616 Readers

Likes

Comments

Haaj!!

Idag är det en sådan dag som det känns lite extra ont i en. För idag har jag varit på Mommas grav. Tände ljus å så.
När jag kom hem satte jag mig på soffan i köket och insåg att det var en fredag. För fyra år sedan försvann hon ifrån hennes nära och kära. Den tiden hon levde var hon ALLTID hos oss på fredagar. Hon kom efter jobbet direkt till oss eller så kom hon hem i från. Hon kom alltid när vi skulle till med middagen, hon satt sig alltid på soffan i köket och tittade på. Oftast så åt hon med oss. Ibland kunde hon inte.

När jag satt mig i soffan fick jag massa tillbaka blickar, jag visste någonstans att hon satt bredvid mig även fast jag inte såg så visste jag att hon satt där. Jag kände ändå att hon satt bredvid mig, eller bara önskan. Jag vet inte. Minns allt så väl.

Snart är de julafton inte länge kvar, Varje jul innan 2012 var vi alltid i Kvarnsjö hos momma och moffa. allt har blivit så annorlunda även fast det har gått 4 år så är det fortfarande overkligt. Det känns som vi ska åka dit en dag innan julafton och sova över. Det är så overkligt men ändå verkligt. Det är så här det kommer vara att vi firar jul här hemma i Åsarna nu utan momma. Utan hennes goda köttbullar, utan hennes goda mat överhuvudtaget. eller när hon tog sin pall och satte sig vid diskbänken och skala potatis. Och varje gång vi tog kort för att ha som minne, kollade hon bort hon ville inte vara med på bild. Så tyvärr har jag inga bilder på hon. Men hon finns ändå kvar i mina minnen.


  • 607 Readers

Likes

Comments