Nu räcker det! Its Enough!

Nu är lilla arga och tröttsamma jag tillbaka.
Nu är det så att jag orkar inte mer med ert jävla tjat! Måste jag skriva ut här och vara förbannad för att ni ska förstå någonting. Tydligt för er ungdomar så måste jag gång på gång upprepa att jag lider av psykisk ohälsa eller vad man ska kalla det. Det verkar som ni inte tar det på allvar.. För er som inte fattar ett jack shit så kan ni ge fan och tjata hela jävla tiden..

Varje dag får jag ett slags av meddelande av personer från olika socialamedier som gör mig riktigt förbannad! Det pågår 24/7.. ''Kan vi ses en stund'', ''kan jag sova hos dig inatt'', '' när ska vi ses då'', '' vad gör du idag, kan vi ses ikväll'', ''hallå svara kan vi inte träffas nånting''....


Det är nog stressigt som de är!!!!!

Jag kan inte riktigt umgås som jag gjorde förut, jag måste komma in på transport och måste plugga, jag måste ha space, jag hör av mig om jag kan ses och har tid och om jag vill helt enkelt. Det blir absolut inte bättre att ni tjatar på mig verkligen inte... Respektera snälla!!!

Ta åt dig mer eller mindre, eller ingenting alls. Och skriv inte till mig och be om ursäkt ifall det finns någon som tar åt sig, det orkar jag inte heller med!! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 32 readers

Likes

Comments

Hej!

it was a while a go..

Jag har haft det hur mysigt och underbart som helst. Jag var för en gång skull avslappnad.
Jag har varit ute för det mesta hela tiden, kört skoter,fiskat,ut och gått bara varit hemma runt omkring Åsarna!

  • 33 readers

Likes

Comments

hejsan!

Skola och mående lyder rubriken...

Skolan påverkar det hur man mår nuförtiden?

För mej gör dee det. Jag har haft tanken på att hoppa av skolan... Jag har tanken än. Är det värt det?Nej det är inte
värt det. Jag kommer inte komma någonstans utan utbildning. Men jag kommer inte orka kämpa med skolan med
all stress och prestationskrav jag har.

Jag är inte med i någon fritidsaktivitet, jag gör ingenting på kvällarna. Jag har tiden till att plugga. Men att komma hem efter en hel skoldag och fortsätta arbetet är det jobbigaste. Jag behöver min fritid lika mycket som er andra. För mig är det annorlunda, jag kan inte offra mina kvällar till att gå ut med vänner. Jag har alldeles för hög prestation, och när jag lyckas med något i skolan då har jag fått ett C eller högre ( Välgodkänt ). Jag är inte och kommer aldrig bli nöjd om jag bara får ett godkänt. ALDRIG!

Det är det här som gör att jag funderar hela tiden på att hoppa av för att jag har inställningen att jag inte kommer komma in på inriktningen jag vill, för att det är så många som vill köra lastbil. Vi är ungefär 60 i hela ettan, det är 28 platser för transport inriktningen. Vi är ungefär 20 i våran klass och 17 av dom vill gå transport. Har även hört i andra klasser att dom också tänker välja transport linjen. Och det som har bättre betyg har lättare att komma in på linjen. Att bara ha godkänt i alla ämnen kan det finnas en risk att inte komma in... Eftersom jag redan är less på skolan kommer jag aldrig kunna gå fyra år.. Jag kommer aldrig orka.

Dessutom sover jag sämre nuförtiden. Jag är aldrig ute och rör på mig för det har jag inte tid med, jag äter väldigt dåligt för att jag har inte orken att ställa mig och laga mat när man kommer hem efter skolan. Många vitaminer jag inte får i mig. Allting går i en ondcirkel. Ingen friskluft gör mig trött och har inte orken att plugga, ingen ork att plugga leder till dåliga betyg som leder ingen utbildning och leder till dåligt jobb. Att ens tänka tanken att det inte gå bra gör det bara sämre...

Min hälsa och mående är det jag måste sträva efter nu, jag kan inte må som jag gör. Jag kan inte ta hand om mig själv längre för det är massa annat jag måste ta hand om först... Jag kan inte bara säga att jag ska ändra på det utan jag måste göra det och jag är tacksam för all stöttning och hjälp jag kan få, jag kommer inte klara detta ensam.

kommentera gilla do what ever så får ni ha det bäst!

  • 157 readers

Likes

Comments

Heej!

Har vart väldigt dålig på att publicera inlägg nu.. Glad fortsättning på er allihop å hoppas att 2017 blir ett fantastiskt år, det ska det självklart bli för mej! Januari kommer gå hur fort som helst å sen är de februari å jag blir 17, sen är de bara tre månader tills jag far till Polen i två veckor förmodligen, i hope soo!! Bara allt går bra med skolan så!!

Hur har eran jul varit? Jag har inte haft någon julkänsla alls, inte ens då julafton var. Men har ändå haft en underbar jul med min familj, en del av familjen iallafall. God mat och massa kärlek.. All j*vla mat har förstört min hy, blir tokig.. men ja satan. Svär på att pappa fick den bästa julklappen av mej i år iallafall, bild 👇🏻
Mycket känslor får jag på julafton! Vi har allltid firat jul i Kvarnsjö hos min momma å moffa, alla från mammas sida samlas där på julafton och umgås,käkar mat och öppnar julklappar m.m. Julkänslan försvann när momma gick bort och vi firade aldrig mer hos dom. Moffa har sedan dess kommit till oss istället och firat jul även resten av mammas släkt. Men nu är det annorlunda och jag måste acceptera det. Men annars har jag haft en super mysig jul.

Nyår!! Å herregud,minns jag vad som hände? Jo men jag tror de! På nyårsafton hamnade jag och Zuz i Lit på en fest där, träffa sjukt trevliga människor! Dock önskade jag att jag hade vart vid badhusparken klockan 00:00 bara för att se en enda person som jag saknade hela kvällen men aja. Hade galet jävla roligt iallafall och ska absolut inte klaga! Sen tog vi bussen ifrån Lit klockan 11 på morron. Typ bara jag å Zuz kvar på festen på morronen HAHAHA! Alla hade dragit! Bästa!!!!!  • 140 readers

Likes

Comments

Hej!

Inatt har jag inte sovit mycket alls, vaknat upp flera gånger och haft ont i ryggen. Inatt sov jag hos min andra familj. Pappsen kom och hämta mig i morse i Svenstavik. Åker en kvart och inser hur i helvete ska jag klara att åka in till stan med min rygg... Jag har svinont. Jag kommer hem, gör ordning frukost sätter mig vid datorn och kollar lite på Youtube. Jag känner mej alldeles varm och går och kollar febern. Jag har upp till 38 grader inte mycket för en normal person egentligen. Men jag har feber runt 36,7.. och nu har jag närmare 38 graders feber. Kan det vara en inflammation i ryggen? jag googlade lite och man hade ont ner mot svanken som jag har, man ar oftast ont på natten och vaknar upp. Jag har haft ont i ryggen väldigt länge nu.  • 256 readers

Likes

Comments

Haaj!!

Idag är det en sådan dag som det känns lite extra ont i en. För idag har jag varit på Mommas grav. Tände ljus å så.
När jag kom hem satte jag mig på soffan i köket och insåg att det var en fredag. För fyra år sedan försvann hon ifrån hennes nära och kära. Den tiden hon levde var hon ALLTID hos oss på fredagar. Hon kom efter jobbet direkt till oss eller så kom hon hem i från. Hon kom alltid när vi skulle till med middagen, hon satt sig alltid på soffan i köket och tittade på. Oftast så åt hon med oss. Ibland kunde hon inte.

När jag satt mig i soffan fick jag massa tillbaka blickar, jag visste någonstans att hon satt bredvid mig även fast jag inte såg så visste jag att hon satt där. Jag kände ändå att hon satt bredvid mig, eller bara önskan. Jag vet inte. Minns allt så väl.

Snart är de julafton inte länge kvar, Varje jul innan 2012 var vi alltid i Kvarnsjö hos momma och moffa. allt har blivit så annorlunda även fast det har gått 4 år så är det fortfarande overkligt. Det känns som vi ska åka dit en dag innan julafton och sova över. Det är så overkligt men ändå verkligt. Det är så här det kommer vara att vi firar jul här hemma i Åsarna nu utan momma. Utan hennes goda köttbullar, utan hennes goda mat överhuvudtaget. eller när hon tog sin pall och satte sig vid diskbänken och skala potatis. Och varje gång vi tog kort för att ha som minne, kollade hon bort hon ville inte vara med på bild. Så tyvärr har jag inga bilder på hon. Men hon finns ändå kvar i mina minnen.


  • 248 readers

Likes

Comments

Tjo!

Recept, musli.

5 dl Havregryn
1 dl Solrosfrön
1 dl Grovhackadmandel
5 dl rågflingor
1 dl torkadfrukt
3-4 msk Honung
3/4 dl neutral olja
2 dl Vatten
1 tsk Salt


1:Sätt ugnen på 200 grader.
2:Blanda alla ingredienser i en bunke och bred ut på en plåt.
3:Rosta cirka 25 minuter, rör om några gånger så att det inte bränns.
4:Ta ut plåten och låt svalna. tillsätt även 1 dl torkad frukt, torkade blåbär,hallon,gojibär,aprikoser eller någon annan torkad frukt eller bär.  • 247 readers

Likes

Comments

Hej alla!
Nyttig smoothie till er som vill gå ner i vikt (itrims recept)

RECEPT, HAVRESMOOTHIE.

1 pers:

2 dl Havre-,Ris eller sojadryck
1/2 Dl havregryn
1 Banan
1 Apelsin (mandarin)
1 Knytnäve jordgubbar eller hallon
(Eller en deciliter)

Pressa apelsinen så det kommer apelsinjuice och mixa med resten av ingredienser.
TIPS: Du kan även ta andra frukter och bär. Utgå ifrån basen som är havregryn och havre,ris eller sojadryck. Mixa din egen dryck.

BETYG:

👍👍👍👍👎

Fyra tummar upp av fem möjliga.


Likes

Comments

Heej!

Hur är läget med dej?
Jo tack idag är de ingen härlig dag. Haft ont i ryggen ett bra tag nu! Och idag har jag som ondast. Ligger i sängen och vänder och vrider på mej. Men lika ont har jag för de.

Tagit en Ipren å två alvedoner nyss,smörjt in mej med voltaren å värme å hoppas att jag kan sova. Just nu har jag för ont för att kunna sova. Själv ska man upp skaplig tid åtta, packa lite sminka mig sen vidare till tandläkaren i svenstavik och sen vidare till stan! Kul å sitta still hela dagen imorrn jag kommer gå sönder. Fyfan vad less jag blir!

Imorrn kommer jag ringa någon massageterapeut (säger man så) ifall jag ska överleva. Eller Daniel som är sjukgymnast! Inte fan vet jag. Bort med ryggontet ska ske.

Hade!!!! 😡

  • 331 readers

Likes

Comments

KÄRLEK OCH SEX

1. Är du singel? ​Ja!  
2. Trivs du med det? Från och till!
3. Vad är viktigt i ett förhållande? Tillit! 
4. Vad är viktiga egenskaper hos en partner? Personligheten ofc.
5. Hade du kunnat tatuera in din kärleks namn på armen? Nej! Verkligen inte.
6. Vem kysste du senast? ..
7. Är du kär? Nae 
8. Den äldsta du hånglat med? 94
9. Den yngsta du hånglat med?01
10. Har du haft sex med någon du inte varit kär i? HAHAHA aa! 
11. Vad hade du gjort om du hade blivit gravid? Vet inte beror läget!
12. Vad för sorts killar dras du till? Vet inte.
13. Vill du gifta dig? Inte nu, men nån gång
14. Har du haft ett one-night-stand? Ja
15. Har du haft sex med fler än 4 personer? Nej

OM DIG

16. Vad heter du? Karin kristin ​Evelina Persson
17. Vart kommer du ifrån? Åsarna 
18. Hur lång är du? 165
19. Din skostorlek?38/39
20. Din stil? tjocktröja ish, lite mer grabbit kanske.
21. Har du bra betyg? ja lagomt
22. Vart bor du? Frösön Östersund
23. Har du några smeknamn? Eve, Evert, Lillstina, Peffelina, massa mer.
24. Vad älskar du? Jag älskar Myskvällar 
25. Vad hatar du? Jag hatar hur jag är mot folk. 


DÅLIGHETER
26. Har du någon gång varit deprimerad? Ja, 
27. Har du skurit dig? Mm
28. Brukar du dricka alkohol? Joråå händer
29. Brukar du röka? Ja 
30. Har du tagit droger? Näe 
31. Har du haft någon slags ätstörning? Äter för mycket aa, närå det ha jag inte 
32. Har du varit i slagsmål? Njae 
33. Har du snattat från en affär? Ja när man var ung och dum
34. Har du snott någon annans pojkvän? Ne fan! 
35. Har du sårat någon med flit? Nej! 

VEM
36. Vem ringer du när du är ledsen? Helst ingen
37. Vem träffade du senast? Lisa
38. Vem skrev du senast med? Adam 
39. Vem är du kär i? Osäker på den frågan
40. Vem vill du träffa? Ingen
41. Vem litar du mest på? Syster
42. Vem skulle du vilja se ut som? Vet inte

HAR DU NÅGONSIN
43. Gråtit offentligt? Ja de har jag väl
44. Skadat dig allvarligt? De beror på vad man tycker är allvarligt
45. Strulat med fler än 1 på en kväll? Ja 
46. Strulat med någon annans pojkvän? Nä inte vad jag vet
47. Varit utomlands? Ja, Polen
48. Varit med på tv? Ja 
49. Velat dö? Ja, 
50. Gjort något riktigt dumt? A kanske
51. Gråtit över en pojke? Haha always 
52. Haft telefonsex? Ne
53. Träffat någon genom internet? Ish
54. Blivit kär i en vän? Vah? personerna är väl vänner innan man blir kär elr? 
55. Blivit tagen av polisen? Ne

VÅGADE FRÅGOR

56. Har du haft en trekant någon gång? Nej fan hell
57. Hur mycket väger du? oklart 
58. Har du haft sex på en offentlig plats? nej
59. Vem bråkade du senast med? N...
60. Går du på några mediciner? Ja 
61. Äger du några rosa stringtrosor? Haha ja 
62. Den finaste färgen på underkläder enligt dig? Inga alls 
63. Har du älskat någon på riktigt? Ja. 
64. Har du blivit dumpad? Nej
65. Hade du kunnat dumpa någon för snoppstorleken? Hahaha ja, kärlek innebär bra sexliv också.
66. Är utsidan viktig? Ja de ger insidan en chans ;) 
67. Hade du kunnat vara ihop med någon som sitter i rullstol? ja , men det skulle inte direkt vara det första alternativet.
68. Hade du kunnat vara ihop med någon som slagit sin tidigare flickvän? Nej! 
69. Hade du kunnat vara ihop med någon som har ett rykte för att vara player? Om hen motbevisar annat så aa.
70. Har du varit på ett polisförhör någon gång? Mja 
71. Kan dina föräldrar lita på dig? Näe 
72. Hade du kunnat vara ihop med någon som är tio år äldre? NJaeee 
73. Hur ofta gråter du? För ofta
74. Har du några rykten efter dig? Lär ju ha 
75. Har du spridit ett rykte någon gång? Ne 

IDAG OCH IMORGON
76. Vad har du gjort idag? Inte alls mycke legat i soffan, å dog 
77. Vad har du haft på dig idag? Tjocktröja och svarta jeans 
78. Hur har du mått? Har mått skit
79. Vad ska du göra imorgon? Imorgon ska jag åka hem
80. Vem ska du träffa imorgon? Få se om de blir nått

FAVORIT
81. Band? Många 
82. Maträtt? Många 
83. Skådespelerska/skådespelare? Channing tatum
84. Film? Många 
85. Låt? Många 

SKOLA/JOBB
86. Vilken klass går du i? 1 ring
87. Vilket är ditt favoritämne i skolan? fordon
88. Vilket ämne gillar du inte? matte
89. Har du ett jobb? ja 
90. Vart har du praktiserat? ja 

UTSEENDE
91. Är du utseendefixerad? Hihi aaa
92. Sminkar du dig varje dag? När jag går till skolan och ska någonstans så aa men inte hemma 
93. Hur fixar du ditt hår? låter det vara oftast annars sätter jag upp det i flätor eller svans 
94. Använder du lösnaglar? ibland inte alls ofta 
95. Använder du löshår? Näe

SKULLE DU KUNNA

96: Skulle du kunna vara vän med någon som tar droger? Ja men inte när dom gör det när jag är i närheten.
97:Skulle du kunna förlåta otrohet? Nej absolut inte,
98:Skulle du kunna plastikoperera dig? Ja 
99: Skulle du kunna flytta själv utomlands? Ja det skulle jag 
100:Skulle du kunna raka av dig allt ditt hår? NEJ! 


  • 451 readers

Likes

Comments