Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsHade en mycket trevlig kväll igår, kom hem sent så är helt död idag. Men men, ny dag nya tag! Är på väg till stan för att möta upp Erika och handla lite julklappar och andra småsaker till mig själv. Därefter ska vi till Göteborgsoperan för att titta på Felicia:)) Resten av dagen är rätt oklar men har iallafall en liten aning. Men mer om det sedan!

Likes

Comments

Har varit hos Hanna en stund nu på kvällen och är äntligen på väg hem till min kompis Eric. Ska spendera kvällen där så det blir nog jättenice! Tycker att man ska ta vara på helgerna, då man kan tänka på annat än skolan. Så nu ska jag ta vara på den här fredagen med massa favvisar:))Fina Josse och Sandra.

Likes

CommentsJust nu sitter jag och bläddrar igenom min nya tidning från ELLE, älskar den!! Kan sitta i flera timmar och kolla på alla snygga modeller och läsa om alla mode-tips osv. Det stod massa om Cara Delevingne, min favoritmodell, så det har jag tillbringat en stund till att läsa. Visst är hon dösnygg..

Likes

Comments

Just nu jobbar jag med att söka information om Avicii genom att ringa runt till massa myndigheter. Såg lite bilder på hans hus, och herregud... hans hus är så sjukt! Vem skulle inte bo här? Skulle DÖ för det.

◢ ◤

Likes

Comments"Sleeping is nice. You forget about everything for a little while." 

GODNATT

Likes

Comments

Som jag skrivit tidigare på bloggen så ÄLSKAR jag svart, vitt och grått. Tycker det klär alla då det inte är några riktiga ''färger'', killar som tjejer. MUMS.

Likes

Comments

Idag har jag en helt vanlig dag framför mig, längtar tills något speciellt händer..  Skönt att det är jul snart iallafall! Nästa vecka kommer vara den stressigaste veckan i mitt liv då en stor sak i skolan händer och min klass har allt ansvar. ​​Kändisar kommer bland annat besöka skolan, vi kommer sända live-radio och massa fina saker kommer att auktioneras och lottas ut. ​Man kan vinna ett sats-kort, signade tröjor osv. Kommer bli riktigt kul:))

Likes

CommentsUngefär såhär mörkt har det varit när jag har varit på väg till skolan och även hem från skolan. Sitter just nu på bussen på väg, helt slut verkligen men skönt att veckan har gått så snabbt än så länge!

Ska hem och lägga mig i sängen med nån bra film tror jag. Har inte så mycket plugg denna veckan så unnar mig det:))

Likes

Comments

evelinalundstroms.tumblr.com​

Likes

Comments