Header

Blä, har haft en helt urkass dag idag... Det fanns bara en sak att göra när jag kom hem efter att skoldagen äntligen tog slut, och det var att sova. Jag hade verkligen inte lust alls till att vara vaken så det var jätteskönt. Vad jag hade tänkt göra idag var att plugga, men det har jag inte gjort någonting alls, det finns absolut ingen motivation överhuvudtaget från min sida. Det bästa hade ju varit om vi redan var framme i juni då det är bal och student, det ska bli så skönt att slippa gymnasiet. Nu känner jag inte riktigt att det finns någonting med skolan som tilltalar mig. Med detta sagt ska jag försöka sova, men först blir det något/några avsnitt av breaking bad.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Galet vad fort tiden går, det redan måndag och det är ju till och med snart tisdag. Jag förstår inte vad det är som får tiden att gå, men det är skönt i vilket fall!

Idag har jag inte gjort så mycket, det blev väldigt lite sömn inatt så efter skolan gick jag hem och sov, det var ju någonting jag ångrade när jag vaknade igen eftersom att det skulle betyda att jag förmodligen inte skulle kunna somna ikväll. Därför valde jag att gå ut för en springtur vilket var väldigt skönt och även kan hjälpa mig att sova. Men vi får väl se hur det går ikväll! Nu ska jag i alla fall starta upp ett avsnitt av breaking bad och vänta in natten.

Likes

Comments

Idag är det onsdag och vår klass var väl lediga från skolan idag, eller egentligen inte men vi hade ingen lärare eller sal att vara i för att skriva på våra gymnasiearbeten så det blev en dag hemma idag vilket var väldigt skönt. Jag har verkligen inte gjort någonting, utan jag har städat och klickat hem lite grejer som jag verkligen behöver, sen har tiden bara gått i en rasande fart.

Jag har även kollat igenom min blogg, och när jag tänker efter är det sjukt vad saker och ting kan förändras över bara en vecka vilket det gjorde för mig. Det krävdes en vecka i mars och efter det förändrades mitt liv till något mycket mer händelserikt vilket jag varit jätteglad över och fortfarande är. Det var verkligen händelselöst om det ens är ett ord, om inte så beskriver det oavsett hur det var förut, haha...

Den här katten har hållit mig sällskap hela dagen, haha det kanske är därför det gått så fort som det gjort.

Likes

Comments

Idag är det löööördag. Gårdagen var väl lite seg men det gör inte så mycket, idag har vi match i innebandyn så det var nog lika bra! Den här veckan har gått galet fort så det känns konstigt att det redan är helg igen och det sega med det är att helgen kommer vara över lika fort som den kom, hehe.. Men jaja, jag ska väl gå och fixa ihop någon god frukost och sen tagga lite för matchen!

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev någonting här. Under den tiden har det hänt en hel del, sommarlovet är över vilket betyder att skolan har tagit fart igen. Det känns galet skönt att påbörja sista året på gymnasiet äntligen!

Jag vet inte vad det var som fick mig att skriva här ens, men det är väl lätt hänt när man har svårt att sova. Förhoppningsvis somnar jag väl snart. Jag ska tänka igenom lite om det är så att jag kommer att skriva någonting här, det är ju kul att dela med sig om vad man gör men i med att min telefon är trasig så är det inte jätteroligt. Bilderna med en iphone 4 är ju lite halvrisiga så.. Men jaja, vi får se helt enkelt.

Likes

Comments

Det var en månad sedan som jag skrev nu här på bloggen och tiden har gått så sjukt fort. Nu är jag klar med jobbet dessutom så nu väntar bara resten av sommarlovet på mig med endast ledigheter. Det har varit mycket festande med kompisar och även nya kompisar, sen nätter och mycket bilturer. Jag hoppas att sommaren fortsätter i samma takt som den gjort, tiden har väl dock gått lite väl fort men det beror ju på alla grejer jag gjort varje dag!

Likes

Comments

Faaaaan vad glad jag äääär!! Klarade min uppkörning idag och ååhhh, trodde verkligen att jag inte skulle klara den så det var sååå underbart verkligen! Så idag efteråt tog jag mammas bil och åkte till Amanda för att överraska henne, hehe!! Därefter har jag kört omkring med Amanda en massor och så träffade vi Cissi, Malin, Bea, Sofia och Adam så åkte vi ut till Erika en liten stund. Åkte därefter hem men så kom Erik och så träffade vi Cissi, Malin och Bea för en färd mot ingetorpssjön, galningarna badade ju!! Haha fyyy vad kallt.

Likes

Comments

Ja de senaste dagarna har gått i rasande fart. Vi har fått sommarlov, jag har fyllt år och jag har även jobbat en del. Nu är jag i alla fall med Amanda och vi sitter och pluggar lite körkort tillsammans, hehe! Jag har väl inte så mycket att skriva mer än att jag haft bra första dagar på sommarlovet med firande med några kompisar hos pappa i torsdag och så hade vi kalas hos Robert för mig med släkten. Så det var kul! Hoppas att det fortsätter lika bra även om födelsedagsfirandet är över :Pppp

Likes

Comments

Åhhh vad skönt! Imorgon får vi sommarlov och det ska bli så härligt verkligen. Dagen kommer bestå av att jag är i skolan lite grann, sedan åker och tar en körlektion, sedan ska jag vara med Emma tills det är dags att spela match. Därefter ska jag ut till Lucas där det kommer vara lite folk, så det kommer bli jätteroligt!!

Likes

Comments

Tiden går så fort nu när det börjar närma sig sommarlov. Stundtals så känns det redan som att vi fått vårt lov men så är ju inte fallet... De senaste dagarna har jag fått gjort väldigt mycket faktiskt.

I fredags var vi hemma hos Olivia några stycken och grillade vilket var väldigt kul! Kom hem rätt sent och dagen efter skulle jag och några i laget stå och sälja korv och hamburgare utanför city gross och senare på kvällen åkte jag, Olivia, Jenny och Erika hem till Ida och hade en rolig kväll där!

I söndags åkte jag hemifrån Erika där jag hade somnat och så kom Gisela sedan hem till mig och så kom sedan även Cissi och i ungefär samma veva som hon åkte kom Erik hem till mig och umgicks lite. Gisela sov här och igår (måndag) åkte vi och kollade på bio på kvällen. Jag kollar nästan aldrig på bio och jag tycker verkligen om att göra det, speciellt när det blir så här spontant. Biosalongen var helt tom nästan så det var perfekt. Vi gick upp till mig och hon sov hos mig även denna natt.

Likes

Comments