TIPS

Jag har på senaste tiden verkligen försökt att tänka om om mitt liv. Jag vill komma tillbaka till den glada och stressfria tjejen jag en gång var! En positiv inställning har alltid varit viktigt för mig, dock har det inte kommit fram på något år. Så nu gör jag allt för att komma tillbaks igen! Många känner säkert igen sig och här är mina bästa tips...

1. Var optimistisk - Livet är inte alltid en dans på rosor, men vi kan alltid försöka, till största mån, att tänka positivt. Fokusera på nya möjligheter! Vi alla kommer möta svårare tider, och det är ditt tänk som avgör, kommer du vara optimistisk eller pessimistisk?

2. Välj ditt umgänge klokt - Gör ditt bästa för att undvika de så kallde ¨giftiga¨ människorna omkring dig. För att leva positivt så måste man omge sig om människor som får en att må bra och som lyfter dig.

3. Ägna tid åt dig själv - Var inte rädd för att säga nej till en utekväll, eller en shopping dag på stan med din bästa vän, våga ta dig tid åt dig själv! Ta några timmar varje vecka till att göra något som du tycker är avslappnande! Mina söndagskväller brukar jag ägna åt till en ¨relax¨ kväll med ansiktsmask, fixa naglarna och ta ett bad.

4. Ta en paus - När du känner dig jättestressad över skolan eller jobbet, ta en paus! Att vila bra, sova bra och att äta bra är tre viktiga faktorer för att förbättra ditt allmänna välbefinnande. Efter att du tagit din paus känner man sig oftast bättre!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

VARDAG

Hur gott ser inte detta ut? Jag och mamma tog en lunch på stan tillsammans idag på Kajsers, och det var verkligen så gott! Jag och mamma satt och pratade om livet hela lunchen, och jag är så tacksam över att ha en mamma som henne, min bästa vän!

Idag ska jag jobba på KFC ifrån 17.00-22.00 så det är det enda jag hinner göra i princip efter skolan idag, jag ska försöka att klämma emellan lite studier!

Ha en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

VARDAG

Hur skönt är det inte att lägga sig i ett varmt bad med tända ljus och lugn stämning efter en lång och stressig dag? Jag skulle inte byta ut det mot något just nu..

Idag har jag gått på tre möten, gått i skolan och fixat med mycket planering. Mitt liv just nu är väldigt stressigt, och jag måste göra något för att balansera det, så planering och struktur är verkligen A/O.

Ikväll ska jag bara vara hemma, ta det lugnt, och bara vara. Ibland behöver man kvällar då man släpper allt!

Ha en skön och härlig kväll, kram!!

Likes

Comments

VARDAG

God morgon kära läsare!
Denna morgon vaknade jag verkligen av känslan av höst och kyla. Den känslan gör mig så lugn och jag njuter av varenda sekund! Jag är den som är den, den som älskar när det är grått och kyligt, eller snö och kallt. Hösten och vintern gör mig så lugn!
Så efter skolan ska jag och min fina vän Linn sätta oss på Espresso House, ta en kopp varmt och plugga lite. Efter det ska jag träna tjejerna och efter det ser jag fram emot en lugn kväll!

Ha en fin dag!

Likes

Comments

TIPS

Att få en bra start på dagen är för mig jätteviktigt för att i sin tur få en fortsatt bra dag! Här är mina bästa tips:

- Ha på stör ej eller flygplansläge på mobilen under natten så att du får en ordentlig nattsömn

- När du vaknar på morgonen, ta inte upp mobilen det första du gör och kolla igenom sociala medier. Det brukar påverka en vad som sker i världen, så börja dagen med att ta en stund för dig själv och tänk på positiva saker, gå upp och ta en dusch. Sedan när du äter frukost kan du ju göra det!

- Planera vad du ska ha på dig redan dagen innan så du slipper stressen på morgonen!

- Plocka ordning i rummet kvällen innan så du vaknar upp till ett rent och fräscht rum!

- Ät en stadig frukost! För som sagt, frukost är dagens viktigaste mål.

- Gå igenom din kalender i lugn och ro vad dina planer för dagen är.

- Sätt klockan så du har iallafall 10-15 minuters marginal ifall något skulle gå fel...!

Likes

Comments

VARDAG, MODE

God morgon! Har ni sovit gott?
Jag har vaknat innan klockan har ringt flera dagar i rad nu, känns så skönt att ha sovit ut! När jag vaknade imorse vaknade jag på ett riktigt glatt humör och med positiva tankar! Så skönt!

Hoppas ni får en bra dag, puss!

Likes

Comments

INKÖP, MODE, VARDAG

​Den lilla svarta klänningen är något som är ett måste i garderoben! Den klänningen som passar till i princip alla event när man vill klä upp sig lite extra. Denna blev min för 199 riksdaler och den är ifrån Bik Bok!

Nu ska jag sminka mig och sedan dra iväg på två jobb pass! Efter det ska jag gymma och sedan plugga lite.

HA EN BRA HÖSTDAG!!

Likes

Comments

INKÖP

ÄNTLIGEN har jag investerat i en sådan här goding! Denna kommer bli extremt användbar, och det är en av mina bästa investeringar. Det är modellen HERO 3+ Black Edition. Denna kommer definitivt användas flitigt!

Likes

Comments

VARDAG

God morgon!
Vaknade upp till ännu en kall och solig morgon, riktigt mysigt! Nu ska jag gå upp och göra mig i ordning och sedan åka till jobbet. Senare ikväll ska jag åka på middag och plugga lite. Ha en bra dag!

Likes

Comments

MODE, VARDAG

Dagens outfit: Päls - CGC, väska - ZARA, tröja - Lindex, byxor - H&M, Ballerinaskor - Scorett

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra dag än så länge, det har jag haft! Efter skolan ska jag träna Glam och efter det ska jag fira min och min pojkvän Niklas tre års dag! Vi ska ut och äta på Cazanova och sedan umgås och mysa bara! En helt perfekt kväll helt enkelt!

Likes

Comments