Imorse vaknade jag tidigt av en mardröm, var längesen jag drömde en mardröm nu och den var riktigt obehaglig. Lyckades somna om och sedan blev det en riktig sovmorgon, fick besök och sedan mötte jag upp Sandra och vi lunchade och kollade i lite affärer. Fick faktiskt inte med mig mycket alls hem fast jag var så shoppingsugen, ett armband och ett par örhängen. En "selfiestick" också, måste ju följa strömmen och den kommer nog komma till användning när jag och Sandra ska ta bilder. Vi är totalkassa på att få till en fin bild på båda!

Nu har jag precis krupit ner i sängen och kollar på Wentworth, gillar verkligen det programmet/serien. Ett tips till er!

Likes

Comments

Har inte hunnit förstå att jag snart börjar en utbildning som kommer leda till att jag får jobba med det jag vill hela dagarna - att få andra människor att känna sig fina och glada. Det ska bli spännande och så himla roligt! Den 9 februari drar utbildningen igång och den är sex veckor lång. Kommer vara mycket plugg och ta mycket tid, men det går väl hur lätt som helst när det är någonting man verkligen vill! Önskar samma motivation fanns till att läsa upp betygen, men det kommer säkert en dag det med!Likes

Comments