Hej!
Den här helgen som varit, alltså 11-12 november men även några timmar under måndagskvällen har jag fått chansen att jobba för Maxfactor på deras stora event på Åhléns city i Stockholm👏🏻
Jag blev verkligen så glad när jag fick det här uppdraget, mitt första makeup jobb efter utbildningen.
Mitt jobb var att sminka och ge råd och små tips till kunderna som hade bokat in en tid på 20 minuter som kunderna fick grattis. Kunderna som hade bokat in en tid fick även en lite mascara som gåva och ett papper där jag skrev upp vad jag använt för något och vad det var för färg/nyans på produkterna så dom lätt kunde veta vad dom skulle köpa ifall dom blev sugna på det. Självklart var det även ta 3 betala för 2 på hela sortimentet vilket var otroligt bra erbjudande för kunderna😊
På lördagen var det som mest jobb med mest kunder som kom på bokade tider och under dagen var även Peg där för att sjunga och och ta selfies osv med fansen som var där, riktigt roligt!

Väldigt roligt event men mycket trevliga människor jag jobbat med och även jätteroligt att få träffa så många olika glada människor som blir så glada över att man kan hjälpa till med deras makeup och göra det lättare för dom framför allt i vardagen då man kanske inte har så mycket tid och kanske inte är så nördig som jag men ändå vill se fräsch ut. Så men lite extra energi från alla underbara människor startar jag den nya vecka på bästa sätt!❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Jag tänkte nämligen tipsa som en superbra podd för dom som är lika nördiga i skönhet som jag!
The Routine med Emma och Gustav
Dom tipsar om allt som har med skönhet och göra, olika produkter och rutiner. Superduper roliga och bra om man tex känner att man skulle vilja testa någon nya produkt och kanske känner att man inte orkar lägga massa tid på att söka och läsa på internet. Sedan så pratar dom ofta om väldigt olika produkter men långa namn som kan vara svårt och komma ihåg och man kanske inte har möjligthet att skriva upp dom just då. Då är det nämligen så att dom skriver upp en lista som man ser när man går in på just det poddavsinett och bara kan skriva av om det vara något man vill köpa, enligt mig är det så bra. Jag rekommenderar varmt denna podd, gå in och lyssna så fort ni har möjligthet så kommer du få många bra tips och insperation från budget till lyxprodukter.
Stor tummen upp!👍🏻

Kram Evelina

Likes

Comments

Hej!

Som jag skrev i mitt förra inlägg som var lite om mig själv skrev jag att jag jobbar som makeup-artist, vilket jag älskar. Jag blev klar med utbildningen den 13 Oktober och jag utbildade mig på Linda Mehrens Makeup Academy.

Har lite på gång och en av dom sakerna är att jag ska starta en egen enskild firma eftersom jag inte jobbar på någon salong eller liknande men vill ändå att man ska kunna boka mig ifall man vill ha en festsminkning, bröllopssminkning, rådgivning eller jag lite vad som, tex om man ska göra en plåtning eller liknande. Då ska man kunna ring eller maila till mig och boka in det väldigt enkelt.

Jag bor som sagt i Stockholm men om du som kund skulle vara intresserad av mina tjänster och inte bo i Stockholm får du gärna höra av dig ändå och se vad vi kan komma överens om, tycker om att resa så det ska troligtvis inte vara några problem.

Har du några frågor eller vill boka redan idag hör gärna av er på: evelina_lindback@msn.com eller på telefon 0761019244

Ha en fortsatt fin Måndag!

Kram Evelina

Likes

Comments

Hej! Som sagt så är mitt namn Evelina Lindbäck, jag är 20 år gammal. Just nu bor jag i Stockholm men kommer från en liten stad långt upp i norra Sverige.
Jag är utbildad makeup-artist och jobbar som det nu och det älskar jag verkligen, så roligt. Jag har höga förväntningar på framtiden och jag är villig att jobba hårt för att komma dit jag vill och tänkte att ni som kommer läsa denna blogg kommer få följa med på min resa som makeup-artist.
Det är de jag främst kommer skriva om och otroligt mycket skönhet och tips men allt egentligen som har med det att göra. Hoppas ni kommer gilla det😊

Kram Evelina

Likes

Comments