Header

Contains affiliate links Inspo, mode & skönhet, tips

1, Här! // 2, Här! // 3, Här!

4, Här! // 5, Här! // 6, Här!

Some prom inspo! Jag och några vänner bestämde oss recently för att vi skulle gå på våran bal, först trodde vi att vi skulle vara utomlands vid den tiden men det löste sig. :-) Jag köpte hem en klänning igår, supervacker men jag måste prova och se om jag kan ha den. Klänningarna ovan var jag nära att klicka hem innan jag hittade the one, men om den jag köpt inte passar lär jag ta en av dem. Ska ni gå på balen? And if so, har ni hittat eran the one prom dress? :-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har varit lite frånvarande här på bloggen om universitets ansökningarna, men jag har gjort några stora val nu och mycket har hänt så jag tänkte skriva lite om det.

I februari sökte jag alltså in till lite olika universitet i Skottland och i England, och jag har nu nyligen fått tillbaka alla svar. Jag sökte då in till olika program gällande bland annat International Relations, law samt politics. Jag har fått offers från alla program jag sökte till på University of Aberdeen i Skottland, och från Kings College i London. Och jag kan nu säga att jag har tackat JA till mitt offer från Kings College, (så om allt går som det ska på mina exams) så kommer jag spendera mina nästa tre år i livet i hjärtat av London! Programmet jag kom in på där heter Religion, Politics and Society, och jag var först lite tveksam till att läsa så pass mycket religion men jag är iallafall väldigt nöjd med programmet och vad jag kan göra efteråt. Given, om jag inte tycker om programmet så brukar det alltid gå att byta till något annat/liknande program, så det skulle inte vara helt "set in stone".

Programmen som jag kom in på på University of Aberdeen är International relations and legal studies, samt Law with English Law. Båda programmen verkar väldigt intressanta, och jag brottades med tanken på att gå där istället. Jag har trots allt alltid planerat att studera juridik på universitet efter gymnasiet, det var det jag kanske vill mest. Men jag kommer i vilket fall som helst studera vidare efter mina första tre år på universitet så då lär jag läsa mer juridik. Kings är ett snäppet bättre universitet, rankat 16 i världen. Jag kommer att sätta International Relations and Legal Studies som mitt andra val, ifall att något skulle hända.

BUT IM SO EXCITED! Bara 5 veckor kvar till exams, sen är allt det jobbiga över och framtiden är äntligen här. Nu är det dags att kolla mer på accommodations samt börja fixa alla studielån etc. Studielån for life haha, men om det är något jag är beredd att spendera hutlösa summor pengar på så är det min utbildning! God I love school.

So long!

- Pics from Pinterest -

Likes

Comments

Daily, Foto

Efter en rätt dålig helg annars (och vecka), vände allt idag. Jag har fortfarande mensvärk från helvetet, men allt kändes lättare idag. Enklare. Matilda åkte iväg till Spanien på utbytesresa idag och det var sorgligt, saknar min syster redan, men allt annat har gått min väg idag.

Dagen började ganska lugnt, go frukost och så har jag och mamma rett ut allting för studenten osv. Det behövdes, men nu är det lite klarare vad som fortfarande fattas och behöver shoppas. Afterwards åkte jag ner till stan för att plugga några timmar med Christie och Hedvig på Espresso house, vi fick till några ordentliga timmar av produktivt arbete så det känns lyckat! :-) Kan sova inatt med gott samvete, haha.

Also, en skogspromenad med lilla Tindra & Mamma, och sen en stor diskussion med familjen om min framtid och universitet. Väldigt givande, allt känns mycket bra just nu måste jag säga! Jag ska berätta mer om mina universitetsplaner snarast, working on it!

Hoppas ni haft en bra helg! So long

Likes

Comments

Om några minuter är det dags att släcka alla lampor och stänga av elektroniken. Jag håller på och förbereder det sista nu med ljus osv, innan det blir mörkt. :-) Ska ni släcka lamporna? Time to act!

Likes

Comments

Daily, Foto, mode & skönhet

En liten sneak peek på min studentklänning! Efter mycket letande fann jag den, och jag är ganska så nöjd, dock är den en liiiiiten smula stor. Det är ryggen som är lite för öppen, men det går lätt att fixa till so no worries. :-) Bara några få veckor kvar nu! Herre vad tiden flyger haha ... Sökandet efter balklänningen, the one, fortsätter dock. Och skor, jag har några få saker kvar på min checklista innan allt är klart, men det ska nog gå att hitta snart nog!

Likes

Comments

Daily, Foto

Halva veckan har gått, och hittills har den också varit ganska så bra. Förutom att jag kunde ha spenderat veckan i Aberdeen och kollat på ett possible university men mer om det sen. Jag har lärt mig en viktig läxa om kommunikation kan jag säga, haha.

Anyways, dagarna rullar fram och min rutin är ganska tråkig just nu, så jag har inte så värst mycket att blogga om to be honest. De flesta timmarna på dygnet spenderas i skolan slash pluggande, oftast bägge. Jag försöker stanna kvar i skolan tills jag är klar med allt plugg som jag vill bli klar med, men problemet är ju lite att det typ inte går att bli klar. Våra exams är om mindre än 2 månader, och då sätts ju cirkus 80% av våra betyg, så jag försöker bara plugga så mycket jag kan/orkar/hinner med nu den sista tiden. Sen är det ju klart. I cant wait! :-)

So long!

- Bilder från nån kväll sen, random men hej -

Likes

Comments

Daily, tips

Well det här har varit en bra vecka för musiken, jag har hittat mycket nytt material att lyssna sönder! Nedan är ett gäng låtar som går varma i mina lurar just nu; en del nytt & en del gammalt. Zara släppte sitt nya album idag, so thats happening. Likaså släppte Ed Sheeran sitt nya album recently, och ja det tål att lyssnas på. Barcelona är en klar favorit just nu, jag drömmer mig bort till sommaren när jag och ett gäng härliga tjejer drar iväg dit!

Men just nu sitter jag bara och pluggar biologi. Jag har gjort det största delen av dagen, och det känns verkligen som om jag har varit produktiv vilket är väldigt skönt. Jag vill kunna gå och sova och känna mig nöjd, lugn. Mestadels är inte fallet så, vilket är jobbigt. Men det blir bättre. Mindre än 7 veckor kvar till exams, inte alls lång kvar nu!

Hoppas ni har en mysig fredag! So long

Likes

Comments

Daily, Foto, tips

Lite random bilder från gårdagen! Vi kom fram till Stockholm precis innan solen gick ner, så jag hann ta några random pics samt outfit bilder tillsammans med Alice. Sen blev det direkt middag på O'Learys, gissa om jag fortfarande var mätt från lunchen på Phil's Burger haha... Jag tog iallafall deras veganska fajitas, can recommend!

Lite senare gick vi iväg till Cirkus och tog en liten fika innan Phantom skulle börja, lite tidsfördriv. Men herregud, showen var lika magisk och häftig andra som första gången jag såg den! Sagt det förr, men jäklar var Peter Jöback är bra. Det märks om man säger så, att han är Broadway kvalitet haha. Emmi Christensson spelar Christine och hon är lika fantastisk hon, galen röst. Hela showen är otroligt bra - så om ni har chansen att se den, gör det! Min farmor kan gå i god för att den är bra, det var tredje gången hon såg den nu haha.

I andra nyheter, den här dagen har varit ovanligt lång känns det som. Jag har mest bara varit trött hela tiden, vi kom hem runt 1 igår natt så det är väll därför. Annars är allt någorlunda bra, stressar sönder över allt jag måste göra men hej paniken får vänta ett litet tag till.

Likes

Comments