Header

Girls weekend hos Isabelle! Vi kom hit ett gäng goa tjejer på eftermiddagen och har gjort tacos, badat jacuzzi & tagit det lugnt i tv-soffan. Plus en smula plugg, men bara lite haha. Vi har en mini semester här alltså, supermysigt! Har ni några planer nu för lovet? Vi ska vara här några dagar och bara ta det lugnt, vi har förtjänat det nu efter mocks etc. haha!

So long!

Likes

Comments

En liten tripp till stan och Espresso House är inte så fel, såhär en lördagseftermiddag! Varje gång jag är där - morotsmuffins, they are delicious. Lite shopping, lite fika, ett vinnande recept för en mysig dag.

Kvällen kommer sen bestå av lite plugg (min sista inlämning idag, finally), och sen Mello-mys med familj plus bästa Alice och Lena! Ska ni kolla på Melodifestivalen? Jag tycker Clara Henry är så bra, höjdpunkten på kvällen haha!

Likes

Comments

ITS OVER. Idag hade jag finally mina sista mocks, historia paper 1 + 3 samt svenska. Puh, 4+ uppsatser skrivna, jag har fortfarande skrivkramp haha. Det känns ganska så bra just nu, när allt väl är över. Nu dröjer det ett tag innan jag måste sitta och binge-plugga nätter i streck iallafall, och inget mer idag! Treat yo self, words to live by.

Den här fredagskvällen kommer spenderar hemma i tv-soffan, med choklad och hopefully någon bra film. Helt exhausted efter dessa två veckor, så en skön hemmakväll är bra efterlängtat! Och så är det ju lov nu också, har ni något roligt inplanerat?

So long!

- Pics från dagens skogstur, skönt med lite luft & lugn efter all stress -

Likes

Comments

Dagens frukost, och semlor till fika! Haha, tror min familj bestämde sig för att vara lite extra snälla nu idag på min namnsdag eftersom det är så ruskigt mycket just nu i skolan, jag har varit lite "nedstämd" senaste veckan/veckorna så min favorit bakelse fick nog bli lite plåster på såren. Greatly appreciated, finns få saker som goda semlor inte gör bättre!

Den här dagen har annars bara varit fylld av plugg, efter mycket blod, svett och tårar lyckades jag äntligen bli klar med min extended essay - so Im feeling pretty good right now! Vilket firas genom att sova, haha. Jag ska försöka gå upp tidigt imorgon och ha en produktiv dag, mina mocks fortsätter på onsdag och jag behöver lägga manken till om jag ska hinna med allt jag vill.

So long!

Likes

Comments

Ja, mocks perioden har börjat och jag längtar tills dess slut. Mocks är test prov inför våra Exams som sker i maj, som hela våran slutbetyg grundas på. Mocks är vår chans att testa på hur det kommer att kännas och vad vi behöver plugga mer på. Jag hade mitt första mock idag, biologi, och jag vet inte riktigt hur jag känner. Det är skönt att det är över, och jag är ganska nöjd med min prestation considering att jag valde att istället fokusera på mina internals och mock i matte. Det är så kort tid för revision, så det gäller att prioritera lite.

Nu ikväll blir det bara att ta det lugnt, preppa lite för morgondagens mocks, och tidigt sovdags, haha. Tack och lov att det är fredag imorgon! Har ni några planer?

So long!


Likes

Comments

- Some random inspiration from Pinterest -

Likes

Comments

Well, det här turned out to be a pretty great monday! Efter en stressig helg (och vecka in general) så lyckades jag finna lite mer glädje idag - genom att tömma bankkontot lite på Hamilton biljetter! Jag var överlycklig när jag läste att musikalen skulle komma till London (New York är liiite långt att resa för att bara se en show haha) så mitt mål har varit att få tag i biljetter ett tag nu. Och när biljetterna väl släpptes idag - snabbt gick det så satt jag där med order bekräftelsen innan jag sprang iväg till historia lektionen! I höst blir det en resa till London alltså, peppad till tusen. Är det någon mer som ska gå? :-D

So long!

Likes

Comments

Whoops, nu har jag inte bloggat på ett tag? Det har varit galet mycket att göra i skolan, och det lättar inte direkt upp nu på ett tag heller, tyvärr. Thus, bloggen hamnar lite i skymundan. Men om jag ska sammanfatta de senaste veckorna, så kan jag mest bara säga, plugg, mer plugg och universitets ansökningar. Det känns otroligt skönt att vara klar med mina uni ansökningar, även om det fortfarande finns en hel del att göra klart skolvis. Its non-stop. Men det är sista terminen nu - sen exams och student! Exciting värre!

Idag har bara varit en ganska lugn dag, en tripp till stan för lite fika och jakt efter en inflyttningspresent, sen en skogstur med vovven. Nu blir det mest bara plugg resten av kvällen, och lite lördagsmys möjligtvis. So long!

Likes

Comments