Header

Daily, mode & skönhet

Lite bilder från i lördags på Na-Kds event! Jag och Maria kom dit en timma tidigt för att vara säkra på att vara bland dem första hundra, och det må jag säga att vi var. Vi var de första två där, haha. Ja, det var lite synd - inte alls mycket tjejer var där men det var ändå en rolig kväll. Vi träffade ett gäng goa ladies där, och hade det bra några timmar. Fick ett gratis plagg från nya kollektionen, och en söt goodiebag. Innehållet var lite sådär, ett mobilskal, choker och shotsglas - men gratis är gott, haha! Senare in i natten bar det iväg till en hemmafest hos Jelena, all in all en ganska så bra kväll! Hoppas ni hade en mysig helg!

I övriga nyheter så är jag inne på min femte vecka på jobbet, det går bra men jag är fortfarande inte en morgonmänniska och jag hatar inget mer än att behöva stiga upp klockan 6 på morgonen hela tiden, haha. Men det går bra, pengar behövs ju alltid och särskilt i höst så jag kämpar på. Men idag var en lycklig dag, med andra avsnittet av Game of Thrones som kom ut! Jag och Christie kollade tillsammans, and the episode was glorious. Awesome. Ny tradition. .

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Foto

Days in the sun

  • Filed under: Foto

Likes

Comments

Foto

- Best night ever -

En av de bästa nätterna i mitt liv, gårdagen på Ullevi under Coldplays konsert! Jag, Fia och Hedvig åkte in till Göteborg på förmiddagen, åt lunch och sen väntade vi i regnet på att musiken skulle börja flöda. Himlen hade öppnat sig flera gånger under dagen och det regnade rejält innan konserten började - så mycket att ett av förbanden var tvungna att avbryta deras spelning tidigt. Men tur i oturen, så fort Coldplay började spela så höll sig regnet borta, för hela resten av kvällen. Och så fort de började spela så kunde jag inte bry mig mindre om vädret, det var fantastiskt iallafall. Magiskt!

Coldplay spelade alla mina favoritlåtar, och fler. Det var så otroligt bra, från början till slut. De blandade låtar från alla deras tidigare album, så allt från Yellow och Don't Panic till Something Just Like This, Fix You och Viva la Vida. Chris Martin var så himla glad och gullig på scen, man blev ju som kär, haha.

En riktigt färgsprakande show, med hur mycket konfetti och effekter som helst. En av de absolut bästa showerna jag någonsin varit på, kan knappt vänta tills deras nästa tour - då kommer jag stå längst fram igen, dansande och sjungande tills jag blir hes! I loved every moment.

A head full of dreams - och igår gick en av mina i uppfyllelse.


  • Filed under: Foto

Likes

Comments

Daily

Lite bilder från min midsommar! Jag har lite problem med datorn (minnet är proppfullt) så fler bilder kanske kommer senare, haha. Det var iallafall en supermysig och rolig midsommar, firade med bästa gänget hela dagen och långt in i natten. Kransar, tårta och snaps, och ett nattdopp - perfekt verkligen!

Nu fortsätter äventyret, jag & Hedvig & Fia åker till Göteborg några dagar för att se Coldplay konserten - som jag längtat! Det ska bli så underbart, så länge de spelar The Scientist, Fix You och Viva la vida. Damn vad em låtarna tagit en igenom saker! Gonna be amazing.

  • Filed under: Daily

Likes

Comments

- Några snaps från studenten, minne för livet. -

Likes

Comments

Daily, Ätbart

Frukost i solen, vad bättre sätt finns det att starta dagen såhär i sommartid? Chia-pudding, granatäpple och banan, mums.

Likes

Comments

NYA INLÄGG