Header


Den här kvällen var minst sagt händelserik haha, CRAZY som Helle sa!! Väldigt roligt har vi haft trots att  planerna på att gå ut sumpades av lärarna... ;-)

Tog som vanligt nästan inga bilder men här är några från dagen och kvällen :-)

GODNATT

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Jag har ända sedan innan resan pratat om ett glasställe som gör blommor av glassen och idag när vi var och shoppade såg jag det helt plötsligt!! Så självklart var vi tvungna att köpa oss en glass. Och god var den!!!

Idag är det skitvarmt så man svettas vad man än gör;-)

KRAMARRR

Likes

Comments


Idag har vi dykt med tuber! Kul som attan men lite sjuk känsla att andas i ett munstycke(?) långt under vattnet haha!!! Såg en bläckfisk och några såg även sköldpaddor, hur coolt!? :-D

Ikväll blir det pizza här i huset för imorgon ska vi upp med tuppen och åka till Valetta. Spännande :-)

Likes

Comments


Hallå!!
Idag har vi åkt jeep heela dagen till olika destinationer (jeep är det roligaste som finns!!! Har typ aldrig skrattat så mycket), sedan har vi åkt små båtar och kollat på Azure fönstret, solat, badat, ätit, snorklat osv. Om ett tag ska vi åka på en restaurang och käka. Livet är bra nu <3

HÖRS

Likes

Comments


Nuuu efter en dryg resa som startade 03.30 imorse har vi anlänt till Malta. Dock missade vi färjan med någon sekund och måste vänta till nästa... Segt då alla är trötta och hungriga. Bbq väntar iallafall när vi kommer fram till huset på Gozo :-)

För att snabba på tiden har vi byggt ett bord av resväskor så vi kunde spela kort! Smart av Helle :-)

HÖRS

Likes

Comments


... såg ut som Chloé Schuterman... Hur snygg är hon inte!? Perffffekt om man får uttrycka sig så extremt ;-)
Och ja tack även till hennes garderob, både in och utsidan!! Kolla bara:

Likes

Comments


Yay!! Förra veckan vann jag en bloggtävling och idag kom vinsten med posten. Ibland är turen på ens sida :-)

Hade idag ett prov som jag skrev klart på seriöst 10 minuter och sen blev det lov :-D Åker till Malta imorgon så packar för fullt, snart kommer Clara och hämtar mig så ska vi till Ica! Skön dag.
Likes

Comments


... BEFINNER JAG MIG HÄR!

Det är i runda slängar två månader sedan jag var på Rhodos, vilket det inte känns som. Snarare tre veckor ;) Iallafall, om en vecka, eller snarare på lördag åker jag och nästan halva klassen till Malta! Helt surrealistiskt om du frågar mig, värme, sol och bad känns såå långt borta i och med den kylan vi gått in i. Men ack ack ack vad jag längtar. Plus att de jag ska åka med är några av mina bästa vänner! Lyxigt att få det utav skolan :-) 

Vad ska vi göra där då? Ja helt ärligt är schemat rätt fantastiskt. När vi kommer fram på kvällen väntar bbq-middagoch bara vila. Vi ska på jeepsafari första heldagen och åka till Rambla beach. På måndag är det dykning med tuber som gäller och solning på stranden. Sedan väntas vinprovning, besök på Betson, poolhäng, besök i katedral, båttur till Blå Lagunen, snorkling och liknande resten av veckan. Najs resa med andra ord :-D

Har just gjort lunch efter en kort dag i skolan och ska nu sätta mig med matten. Mindre kul det dock... 

TREVLIG KVÄLL


Likes

Comments


Igår var jag bjuden till Ida för att fira hennes 18-års dag i efterskott! En jättemegamysig kväll med spel, Singstar och mycket härligt prat. Så roligt när det blir ett bra gäng trots att man aldrig pratat med vissa sedan innan. Fem av fem stjärnor :-)

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, det visar sig.

HA EN TREVLIG DAAAAG

Likes

Comments