Header


Hej vänner!

Har lovat er tidigare att visa vad för keramik vi köpte i Marocko, här kommer det:


Det blev för mammas del två fat och en stooor skål, ett sommarfat med massa färg samt ett vitt&grått. På bilden ser ni det vit/gråa fatet under en stor skål i samma design. De fyra svart/vita skålarna är mina och de ska jag ha när jag flyttar hemifrån, Love them <3

Priserna är ju sjuka jämfört med motsvarande fat och skålar i Sverige. Sjuuukt billigt att köpa lokalt.

Båda vit/gråa fatet och skålen kostade tillsammans ca 200kr (resans KAP)
Mina fyra skålar 16cm i diameter 150kr
Det färgglada fatet ca 110kr

Det gäller att pruta hehe;)

Nu fortsätter skoldagen!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

CommentsBjuder på lite sneak peaks på min studentklänning

Efter lite panik i hjärnan och diverse klänningar testade och hemskickade har jag nu hittat min drömklänning deluxe. Denna ska jag ha på studentdagen och uppfyllde typ alla de krav som jag haft när jag tidigare testat klänningar. Tack till mamma som fann denna<3

Likes

Comments

Fy tusan vilka bilder haha, bjuder på det;)

Tjenixenknixen!
Sorry för inaktivitet här inne, har varit fullt upp senaste dagarna. Har bland annat pluggat matte till ett prov som skulle varit igår men det blev inställt, grrrrr!!! Andra gången detta prov ställs in och flyttas fram. Förstår inte grejen med att skjuts upp alltid. Jag föredrar att få saker gjorda snarast;)

Igår var det 50-dagars, eller egentligen är det i te ens 50 dagar kvar till studenten(?). Hade väldigt roligt under största delen av kvällen iallafall:)

Kram på er

Likes

Comments

En trött och less Evelajna

Hej på er kära läsare<3

Fy bubblan vad jag känner att det är mycket som ska klämmas in på de 28 (?) skoldagarna som är kvar. Läxor hit och prov dig, never ending story. Matteprov imorgon iallafall, vill bara ha det överstökat och kunna släppa det.
Mycket annat som ska fixas också i och med studenttider, har satt en hög ribba (enligt mina mått) för min mottagning bland annat och den ska jag hålla - så bara att jobba på. När jag får lite extra tid över från plugget ska jag göra klart mina inbjudningar, de kommer nog bli väldigt fina!:)

Kramar till er

Likes

Comments


Första skoldagen efter sista lovet någonsin är förbi och jag är redan less. Vet inte vad som flugit i mig men är bara så ofantligt less på allt som ska göras i skolan. Tur det vara är 28 skoldagar kvar nu (= 5 skolmåndagar!!).

Här är min outfit för dagen iallafall, allt från Marocko och kära Zara. Vet dock inte om man kan få tag på kläderna från Sverige, hittade inte kappan på hemsidan iallafall.

Nu blir det middag och sedan ska jag ta tag i den inte så roliga plugghögen.

Puss och kram

Likes

Comments


Sitter för tillfället i Bollnäs hör och häpna, Oliver spelar match just nu och jag och mamma sitter i bilen och kollar på haha. Så kallt ute! Åt thai-mat på Ica till lunch och köpte mig då även NOCCOs nyhet, väldans smaskig. Snarast möjligt ska vi börja rulla vidare hemåt, är så taggad att få sova i min renbäddade säng och nya hotellkudde. (Bland annat den vi vann när vi hittade påskägg förra veckan btw).

Kram på er<3

Likes

Comments


Nu är det inte ens 50 dagar kvar till jag och många fler ska gå ut ur skolans portar för sista gången och ta studenten. Känns helt banalt. Mycket planering pågår iallafall i mitt huvud och inbjudningskort ska skickas ut. Är mer än taggad och har flera tankar på hur allt ska se ut.
Mina inbjudningskort ska se ut ungefär som på bilderna ovan. Snyggt typsnitt och mycket grönska. Tycker det ser fint. Somrigt och klassiskt ut. Har testat göra några utkast i Photoshop men inte blivit helt nöjd. Bara att fortsätta testa:)

Ska självklart visa er när de är klara!

Hörs kompisar

Likes

Comments


Oliver redo att möta kylan i Sverige </3


Hallå där!
Idag åker vi hem från Africa. Tråkigt men sant. Har varit en väldigt bra vecka och man har fått en hel del nya intryck. Nu ska vi käka en sista middag på restaurangen vi ätit på varje lunch som avslutning. Samt göra "bäst och sämst" från resan - vilket vi gör varje(!) resa vi åker på:)

Hörs i Sverige

Likes

Comments


Hallå på er!

Igår på förmiddagen hade mamma och jag bokat tid på salongen på hotellet. Valde att göra fransk manikyr båda två, blev fint och bra men ska vara ärlig och säga att man inte ska titta så nära. Då ser det amatörmässigt ut;) Kul att testa iallafall och det ser ändå lite extra piffiga ut.

Nu ska vi pressa ur de sista soltimmarna innan vi åker hem ikväll.

Kramar till er

Likes

Comments


Marrakech bjöd som tidigare nämnt på en del billig shopping, här blev jag en väska rikare för endast 100 dirham (ca 90 kr)!! Snäll och glad var han också!:)

Likes

Comments