I fem år har min dröm varit att åka till USA och jobba somau pair. Det har jag fått göra nu. Det kanske inte riktigt blev som jag tänktmig, men jag har gjort de! Det är vad jag anser är det viktigaste just nu. Detär något jag nu lärt mig the hard way, det blir sällan precis som man tänkt sig. Ett tydligt bevis på att det inte blivit det nu är att jag sitter på flygplatsen i Istanbul och väntar på ett flyg som tar mig tillbaka till kalla Sverige igen.

Jag har en förmåga att kunna måla upp bilder i mitt huvud omhur saker och ting ska bli. Men jag har också en förmåga att få både mig själv och andra att tro att det är bättre än vad det verkligen är. Men det kommer till slut till en gräns då sanningen kommer ikapp och då rasar allt samman.Detta har hänt mig nu, big time!

För cirka ett år sedan, snarare 13 månader sedan då visste jag att jag skulle åka till USA. Trots att jag varken var färdig med ansökan eller hade hittat någon familj så visste jag de. Jag visste till och med att jag skulle åka en vecka efter studenten. Jag kommer så väl ihåg den där Halloweenkvällen när jag sa till Ida: ”Jag ska inte träffa någon jävla kille innan jag åker,  för nej! Det kommer bara bli problem och jobbigt. Jag har ju inte lyckats träffa någon under mina 18 år så varför skulle jag göra de nu?”. Då visste jag att jag inte skulle träffa någon. Men oj vad jag visste fel om mycket back then! Inte nog med att jag matchar med en familj som vill att jag kommer i Augusti istället för Juni så går jag ju och blir alldeles galet kär också. Men trots att två av dem sakerna jag visste hur det skulle bli visade sig bli totala motsatsen så fortsatte jag att måla upp en bild om hur det skulle vara. Det skulle inte bli svårt. Detta fixar jag tänkte jag. Trots att ångest kom krypande vid flera tillfällen ochjag halkade efter i skolarbetet. Dem sa att jag var stressad.

Innan jag skulle åka kände jag mig väldigt vilse. Jag ville bara bort men ändå ville jag bara stanna. Men jag klev på de där planet och hade drygt två helt underbara månader. Jag hade ju satt upp ett mål, jag skulle gå ner i vikt. Allt gick så bra, trivdes på gymmet och det visade resultat. Men sen blev jag sjuk och vad jag inte visste då, också början på ett rent helvete.

Jag var inte jättesjuk, men tillräckligt sjuk för att jag inte kunde träna. Att vara sängliggandes hela dagarna ger en väldigt mycket tid att tänka. Speciellt på sånt man har förträngt. Samtidigt kände jag att jag varpå väg att förlora den person som var viktigast i världen för mig, vilket jag också gjorde. Inte nog med att jag grät varje dag och inte kunde sova så tappade jag aptiten också. Detta resulterade i att jag knappt hade någon energi och blev yr väldigt lätt. Då började även jobbet kännas tungt. Så där låg jag i min säng, måndag till fredag med feber, ingen energi och bara räknade ner dagarna till helgen så att jag blev ledig och kunde åka iväg för att gör något roligt för att skingra tankarna.

Som jag nämnde tidigare var det en del saker jag förträngt som började bubbla upp. Jag var under en tid utsatt för en del saker som jag inte önskar någon annan. Men det var inget jag hade berättat för någon, jag förnekade fortfarande en del för mig själv. Men någonstans tyckte jag att det var dags att berätta nu. Det tog på krafterna. Jag fick knappt någon luft när jag pratade om de. Ångest var ett faktum. Jag pratade även med min värdfamilj som har stöttat mig otroligt mycket, jag är enormt tacksam för det. Men tillslut kom det till en punkt så det var prat om att åka hem eller stanna. Jag blev tvungen att ta ett beslut. Men just då ville jag bara stanna och åka hem,var ensam och definitivt inte ensam! Och som ni säkert tänker när ni läser, hur går de där ihop?

Det som avgjorde vad mitt beslut blev var att jag fick en panikattack och tappade kontrollen totalt. Jag blev rädd. Jag kände att jaginte ville lämna familjen och inte heller min underbara vän som jag just träffat, men nu var jag tvungen att tänka på mig själv. För situationen höll inte längre. Dagen efter panikattacken bokade jag flyget hem.

Efter att allt var bokat kändes de bättre. Men sen blev jag orolig för flyget och att faktiskt åka till Sverige/Europa. Jag har känt mig ganska säker där på andra sidan Atlanten. Men första flyget av två är avklarat och jag har inte dött än så länge, så jag tror jag klarar mig.

Så då sitter jag här i Istanbul och skriver efter första flyget som tog cirka 11 h. Jag skriver inte ens det direkt på bloggen utan i word. Jag har nämligen en liten plan. Denna gången är jag medveten om att det antagligen inte blir som jag tänkt mig, men jag måste fortfarande sträva efter att det ska bli så. Jag har nämligen sagt till Ida att jag kommer hem på torsdag, men idag är det måndag så när hon kommer hem från jobbet imorgon tisdag så planerar jag att sitta vid köksbordet. Hon lär förhoppningsvis få sigen chock!

Det är också den enda planen jag har. Eller ja, jag ska skriva in mig på arbetsförmedlingen och uppsöka läkare då jag fortfarande inte är frisk. Men förutom de, så får jag se vad som kommer hända. Det ger mig lite panik, men jag försöker att vara lugn. Var jag än hamnar så är det meningen att jag ska vara där!

Jag åkte iväg med tre stora mål. Jag ville till USA, jag ville jobba som au pair och jag ville gå ner i vikt. Jag har uppnått alla målen trots att det inte slutade som planerat. Som jag känner nu så ångrar jag ingenting, och det är väl ändå så de ska kännas?

Houston, Tack för denna gången!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var jag och Ewelina med i The Color Run! Hade sett fram emot det väldigt länge och det var verkligen galet kul! Där var människor i alla åldrar och alla var så glada. All den positiva energi som spreds av alla deltagare var helt magisk.

Vi skulle gå upp 04.45 på morgonen denna lördag. Ändå satt vi uppe och pratade halva natten så fick drygt tre timmars sömn. Somnade till och med ifrån Ewelina😂 Här kommer två bilder på hur övertrötta vi båda var på kvällen....ingen av oss kunde sluta skratta!

Vi kom dock upp som vi skulle på morgonen. Klädde på oss och begav oss hemifrån 05.30. Men vi kom inte längre än tio meter innan Ewelina fick stanna för att knyta skorna!

Det tog oss cirka 45 minuter att gå till inceckningsplatsen som var vid Minute Maid Park. Där fick vi våra tröjor, headbands, nummer lappar och tatueringar. Och nej inga riktiga så klart, bara sådana coola som man applicerar med vatten som man hade när man var liten😜 Fick en stor guldig det stod "HAPPY" på som jag satte på låret, på det andra benet satte jag en unicorn, handen en som det stod "The Color Run" på och till som det stod "The Color Run" på på kinden✌

Medan vi sedan väntade på att det var dags för start köpte vi lite Color Run prylar. Jag köpte ett linne och en hoodie. Köpte solglasögon också, ville ju inte förstöra mina egna! Efter detta så var det tydligen uppvärmning i form av Zumba. Hade ingen aning om detta! Men tänkte att det var ju kul, tills både jag och Ewelina insåg att ingen av oss hade någon takt😂 Vi gav det några försök sen stod vi mest och körde egna moves och skrattade som bara vi kan göra!

Vi träffade på två galet söta tanter som skulle vara med. De hade färgglada tyllkjolar, headbands och tatueringarna på sig. Dem var till och med mer utspökade än vad vi var! Blev väldigt imponerad av dem, även om de antagligen inte skulle springa utan bara gå så var de ändå med på en festlighet som detta. Säger som Ewelina, sådär vill jag också vara när jag blir gammal!

Klockan 8.00 gick starten för de som skulle springa loppet som en tävling och cirka 15 minuter senare gick starten för oss andra. Vi sprang något lite, annars gick vi på väldigt fort. En bit in i loppet insåg vi att vi faktiskt gick på en motorväg de hade stängt av. Inte nog med det, motorvägen gick över en annan motorväg så vi var ju typ på en bro. Kan då inte klaga på utsikten vi hade!

Under loppets gång tog vi oss igenom fem olika färgzoner, blå, rosa, orange, gul och shine (silver/glitter). Där var också två vätskekontroller och en pelare där man fick skriva sitt namn och en sätta post-it lappar där man skrev varför man var glad eller något annats om hade med glädje att göra.Vi träffade dessutom på en unicorn som vi var tvungna att ta bild med!!

När vi kom över mållinjen fick vi medaljer och ett gäng påsar med färgpulver. Vi kom sedan fram till scenen där det var party! Alla dansade, det spelades musik och alla kastade färgpulver. Och bäst av allt, alla var GLADA! Så kul som jag hade då har jag inte haft på länge, och då har jag haft riktigt rolig med Ewelina de senaste helgerna....men jäklar vad kul detta var! Och så mycket färg vi fick på oss....men det var ju det som gjorde det hela lite extra kul också! Råkade typ hälla en halv paket grön färg i Ewelinas face...hehe😉

När vi kände att vi var klara så gick vi till ett av tälten på området där de hjälpte en att få bort det mesta av färgpulvret. Vi hade sen bestämt oss för att vi ville äta på McDonalds, galet hungriga var vi då vi inte hade ätit frukost och klockan var 10.30. Vi följde GPSen men det gick inge vidare bra. Slutade med att vi hade gått en galet lång omväg, fötterna gjorde ont och det slutade med att vi åt på Buffalo Wild Wings som nästan var hemma hos Ewelina. Det var dessutom inte ens gott och efteråt mådde jag bara dåligt för är verkligen inte van vid sådan mat nu. Även om McDonalds inte är bättre, men kände att det var på tiden att jag åt där, har varit här i över två månader nu och inte ätit där en enda gång! Men det får bli en annan gång😊

När vi väl var hemma så var det duschen som gällde! Färgen gick att tvätta bort betydligt lättare än vad jag förväntat mig. Sen vilade vi ett tag, var sjukt trött i både kroppen och huvudet! Men till slut orkade vi oss upp igen, då körde vi till IKEA😃👍 Vi gick ju såklart ett helt varv som man alltid gör på IKEA utan att köpa något. Vi gjorde dock ett litet stopp vid restaurangen där vi tog en fika😌🍰 Sedan gick vi till matavdelningen efter kassorna. Ewelina köpte lösgodis... blev så sugen på att göra det med, men insåg att då skulle jag äta upp det så det var ingen bra idé! Istället köpte jag julmust😍 och knäckebröd! Julmust är nog det enda svenska jag inte klarar mig utan över julen så fick passa på att ladda upp nu innan det tar slut. Såg ett gäng burkar senapssill som inte heller såg helt fel ut...hehe!

Körde sedan och släppte av Ewelina hemma för att sen köra hemåt. Av någon anledning var det mycket traffik så blev ståendes i bilkö.... Var så trött att det kändes som att ögonen skulle gå ihop. Detta gjorde att jag blev otålig och försökte mig på en genväg som gjorde att jag fick köra en bit av sträckan jag redan kört en gång till och sedan var jag tillbaka på samma ställe igen...😲 Så fick komma på något annat att göra. Satte igång Håkan Hellström på högsta volym, sjöng högre och falskare än honom och satt och hoppade i sätet. Valde att inte titta åt sidorna för att slippa eventuella konstiga blickar från människorna i bilarna intill. Risken för att folk tittar är ju större i en bilkö! Men jag var ju tvungen att göra något för annars hade jag blivit en fara för trafiken ju, då är jag faktiskt hellre underhållning i bilkön! 😂

När jag kom hem chillade jag en stund innan middagen. Var precis att jag höll mig vaken under middagen, Darin tyckte detta var kul och härmade mig! Tyckte också det var lite kul faktiskt 😜 Direkt efter middagen gick jag och la mig, somnade runt 20.00 och vaknar inte förrän efter 9 på morgonen, av mig själv! Inte av någon mardröm, inte av pojkarna 4.20 på morgonen som kommer in för att säga att de glömt vad de ska säga eller att de kissat i sängen och inte av något alarm. Första gången på länge jag tyckt det var skönt att vakna faktiskt!

Insåg idag att jag verkligen behövde nya träningsskor. Har fått ont i främst knäna men också upp i höfter och rygg senaste tiden. Tror detta beror på skorna jag har som är ganska uppslitna. Har väl dragit på att köpa nya för känner inte att jag vill lägga pengar på det, men när dem nu var fulla med färg så var jag illa tvungen! Så tog en sväng till Fleet Feet, det är som Löplabbet hemma, där de kollade på hur jag gick och sen rekommenderade de lämpliga skor åt mig efter det. Lite dyrare än om jag hade gått in i en vanlig sportbutik, men mitt mål är att snart ta mig ut och springa och gå mer och då är det bra med ett par ordentliga skor som är anpassade efter mina behov.

När jag kom hem tog jag det lugnt ett tag sen kände jag att jag behövde rensa tankarna lite så gav mig ut på en 45-minuters runda! Så fick jag provat de nya skorna också 👍 De kändes hur bra som helst, fick dock lite skoskav, men det var ju ingenting jämfört med vad jag fick sist jag var ute!

​Veckans lärdomar:

Om du någon gång ska trycka in en hel näve swedish fish i käften, kolla så dem är helt rensade....annars kan det bli kladdigt!

Man mår så mycket bättre av att vara glad.

Jag ser inte ut att ha starka armar om jag spänner mig, det bara känns så.

Att inte äta frukost innan man ska ta sig runt fem kilometer är ingen bra idé.

Träningsvärk är en skön smärta.

Världen är liten

Ibland måste man bara släppa de problem man inte kan göra något åt, för varför ska man lägga energi på att tänka och oroa sig över sådant när man istället kan ta den energin och lägga på något viktigare? Typ att gå till gymmet eller ut och springa en runda💪

Likes

Comments

Ojojoj, redan ett nytt inlägg! Är så så att man själv blir imponerad faktiskt!

Fredag idag och bara någon timme kvar tills jag är ledig för helgen. Veckan har gått galet fort! Har de senaste tre veckorna gjort tycker jag. Kanske därför jag inte hittat tiden att blogga så mycket.

Men tänkte börja med att skriva lite om förra helgen.Jag hämtade upp Ewelina vid bussen. Körde hem en sväng sen åkte vi och åt på Chick Fil A, well that's a shocker! Slutade sen med att vi åkte till HEB och köpte jelly beans och sen tog oss hem och såg film. Egentligen borde vi släckt lampan direkt och sovit, skulle upp tidigt hela helgen! Innan vi såg film satt vi med Christa och Darin i soffan och pratade ett tag. De hade ju inte träffat my evil twin innan!

På lördagsmorgonen vaknade vi vid 7.30. Gjorde oss i ordning sen bar det av till Cracker Barrel där månades Au Pair event hölls i form av frukost. Galet god frukost var det. Bild på den ser ni här! (Ja jag var nörd och fotade min mat!)

Efter frukosten åkte vi alla till en pumpkin patch där vi tog bilder. Här kommer några stycken!😊

Efter detta åkte vi en runda till World Market och sedan till Ulta där vi fick blev sminkade av makeupstylister från Bare minerals! Köpte ögonskuggor och sen fick jag goodiebag med massa kul smink ☺️

lördagskvällen skulle jag jobba. Gjorde grilled cheese åt pojkarna och dem skojade rundor med både mig och Ewelina. De hade lite problem när de ville prata med oss dock för vi svarar alltid båda två, mest för att vi kan och så. Dem försökte med att döpa oss till nummer ett och två...men dem fick snabbt ändra sig när dem kallade mig nummer två, I will always be their Evelina number one! Sen blev det lite för mycket bus då jag lyckades klämma Sams fingrar i ytterdörren, så sen blev det lite lugnare! Vi kollade på Skattkammarplaneten och åt popcorn, mys på hög nivå!

Sen blev det söndag och det var dags för kyrkan! Så återigen var det upp tidigt....Hatar att sätta alarm. Får försöka planera in en helg utan planer så att jag kan sova, men samtidigt är det ju sjukt kul att hitta på saker också. Sova lan jag ju göra resten av livet 😜

Denna söndag var ju inte vilken söndag som helst heller, det var Ewelinas födelsedag 😀 var jätteglad att hon ville spendera den med mig och familjen. Efter lunch åkte vi till sky zone där vi hoppande trampolin med pojkarna och sedan åkte vi till Tutti Frutti och åt frozen yoghurt. De hade seriöst med pumpkinsmak! I was in heaven 😍

När vi kom tillbaka hem bakade jag brownies, vi hade ju faktiskt en födelsedag att fira! Väldigt avancerat recept hittade jag dessutom, man blandade innehållet i en påse med smör och ägg 👍🏼 Busade massor med pojkarna på ovanvåningen efteråt. Försökte att vi skulle leka "five minute nap", men det blev kuddkrig istället!

Innan middagen spelade vi fotboll med dem i trädgården. Jag hade perfekt utrustning för fötterna nämligen flip-flops! Var dessutom i bästa laget, "Levi and the Evelinas".

Till middag blev det steak och sötpotatis. Jag hade ju absolut inte sagt åt Ewelina att önska detta, det var ju så klart hon som fick bestämma då det var hennes födelsedag!

Innan browniesen åts sjöng vi för Ewelina och gav henne presenter. Pojkarna hade gjort kort och halsband till henne. Själv hade jag köpt body lotion, body mist och nagellack åt henne. Efter att vi firat klart körde jag henne hem. Det värmde verkligen att höra hur bra hon haft det i helgen ☺️

Under den senaste veckan jag har tänkt och filosoferat väldigt mycket! Ganska skönt, men ibland börjar jag undra om jag är något galen ändå... Kom och tänka på den här grejen när man ska våga falla bakåt och att någon står där och tar emot en. Kom på hur mycket förtroende man måste ha för personen bakom för att verkligen våga falla. Själv hade jag nog aldrig vågat, liter knappt på någon mer än mig själ och ibland knappt det. Men ibland måste man ju bara våga! Visst man kan ju slå sig om ingen tar emot, det gör ju ont och hade varit väldigt pinsamt. Men kom fram till att det gör så mycket ondare att falla om någon faktiskt fångar upp en och sen när du minst anar det släpper taget utan förvarning. För när du väl faller så vet man att det kan bära eller brista, antingen är det någons armar som tar emot eller också får man förbannat ont i svanskotan när man sätter sig på golvet. Men har man redan blivit fångad och hen sen släpper, då är ju kroppen verkligen inte förbered på golvet.

Jag tror nog jag har för mycket fritid, är detta ens friskt? Inte för att jag faktiskt skulle bry mig om vad folk tycker om det, men ändå!

Har ikväll varit ute och ätit och tagit en promenad i stan med Ewelina. Snart är ser dags att sova för imorgon blir det tidigt igen...då är det dags för Color Run! Är så taggad 😀


Likes

Comments

Som jag skrivit tidigare så har jag träffat en ny au pair här som heter Ewelina och kommer från Luleå. Förra helgen blev det en spontan middag på lördagskvällen då båda våra planer ställdes in i sista minut. Efter middagen satt vi vid Midtownskylten ända fram till 23 om jag inte har helt fel för mig! Ingen av oss slutade prata och att jag kan prata vet ni säkert alla redan! Vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord. Trots att jag flertal gånger pratat med er där hemma så hade jag saknat att prata svenska här faktiskt, kanske därför jag pratade lite extra 😜 Som underhållning denna kväll var där några tjejer som bestämt sig för att hålla konsert där, det var vi och två till som satt i närheten.... Tyvärr så hade de inte heller genomgått någon audition så det lät därefter! Har nog inte hört något så dåligt på länge. Inte nog med att de sjöng dåligt så var ju deras högtalare sprängda också!😂

Denna helgen som varit spenderade jag och Ewelina på Galveston Island! Vi åkte ner i fredagskväll, körde och hämtade upp henne i midtown efter att jag slutat jobba. Under dagen hade jag packat....detta har aldrig varit min grej! Inte ens till scoutläger då jag har packat ryggsäcken, trotts alla gånger Jörgen, Lotta, Annelie, Anna-Maria och alla andra scoutledare så fint demonstrerat hur man ska göra och vad man ska tänka på! Ryggsäcken har ändå alltid varit för liten, även när jag fick en större! Så blev det även när jag packade min lilla rosa kabinväska, fick nästan sätta mig på den för att stänga den. Jag skulle ju vara borta i två nätter! Var ju tvungen att ha lite valmöjligheter ju aldrig vad som kan hända!

Vi stannade till på Chick Fil A på vägen, lika farligt gott som alltid. Jag nojjade hela vägen över att jag skulle köra över en bro...det betydde ju att där var vatten vid sidorna och bron var antagligen en bit upp, jag som är höjdrädd! Men kom fram till att jag kunde lugna mig, det var ju mörkt ute! Så jag såg ju inte vattnet, ser jag inte så finns det inte!

När vi väl var framme vid hotellet insåg vi att vi definitivt inte ville gå och lägga oss. Så vi bestämde oss för att gå en runda. Det hela började med att några lastbilschaufförer stannade och frågade om vägen. Vi förklarade snällt att vi inte var där ifrån så vi hade ingen aning, vi visste ju knappt själva var vi var! Sen undrade dem ju så klart om vi behövde skjuts, men det avstod vi! Vi började istället gå, men när gatlyktan över oss slocknade under tiden vi väntade vid trafikljuset att slå om till grönt valde vi att gå tillbaka och ta bilen istället!

Vår lilla biltur tog oss ut till ingenstans så vi hamnade tillslut på CVS där vi köpte amerikanskt godis. Ungefär hälften var gott, resten var då inge vidare!

Lördag var dags för stranden! Vi hade ingen aning om vart den låg eller vilken strand vi skulle till då alla vi frågade bara sa att stränderna i Galveston var skit. Så vi körde och hittade tillslut någon strand. När man sedan fick parkera bilen vid strandkanten blev vi helt lyriska, vad nu det speciella med detta var! Men det var ju ganska nice med alla trucks som helt plötsligt fanns där och spelade bra musik. En utav killarna som körde en av dem kunde dessutom varit snygg, men han hade förstora byxor och en ful tatuering på magen....Så vi konstaterade att han gick direkt från en 8:a till en 4:a!

Istället för att bara ligga och pressa så gick vi längs stranden flera gånger! Stranden var dessutom väldigt lång, någon utav promenaderna blev hela 60 minuter lång. Där var mycket att titta på och därmed mycket att ta bilder av. Det är ju liksom inte var dag där ligger bananer, äpplen och vattenmeloner i strandkanten!

På bilden här ovanför ser ni en av två glassbilar som körde fram och tillbaka på stranden hela dagen. Precis som hemma har ju dessa en liten melodi som spelas, men här har den aldrig uppehåll! De sista timmarna hade jag god lust att råka kasta sand i högtalarna så man slapp höra på oväsendet! Det lät precis som smyckeskrinen man hade som liten som man skruvade upp så att ballerinan snurrade och det kom ljud. Glassen var för övrigt god 😊 Och stor!😁

Kvällen innan hade vi pratat om att köpa olja så att vi skulle bli bruna när vi var på stranden, men vi gjorde aldrig det. Det var ju en himla tur! Jag hade varit så smart att jag smörjt in mig med solfaktor 15 vid halv 10 på morgonen, sen var i på stranden i 6 timmar! Snacka om att jag hade bränt mig! Blåsor på öronen, bränd hårbotten, bränt mig på bröstet, magen, ryggen, axlar ansiktet, knävecken.,..ja jag hade faktiskt bränt mig överallt förutom på smalbenen😂 Men trots att det brände över hela kroppen så var det bara att göra sig i ordning för på kvällen var det Pleasure Pier som gällde! Ett nöjesfält ute på en pir var det. (Klicka på länken nedan om ni vill se vad det är) Vi var där lagom till solnedgången också så vi fick se de fina färgerna på himlen😌

http://www.pleasurepier.com/

Efter att hållt på i en hel evighet med att ladda ner en app så vi kunde betala parkeringen och det då visade sig att det var gratis att parkera just den tiden..... (Tur att dem skyltar om sånt!), så var det dags att åka karuseller. Jag sa att jag kommer enbart åka pariserhjulet, för jag åker inte sånt som snurrar eller är högt upp! Men det blev det ändring på...😜 Det blev både Galaxy wheel, Iron Shark och Texas star flyer!

När vi åkte Texas Star Flyer var vi rädda båda två! Det blev inte bättre när vi var tvugna att stiga av när vi precis satt oss för de var tvungna att köra en testrunda först. När vi var allra högst upp sjöng vi på "Känn ingen sorg för mig Göteborg" och "Slå mig hårt i ansiktet", det lät definitivt inte bra då vi snarare skrek än sjöng....men kul hade vi och alla andras blickar var inget vi brydde oss om 😂


Efter bravaderna på Pleasure Pier gick till en souvenirbutik som låg precis intill, kände oss verkligen som turister! Jag både ville och var tvungen att köpa en Galveston t-shirt, hade bara linnen med mig och insåg att jag behövde något som täckte mina axlar till morgondagen! Vi gick sedan till bilen för att lägga det vi köpt och bestämde oss sedan för att gå lite. La märke till hur stor skillnad det är på de amerikanska och svenska killarna. Om två tjejer skulle vara ute en sen lördagskväll i Sverige hade de fått höra skamliga förslag eller rent ut sagt förolämpningar. Men här kan man plötsligt höra en busvissling eller en komplimang, detta mår man ju så mycket bättre av att höra!

Vi slutade upp på Denny's när klockan var 22, var hungriga men ändå inte. Men insåg att mat behövde vi! Så köpte nachos och fick cola som smakade badhus....blev inte mycket i magen den kvällen men alldeles tillräckligt! Sen kom frossan, smärta i huden och kramper i kroppen, så det var då allt skönt att krypa ner i sängen när vi väl var tillbaka på hotellet, trots att allt skavde!

På söndagen envisades Ewelina om att hon skulle till stranden igen! Jag höll mig i bilen... Men hon orkade inte mer än en timme ändå! Vi körde sedan ut till hamnen där vi strosade runt lite. Bland annat gjorde vi Henna tatueringar, bara precis för att vi kunde! Haha så ni som trodde den jag la ut på facebook var riktig...uppsök en optiker!

Vi avslutade på Joe's Crab Shak där vi åt mycket gott. Tycker det är himla kul att vi båda släpper skedarna när vi såg hur många kalorier där var i efterrätten...trots att vi delade! 😜

På vägen hem var det all möjlig musik i bilen, allt från Brother med Måns till Country, men sånt gillar jag! Lite av varje 😄 Att duscha och lägga mig i sängen när jag kom hem var så skönt! Men fick dock inte så många timmars sömn då allt skavde och huden gjorde ont.... Var det verkligen värt det?

​Helgens lärdomar:

Solen fungerar i här i Oktober.

Det var tur att jag inte använde sololja

Man lever bara en gång

Det kan sluta hur som helst när jag och Ewelina är i farten!

Boys are dumb.

Likes

Comments

Hoppsan! Tiden har gått undan och jag har nog varken haft ork, lust eller tid att uppdatera här! Tanken har varit där så många gånger, men tanken om att jag kan ta det imorgon har tagit över något!😜

Sen har jag känt att jag inte har haft så mycket intressant att skriva om heller, för det blir ju en vardag med rutiner här också! Så det händer faktiskt inte spännande och nya saker varje dag trots att jag är i USA. Så tänkte att jag kan dela med mig om hur en vanlig dag ser ut för mig här!

06.00 - Alarmet ringer

06.10 - Alarmet ringer igen

06.20 - Alarmet ringer igen

06.30 - Jag inser att jag nog måste stiga upp

06.35 - Mot alla odds (känns det som) tar jag mig slutligen upp ur sängen, tänder lampan så jag ska vakna och gör mig redo för gymmet.

06.45 - Dags att väcka pojkarna

06.50 - Gör och äter frukost med pojkarna.

07.20 - Dags att köra pojkarna till skolan för att slippa allt för mycket trafik vid skolan.

07.30 - När vi verkligen kör till skolan!

08.00 - Gymmet

09.45 - Kommer hem och äter ett mindre mellanmål

10.30 - Efter att slöat ett tag, kollat facebook eller pratat i telefon så är det dags för duschen.

12.00 - Dags för lunch! Och ja det tar mig cirka en och en halv timme att duscha och klä på mig, speciellt om jag sätter igång musik och hoppar runt som en galning under tiden jag klär på mig (Thank god för persienner! Annars hade nog grannarna undrat vad det är för galning som flyttat hit!)

13.00 - Från denna tiden och fram till att pojkarna kommer hem så tvättar jag, diskar jag, förbereder jag mat, skriver jag dagbok, lyssnar jag på musik, pratar i telefon eller något annat totalt onödigt. En favorit är också att sova middag...tar ju krafterna att vara ledig!

15.45 - Hämtar pojkarna vid bussen

16.00 - Mellanmål och läxor. Om det är Torsdag blir det mellanmål i bilen på väg till Taekwondo!

16.30 - Måndagar och Onsdagar kör jag och hämtar Sam vid denna tiden då han har Lego Robotics på efter skolan. Detta är ett lag på skolan som ska bygga och programmera en robot som de sedan tävlar mot andra skolor med.

17.00 - Förbereder pojkarnas lunch till nästa dag. Är det där emot tisdag har jag middagen klar då jag en halvtimme senare kör med pojkarna på Football practise.

18.00 - Middag

19.30 - Pojkarna och lika så jag gör oss i ordning för att sova.

20.00 - Jag går och lägger mig (Om jag inte sitter uppe och pratar med Christa och Darin en stund).

22.30 - Då stänger jag äntligen av datorn efter att ha tänkt " Bara ett avsnitt till" ända sedan första tog slut!

Men självklart ser ju inte varje dag exakt ut som den andra. Jag använder mig att små och enkla knep för att göra vardagen lite roligare. Något som fungerat väldigt bra är att göra roliga mellanmål till pojkarna. För någon vecka sedan gjorde jag båtar och änglar med hjälp av frukt som jag trädde på tandpetare. Förra veckan använde jag frukt också, men la det istället annorlunda på tallriken. Har varit ett effektivt sätt för att få pojkarna att äta frukt som är betydligt nyttigare än söta kex som mellanmål. Levi kom till och med på en egen lösning då han inte ville ha skalet på äpplet. Ja, resultatet ser ni själva här!


Precis som hemma i Sverige så kan man så klart ha dåliga dagar här också. Man kan vara trött, ha hemlängtan, ha fruktansvärd otur med allt eller helt enkelt inte riktigt känna sig på topp. Senaste veckan har jag tröttnat på mat, har nästan blivit arg på mig själv om jag blir hungrig för tycker det är så tråkigt att göra mat och ännu tråkigare att äta! Vissa dagar har hjärnan gått på helvarv när det är dags att sova och därför har jag varit förbannat trött dagen efter. Men som tur är så har jag hand om tre helt underbara pojkar som kan få en att må lite bättre bara genom att vara eller att säga något fint. Kvällarna då det knackat på dörren till mitt rum och dem velat titta på Netflix med mig har ju inte varit helt fel! De gånger man får en kram från ingenstans eller min lilla bebis (Levi) kryper upp i knät och myser. Då är livet bra helt enkelt!

Förra veckan var det Rhyme Parade för Levi i skolan. Han skulle vara en mus! Extra lycklig blev han när jag målade dit nos och morrhår på honom. Men när det var dags att tvätta bort sa han "I can't believe I just put makeup on!". Men ändå vill han att jag skulle rita dit nya sen, han är för rolig han!

I sex veckor har jag nu tränat minst fem pass i veckan på gymmet. Det känns väldigt bra men är definitivt inte alltid lika motiverad att gå dit varje morgon... Men det är bara att bita ihop och göra det i alla fall! För det är ju bättre att göra det än att ångra sig i efterhand, för då är det för sent att göra något åt det💪

​Eftersom det var så längesedan jag uppdaterade bloggen tänkte jag slå till med två inlägg idag! 😃 Så det kommer ett till där jag kommer skriva om vad för galenskaper jag hittat på de senaste två helgerna. Det inlägget kommer dessutom vara laddat med en massa bilder, went a little crazy with the camera i helgen nämligen😜 Men självklart måste jag slänga med några lärdomar på båda inläggen. För lär mig nya saker gör jag då varje dag! 😊

Senaste två veckornas lärdomar:

Bananpannkakor är fortfarande inte gott!

Att göra 250 squats är jobbigt

Det är inte mig som Måns Zelmerlöw sjunger om (Sam berättade det för mig igår...)

Det börjar bli kallt på morgonen här nu, bara 20 grader varmt.

Träningsvärk i magen gör det lite svårare att komma upp ur sängen!

Likes

Comments

Denna veckan inleddes hos doktorn! Kände mig hyfsat pigg på dagarna men blev trött väldigt lätt och sedan kom febern krypandes på kvällarna. Så det var lika bra att kolla upp det! Det var en mycket intressant upplevelse faktiskt. Hemma hade man ringt, bokat tid, åkt dit och haft det hela avklarat på fem minuter och sedan åkt hem. Men inte här! Det var bara att åka dit, smidigt tänkte jag...jo eller hur! Fick börja med att fylla i 3 A4-sidor med allt från födelsedata, försäkringsinformation till symptom. Därefter fick jag vänta i cirka en timme innan sköterskan kallade in mig. Hon kollade temp och blodtryck, allt kändes totalt onödigt då för mådde hur bra som helst! 😜 Fick sedan vänta i cirka 30 min innan läkaren kom, Jag fick upprepa alla symptom jag angivit på blanketten, så undrar om han verkligen läst den...sedan säger han att han tror jag fått influensan. Jag har då haft det förut och då har jag mått så mycket sämre...så det där trodde jag inte en sekund på 😂 Men de tog ett test som de sa skulle dröja i 10 minuter, vilket var 30 minuter! De var väldigt chockade att provsvaret var negativt...det var inte jag! Inte nog med att dem säger att jag ska ta ibuprofen, dem sjukskriver mig i två dagar! Haha, den där sjukskrivningen kastade jag när jag kom hem! Kände mig bättre, där var inget fel på mig, så det var åter till gymmet dagen efter!😃

Har gjort lite allt möjligt annars i veckan. Bland annat har jag bakat sötpotatismuffins och fröknäcke som blev väldigt gott! Dessutom har jag lekt med lego, ja jag har lekt, eller ja, jag satte upp gubbarna! Men det var hur kul som helst 😃


Onsdag, vilket betyder matdag för mig! Denna veckan blev det Moster Stinas köttfärspaj. Började tillaga den efter morgonpasset på gymmet och insåg kvickt att det stod många kalorier på menyn i kväll! Så jag hoppade i skorna och begav mig ut på en PW för att förbränna lite extra. Var ute i totalt 40 minuter, men efter fem började jag redan känna av skoskav, men det var bara att bita ihop och fortsätta gå, jag ville ju äta paj! Dessvärre gjorde det ont att titta på mina hälar när jag kom hem... Och eftersom jag inte är snabbtänkt allt för ofta så lyckades Gustav hitta att det faktiskt fanns skoskavsplåster även i USA, trots att jag sa att jag inte hittat några...men Google vet ju allt! Dem där plåsterna var verkligen min räddning😊

Eftersom jag var sjuk i helgen var jag borta från gymmet i hela tre dagar, det kändes verkligen när jag väl var tillbaka! Kändes mycket stelare, speciellt i knäna. Tyvärr blev inte inte mycket cardio i veckan efterersom jag knappt kunde på på grund av hälarna, Blev dock ett pass cardio idag då det är lite bättre och självklart de förbannad squatsen! Dagen till ära skulle jag dessutom göra 180 stycken, kändes som om jag skulle kräkas när jag väl var klar. But I am not a quiter! Under tiden jag gör dem tänker jag oftast på hur skönt det ska bli att duscha när jag kommer hem, håller motivationen uppe en aning faktiskt! Sen att man har kompisar på fönstret är ju alltid trevligt. Tyvärr kan jag ju inte prata med dem, men jag är då väldigt glad att dem är på utsidan!

Fredag var fotodag för pojkarna i skolan! Men klä sig fint var då inget pojkarna var sugna på...de två äldsta till och med tog med ombyte i väskan för att dem inte ville ha fina kläder i skolan😂Men Levi gick med på det, fick dessutom en mycket söt bild av honom! Förhoppningsvis gjorde han inte samma min åt fotografen😂Fredag var dessutom en dag som jag kände mig kreativ, så dem fick ett lite annorlunda mellanmål när de kom hem 😊

Denna dagen har spenderats tillsammans med Christa! Vi var på Ulta, Academy och Target. Jag köpte ett mycket sött rosa O.P.I nagellack på Ulta. Skrev dessutom upp mig på ett event med Bare Minerals den 10:e Oktober, ska bli himla kul faktiskt 😊 På Target laddade jag upp med mer skoskavsplåster och på Academy köpte jag sportbh och träningslinne. Träningslinnet var inte bara rosa utan det var ur en rosa bandet kollektion, där var mycket snyggt faktiskt! Köpte det inte bara för att det var snyggt utan självklart även för att stödja Rosa Bandet. Även mitt bankkort som kommer nästa vecka kommer vara med Rosa Bandet. Känns väldigt bra faktiskt 😃

Efter får lilla shoppingrunda blev det gymmet! Sedan HEB för att köpa gluten fri pizza åt Cole till kvällen. Då passade jag även på att köpa lite Fruit Water, dem är bara så goda! Och bäst av allt, Helt naturligt och noll kalorier😃

Medan pojkarna åt pizza åt jag själv en mycket god sallad till middag, samtidigt som vi tittade på Hotel Transylvania😊

Levi har hittat en ny favorit sysselsättning. Det är att komma in till mig, ligga i min säng och titta på Lego på Netflix! Han har blivit som min lilla bebis denna veckan, sitter jämt och myser i mitt knä, jag klagar inte!

Inser nu att detta blev ett väldigt långt inlägg! Men så lär det nog bli i fortsättningen, färre men längre. För konstigt nog, trots att jag är ledig om dagarna så hittar jag inte riktigt tiden till att göra ett inlägg😜 Hoppas nu på att jag kommer ha ännu mindre tid till det då det denna veckan kom en svensk au pair till Houston. Hon är inte bara svensk, hon heter Ewelina! Så håller tummarna på att vi kan hitta på saker tillsammans. Har en plan på gång tillsammans med henne och fyra andra au pairs, vi ska springa Color run Houston! Ska bli himla kul! 😄

​Veckans lärdomar:

Är jag stressad och blir skrämd, då börjar jag skrika på svenska oavsett vem som skrämmer mig!

Mina kläder börjar bli förstora..

Skoskavsplåster finns i USA, men hade varit bra mycket bättre om skoskav inte fanns alls.

Och ja Anna, det finns tygaffärer!

Likes

Comments

Då var det helg! Inte vilken helg som helst. Jag hade hela helgen planerad. Skulle åka med tre andra till San Antonio och gå på Six Flags. Något jag såg fram emot enormt mycket! Men självfallet så blev jag sjuk igår och fick stanna hemma...så typiskt!😞

Menmen, han med ett träningspass igår innan jag fick feber i alla fall! Alltid något😃 På kvällen blev det film med familjen i soffan. Frågade Sam om jag fick sitta med honom, han sa ja, sen kom han på att jag var sjuk så då flyttade han snabbt över till den andra soffan. Hehe, såg lite kul ut att de satt fem personer i soffan för tre när jag hade tvåsitssoffan för mig själv...men jag klagade inte!😜

Idag har jag legat i sängen näst intill hela dagen känns det som! Men har jobbat lite ikväll då det är datenight, inte vilken som helst heller då Darin och Christa har 12-årig bröllopsdag imorgon!💍

Blev en pojke mindre att ha hand om ikväll då Sam sov hos kompis. Jag tillagade mycket avancerad middag i form av fryspizza som jag mycket elegant placerade i ugnen och sedan serverade framför tv:n till en film. Och medan pojkarna åt godis åt jag fruktsallad, kändes väldigt bra faktiskt😊

När filmen var slut, pojkarna duschat så var det dags för tandborstning. Fick frågan om vi hade elektriska tandborstar i Sverige...haha😂 Vi passade även på att ta några härliga selfies under tiden.

Kände mig piggare idag, men när jag hade varit uppe ett tag så kände jag huvudvärken, yrseln och kallsvettningarna komma igen...så det blir nog sängen imorgon också är jag rädd för 😏

Ska gå och se om pojkarna somnat nu. Sedan ska jag titta på Dirty Dancing, kände verkligen för att se en gammal film ikväll. Men tvivlar dock på att jag kommer orka se hela innan ögonen går ihop!😜

Veckans lärdomar: 

Jag vill ha en bebis! (Och nej, detta är inte aktuellt på långa vägar!). 

Vattenmelon på havregrynsgröt är väldigt gott. 

Det är förbannat synd om mig när jag är sjuk😢

Sam testade Darins boots idag. Det lär nog ta ett par år innan han har samma storklek som sin far! 😂

Likes

Comments

Vaknade upp till en frukost bestående av american pancakes, scrambled eggs, bacon, jordgubbar, blåbär....gott var det iaf! Tog det sedan lite lugnt, pratade en sväng med Ida och dessutom med föräldrarna med vänner, mycket trevligt faktiskt. 😄

Efter lunch åkte jag och pojkarna med Christa till The Woodlands för att handla på Bath & Body Works och HEB. Eftersom det är långhelg nu så hade dem erbjudande på Bath & Body Works, köp 3 få 3, and I was in heaven! 😍 Köpte tvål och lotion i tre set som luktar magiskt gott 😊

Då jag hörde Guacamole och att jag dessutom hade lite dåligt samvete för den goda frukosten så tog jag beslutet att det fick bli gymmet idag igen. Var egentligen inget svårt beslut alls, kände att jag behövde rensa tankarna lite. Överträffade mig själv på löpbandet, orkade betydligt mer än vad jag brukar! Under dessa två veckor har jag som mest sprungit i 3 minuter åt gången, idag klarade jag först 6 minuter och slutligen 10 minuter, kändes enormt bra! 😃 Avslutade passet med 100 squats...såhär i efterhand kan jag tycka att jag var dum som påbörjade den där challengen, men skam den som ger sig! Jag fixar detta, bara 21 dagar kvar av 30 😂

​Efter en lång och välförtjänt dusch kollade jag ett avsnitt Grey's Anatomy medan jag plockade lite på rummet. Sedan var det dags för middag, tortilla soppa med kyckling och till detta Guacamole och tortilla chips😌

Innan läggdags ville Levi ha Tickle Fight, så berättade för honom vad det heter på svenska.... KITTELKRIG! Det hela slutade med att alla tre attackerade min säng och skrek KITTELKRIG! 😂 Dem är ju bara för härliga ❤

Gårdagen började på gymmet vid 8 på morgonen. Tog mig sedan hem, duschade och gjorde mig i ordning för Au Pair Event som var på Another Broken Eggs. Hade en trevlig brunch med de andra tjejerna. Väl hemma tvättade jag, pratade med familjen, pratade med Emilia och dessutom med Ida. Tycker att det är alldeles perfekt att prata i telefon när jag tvättar 👍

Imorgon har jag knappt hunnit fundera på vad jag ska göra än, mer än att jag ska handla inför veckan. Måste dock komma på vad veckans lunch ska vara så jag kan handla hem vad som behövs inför måndag. Det ska jag ta och göra nu, sen ska det sovas som bara den! För imorgon då är det inget alarm😍

Likes

Comments

Torsdag idag, och imorgon är det fredag! Ännu en arbetsvecka här är snart över. Om jag nu ens kan kalla det arbetsvecka , snarare vilovecka med betalning😂 Jobbar 3-4 timmar om dagen och är ledig 8, känns helt okej faktiskt 😊

De dagar som gått har jag självfallet varit på gymmet varje dag, jag körde pojkarna på träning i tisdags och idag var jag med dem på Taekwondo. Gårdagen bestod dessutom av matlagning, det blev kycklinglåda med curry och mango chutney. Bara för att skryta lite så kan jag ju tillägga att mango chutneyn var hemmagjord av mig då jag inte kunde hitta färdig i någon butik vilket jag tyckte var mycket konstigt! Däremot hittade jag förvånansvärt stark chili..skulle ha en chilifrukt...behövde knappt 1/4 visade det sig 😜


Veckans lunch gjorde jag i måndags, det blev potatis och broccoli soppa med curry och sambal, mycket godare än grönsakssoppan förra veckan kan jag säg! Så denna lär jag nog göra fler gånger 😃


Dagen till ära åkte jag för att handla mat. Började på Trader Joe's där jag köpte Beef och Turkey Jerkey. För er som inte vet vad detta är kan jag förklara det mycket enkelt då jag själv aldrig sett det tidigare när jag kom hit. Det är torkat kött. Haha, dem jag köpte är med Teriyaki smak och är väldigt goda tycker jag. Det positiva med detta är att det innehåller mycket protein och lite fett, blir därför perfekt att äta som mellanmål eller till min lunch soppa då den inte innehåller så mycket protein.

Hade ett mycket trevligt samtal med Levi igår. Han ville ha en tatuering. Inte en riktigt då utan en såndär rolig som klipper ut, lägger mot huden och den tar vatten på baksidan så att den fastnar...det var verkligen nostalgi att hjälpa honom med detta! Blev en spiderman så klart 😊 Mitt i allt så säger han att han längtar tills han kan göra en permanent tatuering var på jag frågar vad han ska göra då. Som svar får jag: Spiderman! Som tur är så har han många år kvar innan detta blir aktuellt så han verkligen tänker igenom detta 😂


Nu sitter jag här i sängen och ska snart sova, precis vad jag inte ville göra ikväll! För ikväll spelar ingen mindre än Ed Sheeran här i Houston. Men jag hade ingen att gå med så det blev tyvärr inget 😒 Var inne på att gå själv, men konserten är downtown och har aldrig kört bil där nere själv, så kände mig inte helt redo för det. Tråkigt nog så missade jag Kelly Clarkson i tisdags också....menmen, det blir inte alltid som man tänkt sig, man får helt enkelt lär sig att leva med det eller bara gå vidare! 😊 Det kommer fler chanser här i livet!

Innan jag åkte hit mådde jag inget vidare faktiskt. Jag längtade efter att åka bara för att komma bort från saker och ting, men jag visste också att det inte hjälper att fly. Jag känner dock att man kan behöva distans ibland för att kunna se saker på ett annat sätt och på så vis lättare kunna bearbeta, tänka vad man själv kan göra annorlunda i fortsättningen för att inte hamna i samma jobbiga situation igen. Något som jag känner redan har hjälpt mig med detta är träningen, den har alltid fungerat som någon form av terapi för mig vilket jag ser väldigt positivt på. Så mycket bättre att jag tränar för att ta mig igenom jobbiga saker än att jag super och tror att alla bekymmer ska försvinna! Jag vet med mig att denna resan inte kommer vara lätt, där kommer vara dagar då jag har ett känslomässigt kaos inom mig, det gäller bara att jag tar mig igenom det. På så vis kommer jag komma hem så mycket starkare! För nu är här ingen som kan trösta mig på samma sätt som hemma, nu klarar jag det mesta själv, det är faktiskt ett av mina mål. Jag vill veta med mig att jag kan ta mig igenom jobbiga situationer utan att vara beroende av någon annan. Nog för att alla behöver hjälp ibland, även det är något jag behöver bli bättre på, att faktiskt be om hjälp! Har blivit helt galen på att sätta upp mål för mig själv, men tror att det är viktigt för att man ska komma någonstans! Annars är nog risken stor att man bara står och stampar och inte kommer någonstans, ungefär som att försöka köra med handbromsen i...det går, men det är inte lätt!

Strax innan jag började skriva inlägget var jag nere och gjorde i ordning en smoothie som jag ska äta till frukost imorgon innan träningen. Blir att ta den i farten imorgon, köra barnen till skolan, direkt till gymmet för att sedan köra till Another Broken Egg för en riktig frukost tillsammans med de andra au pairerna i området. Detta ska bli mycket trevligt! 😊

Dagens lärdom: Jag är blond och Ida är blind!

Likes

Comments

Då var det Söndag och denna veckan är snart slut! Planen var att följa med familjen till kyrkan i morse, men de bestämde sig för att inte gå idag. Istället blev det lite UNO-spel med Christa, Cole och Levi innan frukosten. Till frukost blev det wraps med skinka, sallad och keso 👍

Både torsdag och fredags spenderade jag cirka en timme på gymmet om dagen, var aningen mör i kroppen i fredags kväll kan jag säg! Men det känns väldigt bra ändå, för jag vet att den där känslan är positiv. En vecka av träning och bra kost har faktiskt gett resultat, det stod nämligen minus på vågen idag 😃 Det är bara en liten bit på vägen till mitt mål, men det går åt rätt riktning vilket känns riktigt bra!

I torsdags var städerskan här, under tiden passade jag på att åka på lite äventyr! Jag kom dit jag ville med hjälp av GPSen, känns som att jag gjorde rätt i att byta app, jag kommer betydligt bättre överens med denna😂 Första stoppet var Acadamy där jag köpte nya träningstights, linne och en sån där hållare till mobilen som man sätter på armen. Efter detta körde jag inom Hobby Lobby, detta var då annat än hemma! Har aldrig sett en så stor butik med enbart pyssel och inredning!

Slutligen blev det HEB för att handla lite åt Christa. När jag kom hem var städerskan äntligen klar! Sötaste rosetten hade hon dessutom gjort på toapappret, var ju bara tvungen att ta en bild på detta! 😂Jag gjorde i ordning lite mellanmål åt mig och pojkarna, jag hade dem sedan resten av kvällen. Hjälpte Cole med hans läxa, han skulle rita....saknar tiden då man hade sådana läxor!😜

Efter gymmet i fredags tvättade jag och diskade. Sedan fick jag en sprängande huvudvärk precis lagom till att pojkarna kom hem, tur att det finns huvudvärkstabletter och dessutom att jag tar hand om tre pojkar som kan respektera en sån sak och faktiskt dämpa ljudnivån!

Middagen åts på japanska restaurang, mycket gott var det! Huvudvärken kom dessvärre tillbaka under bilresan hem, så det var sängen som gällde direkt när jag kom hem.

Lördag, vilket innebar att alarmet var avstängt, så skönt! Vaknade upp till Yard sale utanför fönstret, precis som på film! Jag gjorde i ordning en inköpslista och begav mig senare till HEB för att handla åt Christa igen. Tycker det är sjukt kul att att handla, bara gå och titta i lugn och ro, haha 😜 

Fick frågan om jag ville följa med på middag hos några vänner till familjen, men igår kväll var bara en sån kväll som jag ville krypa ner i soffan och se en bra film. Och så blev det! Hade under dagen en del samtal som var jobbiga rent känslomässigt, bland annat med Ida. Jag måste verkligen bli bättre på att förklara hur jag känner istället för att hålla det inne, för det känns så mycket bättre efteråt! 

Åter till idag, det har varit en seg Söndag! Kände när jag vaknade att jag har dragit på mig en förkylning. Så har tagit det lugnt idag, även om det hade varit så mycket roligare att gå till gymmet..... Gjorde i ordningen en smothie med blåbär och spenat strax innan jag började skriva inlägget, både nyttigt och gott! Nu ska jag gå ner till köket igen för att förbereda pojkarnas lunch för imorgon, det blir svenska pannkakor igen som är favoriten!

Dagens lärdom: Jag tänker aldrig mer låta någon annan styra över mig!

Likes

Comments