Hej!

Dagen har jag spenderat i Göteborg, käkade, fönstershoppade och var på besök hos Rapunzel och fixade mitt hår. Ska även dit i juni för färga det, vill mörka lite i botten och lägga nån kallare nyans i längderna! =) Imorgon börjar jag Juica, det kommer bli hur svårt som helst! Jag älskar mat, men känner att jag måste rena kroppen lite då det blivit rätt mycket festande senaste tiden och jag tänkte börja där för sedan äta så jag kan gå ner i vikt. Annars i veckan har jag några möten jag ska på sen på söndag kommer Alva, Lias & pappa hit och vi ska väl försöka hitta på någe! Men vi höres! :)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan!

Jag har varit jätte dålig på blogga, men jag har inte haft intresse för det den senaste tiden men tänkte jag skulle FÖRSÖKA nu igen! Så vad har jag gjort sen sist? Det ska jag berätta nu!

Jag studerade till kock, men jobbar inte som det! Jag har nämligen provat på lite andra saker, bland annat släppt en singel... som jag inte är så jätte nöjd med.. Men varför släpper jag en singel som jag inte är nöjd med? Jo det var nämligen så att det var ett sätt att nå ut till en person om hur jag känner.. Jag har även skrivit lite nya saker som jag inte är riktigt klar med, det återstår melodi och jag har fastnat lite där men det ger sig nog tillslut! :) När jag inte har gjort det har jag varit och jobbat i Sthlm med lite projekt som jag kan dela med mig av senare!

Jag har länkat mitt instagram konto som ni kan se vad jag gjort, även vad jag gör på min vardag istället för jag ska skriva om senaste halvåret!

Jag lovar att skriva oftare men nu måste jag åka på affären och handla lite så vi hörs! :)

Likes

Comments

Hej!

Jag har glömt bort att blogga den senaste tiden, haft fullt upp med umgås med vänner och praktik! Nu är det sommarlov och den startas bra, på fredag kommer pappa och mina små syskon hit och vi ska åka till Göteborg och åka lite karuseller och äta färska räkor och sedan efter det följer jag med dom tillbaka hem till Norrland och spenderar lite tid där. Jag tänkte inte skriva så mycket utan ska försöka dela med mig så mycket som möjligt under sommaren! :)Likes

Comments

Hej!

Jag har haft otroligt mycket att göra sista tiden så jag har inte haft tid med att blogga.. Men idag var sista dagen på skolan för denna termin men vi går ut på praktik i 4 veckor innan ledigheten kallar... Ikväll blir det grilla lite lax sedan åtgång.. Lägger upp lite bilder sen en tid tillbaka! Bloggar inom kort!


Likes

Comments

​Hejhej!

Idag pratade vi lite om mat & dryck i kombination, fick några hemprov och uppgifter..Slutade tidigt, men stannade kvar på skolan ett tag. Har fruktansvärd huvudvärk så jag har inte gjort så mycket idag men kom på att jag inte druckigt kaffe så ska göra det nu. Imorgon har vi prov i hygien, hoppas det går bra men det lär det nog göra, ska ta och plugga lite nu! Vi hörs!

Likes

Comments

​Hej!

Har inte haft tid att blogga, varit så mycket att göra & detta inlägg kommer inte bli så intressant och långt. Men tänkte försöka blogga lite efter morgondagens kökspass, jag är i kallkök och det blir kul att få göra lite enkla saker!. Min hjärna går i högvarv just nu efter prov och förberedelser inför prov. Har bara 4 veckor innan vi ska ut på praktik och sedan är det sommarlov.. Så stressigt läge, fast jag ligger bra till men man känner av det ändå. Nu ska jag sova

Likes

Comments

Hej!

Idag har vi varit lediga, jag har spenderat min dag med plugg om mat från 50,70,80 tal samt om ost & mejeri.Vi har även fått besök från Bern, trevligt!! Jag lagade Lutfisk med vitsås och potatis till middag samt farmors torskgryta, jag äter inte lutfisk.. Det är inge fel på det, det går att äta men det tilltalar inte mig, så det fick bli två olika rätter.. Nu ska jag krypa i sängs, jag fick en natt med sömn inatt efter nästan en vecka utan så hoppas på det bästa inatt också! Vi hörs!


Likes

Comments