I fredags eftermiddag landade vi äntligen i New York efter en lång flygresa. Det var rusningstrafik precis när vi landade så det tog ett tag för oss att komma fram till vårt hotell på Manhattan. Det första vi gjorde när vi kom fram var att fixa nytt abonnemang till min mobil, sedan käkade vi kvällsmat och kikade runt i city så väl som i central park. Vi gick och la oss ganska tidigt sen för en tidig morgon väntade dagen därpå för att ta oss till New Rochelle och inskrivning på skolan.

Väl framme på skolan så var det mycket pappersarbete att fylla i. Amrikanare älskar blanketter och papper att fylla i på allt tydligen. Jag blev även tilldelad min rumsnyckel och fick träffa min rumskamrater som heter Sabrina, Diana och Elysa. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det blev torsdag vilket var dagen innan avfärd. Vi körde ner runt lunch mot Löddeköpinge för att få hälsa på mormor och morfar samt farmor innan avfärd. Väl hemma hos mormor och morfar väntade hela släkten och vi avnjöt sååå god mat och tårtan går inte ens att tala om. Mormor gör världshistoriens bästa mat, helt klart. Kvällen avslutades med bad i Vikhög.

Likes

Comments

Beställde hem lite bilder från sommaren och under året som gått på nära vänner och familj som hann komma med prefekt timing i brevlådan innan avfärd. Nya rummet kommer att kännas lite mer som hemma nu hoppas jag. 

Likes

Comments

​Igår kväll hade vi samlat ihop ett helt gäng för att käka på biobaren och även ha lite avsked då jag och Victoria Malmros lämnar för USA. Vickan som redan varit i Austin, Texas, ett år men som nu ska återvända för sitt andra år. Det var ett otroligt roligt initiativ som blev en väldigt lyckad kväll. Längtar redan lite smått tills jag får träffa dessa tjejer igen i vår. 

Likes

Comments

  • En kort summeringen av mina studentveckor och min sommar här hemma i skärgården i Nättraby då det i skrivande stund bara är 4 dagar kvar tills jag sitter på flyget till New York för att spendera min närmsta framtid på Monroe College.

Likes

Comments