View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 6 readers

Likes

Comments

View tracker

Sov kalasbra inatt, vaknade och åkte till idrottshallen och spelade futsal och det var så otroligt skönt att röra sig! Åkte hem och duschade för att sedan åka ner i samhället tillsammans med mamma för att kolla in julmarknaden, gick igenom allt ganska snabbt och hittade inget som intresserande mig! Ikväll ska jag dricka vin tillsammans med några tjejer i futsal-laget vilket ska bli roligt, så ska snart börja fixa mig! Puss på er

  • 5 readers

Likes

Comments

View tracker

Vilken svordom använder du mest?

Måste nog vara fan, jävlar och helvete, de klassiska liksom.

Äger du en iPod?

Ja i någon byrålåda ska det ligga en iPod som tillhör mig men den är nog trasig trist nog, skulle vara roligt att nostalgibläddra bland alla gamla låtar.

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?

Det varierar men om jag ska göra något på morgonen/förmiddagen som att gå till jobbet eller liknande är går jag upp en halvtimma innan jag behöver åka hemifrån men är jag helt ledig ställer jag inte klockan då jag vaknar vid rätt bra tid av mig själv.

Hur många resväskor äger du?

En asliten som jag tror jag måste byta ut då jag nästan alltid får packa i mina medresenärers väskor pga ingen plats eller så är jag tvungen att sno en av mamma och pappa.

Du är ledig. Umgås du helst med en barnfamilj eller med en vän?

Har ingen barnfamilj i min närhet på det viset och träffar barn varje dag på jobbet så jag hade valt att umgås med någon av mina fina vänner.

När var senaste någon stötte på dig?

David stöter på mig varje dag <3333

Vad åt du till middag senast?

Jag åt tacos. (blev inga räkor...)

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?

Det är det säkert någon som gör, tyvärr.

Är du blyg inför det motsatta könet?

När jag var mindre vet jag att jag var det men inte nu längre.

Vilken film kan du alla repliker till?

Finns nog ingen film jag kan så bra att jag kan alla repliker men serien Vänner talar jag nästintill flytande efter att ha kollat om den ca 10 gånger, bästa serien någonsin utan tvekan.

Pratar du några andra språk?

Förutom svenska så pratar jag engelska, gick på spanska i högstadiet men lallade mest på lektionerna och kan därför väldigt lite tråkigt nog.

Diskar du din egen disk?

När jag är hemma hos mamma och pappa finns det diskmaskin men när jag är hos David diskar jag eller David för hand.

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?

Nej det tycker jag verkligen inte, den som vill borde bara köra helt enkelt.

Vad har du med dig in på bion?

Något godis att äta på och en alldeles för stor dricka så jag måste hålla mig sista halvtimmen av filmen.

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?

Humor helt klart, att skratta är det bästa jag vet.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?

Klarar mig rätt bra på få timmar sömn och kan enkelt fungera som jag ska på 3-4 timmars sömn, men jag försöker alltid att få ca 8 timmar.

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?

Nej det är jag inte.

Vad var det senaste du åt?

En daim.

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?

Jajajajaja, det är en av alla saker som står på min bucketlist.

Tycker du om att krama folk?

Ja kramar är mysiga.

Vad är du allergisk mot?

Inget vad jag vet.

Har du några tvångstankar?

Nu har jag inte så många men för några år sedan hade jag bl.a. svårt för låsta dörrar, plattänger, ugnar osv som jag hade haft ansvar för då jag trodde att jag hade glömt allt påslaget och att dörren var olåst så var tvungen att gå tillbaka och kolla och känna på allt samtidigt som jag räknade till fyra fyra gånger haha. Som tur är har det nästan försvunnit helt, rycker dock fortfarande i dörren fyra gånger varje gång jag stänger på jobbet för att försäkra mig om att det verkligen är låst.

Om du var född av motsatt kön, vad hade du då hetat?

Då skulle jag hetat antingen Otto eller Carl.

Likes

Comments

Haft en kalasbra fredag förutom att gymmet gick bajs, ikväll ska jag äta räkor och spela sims. PUSS

  • 10 readers

Likes

Comments

När jag kom hem från jobbet vid 15-tiden idag bestämde jag mig för att slå in alla julklappar så ingen i familjen råkar se något som ej är menat för deras ögon, nästan klar med alla julklappar och det är bara den 1 dec vilket äger! Sen tvingade jag mig själv att åka till bodypumpen och är sååå glad att jag åkte dit pga gick som en dans och klarade tom av att använde tyngre tyngder än vanligt och allt kändes nice i kroppen, älskar skiten! Har även haft riktig spakväll för mitt face med ansiktsmask, peeling, goa krämer osv, ska kolla julkalendern nu och sen ringa David innan jag somnar. Imorgon är det fredag och jag jobbar ett kortispass innan jag ska på möte, puss babes.

Likes

Comments

  • 15 readers

Likes

Comments

Har varit så jäkla kass med träningen det senaste och känner i hela kroppen att jag behöver träna men har verkligen ingen motivation what so ever? Tänkte träna idag efter jobbet men kände mig för seg och tänkte att jag kan träna en annan dag, men som tur var frågade Davids systrar ifall jag vill hänga med på cirkelträning förut och det var verkligen så skönt att röra på sig ordentligt. Nu ska jag försöka skärpa till mig, jag gillar ju att träna!

Likes

Comments

Detta är i princip den enda låten jag lyssnat på sen jag hittade den för 5 dagar sedan, älskar den!

Likes

Comments

Likes

Comments

Ligger nerbäddad i sängen med gosmusik i öronen och försöker att inte somna, bastade förut och blev helt färdig. Tänkte kolla gårdagens avsnitt av Så mycket bättre om en stund och sen somnar jag nog haha, hoppas ni haft en mysig söndag. Puss på er

Likes

Comments