Contains affiliate links
Madlady har en julkalender med nya erbjudanden varje dag, nu är den mjukisdressens tur!!Gud vilket bra erbjudande! Perfekt till nu när man ska börja köpa julklappar osv!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Men hur mysigt är det att första advent äntligen är här? Sjukt mysigt skulle jag säga! Men som allt annat är ju det en smaksak 😂

Så vad har hänt sen sist? Det har varit väldigt mycket för mig sen senast jag skrev, mycket läxor, inte mått så jätte bra pga privata saker, sjuk osv. Men jag hoppas att det ska bli bättre denna gången💪

Har ni haft det bra sen senast? Har ni gjort något kul?

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni haft en bra dag! Klockan ringde 7.45 sen dess har jag i princip pluggat hela dagen! Det känns gött nu i efterhand men det va väldigt tråkigt när man väl satt där och skulle plugga.. Men det känns iaf att det går framåt med pluggningen, vilket är super kul!

Ni som pluggar, vad pluggar ni till? Och ni som jobbar, vad jobbar ni med?

Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas eran natt har varit bra! Har ni några planer för idag? Efter skolan ska jag bara hem och chilla, tror jag börjar bli sjuk så det blir verkligen till att ta fram dem varma kläderna nu!

Ser ni i fram emot Halloween? Brukar ni göra något speciellt då eller umgås ni bara med familjen? Jag och några kompisar ska nog ha en Halloweenfest. Hur kul?

Likes

Comments

Hej på er! Har eran dag varit bra? Idag har det inte varit min dag! Det har absolut inte hänt något eller så men det har varit små irriterande saker som hänt bara.. Men jag försöker hålla humöret uppe för det 😁

Vädret har varit helt underbart idag! Solen har vart framme och träden är fullt av orangea löv😍 Har vädret varit bra hos er?


Likes

Comments

Hej på er! Har eran skoldag/jobbdag varit bra? Min har gått väldigt fort, men skönt är väll det för imorgon är det fredag 😄 Min klocka ringer nog redan 4.15. Men har har faktiskt inga problem med att gå upp då, värre är det när man börjar 7..


Likes

Comments

Har eran natt varit bra? Just nu sitter jag här dagen innan (onsdag) och kollar på tisdagens paradise hotel, klockan är runt halv 9. Vill ni veta när jag har förberett ett inlägg såhär dagen innan eller vill ni inte att jag nämner det?

Jag har praktik imorgon (idag för er) och därför sitter jag här dagen innan och förbereder detta inlägg. Min klocka ringde 05.50.. Jag slutar runt 4, så det kommer tyvärr inga inlägg förres jag kommer hem. Men hoppas det är okej ändå 😄

Likes

Comments

Hej! Hösten är här!!! Hur mys? Mörka, regniga och mysiga kvällar. Nu behöver man inte ha dåligt samvete för att man sitter inne och myser hela dagarna😂 Gillar ni hösten?

Varför har jag varit borta ännu en gång? Jo, plugg plugg och ännu mer plugg. Sen har jag inte haft någon ork eller motivation till att blogga.. Men nu får jätte gärna komma med idéer om vad jag kan blogga om osv

Likes

Comments

Hej på er! Har haft vääldigt mycket plugg dem senaste dagarna och tidiga praktik mornar därav den dåliga uppdateringen.. I fredags började jag halv 6.. Personligen tycker jag dock det är skönare att börja mellan 4-6 än vid 7.. Vet dock inte varför 😂

Har ni ätit någon kanelbulle idag? Jag tog mig faktiskt en kanelbulle förut på lektionen, dock var den torr så in i bomben..

Likes

Comments