Header

har ingen inspiration till att blogga längre...så därför väljer jag att sluta. får se hur det blir framöver. men bloggen kommer vara död ett bra tag. 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Sitter i bilen påväg hem nu, skönt men jobbigt att sitta i en bil så länge. Men det är de värt! Har sett fina renar på resan hem, så gosiga. Sen bara lyssnat musik och sovit. Har några timmar kvar hem, sen ska jag kolla till grannarnas katter. Dom åkte nämligen till Sälen idag, så ska ge dom lite mat. Sen får jag se, ska se om min efterlängtade åsa vill ut en runda ❤️Likes

Comments

Har inte bra nät någonstans, där av den dåliga uppdateringen! Ska bli bättre när jag kommer hem. Somnade sent igår iallafall och vaknade tidigt idag. Blev väckt av mamma och sen kom några och fikade här. Somnade 2-3 timmar igen efter dom hade gått hem till sig. Var skit skönt, och somnade hur snabbt som helst. Vaknade av att det var middag serverad på bordet så åt och sen kollade på någon konstig film med josse. Har sen dess inte gjort någonting, ska ner till Hanna nu och spela yatzzy. Imorgon blir det hemfärd, ska bli sååå skönt.

Likes

CommentsNågot jag ska ha när jag fyllt 18 detta året är mycket tatueringar. Jag älskar tatueringar, det är så himla fint! Men självklart ska man inte ha en bara för att, utan dom ska alltid ha en mening. Så man vet varför man ha den, då blir det svårare att ångra sig när man blir äldre. Ska verkligen spara till en sleeve, vart negativ mot de förut. Men gud så snyggt det är, bara älskar det. Har många planer på tatueringar, och bara längtar tills dagen är kommen 🙏

Likes

Comments

Dagen har bestått av att sova, äta och sovit ännu mer. Var på afterski förut med hanna, bella och min syster. Plus lite annat folk, det var mysigt och bra killar som sjöng plus spelade gitarr. På vägen hem fick vi stå i kö 30-40 minuter då det hade skett en olycka, usch bilen vart helt krossad. Åt mat för 30 minuter sen och har hunnit gosa med polly. Ligger i sängen nu och vilar magen. Har inget mer planerat idag, vill bara hem.

Likes

Comments

Nu ska jag sova. Måste snart börja vända tillbaka på dygnet och inte sova hela dagarna. Menmen, är ju som sagt lov och har inte svårt med att börja gå upp tidigt när det gäller skolan. Godnatt iallafall ❤️ sovgott.Detta är lycka för mig 👼

Likes

Comments

Har inte gjort något speciellt alls idag. Har för det mesta legat i sängen, gosat lite med polly, ätit massa mat och sovit. Haha, känner mig hur lat och tjock som helst. Fy, måste verkligen ta tag i träningen när jag kommer hem. Har gått bra hela året, men efter jul har det bara gått utför. Massa dålig mat och noll träning. Måste börja ta tag i mig själv.
Saknar alla mina fina vänner där hemma, dom är bäst ❤️

Likes

CommentsA best friend is someone
who loves you when you
forget to love yourself
💞

Likes

Comments

Idag har jag vart ute och åkt lite skoter, är dock inte så mycket snö. Är mest is så kändes som Bambi på hal is. Har även gjort cheesecake som vi åt nyss, bara slängde ihop något lite fort förut. Ligger i sängen nu helt proppmätt och funderar på om jag ska duscha innan jag ska sova. Svårt val, haha. Känner mig hur tjock som helst efter julafton och nyår utan träning. Rätt tråkigt faktiskt, men ändå skönt att få vila ut innan träningen börjar igen.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw