​Så var ännu en helg till ända.... Tänk om man kunde haft samma känsla som man har fredag eftermiddag alla veckans dagar. Det hade varit härligt, men tyvärr har inte jag det.
Vi inledde helgen med en fika och sedan handla, där Leo charmade halva butiken genom sin kundvagnsåkning. Sitta är för småglin. Och när vi kom hem hade vår kära vaktmästare börjat gräva ut för fiber i vår trädgård. ÄNTLIGEN är byn på gång. 

Lördagen kom och vi åkte på Stenlundens julmarknad i Hovdinge. Riktigt mysigt ställe. Jättemycket fina saker där julinspirationen för pyssel väcktes till liv. Leo lekte Jesusbarn men halm var inte hans favorit. Så istället åkte vi och våldgästade två favoriter och drack kaffe. Mycket mer uppskattat. Annars var dagen lugn. Jag och Daniel plöjde serier i soffan. Det händer typ en gång vartannat år så det gäller att passa på. 

I söndags var vi på brunch hos Nelson/Nilsson. Det är verkligen ett underskattat sätt att umgås på. Mycket trevligt! 
Resten av dagen ägnades åt att träna på att stå och nu är det inte långt borta. Bilderna ovan är ögonblicksverk - men det är viktigt att applådera år sig själv den sekund man lyckas. Absolut!  

Det var den helgen det, inte superhändelserik men mysig. Jag vet inte vad det är med mig, det är som att något hängt en grå filt över mig och dragit in mig i en dimma. Energin är noll och tröttheten är konstant. Det är så tråkigt att inte ha lust till något. Antingen är det novembers mörker eller så är det något annat. Hoppas december och julmys råder bot  på det. 

Trevlig vecka!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är så roligt att titta tillbaka på bilder från förra året vid den här tiden. Idag är det nämligen exakt 1 år sedan jag gick hem på föräldraledighet.. På ett sätt så känns det som igår för jag förstår så har här i efterhand inte vart detta år har tagit vägen. Men på ett annat sätt så känns det oms ljus år bort, tiden när man bara längtade och väntade...och vägde nästan 30 kg mer än idag.....

Likes

Comments

Igår var det ju alla pappors dag. Vi firar alltid farsdag med frukost hos Daniels föräldrar. Riktigt lyxig start på dagen. Men innan det var dags för frukost fick jag väcka Leo som sovit 14 h!?! (dock två snabba uppvak, men ändå!). Så han var fulltackad på energi och lekte hejvillt med kusinerna.

När maten lagt sig var vi ute och njöt i solen och gick och lekte. Denna magiska sol - så mycket energi den ger oavsettt årstid. Älskar den verkligen. Måste slå ett slag för kameran i min nya telefon - wow vilken skillnad. Jag är mer än nöjd.

På kvällen blev jag ruggigt trött på mitt hår så åkte ner till min privata frisör och kapade en decimeter. Skönt! Nu återstår det och se om jag ångrar mig om en vecka som jag brukar eller om jag fortsätter att gilla det..

Likes

Comments

Idag är det fars dag. Jag minns så väl förra årets fars dag, då var jag supergravid och jag och Daniel pratade om att det var sista året som han inte kunde fira fars dag.

Nu har han, min älskade make snart varit pappa i ett år. Och vilken pappa sen. För honom finns inga problem - Leo får bara följa med. Han överanalyserar inte risker eller konsekvenser eller hittar på problem som inte finns. Han bara gör. Han vågar. Mycket mer än vad jag vågar. Han tänker inte på vad klockan är, när det är mat eller sovdags. Han bara kör på och Leo får gunga med. Och inte lider Leo av det. Jag imponeras över detta pappa-självförtroende.
För honom är det är inget konstigt att Leo 3 månader åker fyrhjuling eller traktor och senare även gräsklippare och mini-cross. Livet för honom är en lek och jag är så glad att Leo får leka den leken med dig.

Likes

Comments

Igår kväll var vi och käkade hos min gamle far och firade farsdag lite i förväg. Det var ett kärt återseende mellan pappa och Leo. Leo ville inte hoppa ner från pappas famn utan bara prata och leka med honom. Jag har sagt det förr och säger det igen - kärleken mellan barnbarn och morföräldrar är magisk.

Lördagen har rullat på utan att jag gjort något vettigt alls. Vaknade imorse - när det var ljust ute. 07.40 - Tack Leo. Fick äntligen morgonmysa med honom och Daniel - det är det jag saknar mest med föräldraledigheten. Annars har dagen bara rullat på och jag har mest lekt med Leo. Det är en fröjd att få se hur han ändras och lär sig nya saker hela tiden.

Ikväll & natt är jag ensam hemma. Leo somnade supertidigt och kvar blev jag med ett glas rött och lite plockmat. Känner mig så sjukt sliten i kropp och hjärna så den här lugna dagen och helgen var precis det som jag behövde.

Nu ska jag slänga ett öga på Så mycket bättre innan jag ger vika för John Blund.

Likes

Comments

Så har denna helg passerat. Jag tycker att de gör det alldeles för fort. I fredags jobbade jag hemifrån och dessutom endast halvdag så hade lyxen att få några timmar på köpet med en glad pyjamaskille.
När kvällen kom åkte jag till Kvänarp, till Linn och Gustav och åt hemgjord planka. Hur lyxigt!!

I lördags dag gjorde jag ingenting mer än att hänga med Leo. Det är iofs precis så som jag vill spendera dagarna på helgen - med honom så mycket som möjligt.
När mörkret la sig åkte vi till kyrkogårdarna och besökte Daniels farföräldrar och i Ljungby min morfar. Det är fortfarande surrealistiskt. Han ligger ju inte där....men det gör han ju. Senare åkte vi till mamma och Lars på middag och lämnade Leo där på övernattning.

För idag åkte jag och Daniel på den årliga Ullaredsresan. Daniel köpte en massa nytt men jag gjorde det vanliga - handlar inget speciellt och kommer därifrån några tusenlappar fattigare.

Likes

Comments

En morgon med Leo. Ibland undrar jag om han är en bebis eller en katt så som han leker. Full rulle från morgon till kväll. Han är i en riktigt rolig ålder nu (ja, denna också).

Likes

Comments

Det är verkligen lyxigt att ha ett så fritt jobb som jag har - med flextid där man kan dra lite och styra själv vilka timmar man jobbar. Det ledde till att jag och mamma kunde timea in en ledig eftermiddag tillsammans igår. Vardagslyx :)


Att se glädjen i hela Leos kropp när har får träffa någon av sina mor-/farföräldrar är så härlig. Han kan inte vara still utan sprattla med hela kroppen och börja Oooaa och ska dit och kramas. Det är kärlek!

Likes

Comments

Ny telefon - kräver ju nytt skal. Såklart, eftersom denna telefon är som en tegelsten.
Jag beställde ett personligt skal ifrån eBay - lite kul tycker jag så vet folk att det är min telefon.... dock lär man ju inte behöva undra så länge eftersom jag sällan går längre än två meter ifrån den. Dåligt beteende , I know!

Likes

Comments