Helgen spenderades i härliga Göteborg! Jag och Daniel har förmånen (oturen?) att många av våra vänner flyttat dit och därför blev det många besök och stopp under de 1,5 dygnen vi var där.
Vi började hos Jens och Annie i fredags för att gå vidare med "enkel" tacos hos Johan där vi även spenderade natten.
På lördagen åkte Daniel och Leo till Patrik och jag åkte till mina damer.
Den huvudsakliga anledningen till att jag iaf åkte upp var att fira Bettan och Agnes som fyllt den mäktiga åldern 27!
Vi började med brunch på Scandic och rullade proppmätta vidare för en tur på stan och sen hem till Bettan för snackabufé, vinbål, slabbe och 13 brudar. Det kunde ju inte bli annat än bra 👌🏻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag rök de röda naglarna och istället blev det korta och svarta.
Jag tycker alltid det känns lite busigt att ha svarta naglar för jag "fick" inte ha det på fingrarna när jag var liten - bara på tårna. En fix idé som min mamma hade att svarta naglar skulle man bara ha när man klädde ut sig till häxa. Och det sjuka är att det sitter i - att svart är lite förbjudet och hårt och att det ger ett "bad guy" intryck. Sjuka associationer man kan göra av endast en färg på ett nagellack.
Så förlåt mamma - men nu har jag svarta naglar på fingrarna

Likes

Comments

Igår var det skönhetssalong hemma på Vännaryd Slott! Min kära mamma ska iväg på semester och ville bli lite extra fin. Så då litade hon på mig så pass mycket att hon ville få sina naglar fixade - jag är ju långt ifrån ett proffs men mamma lilla blev så fin och nöjd så - är hon glad är jag glad! :) Vi färgade även ögonbryn, lärde henne vad vaxremsor var och så fick lite smått från min necessär som inte används. Så nu är hon mer än redo för solen :)

Likes

Comments

Idag väljer jag positivitet och att vara glad! Efter en morgon som startade 04.35 så börjar ju knappast dagen som en dröm - därmed får man välja hur dagen ska bli. Jag valde att åka extra tidigt till jobbet (hej +flex!) , lyssna på bra musik i lurarna i bilen och nu inne på kontoret, tänka på den fantastiskt härliga lördagen som jag har framför mig med mina damer i Göteborg, tänka på att jag bokade en tjejweekend till i höst med en annan pärla och att nästa vecka får jag träffa ytterligare en stjärna som kommer hem och hälsa på. Det gäller att hitta ljuspunkterna och i detta fallet var det inte särskilt svårt :)

Likes

Comments

Hur härligt var det inte i söndags förmiddag...? Det kanske känns långt bort nu men det var så varmt! Jag var ute i skogen och skulle plocka de trattkantarellerna som växt upp under veckan - innan grannen skulle hinna sno de först. En parantes - men alltså vem är jag?! Går ut i skogen och plockar svamp. Själv! och tycker att det är härligt...? Sjukt oroväckande beteende från min sida...

Hemma satt Daniel och väntade med en kaffe i solen. Älskar att dricka kaffe i solen! Leo passade på att köra en lång förmiddagsnap så allt var lite för bra för att vara sant helt enkelt.

Det är därför man älskar helgen!

Likes

Comments

Idag bjöd Buzzador på fredagskaffet!
Riktigt gott kaffe - inte för svagt - inte för beskt!
Märket är LORespresso!


Vill du också bli en Buzzador?
Gå in här: www.buzzador.se

Likes

Comments

De som känner mig vet att jag är tokig i foton. Älskar att ha foton från allt! Jag kommer inte ihåg annars.
Och det som är ännu roligare är att göra personliga saker och presenter av fotona.
Sist i ordningen beställde jag en pekbok till Leo med bilder på alla i vår stora stjärnfamilj.
Den blev så fin!

Likes

Comments

Inte för att vi var särskilt slitna efter kräftskivan men när 2 av 3 familjemedlemmar var förkylda och en nära på så blev söndagen lugnare än lugnast. Vi körde Daniels favoritsyssla - han spelar golf, Leo sover i vagnen och jag går bredvid. En mysig liten tur även om vi blev dyngsura om fötterna..

Likes

Comments

Igår hade vi kräftskiva hemma på Vännaryd Slott!
Förra veckans fångst skulle ätas upp och de gjorde mig inte besviken. Jag älskar verkligen dessa röda små fula djur.
I övrigt så kan man ju lugnt konstatera att våra fester har blivit rejält mycket lugnare med åren. En fest med två bebisar under 1 år och två höggravida damer så flödar inte alkoholen precis - men vad gör väl det. Sällskapet är allt annat än tråkigt. Tycker det är så roligt att vårt gäng bara växer och växer :)

Likes

Comments

Jag har inte gett upp det där med att fixa naglarna själv ännu...det blir fortfarande inte helt hundra, men det är för roligt att kladda för att jag ska sluta.

Denna gång blev det röda - min favoritfärg!
Måste ju matcha kräftorna på kvällens kräftskiva👌🏻🦀

Likes

Comments