Var ett tag sen sist men tänkte om det fortfarande är någon som tittar förbi så lägger jag upp några bilder! Jag var i alla fall i San Francisco över påsk och passade på att hälsa på Karen för jag hade en vecka ledigt igen. Men nu blir det inte så mycket mer semester tror jag inte.. Menmen. Veckan var helt underbar och gjorde massa annat kul än bara de typiska turist attraktionerna (vilket också är väldigt kul).
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi gick och såg monumenten som är värda att se. Vissa grejer fick de se från bilen då vi inte hade så mycket tid och sen var det kallt ute.. Men sen efteråt åkte vi även till svenska ambassaden vilket var första gången för mig med. Ligger vid vattnet och de tog upp oss på taket för att se utsikten vilket var skit nice!
Jag har haft en helt underbar semester med familjen och nu ses vi nästa gång i sommar när jag kommer hem.

Ikväll ska jag åka till Florida och hälsa på Emelie, ska bli väldigt roligt!


Likes

Comments

Resorten vi bor på är as stor. Tror inte ens att vi har sett allt än. Orkar inte riktigt skriva så mycket men imorgon åka vi antagligen åka till en grotta där man kan simma runt! Äntligen är familjen samlad, massa kärlek till er:)

Likes

Comments

Halloj! I helgen åkte jag med Isabelle och Sabrina till Philadelphia med buss över dagen. Tog cirka 3h 30min dit så det var inte allt så farligt! Igår blev det lite shopping och käk på Cheesecake Factory vilket alltid är gott.

Nästa vecka på onsdagen landar min familj. Tills dess hoppas jag att tiden går fort!

Likes

Comments

Haft en underbar helg i San Fransisco! Helt klart en av mina favorit städer. Shanghai och San Fransisco helt klart två ställen som är värda att besöka!!

Karen hade fixat biljetter till Alcatraz så det åkte vi till på lördagsförmiddagen vilket var väldigt roligt att uppleva. Gjort lite allt möjligt men låter bilderna tala för sig själva.

Om två veckor anländer min fina familj vilket jag ser fram emot. Ska bli gött att få koppla av i solen en vecka med! Kramis

Likes

Comments

Jag fick för mig härom dagen att baka min mammas bullar, så ringde henne för att höra om receptet för att sedan gå handla alla ingredienser. Det gick faktiskt bättre än förväntat och bullarna smakade tack och lov likadant men såg väl inte allt för bra ut.. Men det är insidan som räknas, eller? Ni får en bild på det med!
Likes

Comments

Denna helgen har jag varit på en helgkurs med massa andra au pairer. Träffade några helt underbara personer som jag spenderade mycket tid med där! Så två av dom är från Tyskland, en från Colombia och en från England. Skön blandning tycker jag :) Så på lördagen åkte vi runt med bussar runt omkring DC för lite sightseeing. Blev att vi tog så kallade "selfie's" vid varje monument. 

På söndagen var det Mike och en av tjejerna som jag var med på teckenspråk. Vi var alla tre sena med att trycka i vad vi ville gå för kurs så vi fick den "tråkiga" kursen ingen egentligen ville gå på.. haha. Men vi satt vid ett bord med massa andra sköna människor så det var kul. Vi satt i ett konferensrum från  9 till 5 på eftermiddagen och jag lyckas ju såklart somna som vanligt. Men sen så skulle vi lära oss en låt på teckenspråk, ni vet John Lennon? Om det ens är så det stavas, skit samma,  låten som börjar " imagine there's no heaven". I fyra timmar övade vi och ändå kan vi den inte allihopa när vi står och framträder för de andra i klassen. Så alla sitter och skrattar åt oss och vi med, ja det var i alla fall as kul! 

Likes

Comments

I tisdags var det för vissa en ledig dag så barnen var hemma. Föräldrarna jobbade så vi passade på att åka in till DC för att gå på zoo! Det är helt gratis förutom att man betalar ganska bra för parkering dock.. Så vi tog med oss en picknick med lunch och spenderade mestadels av dagen där. Såg mega stora sköldpaddor, krokodiler, lejon, tigrar, elefanter och pandor!! Första gången jag såg en panda tror jag, inte allt för spännande men ändå coolt! Fick ingen bra bild för pandan kunde inte stå still en enda gång.. Var såå irriterad haha.


Likes

Comments

Idag har vi grävt ur och fixat med pumpor vilket var min första gång någonsin. Det var ur kul! Något jag ska fortsätta med i framtiden och göra med mina goingar där hemma (Lina och Filip).


Likes

Comments