Balsammetoden har fått stor uppmärksamhet de senaste månaderna, då kvinnor har gått från att ha risigt och torrt hår, till att få en frisyr med naturliga lockar och den perfekta fuktigheten. Med endast balsam som hjälp så har metoden blivit kallad balsammetoden.

Blöt ner håret helt och smörj in hela håret, från hårbottnen till topparna i en generös mängd balsam. Kom ihåg att i balsammetoden använder vi inget schampoo! Håret ska kännas glidigt och "slajmigt", varenda hårstrå ska vara insmörjt av balsam. Masera din hårbotten för att stimulera dina hårsäckar och göra rent. Tvätta övriga kroppen innan du väljer att skölja ut ditt balsam, detta för att balsamet ska sitta i så länge som möjligt i håret. När du sköjer ur balsamet ska du skölja i det kallaste vattnet du klarar av. Skölj ut balsamet i åtminstonde två minuter. Om håret fortfarande känns smutsigt, fett eller flottigt när balsamet är ursköjt så kan det hjälpa att använda mer balsam i hårbottnen, och låta det ligga i en längre stund, innan du sköljer ur det igen. Om du inte tycker att håret håller sig rent tillräckligt länge och blir smutsigt fort behöver du inte oroa dig. Det kommer att kännas så i början. Hårbottnen måste vänja sig vid att du inte längre använder något schampoo utan endast balsam, och därför kommer det ta ett tag innan hårbottnen slutar producera så mycket olja som den annars gör. 

//Isabell


Likes

Comments

Gomorgon!
Frulle på G sen drar vi smålänningar oss hemmåt.. Ca 4h bilfärd till Jönköping där ja sedan släpps av för att ta tåget upp till Åmål och alla väntande vänner! Kommer bli jätte kul att träffa dom igen!

Skriver mer ikväll!
Ha en bra dag!

//Isabell

Likes

Comments

Konserten var awesome och killarna levererade verkligen även fast dom alla va lite hesa. Hade en underbar kväll iallafall!

5 seconds of summer som var förband var självklart bra dom med! De sprudlade verkligen glädje om dom! Så underbart roligt hade vi!

//Isabell

Likes

Comments

AAAAAAAAAAAAAH!!!!
Nu har vi äntligen kommit fram till Friends Arena där One Direction ska spela om ca 4h! Är så himla taggad så de finns inte!! Kommer ut lite bilder ikväll!

Puss

Likes

Comments

Hej alla fina!

Nu har vi checkat in på hotellet och haft en shoppingdag på stan. Duschat av oss lite och myser nu ner oss i sängen framför film!

Hoppas alla haft en bra dag!

Likes

Comments

Kan verkligen inte fatta att det bara är 8 enstaka dagar kvar nu!! På fredag nästa vecka åker vi upp till Stockholm för att ha en asgrym helg och gå på One Direction konserten! Aaaaah! så sjukt taggade så de finns inte!!! Kommer bli askul verkligen och vi kan inte bärga oss! //Evelina & Isabell
Likes

Comments

När skolan inte längre handlar om att lära sig, utan bara om att få bra betyg. När skolan ger tonåringar grov ångest, depression och sömnproblem. När skolan får tonåringar att hata sig själv för att de känner sig otillräckliga. När skolan gör så att tonåringar inte ens vill komma hem för att de har mer plugg att göra hemma än i skolan. När skolan får tonåringar att gråta sig till söms för att de är så stressade. När skolan sätter sådan press på tonåringar att de inte längre känner sig något värda. När skolan vet att tonåringar blir mobbade men ändå väljer att blunda för det. När skolans system inte längre funkar och alla undrar varför tonåringar inte orkar längre så har ni förklaringen här skolan får tonåringarna att ge upp.

Så sjukt men ändå så otroligt sant..

Likes

Comments