Under de sista veckorna i skolan innan vi fick vinterlov ägnades 99% av min tid till skoluppgifter och att plugga inför slutproven. Det hände även lite roligare saker under de veckorna, jag fick en låt skriven till mig, jag köpte en ny playsuit, jag var på en avskedsfrukost följt av en heldag med paintball, jag spenderade en dag i Brisbane och jag hade plugg-date och middag med Rebecca. Jag har inte bilder från alla tillfällen, men lägger in några få :))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu var det verkligen länge sedan jag skrev..

De senaste veckorna har bestått till mesta dels av skola, men även lite annat smått och gott. Det har varit en och annan födelsedagsfest, vi har haft en hemmafest, det har varit en volleyboll-turnering på Varsity, jag har haft sleepover med två kompisar, lekt med en kompis hundvalp, ätit supergoda frukostar, haft grillkvällar, jobbat, tränat, gått på härliga promenader, internetshoppat, varit på en Anzac Day uppvakande, varit och inomhus klättrat, och varit till IKEA. Tyvärr har jag inte bilder från allt jag har gjort, men jag slänger in de jag har.Vår hemmafest, en födelsedasgfest där temat var superheroes and supervillain, och en bild på mig och Linnéa påväg till en födelsedagsfest

Min roommates 21st birthday. Det var en grymt rolig dag/kväll då hennes familj från USA kom hit och hennes släktingar från andra ställen i Australien kom och vi år brunch. På kvällen hade de hyrt en båt som vi åkte runt med i tre timmar och all alkohol och mat hade de redan betalat för så det vara bara att ta för sig. Kvällen avslutades med en utgång.

En bild från volleybol-turneringen

Min kompis hundvalp

Yummy, Yummy in my tummy

En härlig promenad med Rebecca

Anzac Day

En bild från när jag var påväg till min bil på Uni

Likes

Comments

Hejsan! Nu har skolan dragit igång igen. Jag hade min första lektion igår, men den här första veckan är lugn. Sedan sist jag skrev har jag umgåtts med några familjevänner från Sverige som är här, vilket är superkul! Jag har även lärt mig åka skateboard och förra veckan var det o-week, vilket betyder FEST! Det var oerhört roligt och mycket nytt folk :) Annars har jag inte gjort så mycket mer än att umgåtts med kompisar och jobbat, mest bara tagit det lugnt inför skolstarten.Likes

Comments

Sedan jag kom tillbaka från resan har jag inte gjort supermycket. Jag har bland annat surfat, varit på IKEA, besökt ett dog and cat shelter, jobbat, och sist men inte minst... KÖPT EN BIL!! Jag låter bilderna tala för sig själva :)


Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev. Sedan sist har jag varit och rest runt med min familj på Nya Zeeland, där vi hyrde husbil, och i Australien. Det var en fantastisk resa! Jag låter bilderna tala för sig själva.


NYA ZEELAND

AUSTRALIEN

Vi tog totalt över 4000 bilder på resan, men det här är bara ett fåtal som är tagna med min mobil.

Likes

Comments

De senaste tre dagarna har bestått av lite utflykter, och inte bara strandhäng. På onsdagen åkte jag och Jo först till Eumundi markets, och därifrån till Kondalilla falls. Igår åkte jag och Therese till Mt. Tibrogargan och klättrade upp för det, och idag åkte jag, Therese, Jo, Fredrik, Christian och James till Fairy pools i Noosa. På vägen till Fairy pools genom Noosa national park såg vi en koala, och när vi var där såg vi delfiner som simmade ungefär 5 meter ifrån klipporna där vi satt. Tyvärr lyckades jag inte få en bild på dem, men det var häftigt att se dem på så nära håll. Tre mycket bra dagar helt enkelt!

Eumundi markets och Kondalilla falls

Mt. Tibrogargan

Fairy pools

Likes

Comments

Förra måndagen hade jag mitt sista prov och fick äntligen sommarlov, så himla skönt!! Sedan dess har jag inte gjort mycket mer än varit på stranden och firat min födelsedag. Jag fyllde 20 år i fredags, och det firades med en utgång på torsdagen, och på fredagen firade vi några kompisars graduation. Den här lugna veckan av ledighet har verkligen varit välbehövlig, men nu är jag redo att möta familjen på Nya Zeeland.

Jag fick superfina presenter skickade till mig, och av några kompisar här. Av Mel fick jag ett armband som hon köpte på Bali, men jag har ingen bild på det. Av Brooke fick jag en vattenmelon för jag äter verkligen det varje dag. Av Rebecca och Emma fick jag en vattenflaska och ett träningslinne, av min familj fick jag tidningar, bikinis, en tunnare morgonrock, manikyr & pedikyr, iPhone 6s, Nya Zeeland och Australien resa och body tattoos. Av Linnea fick jag en sjukt fin plunta med mitt namn och året 2016 ingraverat, och av Linneas föräldrar fick jag ett armband och en lanyard (vet inte vad det heter på svenska hehe). Jag blev otroligt glad för allt jag fick!!

Likes

Comments

På torsdagen innan Halloween helgen var det fest på Varsity, det var roligt, men inte något allt för speciellt. På lördagen anordnade vi en hemmafest här hemma som dock blev super lyckad. Det var otroligt roligt, stämningen var på topp, många härliga människor (runt 80 stycken), och en blandning av bra utklädnader.

Förra veckan hade vi study break, vilket innebär en vecka utan lektioner där vi får tid till att plugga inför final exams. Eftersom vi var lediga och det var Melbourne Cup på tisdagen bestämde vi oss för att åka och kolla på races. Innan vi åkte dit var vi ett gäng som möttes hemma hos Rebecca, Katrine och Kajana där det knäpptes många bilder kan jag lova. När vi kom fram till travbanan var det roligt till en början och vi träffade massor med människor vi kände, men efter ett tag blev det väldigt enformigt, särskilt eftersom det knappt var några tävlingar där utan det sändes från Melbourne. Vädret var inte heller på topp, det var mulet och det kom regnskurar.

Efter races var vi fyra stycken som åkte tillbaka hem till Rebecca, Katrine och Kajana, och Rebecca, Oliwia och jag bestämde oss för att hoppa i poolen trots regnet.

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan sist jag skrev, och har det hänt lite roliga saker. Vi var några tjejer som hade picknick för att fira Rebeccas och Katrines födelsedag, jag har ätit frukost ute två gånger, en gång med Penny, och en gång med Rebecca, jag har fått paket från mamma och pappa vid två olika tillfällen, och igår åkte jag hem till några kompisar och lekte med en hund, och på kvällen var det en superfin solnedgång.

Härlig picknick med fin solnedgång och härliga människor

Frukost med Penny på The Shack

Första paketet från mamma och pappa. Det var verkligen en superfin överraskning och jag blev otroligt glad!

Mysig frukost med Rebecca, även denna morgon på The Shack

Paket nummer två från mina kära föräldrar :) Detta paket var även det en otrolig överraskning som jag blev väldigt glad över!

Hunden jag lekte med och solnedgången från igår

Likes

Comments

Under veckan som har varit hade vi spring break. Det var skönt att kunna koppla av och ta det lugnt, även om jag behövde åka till skolan några dagar. Under lovet har jag njutit av vår baksida, varit på stranden,...

...kört några kompisar till Brisbane airport,...

...paddlat kajak,...

​...och jobbat. På bilderna ovan ser ni hur vårt stånd ser ut med massor av äpplen, lite päron, grönsaker, och juice. Vi börjar dagen med att ställa upp allting, tält, bord, grönsaker och allt annat som måste förberedas. Det tar ca. 2 timmar, och klockan 6 öppnar marknaden. Resten av dagen, tills det är dags att plocka ihop klockan 12 då marknaden stänger, säljer vi bara vår frukt och våra grönsaker. Vi som jobbar där får även ta med oss saker hem efter dagens slut, vilket är ett stort plus :) 

Idag firades drottningens födelsedag som är en public holiday, vilket innebar ledighet även idag. Sammanfattningsvis kan jag säga att det varit ett mycket bra lov, men nu är jag redo för de fyra sista veckorna innan final exam och att terminen ska ta slut så att vi kan få sommarlov. 

Likes

Comments