Header

Okej jag börjar nästan gråta bara av att skriva om den men idag såg jag på en film som heter "A girl like her". Det är en film som handlar om en tjej som utsätts för mobbning och ja de handlar alltså om henne och hennes omgivning om vad som händer när mobbningen går för långt. Mobbning är ett riktigt stort problem och kan i värsta fall sluta med riktigt tragiska saker.. Tycker ALLA borde ta och kolla på den, en riktigt sorglig men även lärorik film. Ta hand om varandra❤️

Likes

Comments

2017 har nu börjat och hittills har det varit ett bra år, hoppas på ett riktigt fint år med många nya möjligheter!

Skolan börjar snart också, på måndag faktiskt. Varit väldigt skönt med lov men ska bli kul att träffa klassen igen! Wilma, en av mina bästavänner gick dock i min klass men hon har bytt skola nu då hon kände att vård och omsorg inte riktigt var hennes grej. Så kommer bli tomt och inte lika roligt utan henne då jag och hon alltid hittar på massa konstiga och roliga saker hahaha, men jag är glad att hon känner att hon väljer rätt iallafall.

Hoppas Erat år börjat bra och fortsätter bra! Ha de fint❤️

Jag och min fina Wilma❤️

Likes

Comments

2016 är snart över och wow, detta har varit det sämsta men även på ett sätt det bästa året också. Herregud vad mycket jag har gått igenom, alla gånger jag velat ge upp pågrund utav hur dåligt jag mått. Nu står jag här, 2 1/2 år senare och jag är ute ur min depression. Detta trodde jag aldrig skulle hända. Och jag är så otroligt tacksam för all hjälp jag fått. Är så tacksam för mina fina vänner och min underbara familj jag har. Är så jävla stolt över mig själv med! Över att jag fortsatte kämpa när allt jag ville var att ge upp. Och nu står jag här och kan ärligt säga att jag mår bra??? Finner inga ord för den lyckan jag känner! Även fast man kan få dippar och flashbacks så är jag så mycket starkare och mår bra! Har mognat så sjukt och insett vad jag ska göra för att må bra.

New year new me? Nyårslöften? Nej. I år ska jag inte ha något nyårslöfte, för ärligt tror jag inte jag har hållt de ändå haha. Men nu när 2017 kommer ska jag vara tacksam för de jag har och försöka göra de bästa för mig själv. 2017 visa vad du går för💪🏻

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av en händelse som hände mig för några månader sedan. Inte för att nån ska tycka synd om mig eller något sånt men för att det är så viktigt att prata om de.

Jag och en av mina bästavänner skulle på konsert i Stockholm. Vi skulle kolla på twenty one pilots och vi båda var jättetaggade för kvällen. Det var mycket folk och jag kan ibland ha svårt för när det blir för mycket folk och kan då känna mig väldigt liten och rädd. Men det hela rullade på bra och det var en mäktig känsla! Men pågrund av allt folk tappade jag bort min vän, jag var ensam och hon var ensam bland en massa okända människor. Jag började få lite små panik då jag var rädd att något skulle hända henne men samtidigt blev jag ensam bland en massa folk och började känna paniken komma. När det blev för mycket var ja tvungen att gå åt sidan för att komma ut från folkmassan. Där, i just den stunden har jag inte känt mig så nedtryckt på länge.. Jag kände att någon tog på min rumpa och när jag vänder mig, kollar jag i ögonen en äcklig gubbe. Jag var hur rädd som helst och visste inte vad jag skulle göra. Han tog ett nytt tag och klämde åt min rumpa och små log. En gubbe mot mig en 16 årig tjej. Jag var helt förskräckt, jag sprang där ifrån och grät som jag vet inte vad. Jag kände mig äcklad, som om jag inte duschat på ett år. Jag skakade och hela händelsen gör mig fortfarande rädd.

Är det såhär vårt samhälle verkligen ser ut? Ja, det är helt sjukt. Våldtäkter och andra sexuella trakasserier ökar ständigt och det gör mig riktigt rädd. Att vara rädd på kvällarna när man är ute och går, är det så konstigt i samhället vi lever i? Att man får panik när ens mobil dör och man inte är hemma, är det så konstigt? Nej! Detta samhället gör så jag vill spy. Jag förstår verkligen inte hur vissa människor kan bete sig som de gör. Skäms. Vet knappt vad jag ska säga, blir helt stum för det är så jävla sjukt.

(Vet att jag inte skriver så mycket längre men det blir så tyvärr, skriver när jag känner för. Kommer komma upp ett inlägg innan nästa år och säkert nått nu vid jul.)

En bild på mig och min fina vän Felizia❤️

Likes

Comments

Jag har precis kommit ur min depression. Det känns så jävla skönt att nu efter 2 1/2 år kunna säga att man fixade det!!

När jag var deprimerad trodde jag man skulle kämpa och kämpa tills en dag så mår man bra, bara sådär liksom. Jag visste ju dock att det antagligen inte skulle bli så och därför kom de där tankarna om att de inte kommer bli bättre. Så nej man kommer inte helt plötsligt må bra en dag, man ska lära sig hantera situationen! Man ska lära sig steg för steg för hur man står emot känslorna. DET är hur man tar sig ur en depression. Lära sig om sig själv och sina känslor. En depression är inget hinder. Det är en lärdom. Och jävlar vad allt i mitt liv är lättare nu. Efter min depression mognade jag enormt och har mer kontroll nu än vad jag hade förr! Så nu efter allt skit jag gick igenom är jag på ett sätt ändå glad över hur mycket jag lärt mig efter de här åren!

Allt kommer bli bra, men den enda som kan fixa det är DU!

Ge inte upp, bättre tider kommer tro mig🙏🏻❤️

Likes

Comments

Är så in i helvetes jävla glad!! Allting rullar på bra som fan! Har lärt känna mig själv och hur jag ska göra något otroligt. Min depression har lärt mig så himla mycket så det är sjukt. Har alltid velat skynda på allting, med mitt mående, killar osv osv. Men då har det aldrig blivit rätt. Men när jag väl bara tar de som det kommer istället för att stressa så blir allting så mycket bättre! Väntar man på nått gott väntar man aldrig för länge. Och så är det! Hoppas verkligen att livet håller sig såhär ett tag nu så jag kan få upp all energi och lycka jag tappat. Vägen till ens mål är tuff men fyfan va glad man blir när man klarat det. Klarar jag klarar ni! Ha en underbar fortsatt dag!❤️

Likes

Comments

Ursäktar att inlägget inte kom upp som det skulle igår. Gjorde tidsinställt men men, de är uppe nu iallafall!

Dagen idag var bra, nu mot kvällen jag blev väldigt irriterad på allt och alla och inte riktigt kan hålla humöret uppe. Sånt som händer, får försöka hålla mig undan från bråk då jag blir sur på allt haha..

Likes

Comments

Igår var jag inne på Facebook och såg den bilden nedan. Blev både hur glad som helst och hur förbannad som helst också. Jag blev glad pågrund utav vilken jäkla bra sammanfattning de var. Att de finns några människor med lite vett. Men blev sedan så jäkla förbannad.

Det är faktist inte svårare än såhär, när ska vårt samhälle fatta det? Dags o ändra lagen o de är nu. En våldtäkt är en våldtäkt oavsett vad. Våldtäkt=förstör hela livet för offret samt familj m.m. Mord=förstör hela livet för offret samt familj m.m. Helt ärligt så är de samma sak! Fine för er nu som är så petiga med allt mord och våldtäkt är "inte" samma sak. Men då ställer jag följdfrågan, vilket skadar mest? Mord eller våldtäkt? Vilken av de två lider en själv samt medmänniskor? Där var det inte lika lätt va? Så om man då förstår att båda svider lika mycket. Varför har våldtäkt så kort straff? Varför ska en våldtäkt betyda mindre när de skadar lika mycket bara för nån inte har dött pågrund utav mord? Många som är offer för våldtäkter slutar med att de tar sitt liv. Men handlar det egentligen om ifall nån dör eller inte? Nej. Längre straff för i helvete, det är äckligt pinsamt vad man skäms för hur kort fängelsetiden är.

Hade gärna velat nå fram med detta till vem de nu är som ändrar lagarna. Tips på hur?:)

Likes

Comments

Vill bara lägga in ett snabbt inlägg om min nya header. Försökte sååå länge, säkert två timmar haha på att göra en speciell header jag vill. Men de funkade inte så skulle göra en annan idé men nej tror ni det funkade? Nej haha såklart inte.. Så den jag har nu är inte världens snyggaste men har den tillfälligt tills jag orkar ta tag i o fixa en ny.

Kl 19:00 ikväll kommer inlägget jag pratade om igår ut, glöm inte att kolla!

Likes

Comments

Eftersom jag mår bra mycket bättre tänkte jag börja ett nytt kapitel med nya förändringar i mitt liv men även här! Kika in här lite senare så får ni se! Kommer som sagt också skriva en liten sak som jag berättade igår. Kram

Likes

Comments