Header
View tracker

Jag har precis kommit ur min depression. Det känns så jävla skönt att nu efter 2 1/2 år kunna säga att man fixade det!!

När jag var deprimerad trodde jag man skulle kämpa och kämpa tills en dag så mår man bra, bara sådär liksom. Jag visste ju dock att det antagligen inte skulle bli så och därför kom de där tankarna om att de inte kommer bli bättre. Så nej man kommer inte helt plötsligt må bra en dag, man ska lära sig hantera situationen! Man ska lära sig steg för steg för hur man står emot känslorna. DET är hur man tar sig ur en depression. Lära sig om sig själv och sina känslor. En depression är inget hinder. Det är en lärdom. Och jävlar vad allt i mitt liv är lättare nu. Efter min depression mognade jag enormt och har mer kontroll nu än vad jag hade förr! Så nu efter allt skit jag gick igenom är jag på ett sätt ändå glad över hur mycket jag lärt mig efter de här åren!

Allt kommer bli bra, men den enda som kan fixa det är DU!

Ge inte upp, bättre tider kommer tro mig🙏🏻❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Är så in i helvetes jävla glad!! Allting rullar på bra som fan! Har lärt känna mig själv och hur jag ska göra något otroligt. Min depression har lärt mig så himla mycket så det är sjukt. Har alltid velat skynda på allting, med mitt mående, killar osv osv. Men då har det aldrig blivit rätt. Men när jag väl bara tar de som det kommer istället för att stressa så blir allting så mycket bättre! Väntar man på nått gott väntar man aldrig för länge. Och så är det! Hoppas verkligen att livet håller sig såhär ett tag nu så jag kan få upp all energi och lycka jag tappat. Vägen till ens mål är tuff men fyfan va glad man blir när man klarat det. Klarar jag klarar ni! Ha en underbar fortsatt dag!❤️

Likes

Comments

View tracker

Ursäktar att inlägget inte kom upp som det skulle igår. Gjorde tidsinställt men men, de är uppe nu iallafall!

Dagen idag var bra, nu mot kvällen jag blev väldigt irriterad på allt och alla och inte riktigt kan hålla humöret uppe. Sånt som händer, får försöka hålla mig undan från bråk då jag blir sur på allt haha..

Likes

Comments

Igår var jag inne på Facebook och såg den bilden nedan. Blev både hur glad som helst och hur förbannad som helst också. Jag blev glad pågrund utav vilken jäkla bra sammanfattning de var. Att de finns några människor med lite vett. Men blev sedan så jäkla förbannad.

Det är faktist inte svårare än såhär, när ska vårt samhälle fatta det? Dags o ändra lagen o de är nu. En våldtäkt är en våldtäkt oavsett vad. Våldtäkt=förstör hela livet för offret samt familj m.m. Mord=förstör hela livet för offret samt familj m.m. Helt ärligt så är de samma sak! Fine för er nu som är så petiga med allt mord och våldtäkt är "inte" samma sak. Men då ställer jag följdfrågan, vilket skadar mest? Mord eller våldtäkt? Vilken av de två lider en själv samt medmänniskor? Där var det inte lika lätt va? Så om man då förstår att båda svider lika mycket. Varför har våldtäkt så kort straff? Varför ska en våldtäkt betyda mindre när de skadar lika mycket bara för nån inte har dött pågrund utav mord? Många som är offer för våldtäkter slutar med att de tar sitt liv. Men handlar det egentligen om ifall nån dör eller inte? Nej. Längre straff för i helvete, det är äckligt pinsamt vad man skäms för hur kort fängelsetiden är.

Hade gärna velat nå fram med detta till vem de nu är som ändrar lagarna. Tips på hur?:)

Likes

Comments

Vill bara lägga in ett snabbt inlägg om min nya header. Försökte sååå länge, säkert två timmar haha på att göra en speciell header jag vill. Men de funkade inte så skulle göra en annan idé men nej tror ni det funkade? Nej haha såklart inte.. Så den jag har nu är inte världens snyggaste men har den tillfälligt tills jag orkar ta tag i o fixa en ny.

Kl 19:00 ikväll kommer inlägget jag pratade om igår ut, glöm inte att kolla!

Likes

Comments

Eftersom jag mår bra mycket bättre tänkte jag börja ett nytt kapitel med nya förändringar i mitt liv men även här! Kika in här lite senare så får ni se! Kommer som sagt också skriva en liten sak som jag berättade igår. Kram

Likes

Comments

Som ni själva märkte blev det en paus med bloggen. Hade helt enkelt inte tid och inga idéer alls. Finns egentligen inte så mycket mer att säga haha.

Så hur är mitt liv i dags läget? Kan inte mer än säga att jag mår bra. Efter 2 1/2 år kan jag äntligen säga att jag mår bra! Det klart jag har dippar där jag bland annat får tankar som inte är bra. Men jag har lärt mig hantera de! Så mycket jag har gått igenom är sjukt. Helt ärligt trodde jag inte jag skulle stå här idag. Men de gör jag! Och min väg hit har jag fått så mycket hjälp av mina nära och kära som jag inte vet hur jag ska tacka! Min depression har förstört mycket i mitt liv. Men den har även lärt mig hur jag ska göra för att bli starkare och smartare. Är stolt över mig själv helt ärligt, är stolt över att jag aldrig gav upp, hur gärna jag än ville.

Jag går i en skola jag trivs med så mycket! Har hittat underbara vänner och jag har äntligen kunnat stå min familj nära och umgås på ett sätt som var längesedan!

Tänkte slänga in ett inlägg imorgon jag redan skrivit lite om, men tycker det är otroligt viktigt! Hoppas ni alla har en underbar kväll, glöm inte av att ni är så mycket starkare än ni tror! Kraam❤️

Likes

Comments

Idag var första dagen i gymnasiet för mig! Klassen verkade jättebra och jag tror verkligen jag kommer att trivas, kände mig trygg där redan från början vilket är underbart! Ser verkligen fram emot detta!

Kändes som jag nyss börjat högstadiet haha, och nu börjar jag gymnasiet! Det känns så stort liksom haha. Pågrund utav mitt mående var jag inte närvarande hela tiden i högstadiet och missade en hel del. Så detta blir ändå ett stort steg. Ett steg in i vuxenlivet när jag nu får börja ta eget ansvar osv. Kommer antagligen bli lite tufft då jag har svårt med nya stora förändringar men jag tror ändå att detta kommer gå bra!

Jag tror att gymnasiet kommer få mig att mogna en heeel del samt hitta mig själv igen. Men det blir inte bättre bara utav att jag börjar gymnasiet utan måste jobba en hel del med det själv såklart men känns som gymnasiet kommer hjälpa mig en del. Det må vara lite svårt men jag försöker och ska verkligen hitta den där riktiga Evelina som finns någonstans där inne bland alla andra olika evelinor haha..

Mitt mående är förresten så mycket bättre! Visst jag har mina dåliga perioder men jag kan äntligen kämpa emot även fast de är piss väl i stunden.

Nu ska jag ta och lägga mig, en ny dag väntar!

Likes

Comments

För varför ska jag egentligen behöva dölja mina ärr? Dom är gamla, bevis på att jag är stark. Varför ska jag behöva skämmas? The past is in the past och jag kan ej göra något åt det nu. Varför ska jag inte kunna få gå runt i min egna kropp utan att få 1000 blickar? Psykisk ohälsa är det fanimej inte många som förstår. Hur kan man döma nån för ens ärr?
Så snälla tror ni verkligen på att det är nu jag vill ha uppmärksamhet, eller vågar jag ta det där steget och inte behöva gömma mig och mina ärr livet ut?
Låt mig göra legs or hot dogs jag med. 🌭

Likes

Comments

Blir så jävla förbannad och samtidigt rädd, vad lever vi i för samhälle? Hur kan folk vara så sjuka i huvudet?! Jag stöttar med 50 kr, stötta ni med! 1 kr gör också skillnad! Hjälp till ni med så vi kan hjälpa tjejerna få det lite bättre även fast de är och kommer vara ett helvete för dom pågrund utav vad som hänt. Vissa Människor är inte som man tror dom är, var rädda om er! 

Två tjejer har blivit brutalt misshandlade av en riktig psykopat, Jockiboi har nu startat en insamling för dom här tjejerna så vi kan försöka hjälpa dom lite i livet! 

Information om vad som hänt i detalj och hur man gör för att bidra med en slant finns på länken nedan, OBS! Känsliga tittare varnas för obehagliga bilder! 

Klicka här för videon

Likes

Comments