Hej!
Fixade mat idag tillsammans med mina tjejkompisar. Var jätte mysigt att umgås tillsammans!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Köpte lite nytt till Jayden på Lindex i veckan. Kolla brillorna, asså så söta haha!

Likes

Comments

Hej! Glömde helt bort att vi hade bokat tvättstuga idag, så fick köra ner med vagnen och tvättkorgen några vändor! Jayden sov så gott så det var ju skönt.
Nu ska jag plocka lite här hemma och vänta på att maskinerna ska bli klara!

Likes

Comments

Hej! Idag har Jaydens morfar vart på besök hos oss. Vi var ute och åt sen myste Jayden och morfar hemma!
Nu har han nyss åkt och vi ska bara ta det lugnt.

Likes

Comments

Idag på förmiddagen då var vi till BVC för vägning och mätning. Allt såg jätte bra ut och Jayden är till och med längre än medel! Både jag och hans pappa har långa gener så det är väl inte så konstigt :)

Kommer ihåg i början när man skulle till BVC, när lillen var alldeles nyfödd. Det var såå jobbigt att åka dit när man inte fått in rutiner och man sov typ inte heller, sen skulle man upp tidigt och sätta sig i bilen. Man ville ju bara vara hemma.. Menar att allt kändes så himla rörigt, det var mat, byta blöja, hinna duscha och äta frukost osv..
Nu är det inte alls så, utan det flyter på och vi vet vad som ska göras och hur det ska göras haha!
Jayden är oftast lite morgontrött och väldigt lugn på dagen. Han kan ligga en stund själv medan jag grejar lite med städ eller så.
Mot kvällen är han mer krävande och måste vara nära oss hela tiden, han är även väldigt gnällig innan han kommer till ro och somnar för natten.

Likes

Comments

Var ute på en promenad med Jayden, men det blåste så himla mycket så gick typ bara genom stan...

Likes

Comments

Jayden har nyss fått sitt kvällsbad, han älskar att bada varmt och sen få massage efteråt!
Jag brukar ha olja eller babytvål när jag badar honom. När jag badat med tvål så smörjer jag in hela hans kropp med bodylotion efteråt, har jag redan olja i badet så behövs inte det.


Ligger på mammas morgonrock och kollar in tven och pratar lite med mig!

Likes

Comments

Hej!
Har vart en lugn och skön dag idag. Jag och Jayden var ute på en promenad för ett tag sen. Nu är vi hemma och han sover i min famn.

Likes

Comments

Hej!
Åkte till Ikea idag för att köpa EN liten grej, snacka om onödigt. Typ en slev som vi behövde haha asså... Och som vanligt så måste man ju köpa glass och korv när man är där, det är det bästa med Ikea om man frågar min kille haha. Nu sitter jag och Jayden här hemma och vilar medan pappa är och tränar. Är så varmt ute nu så tänkte vänta tills lite senare så kanske man kan ta en prommis med vagnen!

En gäsp blev med på bild!

Likes

Comments

Vi bor ju just nu i en etta på stan, vilket är helt ok än så länge. Men vi måste hitta något nytt innan lillen blir större och börjar krypa osv. Vi vill ju att han ska få den plats han behöver, få ha sina leksaker och eget rum osv. Men det är såhär det ser ut just nu av lite olika skäl, vi håller på att leta efter ny lägenhet men det är svårt att få tag på tyvärr..
Han har sin säng (som han aldrig sovit i) haha.. Så den tar ju lite onödigt med plats faktiskt. Sen har han 2 babysitter och ska köpa ett babygym åt honom snart så han kan börja ligga där.
Det kommer bli bättre snart, bara att ha tålamod och inte stressa upp sig allt för mycket över det.

Såhär ser det ut hos oss, vi har ett skötbord man sätter på badkaret och sen kan man även fälla upp det. Super smart! Tycker det är äckligt att byta bara på en skötbädd på soffan eller sängen, och sen har man ju vatten så nära när man ska göra rent osv, man slipper hålla på och krångla lixom.

Likes

Comments