View tracker

Nu har jag köpt en fin calender inför kommande år! Setat och skrivit i lite jobbpass osv nu.

Likes

Comments

Köpte 2 stycken lip plumpers som kom för någon dag sedan, ville testa om det funkade.
Sved lite på läpparna men jag tycker inte att jag såg någon skillnad alls faktiskt.. De kostade 69 kr st så det var ju ingenting, men hade förväntat mig ett bättre resultat!

Likes

Comments

Blev jätte sen middag idag, kl är 22.30 och vi har nyss ätit klart haha! Gjorde köttfärsgratäng och sen en med quorn till mig eftersom att jag inte äter kött.
Imorgon ska jag jobba på ett nytt ställe och känner mig lite nervös faktiskt.. Hoppas att allt går bra. Börjar bli så himla trött och slut nu pga graviditeten så känns skönt att jag bara jobbar 2 månader till.

Likes

Comments

Börjar få värsta vikt nojjan nu. Jag som nästan kommit över allt det där med vikt, och nu börjar det smyga sig tillbaka igen...

Innan jag blev gravid så tänkte jag så mycket på vikten och vad jag stoppar i mig, att jag måste träna varje dag i veckan osv. Blev väldigt överdrivet ett tag för ca 1 år sedan. Jag har aldrig haft problem med vikt och har aldrig vart över eller underviktig. Jag vet inte vad allt kom ifrån, men började iallafall träna jätte mycket och gick ner massor i vikt, vägde som mist 49 kg med mina 170 cm. Hade kaloririka de på mobilen där jag skrev upp ALLT jag åt, och förbjöd mig själv att äta mer än 1000-1500 kalorier om dagen. Eftersom att jag inte åt som vanligt så blev jag ju väldigt hungrig så ca en gång i veckan blev det att jag istället frossade i mig mat, sötsaker och annat. Efteråt ångrade jag mig såklart och fick världens ångest och sen gick det runt sådär. Som tur var gick det inte för långt så det tog skada på min kropp.

Nu när jag är gravid så har jag gått upp ca 8 kg. Från ca 53-61 kg. Tycker att mina armar är så himla stora och jag känner mig bara obekväm just nu. Och det har Lixom kommit de senaste veckorna också. Har vart så himla nöjd innan, och inte tänkt något på det.. Men nu känner jag mig inte alls bekväm. Hoppas att det bara känns såhär tillfälligt.

(Detta är typ v.20?)

Likes

Comments

Fick ont i ryggen nu på morgonen, och mår lite lätt illa. Känns så skönt att det äntligen händer något?! (Haha). Hela min graviditet har vart så himla lugn och har mått super bra verkligen, så nu tycker jag nästan att det är lite spännande att det känns något i kroppen och att det händer lite. Men jag är ju såklart JÄTTE tacksam för hur fantastiskt jag har mått hittills, har ju hört om många som mått väldigt dåligt...

Bebis sparkar för fullt och jag kan inte sluta le när jag tänker på att han ligger där inne!

Likes

Comments

Nu känns det verkligen att det är en bebis i magen! Känner sparkar hela tiden och ibland spänner magen såå mycket. Älskar den här känslan!

Likes

Comments

Är ute sista minuten i år för att handla alla julklappar. Nu är vi äntligen klara och ska snart åka hem, våran lunch var super!!

Likes

Comments

Har nyss fixat naglarna lite och ska väl snart börja sminka mig och göra mig klar för att åka hem till Dalarna över jul. Ska bli så himla skönt och mysigt! Och på lördag kommer sambon äntligen. Han har varit i Frankrike i en vecka så nu längtar jag efter honom!

Likes

Comments

Hämtade startboxen från Apoteket hjärtat idag! Så himla spännande och se vad det var i! Massor av bra saker, bla en gullig napp, våtservetter och massa prover. Tycker det är bra att få prover då man vet vad man ska köpa mer av sen!

Likes

Comments

Har fixat massa saker nu på förmiddagen, så nu sitter jag och ska äta lunch. Efter det ska jag vila lite och sen till jobbet.

Likes

Comments