Äntligen är det fredag och jag ska hem till Dalarna till familjen! Så himla skönt att bara få vara där och slappna av.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Varm choklad och ost macka, hur gott är inte det? Sitter i soffan nu och tar det lugnt innan jag ska till min praktik för sista dagen den här veckan!

Likes

Comments

Sitter och äter frukost just nu, ska snart göra mig iordning för att åka till min praktikplats första dagen! Sedan hem och på en utbildning för jobbet.
Hoppas att alla har en bra måndag!

Likes

Comments

Har nyss gjort lite chokladmuffins som man kan mumsa på ikväll!

Likes

Comments

Fixade mina naglar lite nu på morgonen, dom är såå korta, fy.. Kan inte ha långa naglar då dom bara går av. Ska försöka få in en tid till att gå och fixa den nån dag i veckan.

Likes

Comments

Vill bara ha ALLT nytt. Nytt köksbord, soffbord osv. Har beställt två byråar då vårt garderobsrum är kaos, vi behöver mer förvaring. Dom kommer på måndag så det ska bli jätte skönt!
Vi bor ju i en etta så man måste vara lite smart med skerna så att det inte bli för trångt, vi har det alldeles för trångt nu så mycket saker måste bort och köpas mindre.

Om man ändå hade detta sovrum... 😍

Likes

Comments

Sitter och äter frukost just nu. Vet inte alls vad som händer idag faktiskt.

Likes

Comments

Har nyss skjutsat sambon till några kompisar och jag sitter nu i soffan med lite godis framför idol. Ska bli så skönt att slappna av hela kvällen, kolla på film och göra ingenting!

Likes

Comments

Jag sitter just nu på jobbet. Går intro för ett nytt jobb och allt känns ganska rörigt. Jag är trött och vill bara hem. Har mycket att plugga nu också så det känns också jobbigt. Men jag försöker ändå att tänka positivt och inte bli för stressad.
Hoppas att alla har en bra dag!

Likes

Comments

Hej! Det här är mitt första inlägg här på bloggen. Här kommer jag skriva om mitt liv, vad jag gör och lite andra småsaker. Just nu ska jag försöka ta mig upp ur soffan och gå till affären för att köpa bröd till en soppa jag ska göra idag. Det börjar ju bli så himla kalls nu så tycker det passar bra med något värmande.
Blev så himla seg nu när jag väl hade satt mig här, haha. Slutade jobbet tidigt idag, kl 12. Ska fixa maten och sen vänta på sambon som ska komma hem, sen ska vi till gymmet tillsammans!

Likes

Comments