Nu är det måndag igen och jag gjorde lunch med banan paniksar & nutella, mums! Kom nyss från ett kort jobb pass och ska snart vidare till min praktik.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu är det verkligen höst, och tycker det är så mysigt att tända ljus på morgonen nu när det är lite mörkt ute.

Likes

Comments

Har vart med min killes familj idag och fixat lite saker. Så nu när jag kom hem så städade jag lite snabbt, nu sitter jag och myser med det här och kollar på orange is the nej black. Kollade på den förra året typ sen glömde jag bort det, så har börjat kolla nu igen. Den är ju såå bra!

Likes

Comments

Äntligen är det fredag och jag ska hem till Dalarna till familjen! Så himla skönt att bara få vara där och slappna av.

Likes

Comments

Varm choklad och ost macka, hur gott är inte det? Sitter i soffan nu och tar det lugnt innan jag ska till min praktik för sista dagen den här veckan!

Likes

Comments

Sitter och äter frukost just nu, ska snart göra mig iordning för att åka till min praktikplats första dagen! Sedan hem och på en utbildning för jobbet.
Hoppas att alla har en bra måndag!

Likes

Comments

Har nyss gjort lite chokladmuffins som man kan mumsa på ikväll!

Likes

Comments

Fixade mina naglar lite nu på morgonen, dom är såå korta, fy.. Kan inte ha långa naglar då dom bara går av. Ska försöka få in en tid till att gå och fixa den nån dag i veckan.

Likes

Comments

Vill bara ha ALLT nytt. Nytt köksbord, soffbord osv. Har beställt två byråar då vårt garderobsrum är kaos, vi behöver mer förvaring. Dom kommer på måndag så det ska bli jätte skönt!
Vi bor ju i en etta så man måste vara lite smart med skerna så att det inte bli för trångt, vi har det alldeles för trångt nu så mycket saker måste bort och köpas mindre.

Om man ändå hade detta sovrum... 😍

Likes

Comments

Sitter och äter frukost just nu. Vet inte alls vad som händer idag faktiskt.

Likes

Comments