View tracker

Godmorgon på er!

Hoppas ni sovit gott!
För det har jag, i alla fall den tiden jag fick sova :P

Idag har jag en känsla att kropp och knopp inte hänger ihop.
Dom funkar helt enkelt inte, samarbetar inte....
Inte alls...

Men idag blir det att pilla och plocka här hemma. Ser ut som jag vet inte vad.
Måste även ta mig till affären samt tanka upp bilen..

Alltid lika roligt... Eller..?

Bästa känslan ✌🏻️


Puss Evelina
😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker


hej på er!

känns som en evighet sen jag uppdaterade bloggen.
Vilket det också är.
Idag är inte en bra dag på så många olika sätt.
Jag är hemma från jobbet för jag har sån otrolig verk i min kropp. Från benen och upp i huvudet. Känns som jag inte känner vissa av mina kropps delar. Vilket är en hemsk känsla samtidigt som det gör fruktansvärt om.

Sen går min mobil på högvarv, flera människor som vill ha kontakt, som vill träna mig och Nattrun, erbjuder olika saker olika priser. För att träna oss. Så vi kan bli bättre.
Känns endå roligt att folk tror på oss, dom tror på mig som ryttare och dom tror på henne som häst.

Det sista som är jobbigt idag, det som är mest tungt. Min älskade farmor lämnade mig för ett år sedan. Det var precis ett år sedan jag såg henne, pratade till henne, önskade på ett mirakel. Men livet har sin gång och ingen får leva för alltid. Synd bara att min farmor skulle lämna mig så tidigt. Men änglarna behöver väl henne mer än jag. Så jag hoppas och tror, att min farmor sitter i himlen, kan sticka igen, laga mat, och baka. Att hon ska klara allt sånt hon inte kunde innan. Jag hoppas det, och jag hoppas hon väntar på mig där uppe. För farmor vi ses snart igen. Då ska jag berätta allt för dig, varenda liten sak. För bara på detta året, har det hänt så mycket som jag hade önskat att du fick uppleva. för det var saker du hade velat uppleva.
-Jag älskar dig farmor, det kommer jag alltid att göra <3Tid det är det finaste man kan ge till en annan människa, för det är tid man aldrig kan få tillbaka. Jag ger dig tid, jag väntar på dig. Att du ska smsa eller stå utanför min dörr, men öppna armar och vilja ha mig.
Men min känsla är, att du inte vill ha mig, inte längre. Den känslan gör så ont att känna. Men i bland undrar jag, var jag värd dig... jag tror inte det, du var för bra för mig. Som en saga, för bra för att vara sann. Men jag älskar dig så mycket, och jag saknar dig. Men min dörr kommer alltid vara öppen för dig, när du än vill använda den. Så står den här. redo att användas.

Puss Evelina

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!
Idag är inte en bra dag, så jag känner att jag måste spy ur mig allt.

Ibland känns det som hjärtat ska hoppa ur bröstet på mig. Ibland vill jag bara slita ut det, spotta på det, trampa sönder det. Så det går sönder, i bitar. Det går inte att laga alla trasiga hjärtan. - tyvärr.

Mitt hjärta är som ett pussel, frågan är, kommer jag klara att lägga pusslet. Kommer det att vara så här? Ska det vara så här och hur länge ska jag känna det så här? Är det borta imorgon?
Det känns just nu som jag står i lera, och för varje dag som går, sjunker jag längre och längre ner. Frågan är, har jag slutat kämpa mig upp? Kommer det alltid vara så här?
Ska jag bli slukad av sjunk lera, tagen av mörkret, tappa andan, tappa orken, vilken ork?
Har mina batterier laddats ur? Behöver jag som alla andra, ladda upp dom, ligga i sängen i mörker.
Glömma bort, hoppas det försvinner, ta allt som har med allt och göra, och släppa för en stund.
Jag tror inte det räcker, det känns som jag tappar andan, får mera slag rätt i magen. Kan inte bara någon slå mig i fejat, hårt som bara den, hälla kallt vatten över hela mig? Skulle det hjälpa? Skulle det bli bättre? Eller skulle jag inte känna slaget i ansiktet? För jag är sönder slagen, för jag är spottad på, borta, helt borta?
Är jag borta? Eller är det bara så att jag inte syns?

Skriken, hörs dom? Leendet som kommer på, det dit klistrade, det som ska vara där för att alla ska vara glada? Nöjda, är det de ni ser, en tjeja som mår bra, som lever livet. Som inte funderar eller tänker. Som inte känner?
Som bara står och tar och tar och tar... Som alltid finns, vars axel som alltid finns till hands. Personen du alltid kan komma till om det är något, för hon är alltid här. Med öppna armar, tar emot, stöttar och tröstar.
Är det den personen som ska vara jag nu? Som ska ta och ta och ta, och sjunka i leran?


Jag vet vad som måste göras, men ändå sitter jag kvar här, Och det skrämmer mig hur lätt jag får tag på dig var du än är.

Likes

Comments

Likes

Comments

Denna lilla söta kom ur mitt ägg när jag gick från bilen in till jobbet.

Asså seriöst jag är beroende av Pokémon go.

Ikväll blir det ut och leta med Hanna och Rebecca!


-när hjärnan går på högvarv och säger en sak, hjärtat säger en annan sak. Ska jag springa ska jag våga, ska jag bryta det du sagt, eller ska jag stå här och ta de du sagt, springa åt andra hållet. Hållet som är så långt bort, det som är längre än längst. Ska jag ta den lätta eller svåra vägen. Orkar jag hinder, motgångar?
Eller ska jag bara stå, se på och le.
Le det där stora leendet, peppa och bara finnas. En axel att gråta emot.
Ibland måste man lyssna på både hjärtat och hjärna. Men oftast måste man lyssna på andra. Kommunicera. Det är viktigt. Prata om sånt man inte vill prata om. Visa sig svag, men ändå inte.
Ibland är det viktigt att ta ner knytnävarna, inte alltid ha dom uppe, inte alltid kolla bort låssas som allt är bra. Det är okej att gråta, det är okej att gråta massor. Så länge dina tårar går att torka.


Puss Evelina 😘

Likes

Comments


Helloj på er!

Herregud trodde inte jag skulle hinna, men det gjorde jag.
Soppor, dammsuga, torka golv, plocka bort ALLT sen igår. Då menar jag flaskor, korkar, papper, öppnare, disk, muggar ja allt!

Känns faktiskt bra om jag får säga det själv ;)
Äntligen lite najs här hemma. Underbart. Nu sitter jag här, helt ny duschad och ska slänga i mig lite kaffe och göra mig i ordning för att dra till jobbet strax.

Kommer mobil uppdateringar under kvällen. Tänkte att jag skulle hinna skriva inlägg till er som publiceras under kvällen. Men icke de hanns ej med. Men det var ju inte så prio ändå ;)


Har inga nya bilder, så kastar in lite "gamla" haha!

-Hur ska jag kunna glömma bort, hur ska jag kunna glömma oss, hur ska jag kunna börja om. Hur ska jag kunna ge hela mig till någon..?

​Puss Evelina

Likes

Comments


Helloj på er!
Min dator har senaste tiden varit trött och slö och inte fungerat som den ska.
Men tydligen var det för dom där dumma pop up´s som kommer är tydligen viktiga att läsa. hade en stor uppdatering på datorn som behövdes göras. Vilket den gjorde i natt, kanske ska bli bättre på att hålla koll på sånt.

MEN nu är den uppdaterad och datorn fungerar lika bra som när jag köpte den!
Yeah!

Så vad har jag gjort? Jo plockat bort alla flaskor och burkar och disk sen igår. Va en del, nu går diskmaskinen på högvarv i köket och jag ska springa ut med alla soppor så de inte börjar lukta arsle här. Ska hälla i mig lite kaffe också. Ska försöka att hinna med att dammsuga och torka av golven (vilket behövs) innan jag börjar jobba. Skulle även behöva att hoppa in i en dusch och känna mig lite nice. Känns som jag stinker cider och hallonlakris.

Men nu har jag ju som sagt fixat datorn bättre, så mera och bättre uppdatering.
Ska även bli bättre på det där med att ta kort på det man gör. Inte min starka sida än, men jag försöker.

-jag försöker bättra mig lite varje dag, jag försöker tänka på vad vi pratat om, ta till mig det.
Göra om göra rätt, det är inte alltid så lätt som alla säger, men jag försöker. Jag kommunicerar.


Puss Evelina

Likes

Comments

Helloj på er!

I början av sommaren lovade jag kelian att han skulle få följa med till stallet, visst fick han det igår.

Och lycklig var han för det, även att nattrun kanske var för stark för honom när dom skulle promenera lite 🙄

Tror båda två var lyckliga för att träffa varandra 😍

Kan stirra mig blind på dessa bilder.


Puss Evelina
😘

Likes

Comments