Vad händer i världen? Det finns så mycket ondska och mörker överallt. Hur har man hjärta till att göra så mycket skada?

Som de flesta vet, har Sverige blivit omskakat idag. Efter allt som har hänt och fortfarande händer i världen, var det bara en tidsfråga innan Sverige skulle råka ut för samma sak.

Jag sitter nu i soffan med en olustig känsla i magen medan jag tittar på nyheterna om händelsen. En känsla av ångest, illamående, rädsla och sorg. Min tanke går till familjerna som blivit drabbade.

När ska det här ta slut?
Ta hand om er!
Puss!💋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag ligger just nu i sängen och tittar på "The Holiday", vilket är en av mina favoritfilmer genom tiderna! Jag tröttnar verkligen aldrig.

Det var ju ett tag sen vi hördes. Under tiden jag varit borta, har det egentligen inte hänt något speciellt. Jag har jobbat och varit till Valbo med Linnea och Johan bland annat. Jag fick med mig hem en body scrub från Rituals samt ett duschskum som jag tänkte berätta mer om senare. Men anledningen till att vi åkte var för att köpa present till Ida och Ellen som vi ska fira i helgen. Jag är riktigt taggad!

Ni får ha det så bra så hörs vi!

Vad tycker ni om min nya lila tröja förresten? Jag älskar den!

Puss!💋

Likes

Comments

Idag fyller en av mina närmsta vänner och en av de bästa människorna jag känner 20år. Hon är en sådan vän man inte kan vara utan, hon har hjälpt mig med så mycket.

Vi har känt varandra i ca 7år och under den tiden har vi varit med om mycket, bland annat studenten. Jag är så himla glad att jag har dig Ida, du betyder otroligt mycket!

Grattis på din 20årsdag!
I Love you!👯
Puss!💋

Likes

Comments

Hur gammal är jag? 19 år, alltså 97a.

Hur gammal känner jag mig? Oj, jag vet inte riktigt. Det beror på. Ibland är jag barn (speciellt när jag och min syster drygar på varandra) och ibland känner jag mig vuxen.

Vem ringde jag senast? Linnea Wahlström

Mitt bästa ämne i skolan? Jag gick ju ekonomi, så jag tror att företagsekonomi och psykologi var roligast.

Något husdjur? Jag har en hund och en Ara papegoja. Jag har också haft två hundar till.

Några syskon? En storebror och en lillasyster. Sedan har mammas man två barn och pappas flickvän också, så jag har tre extrabröder och en extra syster. Sedan har vi min brors flickvän Jenny som är som en storasyster för mig.

Favoritaffär? Sephora och Carlings.

Favorithögtid? Julafton.

Vilken färg har jag mest av i garderoben? Jag har så mycket olika färger i min garderob, men jag tror att det kan vara svart.

Vilken film såg jag senast? Skönheten och odjuret på bio.

Vilken serie såg jag senast? Andra avenyn.

Morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska helt klart! Jag har riktigt svårt att komma upp på morgonen.

Vart ligger min mobil när jag sover? På sängbordet.

Favorit TV-program? Oj, den var svår. Jag brukar inte titta på TV men det kan nog vara tunnelbanan.

Hur många kuddar sover jag med? Alltid fyra stycken! Kan inte sova annars, haha.

Puss!💋

Likes

Comments

Då var det måndag igen då, och idag är jag uppe med tuppen för jag ska in på körlektion innan jobb.

Hoppas er helg har varit bra! Min helg har varit mycket bra. I lördags började dagen med en joggingrunda tillsammans med min moster, och innan vi började springa letade vi blåsippor.

På kvällen var jag först ute på middag tillsammans med Linnea och Johan vilket var riktigt gott och trevligt! Sedan på kvällen hamnade vi på en 20årsfest, och kvällen avslutade med krogen.

Igår när jag kom hem åkte jag och familjen direkt ut och grillade, det var väldigt mysigt men det blåste hur mycket som helst. Med andra ord har min helg varit bra!

Hoppas er har varit bra!
Puss!💋

Likes

Comments

Just nu sitter jag på bussen påväg till jobbet. Jag gick upp vid 8 i morse och gjorde ordning havregrynsgröt med banan och kanel till frukost. Sedan satt jag framför TV:n och tittade på Gossip Girl samtidigt som jag sminkade mig, åt och drack kaffe.

På schemat idag står jobb först och främst, sedan kanske jag ska ut och övningsköra. Jag är ledig ikväll så jag får se vad kvällen har att erbjuda.

Jag hoppas ni får en bra fredag!
Puss!💋

Likes

Comments

​Jag sitter här vid köksbordet och dricker vanilljte just nu, nyduschad och redo för att strax gå och lägga mig. 

Idag är det onsdag, och det betyder att det snart är helg. Dagen har som vanligt gått åt till jobb och sedan har jag också tränat. Jag börjar faktiskt se resultat nu vilket är hur kul som helst! Den här veckan har faktiskt varit väldigt bra, jag är fortfarande motiverad till träning, jag har sökt högskola, bokat körlektioner och halkbana, det går bra på jobbet, jag har fått hem nya snygga kläder (som jag självklart kommer visa senare) osv. 

Jag måste verkligen ta vara på dagar som är bra, för det finns så många som vanligtvis inte är bra för mig. Jag har på senaste varit i en svacka, vilket betyder att jag ofta mått dåligt. Jag tror att det har att göra med att det har hänt så mycket runt mig och sådant. Men jag börjar faktiskt må väldigt bra igen, saker börjar ljusna för mig. 

hoppas er onsdag har varit lika bra som min!

Puss!💋

Likes

Comments

Jag är en som oroar mig för allt: Om något händer, till exempel om jag ställer in planer med någon, blir jag orolig att den ska bli arg eller ledsen.

Jag sjunger hela tiden: Jag sjunger varje dag hela tiden typ. Jag kan bli tillsagd till och med för att jag inte kan vara tyst när det gäller att sjunga. Brukar "skriksjunga" på mitt rum med hög musik i bakgrunden! Är musikfantast.

Om jag är deppig lyssnar jag alltid på soundtracks från filmer: Det hjälper faktiskt, när man ligger där i sängen med ångest och man behöver gråta. Jag lyssnar ofta på soundtracks från filmer som Pearl Harbor och Titanic. Efter känns det faktiskt lite bättre.

​Min familj och min närmsta vänner kommer alltid först: Familj och vänner betyder verkligen allt för mig, det viktigaste för mig är att dom har det bra. 

​Jag funderar ofta på min framtid: ​Jag tänker ofta på vad jag kommer göra i framtiden, vad jag kommer ha för jobb, hur jag bor osv. En dröm jag har, är att ha ett eget rum i mitt hem åt en massa instrument. 

​Kläder är ett av mina största intressen: ​Jag älskar att klä mig i olika stilar, jag har ingen speciell stil. Jag använder det jag tycker är snyggt, det är väldigt viktigt att våga vara sig själv.


Puss!💋

Likes

Comments

Första dagen på den här veckan. Den har faktiskt börjat bra även om det är långt till helg. Idag har jag jobbat, tränat och gjort mamma sällskap när hon var barnvakt. Nu sitter jag nyduschad i soffan och tittar på TV, men snart år det sängdags för mig för jag börjar sju i morgon.

Helgen som var, var hur bra som helst! Jag jobbade på fritidsgården i fredags, då Ida kom och hälsade på. Sedan kom också Linnea och Johan. Lördagen gick som sagt åt till att titta på bio med min syster Fanny och sedan kom Linnea och Johan en sväng. Och igår tittade jag på innebandy tillsammans med Ida och Sara. Helgen gick alltså åt till att umgås med väldigt bra människor!

Hoppas er helg och må dag var bra!
Puss!💋

Likes

Comments

Sista dagen på denna veckan. Det var länge sedan jag uppdaterade bloggen om positiva och negativa saker med veckan så jag tänkte göra det nu.

+ Jenny började jobba igen.
+ Jag höll i med träningen hela veckan.
+ Jag och min syster gick på bio tillsammans. Förövrigt var filmen väldigt bra, en av de bästa jag har sett om jag ska vara ärlig.
+ Jag fick veta att jag ska få jobba längre än väntat.
+ Jag har umgåtts med fina vänner.

//

- Mensvärk nästan hela veckan.
- Huvudvärk på det också nästan hela veckan.
- Umgicks inte med familjen så mycket eftersom jag kom hem sent från jobbet och tränade på det, så max en timme varje dag.

Som ni ser var det inte så lätt att hitta på negativa saker med veckan som var, så det fick bli fem positiva och tre negativa.

Hoppas er vecka har varit bra!

Puss!💋


Likes

Comments