View tracker

Här ligger jag i min säng och inte kan sova. Med "alla vi barn i Bullerbyn" på datorn i bakgrunden och en skön säng, borde jag väl kunna sova tycker jag. Men icke. Därför har jag nu tittat runt på olika gitarrer som jag vill köpa, just nu lånar jag min mammas mans gitarr så jag tänkte att det är dags att införskaffa mig en egen! Men jag vill ju ha en "bra" så det kommer kosta lite, därför måste jag vara säker på vilken jag vill ha.

Jag har hittat några stycken som jag har fastnat för, jag vill ha en gitarr med stålsträngar vet jag iallafall. Men ni får gärna hjälpa mig!

Puss!💋

Likes

Comments

​Då har ännu en vecka gått. Just nu sitter jag med en tallrik nudlari knät och funderar på vad jag har gjort den här veckan, och hur den har kunnat gått så fort. Jag skriver ner lite positivt och negativt åt er!

+ Jag har jobbat nästan hela veckan.

+ Jag opererade tanden.

+ Jag fick hem lite kläder.

+ Jag har umgåtts mycket med familj och vänner.

+ Jag hade gitarr- och sångkväll igår med morfar och morbror, vilket var det roligaste på hela veckan tror jag. Det var riktigt kul! 

//

- Jag har haft ont i munnen hela veckan nästan.

- Jag gjorde av med mycket pengar. 

- Jag åt väldigt mycket onyttigt.

- Jag stökade ner mitt rum.

- Jag har haft huvudvärk hela veckan typ.

Hoppas att er helg har varit bra!

​Puss!💋

Likes

Comments

Torsdag igen då. Veckorna går så himla fort! Det är snart helg iallafall vilket är hur skönt som helst! Jag har jobbat hela veckan hittills nästan, medan jag också har hunnit med att opereras, träffat vänner osv. Jag sitter nu på golvet i mitt rum och försöker samla kraft till att städa och packa för i morgon är det dags att åka till pappa. Det kommer inte finnas tid i morgon till det alls, först jobb från 7-15 och sen igen från 16.30-23 så hela dagen kommer gå åt.

Hur ser helgen annars ut då? Jo, på lördag ska jag hem till min morfar och mormor och ha gitarr- och sångkväll vilket kommer bli riktigt kul! Söndag kommer gå åt till att mysa med familjen, hela helgen planerad. I vanliga fall brukar jag få ångest över att helgerna är fullbokade, men det gör mig ingenting den här helgen för jag kommer bara göra roliga saker.

Här är två tröjor och ett par byxor som jag har fått hem. Ett par blåa byxor från Junkyard, en vit T-shirt från thrasher och en grå/svart tröja som det står Metallica på. Jag är riktigt nöjd faktiskt! (Haha, titta min syster på den sista bilden).

Vi hörs!
Puss!💋

Likes

Comments

Nu har jag tittat runt lite på olika hemsidor på skor som jag vill ha till våren. Jag kan inte bestämma mig för kärleken till alla skor på bilderna nedanför är lika stor. Kan någon hjälpa mig?

Puss!👄

Likes

Comments

Mina syskon. Mina fina syskon som alltid gör en glad, som alltid finns där för en och som aldrig sviker en.

Pontus har så länge jag kan minnas varit en så kallad "överbeskyddande" storebror. Han har alltid brytt sig, om jag till exempel har blivit illa behandlad har han alltid ställt upp för mig. Vi har bråkat mycket i våra dagar men ändå älskar vi varandra fullt ut! Jag ser upp till min storebror enormt, det var han som fick mig till att börja spela gitarr till exempel! Han flyttade ut för något år sedan med världens bästa Jenny, och även om vi inte träffas så ofta är det som att ingen tid har gått när vi väl gör det.

Fanny då, där är det jag som har varit den "överbeskyddande" systern. Hon är som min lilla diamant som ingen får göra illa. Hon är en sån fin person som inte får bli illa behandlad. Fanny är min bästa vän. Hon förstår mig alltid även fast hon är så ung. Hon finns alltid där för mig och får mig alltid att må bättre när jag mår dåligt. Jag ser upp till Fanny också för hon är alltid så smart och vet alltid sin sak, hon har lärt mig mycket trots att jag är äldre. Vi har alltid roligt tillsammans för att vi har samma konstiga humor, haha!

Jag älskar mina syskon så otroligt mycket att ord inte kan beskriva. Jag hade aldrig klarat mig utan dom!
Puss!💋

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har precis fixat som jag vill ha det i mitt rum hemma hos min mamma. Allt är perfekt, men det finns ändå en del grejer som är mina favoriter och jag tänkte ta upp fem av dem.

1. Min klädställning med mina favoritplagg i garderoben.

2. Mitt smyckesträd som var en julklapp till mig själv.

3. Min hylla över sängen. "That's the spirit" är namnet på ett av bmths album.

4. Mina Marshall hörlurar som jag fick av pappa i julklapp!

5. Sist men absolut inte minst! Gitarren såklart!

Puss!💋

Likes

Comments

Då har en vecka till gått, och det är faktiskt rätt skönt att julen är över. Det känns att den är ute på riktigt efter den här veckan. Jag tänkte skriva om fem positiva saker och fem negativa om just min vecka.

+ Jag fick hem mitt smink som jag hade beställt.

+ Jag umgicks mycket med Linnea E.

+ Jag var i Uppsala med pappa och familjen.

+ Vi öppnade fritidsgården igen.

+ Jag storstädade mitt rum hos både mamma och pappa.

//

- Jag hade världens mensvärk den största delen av veckan.

- Jag hade ångest.

- En väldigt nära person till mig hamnade på sjukhus.

- Jag fick inte jobba så mycket.

- Jag spelade inte gitarr på hela veckan.

Hoppas att er vecka har varit bra!

Puss!👄

Likes

Comments

Hej på er, hur skönt är det inte med helg! Den började med att jag var på innebandy i Uppsala när pappas flickväns son spelade, vilket var mysigt! Senare mot kvällen jobbade jag på fritidsgården vilket alltid är kul. Efter jobbet åkte jag till Valbo och umgicks med några vänner! Min fredag var alltså ganska fullbokad. Därför kommer lördagen gå åt till att vila i soffan och titta på friends.
Vi hörs
Puss!💋

Likes

Comments

Jeansjackor är så himla underskattade om man tänker efter. En jeansjacka som är oversized är ju hur snyggt som helst. Därför har jag fixat ihop lite kläder som en jeansjacka skulle passa till. Vad tycker ni?

Puss!👄

Likes

Comments

Titta vad jag hittade när jag fixade ordning med mina smycken! Hittade ett snyggt halsband som set ut som handklovar, riktigt coolt halsband tycker jag faktiskt. Jag har funderat på att köpa ett liknande, men nu slipper jag det som sagt eftersom jag har hittat det här.
Puss!💋

Likes

Comments