Vi samlades hela släkten i Tällberg för att fira momma som fyller 80 år nu i oktober. Det var så jäkla mysigt på hotellet vi var på, det hette Green Hotell tror ja. Vi började dagen med lunch och ett glas vin, sedan gick jag mamma och moster ner till badet. Var en bubbelpool utomhus som vi satte oss i och bara njöt. Vi hade utsikt över Siljan.

Sedan var det bara att svida om för middag. Var så fruktansvärt god mat så man år ju nästan ihjäl oss, haha! Satt på middagen till tolv på natten. Momma vart så himla glad så hon började gråta. Vi har så himla mycket kärlek till varann i våran familj. Finns inget bättre än när vi samlad allihop och bara mår gött!

Söndag var det hemresa som stod på schemat. Så nu är det en vecka full med jobb och på fredag bär det av till Östersund för att kolla på KENT!! Fatta vad glad jag är över att jag fick tag på biljetter! Söndag väntas jobb och på måndag far jag tillbaka till Västervik för begravning.

Fullt upp just nu!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hade det så bra nere i Västervik fast vi var där av en tråkig anledning.. Det var skönt o få träffa alla igen. Veckan bestod mest av att tömma farfars lägenhet. Det var mycket blandade känslor av att vara där men det måste ju gå..

I fredags tog jag bussen till Nyköping där Magnus kom och hämtade upp mig. Vi for sedan vidare till Falun och bodde på hotell en natt för att sedan på lördag morgon fara vidare till Tällberg där släkten väntade.

Likes

Comments

Imorgon bär det av till Västervik. Äntligen ska jag få träffa min lilla extra familj igen! Ska bli så skönt o få komma bort lite, dock så känns det som att vi åker ner för lite fel anledning.. På onsdag ska jag få kika på farfar en sista gång och så ska vi börja på med hans lägenhet o allt som måste fixas.

Men sedan på fredag åker jag vidare till Nyköping där Mange redan är så ska vi fara uppåt och bo en natt på hotell. Vet dock inte vart. För på lördagen ska vi samlas allesammans i familjen för att fira Momma som fyller 80år nu i oktober. Det ska bli super kul!

Seeeeee yaaaah✌🏻️

Likes

Comments

Igår somnade farfar in. Han blev bara 76 år..
Finns så mycket jag skulle vela säga till dig. Fattar inte varför jag aldrig sagt det jag vill säga till dig nu. Känns så jäkla dumt såhär nu i efterhand när det är försent!
Men jag jag hoppas och tror att han visste att jag älskade honom oerhört mycket!

Så nu blir det en tripp ner till Västervik en vecka för att få ta ett sista hejdå och fixa med hans lägenhet och allt vad spm hör till!

Sov så gott farfar, vi ses på ett finare ställe💞

Likes

Comments

I torsdags föddes han, han som jag ska få bli gudmor åt. Han är det sötaste jag någonsin sett, så himla liten och vacker!
Jag ska verkligen lära honom allt jag kan och lite till!💕

Likes

Comments

I onsdags var jag med mamma på älgjakt. Älskar o vara med på jakt, finns nog inget som är så rogivande och spännande på samma gång! Vi gick tyvärr inte se några djur men dom fick en tjur den dagen bara några hundar meter ifrån oss.

Naturen nu på hösten är bland de finaste som finns! Trots att vi går mot vinter, som jag hatar, så kan man inte annat än att njuta när man är ute nu!

Likes

Comments

Så tacksam över allt som sommaren har erbjudit. Många roliga sommarkvällar, fester, ny lägenhet och även ett nytt jobb. Det nya jobbet är jag mest glad över, trivs så fruktansvärt bra. Är också sjukt jäkla tacksam över alla fina vänner jag har runt mig, utan dom vore man ju ingenting alltså!

Nu kommer hösten, med alla dess fina färger och jakten. Ska prova vara med och jaga så mycket jag kan nu i höst! Måste ut i skogen och fota lite, älskar att fota höstbilder.

Hare bra!

Likes

Comments

Idag for jag hem till Vemdalen för att fylla på med lite energi. Så härligt o få komma hem ibland o bara vara, här behöver man verkligen inte bry sig om nånting!

Var nyss med lillebror ner till bäcken där han försökte lura till sig någon öring, han kastade 5 kast sen gav han upp, haha! Så nu ligger vi här i soffan o väntar på att mamma & Magnus ska komma hem från jobb så vi kan gå ner till momma & moffa o äta middag, idag blir de kåldolmar. Mums!

Hann i alla fall med o ta lite kort med mobilen vid bäcken alldeles nedanför vårat hus!

Likes

Comments

Inte trodde väl jag att jag skulle skaffa blogg igen!? Men gör de mest för mig egen del, för att jag ska kunna gå tillbaka och kika!

Börjar väl med ett inlägg med bilder på min älskade gravida vän Gerda. Den 14 september är hon beräknad och jag ska få bli gudmor!! Fattar ni vad stort? Jag är så glad att jag kommer få äran att bli gudis åt den lille krabaten som ligger där i magen! Jag längtar som en tok, känns som jag redan vet vem som finns där inne fast jag bara känt den sparka.

Likes

Comments