View tracker

Jag har länge haft en dröm att renovera ett dockskåp. Äntligen fick jag ett lämpligt renoveringsobjekt. Min systerdotter köpte ett gammalt som hon ville renovera själv. Det var lättare sagt än gjort. 

När Savanna var borta på semester tog jag hem dockskåpet och började renovera det.  Kommer med bilder på hur det blev senare.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker


I år var Valborgsmässoafton en extra stor dag. Kungen fyllde 70 år, syrran min fyllde 50 år och en kompis fyllde 30 år.

Morgonen började med att jag bakade Kärleksmums som var gluten-, mjölk- och äggfria.Sedan var det dags att bege sig till kalaset hos min syster. Vi välkomnades av vackra tulpaner.

Det bjöds på Smörrebröd som är Danmarks nationalrätt. Så gott det var! Det kan jag verkligen rekommendera om man vill ha något gott och enkelt att bjuda på.Så här blev resultatet. Macka nr 1: Svartkål i botten, rostbiff, picklad rödlök, rostad lök och currymajonäs. Macka nr 2: Salladsblad, laxskiva (den syns dock inte på bilden), räkor, rom, och en sås gjord på havrecremefraiche, limeskal, salt och lite wasabi.


Och mumsig dessert.

Likes

Comments

​Sist när vi var i spåret fick vi sällskap av en katt. Katten följde med oss en lång stund innan den svängde av till en annan väg. 

Likes

Comments

Häromdagen gjorde jag en stor skål med fruktsallad av apelsiner, bananer, päron, äpplen och lite kiwi på toppen och njöt av den i kvällssolen.

Likes

Comments

För ett tag sedan var jag och mamma på en liten tur till Tysslingen för att se på svanarna. Det var "bara" drygt 700 st. Om vi hade åkt dagen innan skulle det ha varit ca 2300 st. Vi får ta oss dit nästa år igen innan de har hunnit flyga iväg.

När vi kände oss nöjda med alla svanar så drog vi vidare mot Vintrosa, närmare bestämt till Tant Grön. En mycket trevlig miljö med både affär och café. Med så mycket gott att välja på, bestämde vi oss för lite fika.

Likes

Comments

Måndagsfika med goda kondisbitar från Bullvivan. Igelkottar och macarons fick följa med hem.

Likes

Comments

Var på stan för några dagar sedan och hittade en mascara från bare Minerals som jag ville prova, du hittar den HÄR​.

Jag har provat den några gånger och tycker att den är bra.

Likes

Comments

Nu ska det testas hundmat för två hundar. Återkommer när de har smakat. Hundfoder från Bozita Nordic by nature.

De finns I tre smaker:

Lamm - HÄR

Älg - HÄR

Fisk - HÄR

Likes

Comments