Hej, nu var de ett tag sen sen jag uppdaterade här. Nu har jag inte bloggat på nån nån månad, men jag har helt glömt av de, men ja ska bli bättre på att uppdatera här! Just nu gör jag inte så mycket.
Vad hände med sommarnyheter sommarlovet? Helt plötsligt så börjar man skolan om 1,5 vecka... Ska bli skönt o komma tillbaka till rutiner igen faktist, börja få igång gym rutinerna igen, har gymat lite då och då under sommaren.
Sen är börjar ja 9 nu så då blir de nationella prov vilket jag är lite nervös över, speciellt i svenska och i engelsk, för kan inget inom svenskan typ, sen engelsk är de ämnet jag verkligen e sämst i.
sen är de ju att välja gymnasium också, men är ganska säker på vad jag ska välja för linje och på vilken skola.

Här är en bild på mina naglar som ja gjorde om igår!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu är det fredag, vi var lediga från skolan igår och idag, väldigt väldigt skönt.
Just nu så sitter jag med Nelly och felisia,vi gör faktiskt inte så mycket, även om det är helt underbart väder, men vi ska nog göra pannkakor eller något till lunch, och bara sätta oss ute och äta de och bara prata.
Sen så ska de hem runt 2 för nelly ska på innebandy cup lite senare och jag ska åka till stallet och rida, och felisia vet jag inte rikigt vad hon ska göra. Hade ingen bra passande bild så ni får en bild i från Valborg med mina favorit tjejer! Puss ha en bra fredag

Likes

Comments

Hej, jag hade tänkt och ge mig på ett försök att börja blogga igen, har bloggat 1 gång innan, det var för ungefär 2 år sedan.
tycker själv det är väldigt kul att blogga, blir väldigt sugen på att göra de eftersom väldigt många andra har börjat blogga nu på de senaste.
Här kommer jag att skriva om mina vardag, lite om smink kanske, om lite allt möjligt egentligen!
Men jag är en tjej på snart 15 år som bor i Kungsbacka.
Kommer uppdatera här kanske några gånger om dagen, när jag har något kul ock skriva eller bara något anmält som jag vill skriva om!
Här får ni en härlig bild på min kompis Wilma!
Kram

Likes

Comments