View tracker

Aa hallå!

Är det ett rimligt sätt att börja ett blogginlägg? Så svarar jag i alla fall alltid i telefonen, så solig. Fast detta är ju inget telefonsamtal, vem tror jag att jag är egentligen? Någon slags växeltelefonist?

Denna inte så soliga torsdag har i alla fall flutit hyfsat smärtfritt förbi, började med ett MYSIGT studiebesök på Sveriges radio. Ville typ inte gå därifrån, mina sedan ett tag tillbaka döende radiodrömmar väcktes bah sådär till liv igen. Så himla sjukt att folk faktiskt har det där som jobb? Drömmigt?!?!?!?!? Annars har största delen av dagen spenderats i skolan arbetandes med vårt radioreportage, tur att det är kul och att mina klassisar är bäst. Det gör livet hundra gånger enklare.

Nu väntar disken, duschen och tv-kväll. Förfärligt festligt ändå. Ännu festligare känns tillvaron vid tanken på att det är fredag imorgon och att min bästis kommer på besök över helgen. OCH PÅ LÖRDAG SKA VI PÅ LÄGENHETSVISNING. TJOHOOO!!!!! Ser lovande ut.

Hareeeeeeeee

Här var vi på Peace, det var nästan OFÖRSKÄMT festligt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Nu var det ett tag sedan igen, livet som superupptagen superstudent med andra ord. Rätt så fullt upp nästan jämt. Det vi sysslar med om dagarna är i alla fall kul och jag hoppas att STRESSEN över att det är SÅ MYCKET inte tar över. Ibland är det ju lite olyckligt att vara världens i princip minst stresståliga person:):):):):):) 

Nu har jag i alla fall en lugn stund och den spenderas på bästa sätt AKA med att ligga och bah slappa i min fluffiga soffa. Dagen har till största delen ägnats åt häng i skulan, på stan och med springtur. LiFe. Är ungefär så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen men en kan ju inte gå till sängs innan den dagliga dosen av Breaking News. Filip och Fredrik alltså, livets män ändå. Men det visste ni väl redan.

Imorgon ska vi på studiebesök på Sveriges Radio, det ska bli kul.

HejdÅåÅÅÅÅÅÅåååååå

Likes

Comments

View tracker

Denna gång finns åtminstone en bra ursäkt till att jag inte producerat några rader här på ett tag, hade nämligen inte något internet i dröm-lägisen på hela förra veckan. Och utan ett fungerande world wide webb-uttag blir det svårt att skriva blogginlägg, det fattar ni väl?!?!?!?! Men nu är det åtgärdat.

Dagarna bara flyter på och halva nolle-p redan gått, fattar typ ingenting. Så fort går det. Nollan verkar i alla fall nöjd och inatt var jag nykter fadder på Trappan, var alltså tvungen att vara kvar tills kl 3 utan EN DROPPE alkohol. Fasade för *DeN lÄnGsTa NaTtEn I mItT lIv* men vet ni vad? Det var inte alls så tokigt. Dansade mig till träningsvärk och var väl berusad på livet eller något, som en fylla fast utan bakfylla? Något slags uppvaknande blev det nog. Fast på onsdag ska jag dricka ÖL. Någon måtta får det ju vara.

Min bakfylle-söndag utan bakfylla har ägnats åt att städa läggan i 4(!!) timmar, har nog fan i mig aldrig varit så här rent. En fröjd för en halvt maniskt pedant person som mig alltså. En tur till affären, springtur i spöregn och lite plugg har även hunnits med. Himla peppigt.

Det var väl DET.

​Gillar detta så himla mycket.

Likes

Comments

Aha, så var man på plats i Norpan igen då. Känns lite som att man aldrig varit borta. De senaste dagarna har varit fullspäckade men festliga, tiden har mest ägnats åt att producera fadderfilm, dricka öl och hänga med saknade klassisar, HELT OK alltså och läget är under kontroll.

På söndag börjar Nolle-P på riktigt och det känns så konstigt att det är vi som ska ta nollan under våra vingar? Arma barn.. Nej då, ska bli så kul. Nästan orimligt pepp på att se vad det är för stjärnor som kommit in detta år.

Glad fredag rå!! Tjoho

Likes

Comments

Jarrå, nu är sista dagen på jobbet för denna sommar klar! De 7 veckorna bah flög förbi, hann knappt ens uppfatta att det skedde tror jag. Och imorgon är sista dagen hemma.... På tisdag flyttar jag alltså tillbaka till Norpis.... Vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till detta, har varit relativt (läs:VÄLDIGT) ångestfylld de senaste dagarna och det beror förmodligen till stor del på kännedomen om att slutet på sommaren är nära. MEN förhoppningsvis blir det bra bara jag kommer på plats och får träffa alla gölliga göll-kompizar igen, dem saknar man ju ändå.

End of life-update

Lite glad att slippa diska fler tallrikar på caféet i år i alla fall

Likes

Comments

Ok, låt oss tala om det faktum att jag varit beroende av detta i princip hela sommaren? Eller ja, från och med Peace and Love då. Där missade jag dock deras spelning.. Älskar att jag i princip efter varje gång jag festivalat insett storheten hos ett band/artist jag missat under själva festivalen. Låt oss till exempel ta Vaccines på P&L 2011 eller Hurula på Popaganda 2013.. KORKAT. I detta fall hörde jag dock hela SHOWEN från campingen och mådde lite dåligt redan då. Mår ännu sämre nu. Symfonin är i alla fall bra. 

Ville bara att ni skulle veta.

Likes

Comments

Hallå bloggen!

Hur sjukt är det inte att jag nu är inne på min sista jobbvecka för sommaren? HELT sjukt skulle jag vilja påstå. Största klyschan någonsin men sommaren har gått så oerhört fort? Fattar ingenting. Såklart känns det lite vemodigt när kärleken till caféet ändå är relativt stor, men jag börjar i ärlighetens namn bli aningens trött på att diska tallrikar och bre SMÖRGÅSAR (typ det vidrigaste ordet någonsin? Klarar knappt av att skriva, än mindre säga, det. Smörgås. En smörig gås. Smör-gås. Fyfan.) dagarna i ända. Fyra dagar kvar!! Tjoho.

Resten av denna fabulösa augusti-måndag blir traditionsenlig, dvs ska lägga mig och vila rådjurskroppen ett slag innan en springtur (!!!!!) väntar. Urinvägsinfektionen är nämligen *peppar, peppar ta i trä x100* äntligen ÖVER! Åt penicillin i tre dagar men hade fortfarande ont igår och började återigen misstänka njurhaveri och diverse olika typer av cancer. Nu ser prognosen dock lite ljusare ut alltså. Åh gud, klarar knappt av att skriva sådant här. Blir så otroligt orolig för att någon form av *KaRmA* ska käftsmälla mig. Att jag vaknar upp dödssjuk imorgon och får tillbringa resten av mitt liv på sjukhus, Herregud. Måste sluta nu.

Hejdå.

Från mig till er: en glammig jobb-outfit. Varsågoda!

Likes

Comments

Ujujujujuj. Detta är då sannerligen ingen fröjdens dag, det skall gudarna veta. Inte känt mig så här skör på år och dar. Huja huja. Märks ju att en inte är ung längre. Lite extra värt känns det eftersom att gårdagen var rätt så jävla SKITTRÅKIGT. HAHA. Det ska jag fan ha.

Glad söndag alla gulliga gullisar, soliga kramar från mig<3

Likes

Comments

Frukost-bloggen här då! Måste tipsa er alla om detta. Har varit lite halvt beroende och ätit det flera dagar i veckan på sistone. Overnight-oats alltså, supersimpelt och supergött.

HÄNG ME!

1 dl havregryn, 1 msk chiafrön, 1 krm vaniljpulver, 1 krm salt, 2 dl havremjölk

Blanda ihop allt och låt stå i kylen över natten. Jag brukar toppa med någon form av bär, banan, kanel, kokos, pyttelite havremjölk och ibland även lite linfrön. DRÖM! Typ perfekta blandningen av sött och salt, i och med vaniljen och saltet dårå. Uppenbarligen..

Likes

Comments

Har på senaste tiden börjat se lite suddigt om kvällarna och känt mig en aning PsYkIsKt stressad över detta. För någon timme sedan satt jag och filade naglarna men såg bara någon slags suddig röra, frågade mamma efter hennes läsglasögon och en ny värld öppnades!!!!! Plötsligt såg jag ALLT superklart! Lyckan över detta blandades dock snabbt med lite lätt ångest. Behöver jag glasögon? Kanske linser? Kommer jag bli blind? Håller jag på att bli GAMMAL? VEM ÄR JAG?!?!?!?! Osvosv. Ojojoj..

Visst klär de mig ganska bra ändå? Känner att de ger mig en helt annan respekt.

Likes

Comments