View tracker
Vardagen

Jag har beställt mig att göra 2017 till det bästa året i mitt liv. Jag ska försöka pricka av allt jag önskas göra! Det är dags att ta sig i kragen, ta vara på varenda dag och inte vara så lat.
Jag har börjat skriva min bucketlist och för er som inte vet vad det betyder så är det en lista på saker man ska göra. Jag har tänkt ett tag och skrivit upp det som dök först upp i min hjärna. Jag ska såklart fylla på listan och jag kanske ångrar något som jag känner att jag inte vill göra längre.
Det jag hittills har på min bucketlist är:
1. Få bort alla mina finnar. Jag vet att det kommer nya men jag vill uppnå en förbättrad hy iallafall.
2. Gå upp i vikt. Jag har alltid velat det för att jag känner att jag helt enkelt vill det. Jag skulle trivas med min kropp bättre.
3. Lösa en rubikskub. Therese Lindgren gjorde det och det såg roligt ut.
4. Äta sushi. Jag har alltid velat det. Jag har provat lite sushi men jag skulle vilja äta mig mätt på det.
5. Övningsköra. Det kommer jag få göra snart och det ser jag jätte mycket fram emot!
6.Färga håret ljusbrunt. Jag känner att jag vill prova något nytt och se om jag skulle känna mig finare. Jag färgade min bästa väns hår och det blev jätte fint. Om ni vill se resultatet så finns det på min instagram evelina_glad.
7. Färga ögonbrynen mörkare. Jag känner att jag vill ha matchande ögonbryn till håret.
8. Lära mig norska. Efter att jag har sett på skam så skulle jag jätte gärna vilja kunna prata norska.
9. Bli bättre på engelska. Jag känner att jag inte är så bra på det.
10. Börja dansa det skulle vara jätte roligt!
11. Prova yoga det skulle vara spännande!
12. Få bort min svartsjuka. Det är något som är jobbigt och bara gör det svårare för mig.
13. Säga mer ja till saker. Jag måste våga prova.
14. Spara ut håret till ca 1 dm längre på ett år. Vet inte om det är möjligt men ska försöka.
15. Sommarjobba. Jag måste ha något att skriva på mitt cv.
16. Basta för det är underbart.
17. Piercing i örat alltså inte vanligt hål i örat utan en piercing i den där grejen som är tjockare som jag inte kan namnet på.
18. Hyra häst. Jag älskar hästar.
19. Gå på stolt och nykter för det är så roligt!

Likes

Comments

Vardagen

Fick skjuts av pappa till skolan idag. Var skönt att inte behöva gå upp tidigare för att hinna med bussen. I skolan var det lugnt och vi fick sluta tidigare. Jag är hemma och tittar på YouTube, läser en bok som heter "Prio ett" och har gjort i ordning chokladpudding och kaffe. Min bästa vän kommer över och pratar lite sen. Hoppas ni har haft en bra måndag.

Likes

Comments

Vardagen

Idag har skolan gått snabbt och jag fick skjuts hem så jag slapp gå i det kalla. När jag kom hem slappade jag bara och umgicks med min mamma och lilla syrra. Jag har tagit en varm dusch, packat det sista jag ska ha med i helgen, ätit smörgås tårta och nu tittar jag på film. Imorgon är det fredag och det ser jag fram emot trots att jag har ett engelska prov. Önska mig lycka till på provet!

Likes

Comments

Vardagen , Åsikter

Visst kan man göra mycket på vintern om man vill. Kläder efter väder visst men jag får mindre lust av att vara ute ändå pga vädret. Jag vill helst vara inne och ibland finns det inte mycket att göra inne. Jag tycker dagarna flyger iväg och det känns som att jag inte får mycket gjort. Samtidigt ser jag alltid det lilla positiva i allt. Det kan vara mysigt att vara inne och man har ursäkter att vara inne. Att det är för kallt, tråkigt eller halt. I sommar ska jag göra massa saker och njuta av vädret ute.
Nu njuter jag av choklad pudding tillsammans med mamma, mammas kille och lilla syrran.

Likes

Comments

Träning , Vardagen

Idag har jag rört på mig mycket. Jag och min kille skottade ute på gården. Efter att vi hade skottat så byggde vi en snölykta.
Sedan åkte jag till gymmet med mina systrar och min kille. Vi gymma ett bra långt tag. En kille som jobbade där tränade oss i en timme.
Det var jätte roligt och jag känner mig jätte duktig!

Likes

Comments

View tracker
Vardagen , Åsikter

Det var en av de bästa nyåren. Jag var hemma hos min kille och åt god mat. Sen drog vi till en gemensam killkompis. Där träffade vi nya människor som vi hade det roligt med.
Idag bjöd min kille mig på bio. Jag bjöd med min lilla syster också. Vi gick på hundraettåringen som smet från notan och försvann. Den får 4 stjärnor av fem av mig. Den var bra och rolig.
Efter bion åkte vi till subway och köpte hem varsin god macka som min kille bjöd mig på.
Nu ska vi titta på film med en mysig brasa och en kopp te.

Likes

Comments

Vardagen , Haul

Dagarna efter jul har jag varit hemma hos min kille. Vi har varit till Borlänge och shoppat med våra två vänner.
Min kille har varit och tatuerat sig på armen. Jag och två vänner var med och tittade. Det tog 2,5 timmar att göra tatueringen men tiden gick väldigt snabbt.
Han var även till frisören idag och då passade jag på att köpa en hårinpackning som heter Olaplex. Jag ska se om mitt hår får bättre kvalité av det.
Det har varit roliga dagar. Nu längtar jag till nyår för då kommer det bli riktigt roligt!

Likes

Comments

Vardagen

Idag började dagen med att öppna julklappar! Vi öppnade mammas, pappas och mammas killes julklappar hos pappa.
Sedan åkte vi till gammelmormor och gav henne julklappar.
Efter det åkte vi till moster, kusinerna och mosters man. Där var mormor, morfar, gammelmoster och gammelmosters man. Vi åt julbord där hemma och öppnade julklappar vi fick av dem.
Efter det åkte vi hem till pappa. Farmor, farfar och faster är här. Vi har ätit lite och öppnat julklappar. Nu ska vi bara mysa. Jag fick massa julklappar bla pengar så nu ska jag shoppa på mellandags rean! Hoppas ni också fått en underbar jul!

Likes

Comments

Vardagen

I Tisdags var jag med några vänner till Gävle. Där skulle vi göra en skoluppgift. Uppgiften var att ta kort på några butikers skyltfönster och inne i butiken. Vi skulle se om butiken hade en röd tråd mellan skyltfönstret och inne i butiken.
Det fösta vi gjorde när vi kom till Gävle med bussen var att gå och äta. Vi åt i gallerian. Jag tog en kebab tallrik. Efter vi hade ätit gjorde vi uppgiften och sedan titta vi runt i gallerian och shoppade lite.
När vi stod utanför toaletten var det en äldre man med rullator som kom. Han ställde sig vid en toalett med ryggen emot oss. Han tog tag i dörrhandtaget för att gå in på toaletten men det var låst. Han börja gräva i väskan och jag trodde han letade efter mynt. Efter ett tag tog han istället för mynt upp en spritflaska och så klunkade han. Sen tog han upp en till spritflaska och klunkade. När han var klar gick han.
Jag tycker så synd om honom att han är så beroende att han inte kan vänta tills han kommer hem.

Likes

Comments

Vardagen

Idag har jag bakat pepparkakor med Olivia, Tilda och Marcus. Jag gjorde en Grenchen pepparkaka, en gris pepparkaka och några till.
Nu dricker vi glögg, äter pepparkakorna, dricker julmust och sjunger jullåtar. Kan inte förstå att det är jul på lördag!

Likes

Comments

Instagram @evelina_glad