Min vardag

I lördags var jag på kryssningen Rosella viking line med min fästman och hans familj.
Där åt vi god frukost, gick ut på däck, spelade lite och shoppade.
Båten var fin och mysig. Vi åkte över dagen från 09:00 till 14:00.
Det var läskigt att gå ut på däck pga höjden och att jag är rädd för djupt vatten. Det kändes som jag skulle tappa något ombord eller att jag själv skulle ramla över bord.
Ibland känns det som att man ska hoppa över bord så man blir rädd för sig själv. Det är en känsla jag vet många andra kan få.
Hoppas ni hade en trevlig lördag.

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min vardag

Igår var det en rolig dag! Först var jag, min fästman, mina systrar och min pappa på kalas. Han som fyllde år heter Jesper och är pappas nya tjejs barn. Vi blev bjudna på jätte god mat och vi fikade tårta och paj efter.
Efter det åkte jag, min fästman och min lilla syster till Barkarby i Stockholm med en vän som heter Marcus. Där tittade vi på massvis av bilar. Vissa bilar var jätte fina!
Man kom hem runt 1 och då gick vi och sov. Idag vaknade man runt 11 och sen dess har jag bara slappat. Nu hjälper man lilla syrran att plugga. Hoppas ni har haft det roligt.

Kram

Här är några utav bilarna.

Likes

Comments

Min vardag , Träning

Idag i skolan så har vi delats in i grupper. I varje grupp bestämde man något de andra grupperna skulle göra. Min grupp bestämde 4 kamp. Det var många olika saker. En av de jag tyckte var roligast var när man skulle hoppa två stycken i en säck. Jag skratta så mycket att jag inte kunde andas! Nu är man hemma och äter nått. Jag har tagit 3 riskakor med ost och smör plus ett glas Cola. Ha en trevlig helg!

Kram

Tyvärr inte så bra bilder eftersom att jag screenshoota dom från snapchat men det var pga att jag kunde inte ta kort själv när jag hoppa säck.

Likes

Comments

Träning, Min vardag

Idag har det varit en ganska rolig dag. Olika klasser från Bessemer tävlade mot varandra. Min klass gjorde bra ifrån sig! Det var olika grenar och jag var med på några utav dem. Jag är stolt över mig själv att jag orka sitta 5 minuter och 45 sekunder i 90 grader. Jag slog mitt egna rekord och jag var inte den som gav upp först.
Nu har man kommit hem och jag ska bara ta det lugnt ett tag. Sen ska jag vara med min vän och hitta på nått.
En kopp kaffe och naturel yoghurt med blåbär i förtjänar jag nu.

Kram

Likes

Comments

Min vardag

När jag kommer hem från skolan så har jag oftast ingen lust att stå i köket och försöka komma på nått gott jag kan äta. Man bli mer motiverad att röra ihop nått som man vet är sååå gott! Jag tog två ägg idag och stekte med salt, smör och peppar. Sedan tog jag två hårdmakor med smör, kaviar och ost. Till det dricker jag te med svartvimbers smak och så har jag i lite mjölk såklart.
Super gott!

Kram

Likes

Comments

Min vardag

Idag ska jag åka hem till mammas kille och sova över där med min fästman och min mamma. Vi ska grilla och äta potatisgratäng! Det jag ser mycket fram emot är att vi ska basta också.

Jag skulle vilja prata med er som blir svartsjuka lätt, för det blir jag. Jag försöker att träna bort det och det har blivit bättre.
Svartsjuka gör en galen ibland och man förstorad upp saker. Man får töntiga tankar och fantiserar. Jag pratar utifrån mina egna erfarenheter.
Jag är svartsjuk för att jag är så rädd om min partner. Jag är för överbeskyddande och kontroll freak. Ni som tänker att ni är svartsjuka bara för att ni är rädd om er partner har rätt att vara det. Men tänk på hur ni gör med er svartsjuka utifrån. Inne i sig själv kan man tänka de löjliga tankarna och det är okej. Man kan lära sig att acceptera tankarna. Utifrån ska man vara försiktig hur man beter sig. Det skadar ens förhållande och kan göra så att det går över styr.
Det man inte får glömma är att ens partner valde just dig av alla andra tjejer.
Varför ska vi gå runt och vara så svartsjuka?
Jag vet hur svårt det är men jag jobbar på det och mer kan jag inte göra.
Att prata med ens partner är viktigt så att ens partner kan berätta att det spökar i huvudet på en. Att vi inte behöver vara svartsjuka.

Kram

Likes

Comments

Min vardag

Så tråkigt väder idag! Som tur behövde jag inte cykla till skolan. Jag fick skjuts av farmor.
På vägen hem gick jag istället. Nu sitter jag hemma och gör läxor, chillar, tittar på Youtube, dricker te och äter smoothie.
Imorgon är svenska lektionen inställd så jag börjar skolan 12:30 vilket är sååå skönt!
Jag har hört att vädret ska bli fint imorgon får hoppas på det bästa!

Kram

Smoothie gjort på hallon, turkisk yoghurt och mjölk.

Likes

Comments

Min vardag

Jag har haft en jätte rolig helg! Jag har vart med grymma personer, träffat nya snälla människor och varit med min underbara fästman!
Vi har varit ute och inne och det har varit bra väder. Tills idag då det börja regna men det gjorde inget jag skulle ändå bara vara inne och sedan sitta på ett tåg.
Jag saknar redan min fästman, jag vill bara ha helg igen. Jag längtar så till nästa helg!
Imorgon är det skola som alla vet. Det är roligt att vara där förutom att det är så jobbigt att kliva upp tidigt på morgonen.
Mina vänner som jag har fått är så snälla och roliga vilket gör det roligare att gå till skolan.
Jag hoppas att schemat inte har ändrats så mycket för jag har glömt att kolla om det har förändras. Jag ska kolla upp det imorgon istället då jag är förhoppningsvis piggare än nu.
På tåget idag höll jag på att somna flera gånger!
Får se vad man hittar på imorgon efter skolan.

Kram

En kompis hund. Hunden heter Molly.

Likes

Comments

Min vardag

Jag är så glad! Äntligen, äntligen har jag börjar gymnasiet. Det är inte långt kvar till studenten. Jag var så nervös första dagen. Första dagen var 17/8 i år då. Farmor skjutsa mig till skolan och det var fjärilar i magen. Jag hade ont i magen också och så mådde jag lite illa. Så nervös var jag! Jag har aldrig bytt skola förr till en ny klass så det kändes så konstigt.
Min nya klass är så bra. Alla är så snälla och jag har snabbt fått vänner. Lärarna är så snälla och roliga! Det har varit mycket information att ta in och vi har gjort en namn lek. Jag tror att dom tre åren i gymnasiet kommer bli jätte bra. Jag längtar såååå till studenten.
Imorgon ska vi få spela brännboll med 2orna och 3orna. Det ända negativa är att det kommer att regna.
Jag går nu föresten på Bessemerskolan, Sandviken. Före gick jag på Montessori, Sandviken. Trots att jag har bott i Sandviken i alla mina år så har jag svårt att hitta från mamma till skolan. Från pappa har jag det lättare.

Kram

Likes

Comments

Min vardag

Jag var på Kolmården i Torsdags med min fästmans familj och min fästman. Jag hade det jätte roligt där! Det var första gången jag varit där och fler gånger ska det bli. Det var mysigt att titta på alla djur och åka safari. Jag åkte pirat skeppet och den nya karusellen wildfire. Den åkte i 115 km / timmen och den stupa i 83 grader! Den var ca 50 m hög om jag minns rätt.
Sen tittade vi på delfin show som var så vacker!

Kram

Likes

Comments

Instagram @evelina_glad