Vardagen

Det har gått upp och ner, ibland mår jag bra och ibland är det skit. Jag och min vän hade det trevligt och träffade nya människor igår. Alla var hur sköna och snälla som helst!

Dom perioderna jag känner mig mer nere på hjälper det alltid lite att mysa med djuren.

Jag har några roliga foton på några av mina djur som jag vill dela med mig av! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardagen

Idag har det varit 25 grader ute och solen har skinit för fullt. Jag har solat och lite senare på dagen åkte jag till Hedåsen med lilla syrran Tilda och Nicke. Vi eldade för skojs skull och hängde där.

Sen när jag kom hem till mamma så har jag ätit och just nu tittar jag på film.

En bra dag, har er varit bra? <3

Likes

Comments

Vardagen

Jag kände att jag ville ha en förändring. Så jag har bytt rum i huset så att nu stortrivs jag i mitt nya rum! Ibland behöver man bara byta plats för att må bättre. <3

Dock har jag inte hunnit lagt på nya sångkläder än men jag ska göra det idag. Sen ska jag sätta dit en ny taklampa.

Likes

Comments

Vardagen

Igår hängde jag med mina två vänner, Evelina och Emma och lilla syrran i Furuvik på stolt och nykter. Vi hade det roligt där tillsammans! Kul att man fick lite nya vänner också.

Var nån av er där? <3

Likes

Comments

Vardagen

En helt fantastisk dag! Stora syrra Olivia har tagit studenten och jag är så glad för hennes skull! Det var jätte roligt att stå där och alla studenter skrek och skratta.

Efter studenten följde jag med Olivia och hennes kille Johan till Johans sommarstuga. Så vi åt god mat hans föräldrar gjorde, grillat! Sen fick vi fika efter det. Jag fick gå upp i trädkojan Johan och hans pappa har byggt och håller på att bygga på. Det var läskigt att gå upp i den för det var så högt ovan marken. Efter det har jag åkt fyrhjuling, Olivia körde och jag satt bakpå. Johan körde cross. Vi avslutade med att bada badtunna.

Nu är jag påväg till Kevin som är i husvagnen. <3

Likes

Comments

Vardagen

Jag åkte Emma båten idag med klasskamrater och några andra. Ärligt talat så tyckte jag inte det var så roligt. Det var mest långtråkigt! MEN nu ska man vara positiv och nått positivt var när man stod ute på däck eller vad det heter, man hade solen i ansiktet och håret blåste i vinden! Det var jätte skönt.

När jag kom hem städade jag hela huset vilket gjorde mig så trött, så nu tittar jag på Svenska hoolywood fruar. Fast gammal avsnitt då.

Det som var väldigt irriterande var att hundarna hade skitit inne så jag råkade kliva i det. Så nu luktar skorna inte gott så dom måste jag tvätta sen!

Likes

Comments

Vardagen

Ibland är livet inte lätt och man kan inte glida på en räkmacka hela tiden. Men i de svåra perioderna får man försöka se de minsta lilla positiva i allt och försöka skratta. Inte tänka så mycket utan bara vara. <3

Jag har världens bästa vänner som stöttar mig och igår gick vi på bio så jag fick tankarna på annat.

Likes

Comments

Vardagen

Idag har jag bara haft en slapp dag. Jag sov länge och tillslut klev jag upp och käkade frukost. Jag har tagit en promenad i solen och hälsat på hönsen.

Nu sitter jag och tittar på gamla avsnitt av Svenska Hollywoodfruar. <3

Tycke ni också om att titta på det?

Så mysigt med Disel i knät.

Likes

Comments

Träning , Vardagen

Ibland känner jag att det är skönt att bara umgås med mig själv. Så idag gjorde jag det och tog vara på dagen så mycket jag kunde. Så jag tog en promenad och joggade lite. Sen så gick jag till vattnet och bara njöt av att det börjar/ är sommar. Jag har plockat lite blommor, hälsat på hönsen, gått till ställen det var länge sen jag var på och målat.

Jag har provat en ny ansiktsmask jag har hört ska ta bort finnar. Det är citron och brunt socker blandat. Jag ska prova att ha den masken i en månad nån gång i veckan så ska jag se om den gör nått resultat. <3

Likes

Comments

Vardagen

Jag cykla till rececentrum idag i spöregnet för att följa med min vän Agnes till Olivia för att göra fransar. Vart dyngsur haha men vad gör man inte för en vän? Väl henne hos Olivia var det trevligt, vi pratade och jag fick låna ett par torra byxor.

Efter det gick jag och Agnes och åt Subway, mumma! Sedan åkte vi hem.

En bra dag. Har er dag varit bra? <3

Likes

Comments

Instagram @evelina_glad