Vardagen

Dagen började segt för jag kände mig så sjuk på morgonen. Sen blev jag bättre och då åkte jag och träffade mina vänner Julia och Therese.

Vi åt på Subway och gick runt i butiker för att titta lite. Jag hade det super trevligt med dom! <3

Jag gick sen hem till personen jag hade en konflikt med och vi löste allt. Så det känns jätte skönt!

En super god frukost blev en bra start på dagen!

Och den här dagen jag trodde skulle bli dålig blev istället jätte bra tack vara mina fina vänner och Jonathan. <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardagen

I fredags var det en super bra kväll då jag gick på en 18 års fest och hade det jätte roligt!

På lördagen vände det och blev jätte dåligt istället och idag ska jag och den här personen det inte blev så bra med lösa allt.

Förhoppningsvis blir det bra idag och att vi slipper gå runt ledsna. <3

Likes

Comments

Vardagen

Har varit förkyld så länge nu! Jag hoppas att mina halsmandlar inte blir större av det. Förut blev en av mina halsmandlar permanent större av att jag var förkyld länge. Och blir det så igen måste jag nog operera för det kommer kännas för trångt i halsen.

Jag fick ett botemedel av mamma idag som hon köpte på apoteket. Inte bara min hals krånglar utan min tunga också. Jag har fått nått längst bak på tungan och mamma säger att det är på grund av förkylningen. Det är som små knölar eller hur jag ska beskriva det. Jätte obehagligt!

Likes

Comments

Vardagen

Mysigt att du överraskar mig. Så omtänksam och snäll. Man behöver inte göra nått stort för att det ska uppskattas. Det kan vara nått litet också. Goa Jonathan <3

Han la lappen i påsen min matlåda låg i. Tillsammans med en 20a. Gounge!

Likes

Comments

Vardagen

Igår tittade vi på skräck- och komedifilm, jag, min bästa vän Evelina och min pojkvän Jonathan.

Det var länge sen jag träffade Evelina så det var roligt att se henne igen. <3

Likes

Comments

Vardagen

Vilken lättnad det var att få komma hem. Jag var klar med Tallinn, där maten rent ut sagt smakade skit och jag var så trött av dom långa dagarna.

Jag och Julia gick vilse där när vi skulle till bussen. Vår lärare gav oss fel vägbeskrivning till att börja med och sen fungerade inte Julias och min surf så vi kunde inte ta hjälp av våra mobiler. Vi frågade så många folk om vägen. En äldre dam pekade ett håll och sen började hon prata på sitt språk. Hon babblade på så snabbt så jag hann inte avbryta henne. Jag bara log och nickade. Sen när hon var klar så pekade jag och sa "okey so that way?" och hon skakade på huvudet och pekade nånstans jag inte hann uppfatta. Tillslut hittade vi till bussen, 20 minuter försenade.


Likes

Comments

Vardagen

Tredje dagen i Tallinn fick vi i uppgift att tillsammans med våra samarbetspartners gå ut och fråga folk frågor om vårat UF företag.

Senare på kvällen fick vi äta på resturang. Det var den värsta maten jag någonsin har ätit. När vi kom tillbaka till hotellet åt jag mig mätt på chips istället!

Tallinns mat rekommendera jag inte!

Likes

Comments

Vardagen

När vi kom fram med båten så klev vi av och tog bussen till hotellet. Hotellet var fint inuti men utanpå var det inte lika fint. Jag tyckte det inte var så fint i Tallinn förutom i stan.

Vi åkte sen till en skola och var med massa olika elever från olika länder.

Och senare på kvällen åkte vi och hade roligt! Vi fick pizza och välja mellan att köra nån klätterbana eller nått skjutspel. Och jag valde att spela det där skjutspelet som heter typ laserball.

Sen var det hemfärd med buss till hotellet!

Likes

Comments

Vardagen

Vi åkte till Tallinn för att träffa människor från andra länder och skapa ett UF företag och sammarbeta med dom. Även lära oss mer om UF som jag uppfattat det.

Iallafall så åkte vi buss till Stockholm och sen gick vi på Viktoria båten. Jag träffade sååå många nya människor och hade det väldigt roligt på båten.

Både kvällsmaten och frukosten var god!

Jag och mina vänner dansade på båten och vi såg en show!

En båtresa jag inte kommer att glömma.

Likes

Comments

Vardagen

Idag ska vi mummsa bullar! Min duktiga och snälla farmor har bakat till hela vår familj. Så nu ska jag äta några tillsammans med en kopp te.

Tycker ni också om kanelbullens dag? <3

Likes

Comments

Instagram @evelina_glad