Vardagen

Idag var det en kort dag i skolan! När jag kom hem åt jag två smörgåsar med smör och leverpastej.

Sen åkte jag, Tilda, Olivia och hennes kille Johan till Högbo. Där satt vi oss på en madrass efter Johans bil. Vi åkte två och två och Johan körde.

Det var jätte roligt och läskigt! Ingen skadade sig heller!

Det här måste jag göra om!!!

Det sprutade snö i ansiktet så mascaran rann haha!

Likes

Comments

Vardagen

Här kommer lite personlig fakta om mig och en ovanlig fobi jag har!

• När jag gick i sexårs och i ettan i grundskolan så var jag tvungen att skriva samma bokstav flera gånger på en svart tavla. Efter att jag hade skrivit en gång då var jag tvungen att sudda och skriva igen och igen och igen. Det jag var tvungen att sudda med var en trasa som hade blivit alldeles snustorr och dammig. Det var så obehagligt att ta i den! Så idag är min fobi torra trasor. Jag bokstavligen ryser när jag tar i den och ibland när jag tänket på om man skulle dra naglarna mot den!

• Jag ääälskar kaffe och te! Det viktiga är att det är svart kaffe och mjölk i tet.

• Jag har varit utomlands till Turkiet och Bulgarien

• Jag har en stora syster som heter Olivia och en lilla syster som heter Tilda. Vi alla systrar har samma föräldrar.

• Jag har skilda föräldrar.

• Mins systrar gör naglar och Olivia gör även ögonfransar.

• Jag har fem katter. Alla är hanar: Frankie, Zebb, Laban, Åke och Sven.

• Jag har fem hönor.

• Jag har två hundar. En hane och en hona: Disel och Chanelle.

• Jag ääälskar sommaren!

• Jag bor i hus både hemma hos pappa och mamma.

• Jag har en fästman som heter Kevin.

• Jag har gått på Montessoriskolan.

• Jag går på bessemerskolan, inriktning Handels och administration.

Berätta gärna om er!

Det blev en kopp varm choklad med min bästa vän Evelina idag!

Likes

Comments

Vardagen

Min lilla syster gjorde naglar på mig och jag är jätte nöjd med dom! Alla är ljusblåa, en nagel på varje hand har mörkblått glitter på sig och en nagel på varje hand har två mörkblåa sträck.

Igår när mamma, jag, min fästman och min lilla syster kom hem till mammas kille Uffe så åt vi god mat. Maten var väldigt stark vilket jag är känslig mot men det gick att äta ändå. Vi tittade alla på Melodifestivalen tillsammans och åt snacks. Jag och min lilla syster drack Sprite med bär i vilket var jätte gott! Efter mello gick vi och bastade i omgångar.

Idag har jag och min fästman tagit det lugnt och bara tittat på tv. Nu har han åkt hem så jag ska titta på ung och bortskämd, sen får jag se vad jag ska hitta på.

Imorgon tänkte jag skriva lite fakta om mig själv så får ni lära känna mig lite mer!

Bären var: svart vinbär, röd vinbär, hallon och jordgubbar.

Naked face idag. Lät min hud vila, så skönt!

Likes

Comments

Vardagen

Dagen började inte så jätte bra. Jag vaknade inte av alarmet så jag försov mig. Som tur vaknade jag av mig själv tillslut och jag hann till bussen.

På morgonen i skolan var det matte prov
ekvationer. Jag tyckte att det gick helt okej men jag har inte fått reda på om jag klarade det. Sedan redovisade jag om två entrepenörer och det gick super bra! Efter det tog jag bussen hem och då var klockan 13:00. Jag hade egentligen en lektion till vilket var engelskan. Skolkade jag? Nej, jag gjorde klart uppgiften förra lektionen så jag slapp göra det idag. Så då fick jag gå hem eftersom jag var helt färdig.

Gud vilket underbart väder det har varit idag föresten. Jag har inte tittat på vädret men jag hoppas att hela helgen blir minst lika varm och fin. Snart kommer min fästman och då tänkte jag gå ut på en promenad med honom. Imorgon ska vi till mammas kille och basta vilket jag älskar, det är sååå skönt! Jag ska även till valboköpcentrum för att lämna mitt cv där man kan sommarjobba.

Vad ska ni göra i helgen?

Likes

Comments

Vardagen

Jag åkte kl 09:00 till Kungsgården med min vän Anna. Vi var ute och gjorde upp en egen eld där vi grillade hamburgare. Det var svårt att få till elden men resultatet av hamburgarna vart toppen.

Efter vi hade ätit gick vi in och värmde oss.

Sedan tog vi en promenad ute och pratade. Det var jätte skönt ute och när jag rörde på mig så frös jag inte.

Jag fick skjuts hem. Direkt när jag kom hem gick jag ut med dogisarna (hundarna). Dom blev jätte glad av att se mig vilket gör mig varje gång så varm i hjärtat.

Jag lagade kvällsmat och det blev köttfärssås med makaroner. Det blev gott trots att jag glömde att röra om så det blev lite LITE bränt. Haha.

Nu tittar jag på paradise hotel med ett glas Cola ( min lilla syster hällde upp i ett vin glas, det är alltså inte vin utan det är Cola).

Det har varit en as bra dag!

Likes

Comments

Vardagen

Efter ca en vecka så fick jag ett meddelande av Synsam att mina glasögon hade kommit. Jag blev ganska taggad så jag gick dit direkt efter skolan.

Sen tog jag bussen hem och när jag klev av bussen tog jag på mig mina glasögon. Det var jätte ovant först, det är svårt att förklara känslan som blev. Det kändes helt enkelt konstigt för ögonen. När jag hade haft på mig dom nån minut så blev det bättre. Jag upplevde att allt omkring mig blev skarpare. Nu har jag haft på mig dom några timmar och när jag tar av dom så märker jag att jag har sätt sämre utan dom. Det känns som att mina ögon slappnar av mycket mer.

Innan jag fick glasögon så sa hon som jobbade på Synsam att mina ögon "zoomar" och anstränger sig. Så det kan ha varit anledningen till att jag har, efter en skoldag sett lite suddigt och behövt anstränga mig när jag skulle läsa. Imorgon ska jag gå med dom till skolan vilket jag är lite nervös för såklart för det är en förändring och jag hoppas ingen tycker jag ser ful ut i dom haha.

Likes

Comments

Vardagen

Jag somnade frisk och vaknade sjuk. Hela halsen var torr och gjorde ont men jag kände mig pigg iallafall. Hade det inte varit för provet idag så tror jag att jag skulle ha stannat hemma i min varma säng.
Prov idag i skolan gick hyfsat bra kändes det som. Jag vet inte resultatet än men det får jag säkert veta snart.
I min familj har vi två hundar, Chanelle och Disel. Disel lilla stackaren har fått svamp. Jag tycker så synd om honom för det kan inte vara roligt! Jag hoppas han blir bättre snart!

Likes

Comments

Vardagen

Idag gick nageln av för min bästa vän. Hon gjorde naglarna igår hos min lilla syster, det var första gången för henne att göra gelé naglar i den tekniken.
Jag har aldrig gjort gelé naglar på någon annan så idag blev det fösta gången. Jag tycker att jag lyckades bra och det gör även min "kund".
Det var roligt och inte jätte svårt men jag behöver träna mycket mer för att göra perfekta gelé naglar.
Vad tycker ni, lyckades jag helt ok?

Likes

Comments

Vardagen , Åsikter

Dagen i skolan var tråkig och kort.... Istället för att sluta 14:00 så fick jag sluta ca en timme tidigare vilket var skönt.
Efter skolan gick jag och fikade på Hansens med en tjej kompis.
När jag kom hem så tittade jag på YouTube och the vampire diaries. Min bästa vän kom hem till mig, så vi umgicks ett tag och nu gör hon naglar hos min lilla syster.
Just nu tittar jag på Skam, jag tycker att den serien är jätte bra!

Likes

Comments

Träning , Vardagen , Åsikter

Varje Söndag är segare än alla andra dagar! Jag började dagen med en god semla vilket inte är det nyttigaste, men att unna sig måste man göra ibland. Jag gick till gymmet igår och idag har jag träningsvärk. Det kändes och känns jätte bra!
Resten av dagen ska jag titta på serier och plugga inför provet som är på torsdag. Jag blev sugen på att börja skriva, så kanske ska jag göra det idag också.
Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Instagram @evelina_glad