Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så ska vi göra ett UF företag, följ gärna oss på instagram❤️

Likes

Comments

Likes

Comments

Panikångest och psykisk ohälsa är något som inte uppmärksammas tillräckligt mycket i dagens samhälle, och det förstår jag för alla har inte varit där.

Första gången jag fick en panikångestattack gick jag i nian, vi var i Polen med klassen och satt på en resturang när det kändes som att något kvävde mig och jag kände mig helt instängd och svag, tårarna började spruta och jag kunde liksom inte andas. Jag minns att jag sprang ut från restaurangen och efter mig kommer min kompis mamma och lugnar ner mig, hon satt där med mig i nästan en timme och bara pratade med mig, för jag hade ju då ingen aning om vad detta var för något? Jag hade verkligen ingen aning om hur jag skulle agera, vad skulle jag göra?

Innan jag själv fick det så var det något jag nästan skrattade bort, för i min värld fanns inte detta, i min värld mådde alla bra och var glada. Jag hade ingen aning om vad psykisk ohälsa var. Detta påverkade min skolgång väldigt mycket, jag kände mig som världens minsta människa på denna jord, allt kändes så sjukt värdelöst.

Jag och två tjejer i min klass kommer att öppna ett UF företag där VI kommer att göra armband för hand och sälja, 30% av dom pengarna kommer att gå till "MIND" som står för ångestsyndrom. I den lådan med armband kommer det att ligga en broschyr som kommer beskriva och visa vad du kan göra och vad du kan göra om någon i din närhet lider av panikångest. Våga prata om det, våga agera, du är inte ensam!
Hold on, pain ends.
/Evelina

Likes

Comments

Mitt namn är Evelina Ghazzaoui, är 17 år och bor i Sthlm. Jag pluggar till stylist och kommer därför att använda denna blogg som en sida för mitt gymnasiearbete, fritid och mode
/ Evelina

Likes

Comments