Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ligger just nu i en väldigt skön säng på ett mysigt hotell i Malmö och har det bra! Gick upp 5 för att åka hit och kolla USM i handboll och har haft en toppendag, Malmö är bara sååååå fint!!!

Likes

Comments

Trots mycket stress i skolan nu känner jag att allting flyter på bra, är nog på grund av våren! Allting känns så mycket bättre just nu. Tog en härlig fika i solen förut och sen har jag pluggat och ätit och kollat vampire diares och det ska jag fortsätta med! Hoppas alla har haft en lika bra dag som jag 😍

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår vaknade jag klockan sju och var superpigg så då gick jag ut och sprang lite intervaller. När jag började var det sol och sen började det regna?? Så det blev väldigt blött, gick iaf och duscha och åt sen denna frukost! Satt i uterummet medans det regnade och myste. Pluggade sen som vanligt innan vi hade kalas på kvällen!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej och ursäkta för att jag inte skrivit här på ett tag! Har bland annat fyllt år haft kalas typ tre gånger och haft en massa plugg.. och nästa vecka är kaos i skolan så kommer nog bli dåligt ett tag till här.. Men jaja!

Idag träffade jag mina underbara vänner och fikade och pratade lite så mysigt! de är bäst verkligen och jag är så glad att jag har dem!

Likes

Comments

Dessa var typ de godaste jag ätit 😍

Likes

Comments

Pang på så var alla läxor och allt skolarbete tillbaka! Under dagen var det kaos pga allt vi hade fått att göra men det fixade sig, sån tur att vi har bra lärare som förstår! Har fortfarande mycket dock så hela dagen spenderades framför böckerna. Gick över till min granne som är otroligt kunnig inom historia och fick lite hjälp, vilken tur jag har!!
Sen gick jag en promenad och bakade precis en kaka tills på torsdag då jag fyller år. Nu blir den en kopp te och Vampire Diaries 😍

Gjorde även ett par jättegoda mackor förut som jag ska visa lite bilder på!

Likes

Comments

Två bilder från gårdagen som jag spenderade med Cornelia, bland annat nere vid dessa bryggor vid vattnet!
Vi bakade och gick och satte oss där och fika tills solen gick ner, hur underbart?
Måste verkligen ta vara på att jag bor så nära vattnet där det är solnedgång varje dag 😍

Likes

Comments