Header

Hej!

Jag vet, jag vet, jag vet att jag skrev att jag skulle blogga (uppskattningsvis) varje dag, men nu har det gått en vecka sedan senaste blogginlägget... Men det finns faktiskt en anledning till att jag inte har bloggat varje dag. Jag har jobbat, och då menar jag jobbar väldigt mycket och i stort sett varje dag. För er som inte vet så är jobbar jag på Burger King. Jobbade måndag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag och slutligen måndag med.

Jag valde att inte blogga under mina jobbdagar för att jag kände att det inte skulle bli speciellt kul för er att läsa flera inlägg om att jag jobbat, så tyckte det var bättre att jag samlade ihop allt i ett blogginlägg där jag förklarade hur allt låg till.

Torsdag, fredag och lördag var jag i Gislaved och jobbade för att det var gisledagarna och då behövdes de mycket personal. Det var jättemycket att göra och mina jobbtider var 16.00 - 01.00 i Gislaved. Den sista jobbkvällen i Gislaved jobbade jag med Vincent och vi bestämde att vi skulle dra ut på gisledagarna efter vi slutade vid 01, det gjorde vi men vi hann inte vara där så länge för allt stängde vid 02. Sen åkte vi hem och dagen efter var det mer jobb som väntade!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Min dag började med skola där vi först hade prov i hudens anatomi (som gick jättebra!!), sen hade hela klassen + 2 stylist lärare gemensam fika samtidigt som vi fick ge önskemål på vilka produkter skolan ska köpa in till hösten. Vi slutade runt 11 och sen tog jag tåget hem vid 12. Klockan 14 hämtade Sofia mig för jag skulle hänga med henne och Theodor på någon tennistävling. Tennis intresserar egentligen inte mig överhuvudet eftersom jag aldrig varit så insatt i de, men vi hade kul ändå.

Efter de åkte jag till Emelie och vi åkte sedan till stan där vi mötte upp hennes pojkvän och hans kompis för att dem skulle hjälpa mig att fixa ljudet i min epa. Nu har jag jättebra ljud!!!

OOTD:

Over the knee boots från Boohoo, hittar du Här

Jeanskjol från Zara, hittar du Här

Spets top från Zara, hittar du Här

Pälsjacka från Vero Moda

Skärp från HM, hittar du Här

Nu ska jag gå och duscha och sen försöka sova. Ska inte till skolan imorgon för jag ska jobba från kl 14 och sen hela kvällen så jag har sovmorgon. När jag har vaknat ska jag antingen promenera eller om det är jättefint väder, sola. Men vi hörs imorgon. Godnatt!

Likes

Comments

Hej!, nu har jag startat en blogg och tänker blogga (uppskattningsvis) dagligen framöver. Är supertaggad på att få dela med mig av mitt liv, och jag hoppas att du kommer vilja stanna och läsa mina inlägg! Är ganska ny på dehär med bloggande och hur allt funkar, men jag blir väl bättre med tiden i guess.

Är 16, snart 17 år och bor i Värnamo.

Mina inlägg kommer vara väldigt blandade, jag kommer skriva om mina dagar, skönhet, mode, shopping, träning, feminism, psykisk ohälsa, tips och mycket annat.


Likes

Comments