View tracker

I helgen var jag i Funäsdalen och tävlade mina första storslalom tävlingar för säsongen. Ett åk kändes helt okej men förutom det gick det inte alls så bra som jag hade hoppats:( Men det är ändå ganska skönt att tävlingarna är igång igen. Efter tävlingen i söndags åkte jag med hem till Stockholm och var där tills idag då jag åkte upp till Malung.

I eftermiddags hade vi gemensam träning, det var hinderbaneintervaller vilket var sjukt jobbigt. Min kropp kändes ganska seg men efteråt känns det alltid skönt. Imorgon är det slalom i Tandådalen som står på schemat, jag har inte kört slalom på nästan 2 veckor så det ska bli kul att köra igen speciellt eftersom det är två slalomtävlingar i Arvidsjaur i helgen!

Godnatt!!

En bild på Mikaela och Emelie från Funäsdalen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 62 readers

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Nu har även jag skaffat en blogg, här tänkte jag dela med mig hur mitt vardagliga liv ser ut.

Jag heter Evelina Fredricsson, är 17 år och är en alpin skidåkare. Jag älskar att åka skidor och har gjort det så länge jag kan minnas. Jag har åkt och tävlat för Huddinge skidklubb i 12 år. Just nu går jag mitt andra av fyra år på Malungs skidgymnasium.

Min familj består av min mamma Helene, min pappa Peter, mina två storebröder Pontus och Marcus och min hund Kenzo som är en Finsk lapphund.


Likes

Comments

View tracker